Dodaj do ulubionych

Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie

15.03.08, 09:23
Podolski w przeciwieństwie do Klose to swój chłop. Nigdy się nie wypierał
polskich korzeni, zawsze mówi z sympatią o naszym kraju i naszej
reprezentacji. Trzymaj się Łukasz:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Winsti D W O C H Polakow w leder hosen ? IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.08, 09:24
      No to byloby pieknie
      • Gość: konrad Ogólnopolska akcja - Sprawdzmy PZPN IP: *.mysmart.ie 15.03.08, 12:31
        PZPN zapewnia, że przekazał kibicom w drodze losowania prawie osiem tysięcy
        biletów. Spróbujemy sprawdzić, czy to prawda, a Ty możesz nam w tym pomóc. Jeśli
        wygrałeś w losowaniu, to wyślij do portalu tvn24.pl obraz ekranu (zdjęcie), na
        którym jest list z PZPN potwierdzający wylosowanie biletu. Policzymy i
        sprawdzimy, ile PZPN dał Wam biletów.
        Ponad milion kibiców wystartowało w losowaniu. Każdy z nich chciałby wiedzieć,
        że nawet jeśli przegrał, to w uczciwej procedurze. PZPN nie dopuścił do
        losowania mediów, ale zapewnia, że wszystko przebiegło zgodnie z zapowiadanym
        scenariuszem. Nie zaszkodzi ich skontrolować.

Jeśli to Ty jesteś szczęśliwcem, który wygrał bilet w losowaniu, wyślij na
        Kontakt@tvn24.pl screenshot ekranu z listem potwierdzającym wygraną. W tytule
        maila napisz: Bilet na Euro 2008.
    • Gość: Winsti Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.08, 09:29
      Masz racje, przeciez Klose wcale nie musi sie nikomu anipodlizywac
      ani niczego nikomu udowadniac. Nie ma zadnych podstaw do tego, by
      czasem postepowac nie tak, jak syn polskich rodzicow, wspanialego
      stopera Odry Opole, bywajacego kiedys w kadrze Polski, czy syn mamy
      tez znanej polskiej sportsmenki.

Moj glos nie jest zadna uzczypliwoscia, mam nadzieje, ze bedzie
      dobrze zrozumiany zarowno przez Michaela jak i innych.
    • Gość: tmkmk Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.113.79.207.plusnet.pte-ag2.dyn.plus.net 15.03.08, 09:30
      >> Zawsze chciałem grać w drużynie z Polakiem.

a czy Klose tez nie gra w Bayernie? jesli tak to juz jest ich dwoch,

chyba ze Klose daje do zrozumienia Podolskiemu, ze Polakiem nie jest
      • Gość: mark Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 09:33
        Klose wielokrotnie dawał do zrozumienia, że wszystko co polskie mało go obchodzi.
        • Gość: uburama Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.acn.waw.pl 15.03.08, 09:59
          Gość portalu: mark napisał(a):

> Klose wielokrotnie dawał do zrozumienia, że wszystko co polskie mało go obchodz
          > i.

Trochę wyrozumienia, Kloss musi cały czas przed Niemcami udawać.
          • Gość: NIE-dla,foksdojcza aco zle ci z niemcami? oni i tak maja cie za aus IP: *.bredband.comhem.se 15.03.08, 14:59
            auslandera....siedz sobie i liz dupe niemcom w przebieralni i pod
            prysznicem...skoro wybrales grac dla szwabów
        • Gość: TYLKO PRAWDA Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 11:25
          Klose rozmawia ze swoją żoną i dzieckiem PO POLSKU.
        • Gość: HH I słusznie, że go nie obchodzi skoro jest Niemcem! IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:20
          Wy byście każdemu przeszukali sto pokoleń w tył, żeby tylko udowodnić, że ktoś
          kto coś osiągnął jest Polakiem, a nikt z was nie pomyśli, że na Śląsku nie tylko
          Polacy żyją ale jest tutaj i sporo Niemców!
          • Gość: Czlowiek Re: I słusznie, że go nie obchodzi skoro jest Nie IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.08, 16:11
            Tak wielu Niemcow tak zwani Wasserdeutsche. Tak naprawde Polacy, mowiacy slaska
            gwara, ktora poza paroma wyrazami przyswojonymi niczym niemieckiego nie przypomina.

Slazacy (mowie o tych prawdziwych przedwojennych) byli zawsze jak choragiewka.
            Byli Niemcy, byli Niemcami. Przyszli Polacy byli Polakami, przyszli komunisci,
            byli najwiekszymi komunistami, przyszla solidarnosc, stali sie Walesowiczami. A
            ze w Niemczech bylo lepiej jak w Polsce stali sie znowu Niemcami.

A tak naprawde to sa slowianami z krwi i kosci: Polak ich gware zrozumie,
            Niemiec pomysli ze to ruski, takimi oni Niemcami.
    • Gość: iwet21 Tylko nie Boruca??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 10:15
      Poldi jak go Klinsmann wykreował,dużo grał nazywano go nawet prinzem-
      księciem.Teraz chłopak grzeje ławę...ale Klinsi wraca i jego
      sytuacja sie odmieni.Nie wierzę,że on chce Boruca,zresztą Bayern go
      i tak nie weżmie.Niech Boruc w Polsce gra i wyprowadzi Polskę z
      grupy na EM..w co bardzo wątpie.
      • Gość: q Re: Tylko nie Boruca??? IP: *.wwnet.info 15.03.08, 15:26
        pomieszałeś chłopie grę w klubie i reprezentacji...
        • Gość: iwet21 Re: Tylko nie Boruca??? IP: *.core.lanet.net.pl 15.03.08, 15:44
          To Ty pomieszałeś facet kobietę z mężczyzną!!!Jak by nie mieszac
          Bayern nigdy Boruca do siebie nie weżmie!!!
    • Gość: a,m Klose IP: 92.228.99.* 15.03.08, 10:22
      Klose jest tym ,kim chce i kim sie czuje-to jego sprawa.A was gowno
      to powinno interesowac!
      • Gość: HH Zgadzam się! A polaczkom nic do tego! IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:23
        Wiem że polaczków krew zalewa, że jak to, mieszkał na tym od tysiącleciu
        piastowski Śląsku i nie chce być Polakiem!
        A tak naprawdę, to Śląsk dopiero od niedawna jest pod okupacją polską i nie
        mieszkają tutaj sami Polacy.
        • Gość: Peter Re: Zgadzam się! A polaczkom nic do tego! IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.08, 15:56
          Te wszystkie"ulanki"juz podpisali
          www.matka-kurka.net/
          To nie dziwota
    • Gość: a,m Re: Kloset to bydlak i folksdojcz IP: *.proxy.aol.com 15.03.08, 10:49
      A Ty jestes brudnym,niewyksztalconym Polaczkiem!
      • Gość: laky Re: Kloset to bydlak i folksdojcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 13:49
        A ty jesteś tepym szwabskim nieukiem na utrzymaniu zony ...i niemieckich
        podatników uciekles stad bo se rady nie mogles dac !!! i zebrasz tam hamie!!!
    • Gość: iwet21 Szmata jest YYY!!!!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 10:55
      Frajerze, to forum sportowe a nie środowisko patologiczne z którego
      pochodzisz!!!.Co Cię Klose obchodzi???.Pisz sobie o Smolarku czy
      Borucu.Tylko nieudaczniki zazdroszczą Klosemu a Ty się do nich
      zaliczasz więdz spadaj na swoje stronki sportowe i tam wygłaszaj
      swoje poglady.
      • Gość: klarenss Re: Szmata jest YYY!!!!!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 11:53
        a ty spadaj na sport.de albo fussball.de, to jest polska strona dla Polakow, a
        nie dla dezeterow
        • Gość: a,m Re: Szmata jest YYY!!!!!. IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.08, 16:39
          > a ty spadaj na sport.de albo fussball.de, to jest polska strona
          dla Polakow, a
          > nie dla dezeterow

Strona dla Polakow? Stuknij sie w ten polski leb baranie!
    • Gość: ale bzdura!!!! Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.08, 11:55
      Typowa wiadomosc dla SE, po pierwsze w Bayern jest super rezerwowy bramkarz
      Michael Rensing , ktory juz w wielu meczach pokazal ze jest godnym nastepca
      Kahna. Po drugie hietzfeld wlasnie konczy tam prace i watpie aby jeszcze na
      odchodne mial kupowac nowego bramkarza. W lecie przychodzi Klinnsman do Bayern
      jak trener i juz tak rezewowy Podolski by znam przyszle plany nowego trenera-
      BZDURA!!!!, szkoda grosza na ta gazete i nawet szkoda czasu aby wchodzic na
      strone tej gazety - to moja rada
    • Gość: znawca Re: Kloset to bydlak i folksdojcz IP: *.tsi.tychy.pl 15.03.08, 11:56
      A kim ty jesteś? Nawet nie wiesz jak się pisze ,,może" ksenofobiczna szmato.
    • Gość: pp Myślałem ze chociaż jeden dzień spokój będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:11
      z tym wieprzem. To jak z Leninem z CCCP. Z konserwy też wyskakiwał
    • Gość: iwet21 klarens!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:12
      Super Ekspres ha,ha gazetka dla polskich debili,kto to czyta???
      Durnie takie jak Ty.Stronka polska bo przeciez nie niemiecka ale
      temat niemiecki więdz ćwoku nie mów mi gdzie mam spadac!!!.
    • katalonka92 Podolski to prawdziwy Polak bo przeklina po polsku 15.03.08, 12:50
      Oglądałam niedawno mecz Bayernu Monachium i Łukasz po nieudanej
      akcji wykrzyczał jakże piękne słowa: Ku*wa mać ! Po tym poznaje się
      prawdziwego Polaka. hehe :D
      • Gość: HH No to u mnie w pracy są sami Anglicy... IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:22
        ... i inni anglojęzyczni, bo klną co rusz, FUCK, SHIT, HOLY CRAP itp.
        Poza tym może jest Czechem, bo Czesi też przeklinają KU..!
    • Gość: Artur Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.home.otenet.gr 15.03.08, 13:06
      Arturze jako Twój imiennik zycze powodzenia.
      www.hotelroyalpalace.eu
    • Gość: HH Tylko nie Boruc! Bitte! Rummenige, Hoenes... IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:15
      ... i nasz wielki Kaiser Beckenbauer - tylko nie bierzcie tej cioty Boruca!
    • Gość: HH Ślązacy, którzy są Niemcami nie mają się czego... IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:18
      ... wypierać! Klose jeśli był Niemcem ze Śląska to nie wypiera się polskich
      korzeni, bo takich nie ma.
      Tu na Śląsku jest mnóstwo Niemców, którzy mają nawet obywatelstwo polskie, bo
      się tu urodzili, ale zarazem mają obywatelstwo niemieckie dlatego ci nie
      wypierają się polskości bo nigdy Polakami tak naprawdę nie byli - samo nadanie
      im obywatelstwa polskiego bo się tu urodzili nie czyni z nich Polaków.
      Dlatego odczepcie się od Klose - jeśli uważa, że jest Niemcem to nim jest i
      chwała mu za to, że nie próbuje się sztucznie przymilać Polakom, którzy nie są
      jego krajanami.
      • freud1 HH, daj spokoj czlowieku. 15.03.08, 13:25
        Tu o futbol chodzi, nie o antropologie :)
        Irytuja Cie wypowiedzi nie majace nic wspolnego z meritum dyskusji?
        Nie spamuj wiec wklepujac kolejne...
        Pzdr.
    • Gość: HH A z ciebie durny polaczek! IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:24
      W szczególności taki wielki z ciebie Polak, a nawet poprawnie w swoim ojczystym
      języku nie potrafisz! Gratuluję "patriotyzmu"!
    • Gość: Bugoś Boruc w Bayernie.Śmieszne...L@L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 13:29
      przecierz Podolski jest polakiem,Klose itp. wic po co im Boruc?Boruc
      w Bayernie to śmieszne.Boruc powiniem iść albo do FC Barcelony albo
      do AC Milanu.I tak bym to widział:)
    • Gość: Do Autora Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 14:40
      Oliver a nie Olivier!!!
    • Gość: Do Autora Oliver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 14:41
      Oliver a nie Olivier!!! To Niemiec a nie Francuz!
      • Gość: rauss precz z judajczykiem Podolskim zdrajca!!! IP: *.bredband.comhem.se 15.03.08, 14:57
        WYBRAL NIEMCY...CZEMU NA FOTCE NIE POKAZANO GO W STROJU NIEMIECKIM?
        PRECZ...SIEDZ SOBIE Z NIEMCAMI ,
    • Gość: nemo Re: Kloset to bydlak i folksdojcz IP: *.chello.pl 15.03.08, 15:01
      > najgorsza szmata jaka morze być
      A ty jesteś szmata jak jezioro
    • Gość: zenonskrent Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.08, 15:21
      hitler jugend!!!

BORUC DO PREMIERSHIP a nie do jakichs szfabow.lukas pedalski!!!
    • Gość: Czlowiek Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.08, 16:03
      On się nazywa Oliver a nie Olivier! W kolko te same błędy.
    • Gość: Czlowiek Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.08, 16:17
      Lubie Lukasza Podolskiego i Artura Boruca (choc za Legia nie przepadam). Fajnie
      byloby gdyby grali razem, ale uwazam, ze Boruc musialby ciagle udowadniac, ze
      jest lepszy od innych i nigdy nie mialby spokoju jak Oliver Kahn. Niemcy nie
      lubia Polakow i nacisk prasowy na Artura Boruca bylby ogromny. Poza tym jeszcze
      dojdzie Klinsmann, ktory tak negatywnie wypowiadal sie o Polakach w kabinie,
      przed meczem na mistrzostwach swiata.
      Nie lubie Klinsmanna!
      • Gość: iwet21 Człowiek!!! IP: *.core.lanet.net.pl 15.03.08, 16:25
        Tak sie nazywasz????.A może Ty jasnowidz???Ty wiesz co w kabinie
        Klinsmann o Polakach gadał???Ty rasisto polski.Klinsi to kolo na
        poziomie i ze swoimi zawodnikami ma inne tematy do omówienia w
        kabinie..ale napewno nie o nieudanej grze Polaków na MŚ.
        • Gość: frt Re: Człowiek!!! IP: 78.52.225.* 15.03.08, 17:39
          Gość portalu: iwet21 napisał(a):

> Tak sie nazywasz????.A może Ty jasnowidz???Ty wiesz co w kabinie
          > Klinsmann o Polakach gadał???Ty rasisto polski.Klinsi to kolo na
          > poziomie i ze swoimi zawodnikami ma inne tematy do omówienia w
          > kabinie..ale napewno nie o nieudanej grze Polaków na MŚ.

nie trzeba byc jasnowidzem, byl dokumental film w niemcy tv
          tam bylo to co klinsi mowil o polakach a nie mowil dobrze

watpie ze boruc przejdzie do monachium raczej oni nie zatrudnia polaka nawet nie
          wiem jakbylby dobry tam nawet ciagle z ribery´ego czy toniego robia sobie jaja a
          co dopiero z polaka
          nie mam nic przeciw zeby gral tam king arthur ale to na 100% nie nastapi
          • Gość: iwet21 Re: Człowiek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 22:26
            Kłamiesz,mam ten film i nic złego Klinsi o Polakach nie gadał.Ty
            może niemieckiego nie znasz???.Przetłumaczę,to co powiedział,że
            jednak pokonaliśmy Polaków!!!.
    • Gość: ..fryców To zrób mu jeszcze laske... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:40
      ... z drewna, taka góralska. Zruszy się....chłop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka