ksaga 14.04.05, 20:48 czy te balsamy rzeczywiscie skutkuja , czy to chwyt rekalmowy i zbedny wydatek? ktora z was miala i jakeij firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: epjasa Re: BALSAM OSŁABIAJACY ODRASTAJACE WŁOSKI PO DEPI IP: *.aster.pl 14.04.05, 21:27 Dla mnie to tylko chwyt reklamowy. A stosowałam nawet specjalny preparat przeznaczony do salonów kosmetycznych i pieruńsko drogi - efekt? Żaden. Każdy nawilżający balsam będzie tak samo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
midi-midi Re: BALSAM OSŁABIAJACY ODRASTAJACE WŁOSKI PO DEPI 14.04.05, 22:10 A mi sie wydaje, ze Skin-so-Soft Avonu troche dziala - uzywam go tylko na nogi, za to regularnie i odkad zaczelam, wydaje mi sie, ze wlosy rosna slabsze, ciensze jakies i moze troche wolniej. Ale to nie jest taki spektakularny efekt, dla ktorego warto wydac duzo kasy - ja ten balsam dostalam w prezencie, nie wiem, czy kupie nastepny. Wlasciwie rownie dobrze moge sobie zrobic depilacje o te 3 dni wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_84 Re: BALSAM OSŁABIAJACY ODRASTAJACE WŁOSKI PO DEPI 14.04.05, 22:15 Kiedy rozmawialam z kosmetyczka na ten temat i mowila, ze te wszytskie balsamy to bzdura, ze szkoda kasy, ale nie wiem na ile byla szczera:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksaga Re: BALSAM OSŁABIAJACY ODRASTAJACE WŁOSKI PO DEPI 15.04.05, 18:20 kaska84-mnie tez cosik sie wydaje ze to bzdura, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś