Gość: Gość IP: 212.69.70.* 20.05.08, 10:20 A tam... Proponuję przypomnieć sobie gol z przewrotki niejakiego Hugo Sancheza - mecz Realu za czasów Leo B. www.youtube.com/watch?v=jWJPYWvZC64 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pzn Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: 195.117.78.* 20.05.08, 10:44 A ja proponuję gola niejakiego żusko: www.youtube.com/watch?v=D7xb64gDhWw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi a gdzie gole pana "Przewrotki" alias "Kilo żelu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:04 ...na Miecielu :) Ten nie umiał inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:47 dziennikarzyny- najpiękniejszą przewrotkę zaliczył Mieciel w Grecji, była idealnie trafiona stopą w samo okienko. Ale co wy wiecie o sporcie, wiecie tylko kto to jest ronaldinho i beckham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleq Re: Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: *.acn.waw.pl 21.05.08, 09:00 youtube.com/watch?v=lB__d26Q6os Mieciel, 90+ minuta, jeszcze za pierwszym pobutem w Bundzie w M'gladbach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: *.euronet.net.pl 20.05.08, 10:49 a gdzie przepiękny strzał Bońka z meczu z Brazylią ?? no był niecelny ale za to jaki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: general cytat z leo IP: *.demon.nl 20.05.08, 11:01 piekne gole ten sancheza swietny ale najlepszy cytat z beenhakera podany przez komentatora "trzeba zmienic przepisy i po takim golu skonczyc mecz..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro90 Bressan jak Sanchez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:08 Jak zobaczyłem bramkę Bressana to od razu przypomniałem sobie genialnego Hugo Sancheza. Tylko, że Sanchez to takich goli strzelił sporo. A Fiorentina już pokazała w tym sezonie, że potrafi grać ładnie dla oka. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 wszystkie gole w meczach Zawiszy :) 20.05.08, 11:13 najładniejszy ten 2 to z meczy z Pakościanką Pakość. Zawisza rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: *.krapkowice.pl 20.05.08, 12:39 Najlepszą bramę załadował Mięciel w Bundeslidze kilka lat temu w 90 minucie po podaniu bramkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:00 heh, jakbyscie znalezli samoboja strzelonego przewrotka, to to by bylo cos:) Odpowiedz Link Zgłoś
raul_duke Juskowiak dla Sportingu 20.05.08, 13:47 www.youtube.com/watch?v=D7xb64gDhWw Pamiętacie? Najbardziej spektakularna bramka zdobyta przewrotką przez polskiego zawodnika. Gol tygodnia magazynu Eurogoal i bramka rundy w Portugalii. Grande Jusko para sempre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:55 jak nasi prawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: *.spray.net.pl 20.05.08, 15:27 JAK MOŻNA BYŁO W TYM ARTYKULE NIE WSPOMNIEĆ O ŻELIKU - MIĘCIELU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz A Klaus Fischer na Mundialu w 1982 r.? IP: *.hcz.com.pl 20.05.08, 15:38 Jego gol przewrotką w dogrywce słynnego półfinału z Francją dał Niemcom remis 3:3 i rzuty karne, dzięki którym weszli do finału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Wszystkim przewrotkom daleko do tej.. IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 15:40 .. wykonanej przez Marco Van Bastena pl.youtube.com/watch?v=szsD-2z3V9g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad Re: Wszystkim przewrotkom daleko do tej.. IP: *.chello.pl 20.05.08, 16:58 to chyba tylko ty tak twierdzisz. bramka Sancheza spokojnie wytrzymuje porównanie z golem MvB. nawet powiedziałbym ze jest tak samo strzelona. natomiast mnie najbardziej jednak fascynuje gol Rivaldo. jej piękno plus dramaturgia to są same szczyty futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Wszystkim przewrotkom daleko do tej.. IP: *.range86-145.btcentralplus.com 20.05.08, 21:14 hmmm.... van basten ... wiedziałem ze go nie zabraknie jego gracji dorównuje tylko wspomniany gol rivaldo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adles Gol Rivaldo wymiata... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 16:18 w ostatniej minucie, z Valencią, przy pełnym Nou Camp (z 90 tys?)... respect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sliw BARCIE??? IP: *.55-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.05.08, 16:46 Było "Chelsea Londyn", "Arsenal Londyn", a teraz mamy "Barcie". A kibice Barcy czytają i nie grzmią... Drodzy redaktorzy, przecież Agora ma najlepszy w Polsce dział korekty, można przecież podejść i spytać. Pozdrawiam, miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: *.eastwest.com.pl 20.05.08, 18:17 Bramki faktycznie ładne, jednak ta niezamieszczona w artykule przewrotka Sancheza najbardziej mi się podoba. PS. Jak dobrze, że nie ma gdzieś bramki jakiegoś kibola który tak strzela, bo dopiero byłaby afera. Stec i spółka dostaliby szału ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lars Re: Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 18:51 a strzal batistuty przewrotka zza pola karnego? chyba najpiekniejsza bramka ever Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Przewrotki na miarę Ligi Mistrzów 20.05.08, 20:46 Co prawda to nie przewrotka, ale chciałbym przy okazji przypomnieć jedną z najefektowniejszych bramek jakie widziałem - autorstwa Lothara Matthausa. www.youtube.com/watch?v=cOyAEtYq8Nc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasa no i wszystko popsułeś... IP: *.range86-145.btcentralplus.com 20.05.08, 21:16 a tak było pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir a Mendieta?:) IP: *.zone3.bethere.co.uk 20.05.08, 21:53 www.youtube.com/watch?v=ORxhzq3aeh8 Odpowiedz Link Zgłoś