Gość: ginola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:38 Chcialem tylko zauwazyc, ze w jezyku angielskim wyrazenie "pole position" moze byc dosyc dwuznaczne";))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SatoFan Re: F1 casting według Zczuba.pl: GP Monaco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.08, 12:49 A ja chciałem zauważyć, że zabrakło kategorii Takuma Sato. To że Super Ogórki już nie jeżdżą w F1 to nie powód, żeby o tej kategorii zapominać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy Massa w kwal. był 1, pewnie Misza to pisał. IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.08, 11:04 Misza znawca Dudka i Boruca a teraz także F1. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski HAM 23.05.08, 20:29 Hamilton to najlepiej na tym torze zna bandy (patrzy wyścig sprzed roku) i pewnie tą miłość będzie pogłębiał (oby na tyle skutecznie i szybko by nie mieć czasu na romans z innymi bolidami). Zresztą on się może i z 5 razy zatrzymywać w boksach (zakładając, że bez TC i z diamentami w kasku jest wstanie w ogóle jechać), bo znowu będzie niszczył opony. Odpowiedz Link Zgłoś
pynky F1 casting według Zczuba.pl: GP Monaco 24.05.08, 22:30 MAM nadzieje ze jak za rok bedzie gp monaco to dacie zdjecie innych panien jak jest tam TAK gorąco, czy macie zamiar kopiowac i wklejac to zdjecie przez najbliższe 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdz Re: F1 casting według Zczuba.pl: GP Monaco IP: *.171.103.226.crowley.pl 24.05.08, 23:37 Fakt, zdjęcie stare bardzo. Może nawet było ustawiane, bo nie wiem kto mógłby wytrzymać na leżaczku przy takim hałasie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek44 Czy najseksowniejszy grand prix monako oznacza, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 10:22 pismak będzie ... w rurę wydechową ? Odpowiedz Link Zgłoś