ambl 28.04.08, 13:55 >Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha zostanie ukarana<No ten to da teraz popalić.A ja myślałam że to Lechia zostanie ukarana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fatality Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha ... IP: *.e-wro.net.pl 28.04.08, 13:55 do poprawki... "Lecha zostanie ukarana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® hehe listek sie wyładuje na lechii za brak działan IP: *.aster.pl 28.04.08, 14:46 w sprawie korupcji dobre, najlepiej na twarz oni lubia zloty deszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykorupcyjny! Listkiewicz jest kibicem Polonii Warszawa IP: *.gprs.plus.pl 28.04.08, 21:58 a Stec Podbeskidzia Bielsko Biała! www.sport.pl/pilka/1,65085,3273347.html Zobaczymy czy Panowie układają sobie tabelę II ligi przy zielonym stoliku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PN Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha ... IP: *.dsl.versadsl.be 28.04.08, 13:57 Jaka Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
thegreyt1 Re: Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lech 28.04.08, 14:02 Lecha to jest taka cos cosie uzyskało metoda in vitro z trójkąta Lechia, Lech i Warta. Warto to obejrzeć. No gratulacje dla Listkiewicz, no chociaz moze nie bo to moze oznaczać, że nerwy mu siadają. Przypominam, że wcześniej nie była go w stanie wkurzyć tocząca polski football wszechobecna korupcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Re: Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lech IP: *.184-82-b.business.telecomitalia.it 28.04.08, 14:11 Jesli juz sie musisz wyzywac na literowkach, to przejrzyj prosze swoj wpis przed wyslaniem. Przyganial kociol garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha .. IP: *.gdynia.mm.pl 28.04.08, 14:00 Jak małpy mogą udawać małpy? Odpowiedz Link Zgłoś
lth Re: Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lech 28.04.08, 14:03 Gość portalu: boss napisał(a): > Jak małpy mogą udawać małpy? ano ? powinni dostac z 10 punktów karnych.. bo juz zabardzo odskoczyli :( a 1 liga "nie dla idiotów" chociaż.. jak patrze na zabrzańskiego górnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 16:22 Nie masz racji pisząc o Żebrzu. Oni wcale nie są głupi. Serdeczna i bliska współpraca z policją popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Stec - kibic Podbeskidzia, Listkiewicz - Polonii IP: *.gprs.plus.pl 28.04.08, 21:35 i naprawdę zobaczymy jak działa PZPN w państwie prawa, w którym na stadionach bez skutków w układzie tabeli odbywają się krwawe burdy, obelżywe obrażanie PZPNu, arbitrów i przeciwników i wywieszane są faszystowskie flagi a punkty odejmuje się za grę nieuprawnionych graczy i kupczenie meczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plebs Blagam, niech ktos mi wyjasni o czym jest ta afera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 14:03 O czym ci idioci z GW pisza? Nie rozumiem tego. Ostatnio Piotr Reiss zostal zwyzywany od kur*w i hu*ow, dlaczego wyborcza nic na ten temat nie pisala? U mnie pod blokiem pan Mieczyslaw nazwal pana Jacka pier*olonymcw..*m, i jakos nie bylo zadnego problemu. Wolalbym byc nazwany malpa 10 razy, niz obrzucony jedna z wymienionych przed chwila przeze mnie obelga. W takim razie nie rozumiem, dlaczego GW pisze artykul o tym ze jakiegos pilkarza nazwano malpa, daje to na glowna strone i jeszcze nazywa to skandalem? Ostatnio pies sasiadki zesral sie na chodnik, moze tym sie zainteresujecie, bo to tez jest afera na podobnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Blagam, niech ktos mi wyjasni o czym jest ta 28.04.08, 18:52 Nie chodzi o to, że ktoś kogoś nazwał małpą, bo tego nie było. Chodzi o to, że 500 osób udawało małpy, co było gestem w kierunku ciemnoskórego piłkarza. Tak, Ty wolałbyś być nazwany małpą. A chciałbyś być nazwany ch..em przez 500 kibiców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moro Re: Blagam, niech ktos mi wyjasni o czym jest ta IP: 195.205.114.* 28.04.08, 19:24 jezeli nie widzisz roznicy to gratuluje nazwanie kogos ch.. swiadczy o poziomie osoby wpowiadajace te slowa ale jest to obraza jedynie słowna nie majaca zadnych podłoży rasistowskich natomiast w opisywanym przypadku obrażano czlowieka z powodu jego koloru skory bo nawet nie z powodu pochodzenia gdyz owy piłkarz urodzil sie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plebs Re: Blagam, niech ktos mi wyjasni o czym jest ta IP: *.chello.pl 28.04.08, 22:02 Ale wyjasnij mi czemu udawanie malpy ma podloze rasistowskie. Czyzby "ofiara" buczenia poczuwala sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czemu ? ? ? IP: *.aster.pl 28.04.08, 14:05 Dlaczego na zdjęciu znów widnieje kibic Legii ? Odwalcie sie wreszcie od Legii, mało mnie obchodzi że narozrabiali inni kibice, czemu na zdjęciu znów jest wizerunek Legionisty z racą (niestety nieaktualny) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciuriatka Re: ? ? ? 28.04.08, 17:48 bo wszyscy z tej zasranej gazety sa za Legia. tylko ze kibice be a Legia waltera cacy. a ze maja duzo zdjec z meczow swojej ulubionej druzyny to z wygody by nie szukac innych wrzucaja je tu wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 14:05 A kim jest Stec, żeby cokolwiek komentować?Jakiś autorytet piłkarski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antystec Stec jest kibicem Podbeskidzia IP: *.gprs.plus.pl 28.04.08, 22:03 które traci do Lechii kilka punktów w walce o ekstraklasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha .. IP: *.kielce.net.pl 28.04.08, 14:08 ciekawe tylko dlaczego na zdjęciu jest kibic/pseudokibic/chuligan* w szaliku Legii... skoro artykuł dotyczy Lechii to niech szanowna Gazeta daje stosowne fotki Odpowiedz Link Zgłoś
michalgd35 Re: Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lech 28.04.08, 14:12 Brawo za spostrzegawczość!!! Ukarac debila z GW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@#$%^&* Zdjęcie... IP: *.interia.pl 28.04.08, 14:21 czy mnie oczy mylą, czy ten dżentelmen ma szalik legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirkor Re: Zdjęcie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 14:25 Jeśli się nie mylę, to kibolem z lechii jest także niejaki Kurski... Widać gdzie pobierał wzorce kulturowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sportu Re: Zdjęcie... IP: *.limes.com.pl 28.04.08, 15:03 To jest zdjęcie kibica Legii z meczu w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Been there Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha .. IP: 62.111.178.* 28.04.08, 14:23 Krzyczeć krzyczeli ale nie na asfalta tylko tego rudego ch..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lech IP: *.toya.net.pl 28.04.08, 14:26 banda buczacych pedalow !!! wszystkich was powinno sie gdzies wywiezc i zamknac tak dla dobra Polski ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sansek piekny temat zastepczy. Teraz tow. lisciasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 14:30 ruszy do ataku. Pokaże, że wicie, rozumicie my tutaj walczylim na odcinku rasizmu od zawsze. Ja też nic nie wiedzialem, ale jak już się dowiedzialem to rozumicie zrozumialem. I taraz my ten rasizm zwalczymy. No chyba, ze rasista bedzie handlowal meczami to juz znowu nic nie bede wiedziec, bo i po co wiedziec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 14:34 Niech nie będzie taki świety!!! Leśne Dziadki do kosza!! Poradzimy sobie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baartek No to będzie musiał zostać IP: *.demon.co.uk 28.04.08, 14:35 Nooo to tow. Listkiewicz, będzie musiał zostać na swoim stanowisku, żeby przegonić rasistów. Jeszcze tak z pięć latek, aby do emerytury, a potem możnaby tłumaczyć, że musiałem zostać, bo rasiści szaleli na trybunach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sportu W co gra Wyborcza? IP: *.limes.com.pl 28.04.08, 15:02 Zdjęcie "fana" Legii Warszawa, artykuł o Lechii. Takiej propagandy już dawno nie widziałem. Smutne, ze dziennikarze tak korzystają ze swoich możliwości i wykorzystują zakompleksionych frustratów, dla których dobrze jest przeczytać każda złą informacje aby podbudować własne ego. Dziennikarze GW jesteście równi łapówkarzom niszczących polską piłkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L-GDA. Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 15:04 Wyborcza sie myli!! Odglosy nie byly skierowane do czarnoskorego pilkarza ale do zawodnika z nr21 rudego zreszta ;) Kto byl ten wie. Poza tym pieprzone pismaki przykleili Lechii latke rasistow i zawsze sie juz na nia powoluja nie znajac realnych wydarzen. SLASK-WISELKA-LECHIA GDANSK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lech 28.04.08, 18:54 Tak, a łatka wzięła się nie wiadomo skąd. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hist Skandal! Nie można buczeć, a można gwizdać i wyzyw IP: 62.233.130.* 28.04.08, 15:04 Skandal! Nie można buczeć, a można gwizdać i wyzywać? Gdzie tolerancja, wolność wyrażania opinii itd.? Tym pożytecznym idiotom, którzy przyzwalają z radością na te przejawy rodzenia się nowego totalitaryzmu (tym razem politycznej poprawności) przypominam, że zawsze początki są takie i niedługo sfera ich wolności też zostanie w jakiś sposób ograniczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W1912 Lechia = SS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 15:06 Nareszcie! Jeśli Listek zrobi porządek z tym bydłem z Gdańska, Wrocławia i Krakowa to mu nawet wybaczę, że sobie nie radził z korupcją. Pamiętam mecz Warty z Lechią sprzed dwóch lat. Warta wygrała wtedy 5:1 (eh!) a gdańskie bydło zajęte głównie Alana (który tak w ogóle jest Polakiem i poznaniakiem od urodzenia) i śpiewaniem faszystowskich piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Lechia = SS IP: *.chello.pl 28.04.08, 19:15 Bydło to ty masz w domu frajerze!! Zajmij się lepiej własnym smutnym życiem a od Lechii się odpierwiastkuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tukan Re: Lechia = SS IP: *.net.upc.cz 29.04.08, 18:15 a co cieciu, jak ich wsadzą to nie będziesz miał do kogo hailować.ręka ręke myje,wisła, lechia i jagielonia to najbardziej zfaszyziałe kluby w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Lechia = SS IP: 62.61.62.* 02.05.08, 16:45 Odwal się tukan od Lechii. GW robi z igły widły. Nie jesteśmy lewakami i to jest nie do zaakceptowania dla czerwonego bydła. Komuchów i nazioli powinno się powywieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Lechia=cioty IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.08, 15:07 Hołota i ścierwo z Gdańska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoolog Nazwami jakich zwierząt nie można nazywać kopaczy? IP: 62.233.130.* 28.04.08, 15:09 Dźwięków jakich zwierząt nie można używać wobec piłkarzy? Już wiemy, że nie mogą być to małpy, a np. jelenie, albo osły? PS. Ale z psami wobec policji można żąglować do woli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lecha .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 15:13 Ten sprzedawczyk listek się wkurzył,a ma on nerwy.Może stracił jakąś dolę.Helewka jasna,taka strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziki Re: Listkiewicz dla Sport.pl: Wkurzyłem się. Lech IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.08, 15:54 jak sie nie bedą zachowywać jak małpy to proste ze ktoś ich nie bebzie tak nazywał:)Mamy przykład ciniamy z Legii czy jak mu tam temu mulatowi hihi jak on sie zachowuje po strzeleniu bramki???Gorzej niż małpa!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yeah-baka MOderator wyrzuca wiekszosc wpisow za Lechia 28.04.08, 15:50 W ten spsob powstaje obraz, ze niby wszyscy w Polsce sa przeciwko rasistom. A tak nie jest panowie pseudodziennikarze z wybiorczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: MOderator wyrzuca wiekszosc wpisow za Lechia IP: *.0-85.cust.bluewin.ch 28.04.08, 18:29 Zaden obraz nie powstaje, wiemy niestety ze idiotow (zwlaszcza wsrod kibicow pilki noznej) jest wciaz bardzo wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Żadnych kar nie będzie bo listek wywalił WD IP: *.chello.pl 28.04.08, 15:57 ... (wydział dyscypliny) a ten co został to się boi kichnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samuel Eto'o Przypadek Lechii to recydywa! IP: *.chello.pl 28.04.08, 15:58 Panie Rafale, pragnę zauważyć, że przypadek kibiców Lechii to recydywa 1. 19.09.2006 w trakcie meczu PP z Pogonią Szczecin na stadionie Lechii kibice Lechii rzucają w brazylijskich piłkarzy Pogoni bananami i oczywiście buczą jak małpy - PZPN karze gdańszczan dwoma meczami bez udziału publiczności. 2. 09.04.2008 w trakcie meczu PP z Legią Warszawa na stadionie Lechii Gdańsk cały (podkreślam, cały) stadion buczy jak małpy na każde dojście do piłki graczy Legii: Ekwueme, Chinyamę i ROGERA (który kilka dni źniej otrzymał polskie obywatelstwo!) 3. 26.04.2008 buczenie na gracza Warty Ngamayamę Proszę zwrócić uwagę, że już trzykrotnie prasa odnotowała rasistowskie zachowania kibiców Lechii Gdańsk, a jak na razie klub ukarano tylko raz (zamknięciem stadionu) Widać, że zdarzenia te od czasu pierwszego wybryku powtórzyły się już dwukrotnie, a to jest recydywa. jaką karę za recydywę właśnie przewiduje regulamin FIFA? Chyba PZPN ze strachu przed premierem nie ośmieszy się ponownie zamykając stadion? Osobiście oczekuję ukarania zgodnie z regulaminem FIFA za recydywę. I jeszcze to dziecinne tłumaczenie prezesa Turnowieckiego. Przecież on wywodzi się z kiboli i Ci, którzy rządzą w środowisku kibicowskim na Lechii to jego koledzy, więc w idiotyczny sposób usiłuje tuszować ich wybryki PS. Pomyśleć, że w Gdańsku mają odbyć się mecze EURO2012. Co będzie jeśli na murawę gdańskiej Baltic Areny wybiegnie "11" Francji lub Portugalii z przewagą graczy czarnoskórych. Po takim popisie jak w wymienionych przypadkach będzie wstyd na całą Europę. Panie Rafale, mam nadzieję, że nie zostawi Pan tak tej sprawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Przypadek Lechii to recydywa! IP: *.chello.pl 28.04.08, 16:10 do Samuel Eto'o śledziu zanim cos napiszesz pomyśl. Caly stadion buczał w meczu z Legią? Lepiej idź do lekarza tyle, że psychiatry. Na taki cięzki stan już pewnie nic nie poradzi, ale warto spróbować ..... . GW jest totalnie po......, wszyscy kibice Lechii buczają, idźcie się leczyć pseudodziennikarzy, które nic w życiu nie osiągnęły .... sprzedajmne szmaty i nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Przypadek Lechii to recydywa! IP: *.limes.com.pl 28.04.08, 16:17 Mam nadzieje, że ciebie też spotka surowa kara bo w swojej nienawiści jesteś jeszcze większy niż autor artykułu i reszta "gó.. prawdy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz gó.. prawda IP: *.abaks.pl 28.04.08, 16:08 Kłamliwe kalekatury dziennikarstwa. Stop rasizmowi. Stop kłamliwej "gazecie wyborczej". gw to najwiękrzy szmatławiec w Polsce. Jeśli nie mam racji pozwijcie mnie do sądu. Zapewnie skasujecie prawdę o sobie. Moje dane osobowe można szybciutko znaleść po IP. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: gó.. prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 18:02 Byłeś na tym meczu? Nie? Bo ja byłem i słyszałem jak na niego buczeli, więc jak nie masz nic do powiedzenia to milcz i won Odpowiedz Link Zgłoś