daniel.kaczynski 09.04.08, 20:35 I pozostaje tylko jedno pytanie: na którym kanale będą oglądać mecz ludzie, którzy mają wybór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dymiacy_piecyk Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z czub... 09.04.08, 20:36 'Zapraszam na piłkarską vendettę do Teatru Marzeń' No i już nie jest nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shell Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z czub... IP: 89.171.40.* 09.04.08, 20:39 Glory Glory Man United! Do półfinału! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xO Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz IP: *.dka.pl 09.04.08, 20:48 Do pizdy nosem, co najwyyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shell Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz IP: 89.171.40.* 09.04.08, 22:42 naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z czub.. IP: *.gprs.plus.pl 09.04.08, 20:40 Ze Szpakiem chodzi o to, że niby źle powiedział? A powiedział dobrze, tyle że po włosku, a nie po francusku (ke sera sera) :)) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz 09.04.08, 21:26 Gość portalu: obii napisał(a): > Ze Szpakiem chodzi o to, że niby źle powiedział? A powiedział > dobrze, tyle że po włosku, a nie po francusku (ke sera sera) :)) > Pozdr Mój Jezus, człowieku, weź się schowaj. Que sera, sera to po hiszpańsku, a zapewniam cię że, po włosku i tak nie byłoby "sara" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz IP: *.gprs.plus.pl 09.04.08, 21:40 michal-z napisał: > Mój Jezus, człowieku, weź się schowaj. Que sera, sera to po hiszpańsku, a > zapewniam cię że, po włosku i tak nie byłoby "sara" Que sera, sera - dokładnie tak brzmi to również po francusku. Sprawdź, jeśli nie wierzysz. Natomiast co do włoskiego możesz mnie zapewniać, ile chcesz, ale to i tak nic nie da. Tak się składa, że jestem absolwentem italianistyki. Po włosku jest "che sara sara" (drugie "a" w "sara" z akcentem, ale nie wiem, jak wywołać taki znak). Czyta się to właśnie "ke sara sara" z akcentem na drugą sylabę w "sara". Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz 09.04.08, 21:46 Dobrze, zwracam honor, nie zmienia to jednak faktu że w piosence jest que sera sera (też z akcentem na drugie) po hiszpańsku, i że jak Szpaku w wiadomościach trzasnął "sara" to była beczka śmiechu - po prostu jak się nie wie to sie nie mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz IP: *.gprs.plus.pl 09.04.08, 22:01 Z piosenki pamiętam tylko dwie linijki refrenu i prawdę mówiąc, żyłem w przekonaniu, że to po francusku. Cóż, brzmi tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Czerwonbe Draby? IP: *.autocom.pl 09.04.08, 20:46 Czy Szpaq powiedział właśnie 'Chelsea traci 3 pkt do Czerwonych Drabów'? Czy mam omamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Lu Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z czub.. IP: *.centertel.pl 09.04.08, 20:51 Niestety żona nie pozwala mi oglądać meczu (biega na bieżni i ogląda nie wiadomoco) i jestem skazany na relacją Zczuba, wiec Panowie proszę o częste odśnieżanie :) PS. Szpaku już powiedział "Hergrejs" o lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss szpak jest najlepszy IP: *.cnb.com.pl 09.04.08, 21:00 lepszego komentatora niz szpak nie ma w polsce przy innych mozna usnac podobnie jak przy tej relacji "z czuba" nudy szpak rzadzi yeah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.08, 21:30 żona nie pozwala ci oglądać Ligi Mistrzów a sama jakieś kupsko ogląda? co z ciebie za facet??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Lu Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z czub.. IP: *.centertel.pl 09.04.08, 20:55 Edit: negocjacje z małżonką skończyły się sukcesem, pilot od tv powędrował do mnie, żona przejęła kompa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotorawicz.pl Polska piłka nie umarła... IP: 217.96.93.* 09.04.08, 21:00 Wczoraj informowaliście, że nie wiecie, w związku z czym jest minuta ciszy i napisaliście, że przypuszczacie, że to polska piłka umarła ( z jaką to metaforą oczywiście się zgadzam). Okazuje się, że to zmarł prezes holenderskiego Związku Piłki Nożnej Jeu Sprengers . Warto by to było chyba sprostować ? Choćby dla czystego sumienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Jak sie ma relacja z budowy autostrady? IP: *.autocom.pl 09.04.08, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary dziad Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z czub.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 21:11 szoaku lepszy niż stu zczubaków. panowie wy musicie jeszcze po sto lat każdy zapracować na to uznanie i uwielbienie jakim cieszy sie ten artysta słowa. czy wy przypadkiem nie macie za sobą epizodu odpadnięcia w konkursie na komentatora sportowego w tvp i stąd te kompleksy i zarzuty pod adresem żywego pomnika polskiego dziennikarstwa sportowego, a szczególnie polskiej piłki nożnej (jaka piłka taki pomnik). a serio poza tym moim nic nie wnoszącym wpisem, idę pobiegać i poczytam jak wrócę. moje typy 2 razy 0:0 powodzenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozin Pomysl IP: *.autocom.pl 09.04.08, 21:13 A zrobcie kiedys w weekend (wiem, ze Wam sie nie chce) relacje LIVE z jakiegos meczu 3 badz 4 ligi? cos typu Blacharnia Budziejowice kontra Przystanek Porąbka Mała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary dziad Re: Pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 21:20 po co ta transmisja ? żeby wyszła na jaw największa tajemnica polskiej piłki, że między IV ligą a OE nie ma różnicy. A canal+ stwierdził że nie ma po co przepłacać. już uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaohod Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z czub.. IP: *.telsat.wroc.pl 09.04.08, 21:18 cos slabo cytujecie darka ;] ja juz wylapalem kilka dobrych tesktow (np ferdynand zamiast ferdinand), dzisiaj doni pewnie (w momencie, kiedy wyrzucil pilke w aut a chcial podac), no i oczywiscie szpakus uczy sie ustawienia wyjsciowego a tu kuku - ONI ZMIANIAJA POZYCJE ?!? ci dzisiejsi trenerzy w ogole nie potrafia pokierowac druzna :P Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Roma jak dziewica 09.04.08, 21:18 Roma zachowuje się jak dziewica - i chciałaby i boi się, a że bardziej się boi, to nie będzie nawet drażnić za mocno rywala, bo jeszcze strzelą Manchesterowi bramkę i wtedy Ferguson wsadzi na boisko Ronaldo i Rooney'a i będą się jeszcze mocniej bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flex Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z czub.. IP: *.eranet.pl 09.04.08, 21:23 jeszcze raz Streilau powie ŚWIETNIE,ŚWIETNY to mu pojade pod tvn wyjeb.w knapy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz 09.04.08, 21:27 A który to w TVP co jakaś ciekawsza akcja to wrzeszczał: "popatrzmy..."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedArmy Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 21:31 Myślę, że wygra ManU, a potem z schalke w półfinale i z Liverpoolem w finale a potem celebracja zdobycia LM. tak btw. cieszcie się milanowcy, że macie Berlusconiego bo gdyby nie on to rok temu nawet by was w LM nie było. PS: O mało się nie udławiłem czytając tą relację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAn. City Nie cierpię Man. UTD IP: *.ip.netia.com.pl 09.04.08, 21:37 fuksiarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj się blad w pierwszym akapicie!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 09.04.08, 21:39 mieszkam w niemczech i praktycznie w mediach nie zdarza sie zeby dowolne polskie nazwisko nie zostalo przekrecone. i vice versa. schalke a nie shalke. 1. akapit pod tytule relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Nudzi juzmnie ta Liga Mistrzow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 21:44 czekam na Euro i popisy naszej druzyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Curling 09.04.08, 21:46 zCzubaki a nie macie czegoś z curlingu, np. linka do darmowej relacji, bo na eurosporcie ostatnio tylko rano pokazują. A przy okazji, mieliście kiedyś zrobić relację :) mistrzostwa świata pań już za nami, ale panowie właśnie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z czub.. IP: *.gprs.plus.pl 09.04.08, 22:03 Wyjaśnienie RW30 z Walencji odnośnie pochodzenia przydomka 'polacos' jest z lekka naciągane. Katalończyków nazwali tak Hiszpanie (Kastylijczycy) w XIXw. w czasie wojny z Napoleonem. I to z 2 powodów: 1. Bo mają w swoim języku zgłoski podobne do naszych sz, cz itp., co Hiszpanom kojarzyło się z językiem polskim, z którym zetknęli się, jako że w armii Napoleona były oddziały polskie (Samosierra itd.) 2. Do tego Katalończycy wspierali Napoleona, jak Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy dziad Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 22:11 Roma jak ŁKS dziesięć lat wcześniej 2:0 i 0:0. kolejny polski akcent Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew kiedy to debilne "z czuba" 09.04.08, 22:30 przestanie sie pojawiac na glownej stronie gazety? ja na glownej stronie oczekuje konkretnych i powaznych wiadomoscia nie te wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Nie żartuj..Oni tam są najarani świeżym grassem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 22:45 I mają w poważaniu jakie Ty masz oczekiwania... Sewerynie B..a Ty ile dzisiaj blantów wypaliłeś na spółkę z redaktorem MOP-em? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Te nudniejsze ćwierćfinały Ligi Mistrzów Z cz IP: 212.87.241.* 09.04.08, 22:38 Jaki koniec?!? u mnie jeszcze grają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Do lekarza debile albo do Mariusza W. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 22:43 Możecie dalej bełkotać...Ciekawe ile marihuany wyczuł redaktor MOP wśród tych Waszych debilnych wypocin... ps. I jak płaci za pizzę w Galerii Mokotów to niech to robi w 10 sekund a nie szpanuje panienkom z burdelu...Zrozumiano ? Odpowiedz Link Zgłoś