Gość: władek Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 13:47 Dziennikarze tak mają. Najpierw szczują jednych na drugich, a potem wołają: rasiści. A jeżeli chodzi o Kuszczaka i Fabiańskiego, młodzi są. Bramkarz im starszy tym lepszy, tak więc jeszcze nastoją się obaj w reprezentacyjnej bramce. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.cck Re: Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym 13.02.08, 14:39 Gość portalu: władek napisał(a): > Dziennikarze tak mają. Najpierw szczują jednych na drugich, a potem wołają: > rasiści. Co to znaczy że tak mają?????? Albo trzeba kierować ich pracą i redagować ich teksty albo wyrzucić z roboty. Szczuj jeden z tego błońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.dclient.hispeed.ch 13.02.08, 14:01 Brawo Tomek! Licze na Twe sukcesy. Talent i ambicja... na prawdziwe owoce nie bedziemy dlugo czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszczak Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.pcz.czest.pl 13.02.08, 14:06 Pamiętamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamS Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.concordelogistics.com 13.02.08, 14:15 o zeby tylko pojechal, on jest najlepszym polskim bramkarzem, a Boruc... tez jest najlepszy, i to na swiecie, ale wsrod pulpecikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Obejrzyj sobie Niemcy-Polska 06 IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.08, 14:43 i zobacz co Boruc wyprawial, bo chyba nie pamietasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man United Kuszczak jest z Wrocka więc go nie lubią, IP: 195.117.126.* 13.02.08, 14:38 te ćwoki ze wschodu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Kuszczak jest z Wrocka więc go nie lubią, IP: *.aster.pl 13.02.08, 14:53 A Wrocław fajny jest :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan krzysio Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 14:42 TOMEK TAK TRZYMAJ JEDNA GNIDA W REPREZENTACJI NIE OZNACZA CALEJ EKIPY.ten tajny informator powinien byc wyrzucony z druzyny i dlaczego wypowiada sie w imieniu druzynu "my w reprezentacji".Glos powinien zabrac Leon lub kapitan! stwierdzic ze wyp.tajemniczego nie jest glosem reprezentacji.Na szczescie o tym kto pojedzie decyduje forma i LEON.kuszczak rob swoje i bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! ??? IP: *.aster.pl 13.02.08, 14:49 no i po co psuć atmosferę w kadrze? czy dziennikarze zamniast wspierać naszych muszą wprowadzać nie potrzebne konflikty? o co wam chodzi? o to żeby nasi szybciej odpadli z euro, czy może żeby drużyna rozwaliła sie przed turnirjem? nic nie rozumie! skończcie z tymi głupimi, podchwytliwymi pytaniami, wyssanymi z palca historiami i zacznijcie pisać porzadne artykuły! A co do Tomka kuszczaka to uważam go za dobrego bramkarza i życze mu wyjazdu na euro i aby nie dał się sprowokować dziennikarzą szukającym sensacji. Pozdro dla was ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot powinien jechac IP: *.promax.media.pl 13.02.08, 15:30 jest mniej wiecej na tym poziomie co boruc, jak dla mnie powinni jechac 1. boruc 2. kuszczak 3. fabianski(jak juz chca mlodego) zobaczymy co jeszcze kowaleski w tej koronie pokaze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_lubie_tandety izroel odpadl wiec koszerny brukowiec... IP: *.nycmny.east.verizon.net 13.02.08, 15:50 dla Polakow stara sie teraz sklocic (i w efekcie rozwalic) polska druzyne... ps panie blonski i spolka, wstyd tak sie prostytuowac za garsc judaszowych srebrnikow! Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym 13.02.08, 15:54 głupi, plotkarski, ciotowaty wywiad (będący dziełem niekompetentnego dziennikarza); kwestie sportowe są w nim jedynie tłem, ornamentem, dekoracją; kolo bardziej jest zainteresowany wątkami towarzyskimi Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym 13.02.08, 15:56 ten Błoński powinien być wyekspediowany do Ciechocinka i proqwadzić wieczorki zapoznawcze, kurcze, a nie pisać i mędrkować o sporcie (w każdym razie jemu pewnie wydaje się, że pisze o sporcie) Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym 13.02.08, 15:57 co za ci.. umysłowa z tego dziennikarza Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym 13.02.08, 15:58 ejże, co tam z tym szablonem cenzurującym słowa polszczyzny: własnie wyciął słowo c i pa - a jest to piękne, czytelne, dobrze brzmiące, pełne znaczeń słowo Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym 13.02.08, 16:01 pojedzie: Boruc, Fabiański i Kowalewski i tak ma być. Decyduje o tym trener! Ale w Polsce kultura sportowa jest równa zeru, świadomość istoty sportu, treningu, rywalizacji, roli i pozycji trenera u nas zajmuje świadomość bazaru pełnego wrzeszczących przekupek Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek puszczak niech lepiej zostanie... 13.02.08, 16:25 żeby nie było żenady jak wtedy z kolumbią...kuszczak to taki koleś jak kiedyś warzycha co to strzelać nie umiał w reprezentacji, a kuszczak z kolei puszcza jak leci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.aster.pl 13.02.08, 18:23 tja, a ty za Janasa już nawoływałes do słuchania trenera - zresztą i dziś dykstujesz 3 bramkarzy łosiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real manchester Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.range86-148.btcentralplus.com 13.02.08, 16:41 takie bzdury dudek pieprzy bo sam dowiedzial sie o swoim wkladzie w mistrzostwa z wiadomosci, smutne to, chyba pora zabrac sie za analizy z tomaszewskim w studio pozdr kuuuuzak :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromx Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 16:43 to jest ten sam typ sportowca co robert kubica, facet po prostu zna swoja wartość, w odróżnieniu od zakompleksionych rodaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonus z USA Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.dyn.optonline.net 13.02.08, 16:46 Panie Tomku, Pana postawa jest wielce budujaca. Aby wszyscy Polacy (nie tylko sportowcy), mieli takie podejscie do pracy i zycia, Polaka byla by krajem bardzo bogatym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.e-wro.net.pl 13.02.08, 16:54 Pan redaktor zachował się jak burak-donosiceiel.. ... czy wie Pan,że ten powiedział to ,a inny co innego?" taka postawa to najgorsze kurest*two! zakichany prowokator.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Dlaczego powinien jechac Kowalewski a nie Kuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 16:57 Kowalewski do czasu Me bedzie gral regularnie w naszej OE. Co z tego ze kuszczak jest bramkarzem mu skoro do czasu me zagra w skladzie mu moze z 4 razy? Nie jestem strasznie przeciw niemu ale jest zadufany w sobie. wydaje mu sie ze niewiadomo kim jest i ze niewiadomo co juz osiagnal. a osiagnal malo. troche wiecej pokory i przekonaj mnie osiagnieciami czyli np 1 sklad mu wyrzucenie z niego holendra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławiak Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.08, 17:26 Tomek to porządny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polakmaly60 Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: *.chello.pl 13.02.08, 17:43 Oj ,nie masz szczęścia Tomku ,i dlatego choć uważam że jesteś nr.1 to nie grasz w kadrze !!Ten kto uważnie obserwuje to co dzieje się z powoływaniami już dawno spostrzegł że aby dostać się do kadry wcale nie trzeba umieć grać wystarczy mieć ''plecy''takie jak choćby Megic czy Boruc. Ci panowie zostali wylansowani przez tzw, fachowców od futbolu , i choćby niewiem jak cienko przędli to wystarczy że strzelą bramkę (jedną na rok)a wszyscy fachowcy aż pieją z zachwytu! Ostatnio jeden lanser został nawet kapitanem(w myśl zasady ;aby zmusić nieroba do pracy może zrobić go brygadzistą:)Tomasz trzymaj się i walcz o pierwsze miejsce w bramce MU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz brawo Tomek IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.08, 19:42 niezaleznie od calej sytuacji trzeba przyznac ze udzielil profesjonalnego wywiadu- nie dal sie wciagnac w gierki i dal jasno do zrozumienia na czym mu zalezy. mi sie podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: brawo Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 19:59 tak czytam i czytam... wywiad rzeczywiście na poziomie: rzeczowy, powściągliwy w ocenach. ale Panowie i Panie: klasowa rozmowa nie jest tym samym co klasowa parada. Przyznajcie chociaż,że Kuszczak olśniewający w reprze nie był jakoś nigdy. ten gol w LM puszczony też mu chwały nie przynosi. więc - rozumiejąc sympatię, jaką tym wywiadem wzbudził - nie rozumiem głosów, że "Tomek jest nr 1 i basta!". moim zdaniem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: brawo Tomek 14.02.08, 02:15 Gość portalu: bodo napisał(a): > tak czytam i czytam... > wywiad rzeczywiście na poziomie: rzeczowy, powściągliwy w ocenach. > > ale Panowie i Panie: klasowa rozmowa nie jest tym samym co klasowa parada. > Przyznajcie chociaż,że Kuszczak olśniewający w reprze nie był jakoś nigdy. ten > gol w LM puszczony też mu chwały nie przynosi. > więc - rozumiejąc sympatię, jaką tym wywiadem wzbudził - nie rozumiem głosów, ż > e > "Tomek jest nr 1 i basta!". > > moim zdaniem nie jest. Nikt tu nie mowi ze jest #1. U wiekszosc osob natomiast oburzenie budzi sposob przeprowadzenia wywiadu przez dziennikarza. Bo i jest ku temu powod... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej "Nikt nie zabroni mi być ambitnym" - racja Tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 20:09 Błoński! - pe.dziowaty intrygancie i poszukiwaczu tanich sensacji! Cała "GW" to brukowiec, na siłę kreujący pseudo-problem i psujący atmosferę, aby mieć nagłówki. Skupcie się lepiej na tych swoich stałych manipulacjach wobec PiS czy naszej-klasy :) Tomek Kuszczak zachował się w porządku. A przede wszystkim jest dobrym bramkarzem. Co najmniej równorzędnym dla Boruca, a najpewniej sprawniejszym. Przyszłość przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ass Błoński!!!!! Co?????? IP: *.bsk.vectranet.pl 13.02.08, 21:42 Już ty dobrze wiesz, co!!! Pajac i szumowina. Brak mi słów na dziennikarzy sportowych GW. Załóż sobie lepiej blog w jakimś najczarniejszym zakątku internetu, żeby cie tam nikt nie znalazł, żaden DNS ani żadna wyszukiwarka. Zgiń i przepadnij dziennikarska kanalio. Nie uwłaczając... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEKK Kuszczak: Nikt nie zabroni mi być ambitnym IP: 212.87.244.* 13.02.08, 23:29 Co jak co, ale te teksty o braku poczucia humoru były poniżej pasa, a co więcej w ogóle nie miały znaczenia w tej całej sprawie. Autorze zdradź informatora ! Dowiedzmy się, który to reprezentant, jako prawdziwy Polak potrafi rozmawiać na temat innych tylko w ich nieobecności... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Bardzo wredny wywiad 14.02.08, 02:04 Te dpociekl;liwe prosby o komentarz wypowiedzi kolegow... Niesmaczne. Poziom gazety bulwarowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Trzymajcie tego szmatławego Błońskiego z dala od IP: *.klc.vectranet.pl 14.02.08, 14:12 Trzymajcie tego szmatławego Błońskiego z dala od reprezentacji !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś