Gość: 3444 IP: *.bul.uni.lodz.pl 29.08.03, 07:55 WIDZEW ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacomir Jeżeli Pan menedżer Grajewski....... 29.08.03, 08:47 .... po konsultacji znajdzie sobie "innego faworyta" to myślę, że stanie sie "ulubieńcem" łódzkiej publiczności, podobnie jak wczoraj trener Lorens , którego nazwisko w bardzo brzydkim zwrocie skandowano podczs meczu wielokrotnie, a który z frajerami z Dospelu nie pokonał rundy eliminacyjnej Pucharu UEFA. Myślę że pan Grajewski tym razem zastanowi się mocno przed ściągnięciem znów tchórza Nemca lub jakiegoś innego trenerskiego szrotu, jeżeli oczywiście na Widzewie mu zależy!! Trzymam kciuki za Franca, za rozsądny i jedyny wybór p. Grajewskiego i za przyszłość WIDZEWA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze wierny kibic RTS Re: Franciszek Smuda przyjechał w czwartek do Łod IP: *.konsalnet.com.pl 29.08.03, 10:26 Trzymam kciuki za to aby Pan Franciszek przerwał "urlop" i wrócił do pracy w Widzewie-z drugiej strony podziwiam jego cierpliwość w stosunku do pracodawcy,ale to tylko zwiększa mój szacunek do jego osoby. Zapewniam że to nie tylko moja opinia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Franciszek Smuda przyjechał w czwartek do Łod IP: *.toya.net.pl 29.08.03, 14:43 TYlko Franek Smuda powinien być trenerem Widzewa , przecież to oczywiste.Gdyby Grajewski był Widzewiakiem z krwi i kości nawet był nie rozmyślał na ten temat.Franek dla Widzewa jest jak Ferguson dla MU. Odpowiedz Link Zgłoś
mazzii Smuda, obok Kasperczaka, Engela to jedyny dobry trener 29.08.03, 18:19 Tak naprawde reszta to II liga Odpowiedz Link Zgłoś