rozboj-nick 15.03.08, 09:23 Podolski w przeciwieństwie do Klose to swój chłop. Nigdy się nie wypierał polskich korzeni, zawsze mówi z sympatią o naszym kraju i naszej reprezentacji. Trzymaj się Łukasz:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Winsti D W O C H Polakow w leder hosen ? IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.08, 09:24 No to byloby pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Ogólnopolska akcja - Sprawdzmy PZPN IP: *.mysmart.ie 15.03.08, 12:31 PZPN zapewnia, że przekazał kibicom w drodze losowania prawie osiem tysięcy biletów. Spróbujemy sprawdzić, czy to prawda, a Ty możesz nam w tym pomóc. Jeśli wygrałeś w losowaniu, to wyślij do portalu tvn24.pl obraz ekranu (zdjęcie), na którym jest list z PZPN potwierdzający wylosowanie biletu. Policzymy i sprawdzimy, ile PZPN dał Wam biletów. Ponad milion kibiców wystartowało w losowaniu. Każdy z nich chciałby wiedzieć, że nawet jeśli przegrał, to w uczciwej procedurze. PZPN nie dopuścił do losowania mediów, ale zapewnia, że wszystko przebiegło zgodnie z zapowiadanym scenariuszem. Nie zaszkodzi ich skontrolować. Jeśli to Ty jesteś szczęśliwcem, który wygrał bilet w losowaniu, wyślij na Kontakt@tvn24.pl screenshot ekranu z listem potwierdzającym wygraną. W tytule maila napisz: Bilet na Euro 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winsti Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.08, 09:29 Masz racje, przeciez Klose wcale nie musi sie nikomu anipodlizywac ani niczego nikomu udowadniac. Nie ma zadnych podstaw do tego, by czasem postepowac nie tak, jak syn polskich rodzicow, wspanialego stopera Odry Opole, bywajacego kiedys w kadrze Polski, czy syn mamy tez znanej polskiej sportsmenki. Moj glos nie jest zadna uzczypliwoscia, mam nadzieje, ze bedzie dobrze zrozumiany zarowno przez Michaela jak i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmkmk Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.113.79.207.plusnet.pte-ag2.dyn.plus.net 15.03.08, 09:30 >> Zawsze chciałem grać w drużynie z Polakiem. a czy Klose tez nie gra w Bayernie? jesli tak to juz jest ich dwoch, chyba ze Klose daje do zrozumienia Podolskiemu, ze Polakiem nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 09:33 Klose wielokrotnie dawał do zrozumienia, że wszystko co polskie mało go obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.acn.waw.pl 15.03.08, 09:59 Gość portalu: mark napisał(a): > Klose wielokrotnie dawał do zrozumienia, że wszystko co polskie mało go obchodz > i. Trochę wyrozumienia, Kloss musi cały czas przed Niemcami udawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE-dla,foksdojcza aco zle ci z niemcami? oni i tak maja cie za aus IP: *.bredband.comhem.se 15.03.08, 14:59 auslandera....siedz sobie i liz dupe niemcom w przebieralni i pod prysznicem...skoro wybrales grac dla szwabów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO PRAWDA Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 11:25 Klose rozmawia ze swoją żoną i dzieckiem PO POLSKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH I słusznie, że go nie obchodzi skoro jest Niemcem! IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:20 Wy byście każdemu przeszukali sto pokoleń w tył, żeby tylko udowodnić, że ktoś kto coś osiągnął jest Polakiem, a nikt z was nie pomyśli, że na Śląsku nie tylko Polacy żyją ale jest tutaj i sporo Niemców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Re: I słusznie, że go nie obchodzi skoro jest Nie IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.08, 16:11 Tak wielu Niemcow tak zwani Wasserdeutsche. Tak naprawde Polacy, mowiacy slaska gwara, ktora poza paroma wyrazami przyswojonymi niczym niemieckiego nie przypomina. Slazacy (mowie o tych prawdziwych przedwojennych) byli zawsze jak choragiewka. Byli Niemcy, byli Niemcami. Przyszli Polacy byli Polakami, przyszli komunisci, byli najwiekszymi komunistami, przyszla solidarnosc, stali sie Walesowiczami. A ze w Niemczech bylo lepiej jak w Polsce stali sie znowu Niemcami. A tak naprawde to sa slowianami z krwi i kosci: Polak ich gware zrozumie, Niemiec pomysli ze to ruski, takimi oni Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Tylko nie Boruca??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 10:15 Poldi jak go Klinsmann wykreował,dużo grał nazywano go nawet prinzem- księciem.Teraz chłopak grzeje ławę...ale Klinsi wraca i jego sytuacja sie odmieni.Nie wierzę,że on chce Boruca,zresztą Bayern go i tak nie weżmie.Niech Boruc w Polsce gra i wyprowadzi Polskę z grupy na EM..w co bardzo wątpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Tylko nie Boruca??? IP: *.wwnet.info 15.03.08, 15:26 pomieszałeś chłopie grę w klubie i reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Tylko nie Boruca??? IP: *.core.lanet.net.pl 15.03.08, 15:44 To Ty pomieszałeś facet kobietę z mężczyzną!!!Jak by nie mieszac Bayern nigdy Boruca do siebie nie weżmie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m Klose IP: 92.228.99.* 15.03.08, 10:22 Klose jest tym ,kim chce i kim sie czuje-to jego sprawa.A was gowno to powinno interesowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Zgadzam się! A polaczkom nic do tego! IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:23 Wiem że polaczków krew zalewa, że jak to, mieszkał na tym od tysiącleciu piastowski Śląsku i nie chce być Polakiem! A tak naprawdę, to Śląsk dopiero od niedawna jest pod okupacją polską i nie mieszkają tutaj sami Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Zgadzam się! A polaczkom nic do tego! IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.08, 15:56 Te wszystkie"ulanki"juz podpisali www.matka-kurka.net/ To nie dziwota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m Re: Kloset to bydlak i folksdojcz IP: *.proxy.aol.com 15.03.08, 10:49 A Ty jestes brudnym,niewyksztalconym Polaczkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laky Re: Kloset to bydlak i folksdojcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 13:49 A ty jesteś tepym szwabskim nieukiem na utrzymaniu zony ...i niemieckich podatników uciekles stad bo se rady nie mogles dac !!! i zebrasz tam hamie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Szmata jest YYY!!!!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 10:55 Frajerze, to forum sportowe a nie środowisko patologiczne z którego pochodzisz!!!.Co Cię Klose obchodzi???.Pisz sobie o Smolarku czy Borucu.Tylko nieudaczniki zazdroszczą Klosemu a Ty się do nich zaliczasz więdz spadaj na swoje stronki sportowe i tam wygłaszaj swoje poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarenss Re: Szmata jest YYY!!!!!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 11:53 a ty spadaj na sport.de albo fussball.de, to jest polska strona dla Polakow, a nie dla dezeterow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m Re: Szmata jest YYY!!!!!. IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.08, 16:39 > a ty spadaj na sport.de albo fussball.de, to jest polska strona dla Polakow, a > nie dla dezeterow Strona dla Polakow? Stuknij sie w ten polski leb baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale bzdura!!!! Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.08, 11:55 Typowa wiadomosc dla SE, po pierwsze w Bayern jest super rezerwowy bramkarz Michael Rensing , ktory juz w wielu meczach pokazal ze jest godnym nastepca Kahna. Po drugie hietzfeld wlasnie konczy tam prace i watpie aby jeszcze na odchodne mial kupowac nowego bramkarza. W lecie przychodzi Klinnsman do Bayern jak trener i juz tak rezewowy Podolski by znam przyszle plany nowego trenera- BZDURA!!!!, szkoda grosza na ta gazete i nawet szkoda czasu aby wchodzic na strone tej gazety - to moja rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Kloset to bydlak i folksdojcz IP: *.tsi.tychy.pl 15.03.08, 11:56 A kim ty jesteś? Nawet nie wiesz jak się pisze ,,może" ksenofobiczna szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Myślałem ze chociaż jeden dzień spokój będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:11 z tym wieprzem. To jak z Leninem z CCCP. Z konserwy też wyskakiwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 klarens!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:12 Super Ekspres ha,ha gazetka dla polskich debili,kto to czyta??? Durnie takie jak Ty.Stronka polska bo przeciez nie niemiecka ale temat niemiecki więdz ćwoku nie mów mi gdzie mam spadac!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
katalonka92 Podolski to prawdziwy Polak bo przeklina po polsku 15.03.08, 12:50 Oglądałam niedawno mecz Bayernu Monachium i Łukasz po nieudanej akcji wykrzyczał jakże piękne słowa: Ku*wa mać ! Po tym poznaje się prawdziwego Polaka. hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH No to u mnie w pracy są sami Anglicy... IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:22 ... i inni anglojęzyczni, bo klną co rusz, FUCK, SHIT, HOLY CRAP itp. Poza tym może jest Czechem, bo Czesi też przeklinają KU..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.home.otenet.gr 15.03.08, 13:06 Arturze jako Twój imiennik zycze powodzenia. www.hotelroyalpalace.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Tylko nie Boruc! Bitte! Rummenige, Hoenes... IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:15 ... i nasz wielki Kaiser Beckenbauer - tylko nie bierzcie tej cioty Boruca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Ślązacy, którzy są Niemcami nie mają się czego... IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:18 ... wypierać! Klose jeśli był Niemcem ze Śląska to nie wypiera się polskich korzeni, bo takich nie ma. Tu na Śląsku jest mnóstwo Niemców, którzy mają nawet obywatelstwo polskie, bo się tu urodzili, ale zarazem mają obywatelstwo niemieckie dlatego ci nie wypierają się polskości bo nigdy Polakami tak naprawdę nie byli - samo nadanie im obywatelstwa polskiego bo się tu urodzili nie czyni z nich Polaków. Dlatego odczepcie się od Klose - jeśli uważa, że jest Niemcem to nim jest i chwała mu za to, że nie próbuje się sztucznie przymilać Polakom, którzy nie są jego krajanami. Odpowiedz Link Zgłoś
freud1 HH, daj spokoj czlowieku. 15.03.08, 13:25 Tu o futbol chodzi, nie o antropologie :) Irytuja Cie wypowiedzi nie majace nic wspolnego z meritum dyskusji? Nie spamuj wiec wklepujac kolejne... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH A z ciebie durny polaczek! IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 13:24 W szczególności taki wielki z ciebie Polak, a nawet poprawnie w swoim ojczystym języku nie potrafisz! Gratuluję "patriotyzmu"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugoś Boruc w Bayernie.Śmieszne...L@L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 13:29 przecierz Podolski jest polakiem,Klose itp. wic po co im Boruc?Boruc w Bayernie to śmieszne.Boruc powiniem iść albo do FC Barcelony albo do AC Milanu.I tak bym to widział:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Autora Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 14:40 Oliver a nie Olivier!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Autora Oliver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 14:41 Oliver a nie Olivier!!! To Niemiec a nie Francuz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rauss precz z judajczykiem Podolskim zdrajca!!! IP: *.bredband.comhem.se 15.03.08, 14:57 WYBRAL NIEMCY...CZEMU NA FOTCE NIE POKAZANO GO W STROJU NIEMIECKIM? PRECZ...SIEDZ SOBIE Z NIEMCAMI , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Kloset to bydlak i folksdojcz IP: *.chello.pl 15.03.08, 15:01 > najgorsza szmata jaka morze być A ty jesteś szmata jak jezioro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenonskrent Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.08, 15:21 hitler jugend!!! BORUC DO PREMIERSHIP a nie do jakichs szfabow.lukas pedalski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.08, 16:03 On się nazywa Oliver a nie Olivier! W kolko te same błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.08, 16:17 Lubie Lukasza Podolskiego i Artura Boruca (choc za Legia nie przepadam). Fajnie byloby gdyby grali razem, ale uwazam, ze Boruc musialby ciagle udowadniac, ze jest lepszy od innych i nigdy nie mialby spokoju jak Oliver Kahn. Niemcy nie lubia Polakow i nacisk prasowy na Artura Boruca bylby ogromny. Poza tym jeszcze dojdzie Klinsmann, ktory tak negatywnie wypowiadal sie o Polakach w kabinie, przed meczem na mistrzostwach swiata. Nie lubie Klinsmanna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Człowiek!!! IP: *.core.lanet.net.pl 15.03.08, 16:25 Tak sie nazywasz????.A może Ty jasnowidz???Ty wiesz co w kabinie Klinsmann o Polakach gadał???Ty rasisto polski.Klinsi to kolo na poziomie i ze swoimi zawodnikami ma inne tematy do omówienia w kabinie..ale napewno nie o nieudanej grze Polaków na MŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frt Re: Człowiek!!! IP: 78.52.225.* 15.03.08, 17:39 Gość portalu: iwet21 napisał(a): > Tak sie nazywasz????.A może Ty jasnowidz???Ty wiesz co w kabinie > Klinsmann o Polakach gadał???Ty rasisto polski.Klinsi to kolo na > poziomie i ze swoimi zawodnikami ma inne tematy do omówienia w > kabinie..ale napewno nie o nieudanej grze Polaków na MŚ. nie trzeba byc jasnowidzem, byl dokumental film w niemcy tv tam bylo to co klinsi mowil o polakach a nie mowil dobrze watpie ze boruc przejdzie do monachium raczej oni nie zatrudnia polaka nawet nie wiem jakbylby dobry tam nawet ciagle z ribery´ego czy toniego robia sobie jaja a co dopiero z polaka nie mam nic przeciw zeby gral tam king arthur ale to na 100% nie nastapi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Człowiek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 22:26 Kłamiesz,mam ten film i nic złego Klinsi o Polakach nie gadał.Ty może niemieckiego nie znasz???.Przetłumaczę,to co powiedział,że jednak pokonaliśmy Polaków!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..fryców To zrób mu jeszcze laske... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:40 ... z drewna, taka góralska. Zruszy się....chłop. Odpowiedz Link Zgłoś