Dodaj do ulubionych

Man United - Bolton

IP: *.gorzow.mm.pl 19.03.08, 20:37
Kuszczak w pierwszym składzie. I co, miał zaczynać na ławce, no nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: cz Re: Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:12
      Odszczekamy czy nie?
      • Gość: kik Re: Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:20
        Wybiórcza odszczeka? W życiu. Napiszą po meczu, że albo nic nie mial do obrony,
        albo mial szczescie a w ogole to Boruc i tak jest nr 1 ;p
    • Gość: kibic dziennikarze sportowi Gazety IP: *.centertel.pl 19.03.08, 21:19

Proszę teraz odszczekajcie te ostatnie żenujące tabloidowe artykuły, w których
      wieszczyliscie koniec Kuszczaka i mieliście 101% pewności, że dziś zagra Foster.

Poziom waszego dziennikarstwa nie przekracza zera. I to ma niby być opiniotwóczy
      dziennik? Buahhahahaha...
      • Gość: Insider Kuszczak IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 19.03.08, 21:24
        Ronaldo znowu szaleje...
        Kuszczak na razie raz przetestowany(do 20 min.).
        Piekna interwencja!
        Z potencjalnego 1-1 zrobilo sie chwile pozniej 2-0...
    • Gość: gytek wlasnie obronil szczal z 1 metra a Ronaldo IP: *.dyn.optonline.net 19.03.08, 21:22
      szczelil na 2:0
      • Gość: tomcat Kto oddawał mocz a kto strzelał?/nt IP: *.aster.pl 19.03.08, 21:24
        • Gość: pani warka Re: Kto oddawał mocz a kto strzelał?/nt IP: *.chello.pl 19.03.08, 21:26
          ja srałem
    • Gość: Kas Re: Man United - Bolton IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.03.08, 21:27
      Dajcie uz spokój dziennikarzom tej gazety. BBC jak i inne angielskie media
      bardzo wyraźnie sugerowały, że Foster zagra w tym meczu, byli tego pewni na
      200%. Natomiast dzinnikarze gazety sięgneli po angielski źródła zaślepione
      miłościa do Fostera, który jest dal nich kolejnym mesjaszem (im także to
      wybaczcie, wyobraźcie sobie, ze nagle z polskich druzyn młodzieżowych wyłania
      się polski Cristiano Ronaldo, na tle naszych Saganowskich też byśmy takiego
      piłkarza ubóstwiali). A że dodali taki sensacyjny tytuł, no cóz taka ich praca,
      ja to rozumiem i dlatego wszystkie artykuły w gazetach traktuje z przymrużeniem
      oka, wam tez to radzę.
      • Gość: sawux Re: Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:38
        zgoda, ale bez jaj. Na manchestereveningnews.co.uk nie byli pewni.
      • Gość: enikate Re: Man United - Bolton IP: *.gorzow.mm.pl 19.03.08, 21:40
        Ależ ja ich traktuję z przymrużeniem oka, tylko że od takiego portalu trzeba
        wymagać czegoś ponad średni poziom, czyż nie? Łezka mi się w oku kręci, bo jak
        zaczynałem swoją przygodę w necie, to portal Gazety był naprawdę bardzo świetny
        i zdecydowanie się wyróżniał na plus. Teraz pogoń za sensacją i czytelnikiem (a
        raczej klikaczem reklam), wymusiła fakcenie i nie widać, żeby coś się miało zmienić.

A Ronaldo szaleje, ile jeszcze potrafi ten chłopak.
      • Gość: maga Re: Man United - Bolton IP: *.ghnet.pl 19.03.08, 21:42
        jedna sprawa zasugerowac sie angielskimi mediami. inna sprawa bardziej kibicowac
        niz angielskie media angielskiemu bramkarzowi anizeli "swojemu"... oni po prostu
        sa zalosni i tyle.
        teraz pewnie czekaja na pierwsza delikatnie niepewna interwencje Kuszczaka zeby
        pozniej napisac: "Niepewny Kuszczak tym razem na zero" albo o zgrozo "Kuszczak
        znowu puscil gola po niepewnej interwencji. Foster juz sie rozgrzewa"
        • Gość: kibic Legia IP: *.centertel.pl 19.03.08, 21:48

Mam dziwne wrażenie, że dziennikarze Gazety bardziej od polskiego futbolu chcą
          promować piłkarzy Legii. Byłych też. Kuszczak to istotne zagrożenie dla
          gazetowych pupilków, Arturka i Łukaszka.

Nie chcę rzucać oskarżeń, ale chętnie bym się dowiedział, czy dzienniarze ci
          znają się osobiście z menedzerami tych bramkarzy.
          • Gość: kepek Re: Legia IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 20.03.08, 03:07
            ja od dawna ich o to podejrzewam, zastanwawima sie czy też Boruc im
            sam nie płaci.

Nie wiem czy wiecie ale w Szkocji dużo wyzej od Arturka ceni sie
            McGregora z Rangersów i....Załuske z Dundee :)
    • Gość: Raul Man United - Bolton IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.03.08, 21:45
      Dla malkontentów talentu Kuszczaka cyctat z BBC:
      2019: What a start to the night this is. Bolton go close to an equalise. Danny
      Guthrie goes on a great run down the right and crosses for Kevin Davies at the
      far post - but the striker's volley is brilliantly saved by Tomasz Kuszczak.

news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/7305367.stm
      • Gość: Kosa Re: Man United - Bolton IP: *.acn.waw.pl 19.03.08, 22:05
        Kuszczak zastąpił van der Sara a nie Fostera.
        Foster jest nr.3 Kuszczak 2, van der Sar 1.
        Analogicznie w Arsenalu Fabiański jest nr.3
        chociaż dla GW jest nr.2 i zagra tylko wtedy
        gdy Almunia i Lehman będą niezdolni do gry.
    • Gość: Romekk Man United - Bolton IP: *.kaskada.net 19.03.08, 21:58
      ja chce rasiaka na boisko
      grzesiek moze cos ukuje jak nie to przynajmniej sie swiat z niego posmnieje heheh
      • Gość: czesław xD Re: Man United - Bolton IP: *.chello.pl 19.03.08, 22:07
        A gdzie nasza gwiazda,nasz super snajper,nasz pistolet na wodę!! Grzesiu gdzie
        byłeś gdy twoja drużyna walczyła o mistrzostwo !!
        Grzesiu jesteś skazany na drugą ligę!!
        • annasen Re: Man United - Bolton 19.03.08, 22:24
          I co Cię tak cieszy, zawistny człowieczku?
    • Gość: Misia No i co się tak podniecacie Kuszczakiem? IP: *.eranet.pl 19.03.08, 22:21
      Gra, bo Foster chce być wypożyczony do innego klubu. Umiejętności Kuszczaka nie
      są najwyższe, ale na słaby Bolton wystarczające.
      • Gość: dd Re: No i co się tak podniecacie Kuszczakiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 22:46
        Nie oglądasz meczu dziecko to nie komentuj.

Kilka świetnych interwencji mu się w tym meczu zdażyło.
      • Gość: lex Re: No i co się tak podniecacie Kuszczakiem? IP: *.koba.pl 20.03.08, 00:15
        chce byc wypozyczony bo wie ze jest 3 i nie ma szans na gre
    • Gość: t. kuszczak w bramie, bo IP: *.generacja.pl 19.03.08, 22:44
      ferguson pewnie postawil u buka jakas lepsza sumke i znowu zarobil na tych frajerach angolach. przeciez to szkot. ha.
    • Gość: dP Tottenham - Chelsea 4:4 IP: *.pronet.lublin.pl 19.03.08, 23:00
      to był dopiero mecz, a nie jakiś Bolton...
    • Gość: pepe Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 23:06
      Który to baran napisał że kuszczak nie zagra?? Cała gazeta....
    • Gość: asd I co pseudodziennikarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 23:13
      Kuszczak jakoś zagrał w pierwszym składzie, mimo iż czarne chmury speców od
      mokrej roboty z gazeta.pl zbierały mu się nad głową.

"Despite speculation that Ben Foster would continue in goal after his impressive
      debut, the manager plumped for Tomasz Kuszczak between the sticks (Edwin van der
      Sar is expected to be fit for Liverpool’s visit on Sunday) and the Pole was
      magnificent all night."
    • Gość: jb Man United - Bolton IP: *.zone2.bethere.co.uk 19.03.08, 23:13
      Nie pierwszy raz o wyborczej podawane sa informacje wyssane z palca.Kiedy w
      koncu ktos da im nauczke?
    • Gość: halif Man United - Bolton IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.03.08, 23:14
      jeszcze jedno sprostowanie dla redaktorów GW!!trenerem oltonu juz od
      dawna nie jest sammy lee tylko GARRY MEGSON!!profesjonalizm....uffff
      • Gość: bzyk Re: Man United - Bolton IP: 80.51.105.* 19.03.08, 23:24
        dokladnie! portal informacyjny. no comment...
    • Gość: mmm znowu to samo!!!!!!!!!! IP: *.koba.pl 19.03.08, 23:54
      zastąpil van der saara a nie
      fostera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Redaktorki Man United - Bolton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 00:02
      Wypindolić chamów na chodnik, i pióra wbić w doopy!!!
    • Gość: Fan Grzeska R. Grzesiek Rasiak szkoda ze niegrał :( IP: *.kaskada.net 20.03.08, 00:43
      co mnie obchodzi kuszczak szkoda ze moje drewieko grzesiek na boisko nie wszedł.
      Pokazałby wszystkim jak sie gra heheheh
    • Gość: Czlowiek Man United - Bolton IP: *.adsl.alicedsl.de 20.03.08, 08:42
      Tak trzymaj Tomek!!!
    • Gość: gianfranco Man United - Bolton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 09:21
      kto to napisal,pytam kto?
    • Gość: stachsa Interwencje Kuszczaka! VIDEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 10:56
      footy.pl/bramki/man_utd_bolton
      • Gość: czesław xD Re: Interwencje Kuszczaka! VIDEO IP: *.chello.pl 21.03.08, 18:14
        Nasz drewniany Grześ był jak zwykle przybity do ławki gwoździem!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka