Gość: Kris gejem jest IP: *.acn.pl 01.09.03, 11:32 Hej Kris ty geju!!!!! lalalalalalalala...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kris Oj, wcale nie jestem gejem. Buuuuuuuuaaaaaaa;-((((((( IP: *.orangeschool.pl 01.09.03, 12:37 Czemu wszyscy mnie uważają za geja? Czy ja naprawdę tak się zachowuję? To, że klepię czasem po pupkach moich kumpli to nic nie znaczy;-) KOCHAM piłkarzy Wisły. Oooooccchhhhh, kiedyś miałem przecudowny sen, że mnie gławci cała drużyna Białej gwiazdy pod dyrekcją Kasperczaka:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macicu wcale nie taki dobry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 13:10 troche drogo jak na tego gracza, ktory nie nalezy do wybitnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftblst Re: wcale nie taki dobry!!! IP: *.local.pl / 172.16.202.* 01.09.03, 14:54 Gość portalu: Macicu napisał(a): > troche drogo jak na tego gracza, ktory nie nalezy do wybitnych A to się jeszcze okaże...IMO Real będzie miał duże problemy bez niego, obok Zidane'a robił im grę w środku. Bardzo dobry ruch Wesołego Romka z Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timerlay Re: wcale nie taki dobry!!! IP: *.kjj.estpak.ee 01.09.03, 15:25 > Bardzo dobry ruch > Wesołego Romka z Chelsea. dobry to dobry, ale dla chelsea powstaje problem rotacji skladu a co za tym idzie (niestaly 1 szy sklad) sgrania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszlo Re: Makelele w Chelsea IP: *.chello.pl 01.09.03, 15:55 trelele niech się rusek wykrwawi na bezsensowne zakupy a oni i tak hujnie grają!KRIS NIE JEST GEJEM !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgtjuu DARMOWE DOŁADOWANIE KOMÓRKI!! www.sylcia.spec.pl IP: 195.205.11.* 01.09.03, 16:34 ZOBACZ TO www.sylcia.spec.com www.sylcia.spec.com www.sylcia.spec.com www.sylcia.spec.com www.sylcia.spec.com www.sylcia.spec.com www.sylcia.spec.com www.sylcia.spec.com [/] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo Re: Makelele w Chelsea IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 16:33 jaka ma fajna koszulke ten makalele. tez taka chce a co do krisa to on chyba jest gejem, poniewaz snil mu sie gwalt zbiorowy(z nim i kasperczakiem w rolach glownych)a takie rzeczy normalnym ludziom sie nie snia... Odpowiedz Link Zgłoś