Gość: enikate IP: *.gorzow.mm.pl 19.03.08, 20:37 Kuszczak w pierwszym składzie. I co, miał zaczynać na ławce, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cz Re: Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:12 Odszczekamy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:20 Wybiórcza odszczeka? W życiu. Napiszą po meczu, że albo nic nie mial do obrony, albo mial szczescie a w ogole to Boruc i tak jest nr 1 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic dziennikarze sportowi Gazety IP: *.centertel.pl 19.03.08, 21:19 Proszę teraz odszczekajcie te ostatnie żenujące tabloidowe artykuły, w których wieszczyliscie koniec Kuszczaka i mieliście 101% pewności, że dziś zagra Foster. Poziom waszego dziennikarstwa nie przekracza zera. I to ma niby być opiniotwóczy dziennik? Buahhahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Kuszczak IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 19.03.08, 21:24 Ronaldo znowu szaleje... Kuszczak na razie raz przetestowany(do 20 min.). Piekna interwencja! Z potencjalnego 1-1 zrobilo sie chwile pozniej 2-0... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gytek wlasnie obronil szczal z 1 metra a Ronaldo IP: *.dyn.optonline.net 19.03.08, 21:22 szczelil na 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani warka Re: Kto oddawał mocz a kto strzelał?/nt IP: *.chello.pl 19.03.08, 21:26 ja srałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Man United - Bolton IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.03.08, 21:27 Dajcie uz spokój dziennikarzom tej gazety. BBC jak i inne angielskie media bardzo wyraźnie sugerowały, że Foster zagra w tym meczu, byli tego pewni na 200%. Natomiast dzinnikarze gazety sięgneli po angielski źródła zaślepione miłościa do Fostera, który jest dal nich kolejnym mesjaszem (im także to wybaczcie, wyobraźcie sobie, ze nagle z polskich druzyn młodzieżowych wyłania się polski Cristiano Ronaldo, na tle naszych Saganowskich też byśmy takiego piłkarza ubóstwiali). A że dodali taki sensacyjny tytuł, no cóz taka ich praca, ja to rozumiem i dlatego wszystkie artykuły w gazetach traktuje z przymrużeniem oka, wam tez to radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawux Re: Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:38 zgoda, ale bez jaj. Na manchestereveningnews.co.uk nie byli pewni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enikate Re: Man United - Bolton IP: *.gorzow.mm.pl 19.03.08, 21:40 Ależ ja ich traktuję z przymrużeniem oka, tylko że od takiego portalu trzeba wymagać czegoś ponad średni poziom, czyż nie? Łezka mi się w oku kręci, bo jak zaczynałem swoją przygodę w necie, to portal Gazety był naprawdę bardzo świetny i zdecydowanie się wyróżniał na plus. Teraz pogoń za sensacją i czytelnikiem (a raczej klikaczem reklam), wymusiła fakcenie i nie widać, żeby coś się miało zmienić. A Ronaldo szaleje, ile jeszcze potrafi ten chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Man United - Bolton IP: *.ghnet.pl 19.03.08, 21:42 jedna sprawa zasugerowac sie angielskimi mediami. inna sprawa bardziej kibicowac niz angielskie media angielskiemu bramkarzowi anizeli "swojemu"... oni po prostu sa zalosni i tyle. teraz pewnie czekaja na pierwsza delikatnie niepewna interwencje Kuszczaka zeby pozniej napisac: "Niepewny Kuszczak tym razem na zero" albo o zgrozo "Kuszczak znowu puscil gola po niepewnej interwencji. Foster juz sie rozgrzewa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legia IP: *.centertel.pl 19.03.08, 21:48 Mam dziwne wrażenie, że dziennikarze Gazety bardziej od polskiego futbolu chcą promować piłkarzy Legii. Byłych też. Kuszczak to istotne zagrożenie dla gazetowych pupilków, Arturka i Łukaszka. Nie chcę rzucać oskarżeń, ale chętnie bym się dowiedział, czy dzienniarze ci znają się osobiście z menedzerami tych bramkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepek Re: Legia IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 20.03.08, 03:07 ja od dawna ich o to podejrzewam, zastanwawima sie czy też Boruc im sam nie płaci. Nie wiem czy wiecie ale w Szkocji dużo wyzej od Arturka ceni sie McGregora z Rangersów i....Załuske z Dundee :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul Man United - Bolton IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.03.08, 21:45 Dla malkontentów talentu Kuszczaka cyctat z BBC: 2019: What a start to the night this is. Bolton go close to an equalise. Danny Guthrie goes on a great run down the right and crosses for Kevin Davies at the far post - but the striker's volley is brilliantly saved by Tomasz Kuszczak. news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/7305367.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Man United - Bolton IP: *.acn.waw.pl 19.03.08, 22:05 Kuszczak zastąpił van der Sara a nie Fostera. Foster jest nr.3 Kuszczak 2, van der Sar 1. Analogicznie w Arsenalu Fabiański jest nr.3 chociaż dla GW jest nr.2 i zagra tylko wtedy gdy Almunia i Lehman będą niezdolni do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romekk Man United - Bolton IP: *.kaskada.net 19.03.08, 21:58 ja chce rasiaka na boisko grzesiek moze cos ukuje jak nie to przynajmniej sie swiat z niego posmnieje heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław xD Re: Man United - Bolton IP: *.chello.pl 19.03.08, 22:07 A gdzie nasza gwiazda,nasz super snajper,nasz pistolet na wodę!! Grzesiu gdzie byłeś gdy twoja drużyna walczyła o mistrzostwo !! Grzesiu jesteś skazany na drugą ligę!! Odpowiedz Link Zgłoś
annasen Re: Man United - Bolton 19.03.08, 22:24 I co Cię tak cieszy, zawistny człowieczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia No i co się tak podniecacie Kuszczakiem? IP: *.eranet.pl 19.03.08, 22:21 Gra, bo Foster chce być wypożyczony do innego klubu. Umiejętności Kuszczaka nie są najwyższe, ale na słaby Bolton wystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: No i co się tak podniecacie Kuszczakiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 22:46 Nie oglądasz meczu dziecko to nie komentuj. Kilka świetnych interwencji mu się w tym meczu zdażyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: No i co się tak podniecacie Kuszczakiem? IP: *.koba.pl 20.03.08, 00:15 chce byc wypozyczony bo wie ze jest 3 i nie ma szans na gre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. kuszczak w bramie, bo IP: *.generacja.pl 19.03.08, 22:44 ferguson pewnie postawil u buka jakas lepsza sumke i znowu zarobil na tych frajerach angolach. przeciez to szkot. ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dP Tottenham - Chelsea 4:4 IP: *.pronet.lublin.pl 19.03.08, 23:00 to był dopiero mecz, a nie jakiś Bolton... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 23:06 Który to baran napisał że kuszczak nie zagra?? Cała gazeta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd I co pseudodziennikarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 23:13 Kuszczak jakoś zagrał w pierwszym składzie, mimo iż czarne chmury speców od mokrej roboty z gazeta.pl zbierały mu się nad głową. "Despite speculation that Ben Foster would continue in goal after his impressive debut, the manager plumped for Tomasz Kuszczak between the sticks (Edwin van der Sar is expected to be fit for Liverpool’s visit on Sunday) and the Pole was magnificent all night." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Man United - Bolton IP: *.zone2.bethere.co.uk 19.03.08, 23:13 Nie pierwszy raz o wyborczej podawane sa informacje wyssane z palca.Kiedy w koncu ktos da im nauczke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halif Man United - Bolton IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.03.08, 23:14 jeszcze jedno sprostowanie dla redaktorów GW!!trenerem oltonu juz od dawna nie jest sammy lee tylko GARRY MEGSON!!profesjonalizm....uffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Man United - Bolton IP: 80.51.105.* 19.03.08, 23:24 dokladnie! portal informacyjny. no comment... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm znowu to samo!!!!!!!!!! IP: *.koba.pl 19.03.08, 23:54 zastąpil van der saara a nie fostera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redaktorki Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 00:02 Wypindolić chamów na chodnik, i pióra wbić w doopy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Grzeska R. Grzesiek Rasiak szkoda ze niegrał :( IP: *.kaskada.net 20.03.08, 00:43 co mnie obchodzi kuszczak szkoda ze moje drewieko grzesiek na boisko nie wszedł. Pokazałby wszystkim jak sie gra heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Man United - Bolton IP: *.adsl.alicedsl.de 20.03.08, 08:42 Tak trzymaj Tomek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gianfranco Man United - Bolton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 09:21 kto to napisal,pytam kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachsa Interwencje Kuszczaka! VIDEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 10:56 footy.pl/bramki/man_utd_bolton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław xD Re: Interwencje Kuszczaka! VIDEO IP: *.chello.pl 21.03.08, 18:14 Nasz drewniany Grześ był jak zwykle przybity do ławki gwoździem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś