Gość: xxx IP: *.u.mcnet.pl 16.09.03, 16:24 BRAWO K.Cugowski i Górnik !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asp-cordoba muzyka łagodzi obyczaje 16.09.03, 16:52 Tak tak, muzyka łagodzi obyczaje, łączy pokolenia. Czyżby w końcu sport ponad podziałami?:> Bardzo się chwali przedsięwzięcie, reklamujące nie tylko klub ale i słąwiące Lubelszczyznę, region w Polsce, a przede wszystkim w internecie. Powodzenia dla chłopaków z "chórku" ;) i dla pana Krzysztofa za znalezienie czasu na, trzeba przyznać, niecodzienny i nietypowy wyczyn. Dziękuję w imieniu swoim,czyli kibica nie tylko lubelskiej piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary gastryk Re: muzyka łagodzi obyczaje IP: *.chello.pl 16.09.03, 18:33 asp-cordoba napisał: > Tak tak, muzyka łagodzi obyczaje, łączy pokolenia. Czyżby w > końcu sport ponad podziałami?:> Bardzo się chwali > przedsięwzięcie, reklamujące nie tylko klub ale i słąwiące > Lubelszczyznę, region w Polsce, a przede wszystkim w > internecie. Powodzenia dla chłopaków z "chórku" ;) i dla pana > Krzysztofa za znalezienie czasu na, trzeba przyznać, > niecodzienny i nietypowy wyczyn. Dziękuję w imieniu swoim,czyli > kibica nie tylko lubelskiej piłki nożnej. Może i łagodzi? Ale jak słyszę tego śpiewaka to on mi nic nie łagodzi natomiast wzbudza we mnie litość. Mam nieodpartą konieczność i potrzebę wysłania mu Laxigenu. No niech by się wreszcie chłop wysrał za przeproszeniem. Niestety internetem nieda się wysłać lekarstwa na zatwardzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: muzyka łagodzi obyczaje IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 16.09.03, 21:34 A może Wść dasz link do próbki swojego wokalu. Porównamy umijętności. Przez Sieć da się to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gastryk Re: muzyka łagodzi obyczaje IP: *.chello.pl 17.09.03, 11:01 Gość portalu: papa napisał(a): > A może Wść dasz link do próbki swojego wokalu. Porównamy umijętności. Przez > Sieć da się to zrobić. Nie pisałem byłem, że umiem śpiewać a już na pewno, że śpiewam lepiej od Pana Cugowskiego. Natomiast jako doświadczony lekarz gastrolog słuchając śpiewu tego pana taką postawiłem diagnozę. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re:Łęczna mistrzem Polski !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombastic Ale obciach! Następny będzie pewnie Wiśniewski ;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 17:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ale obciach! Następny będzie pewnie Wiśniewsk IP: *.enterpol.pl 16.09.03, 18:32 Z Wiśniewskim to TY zaśpiewasz debilu Odpowiedz Link Zgłoś
roar Ich Troje - "ŁKS mistrzem polski" 16.09.03, 21:33 Tak było. A teraz wszystkie mądrale sobie policzą, kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosakus Re: Krzysztof Cugowski śpiewa z piłkarzami z Łęcz IP: kennex:* / 10.0.3.* 17.09.03, 08:39 tiaaa . Refren tak nieskomplikowany i prosty jak kibice tego zespołu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś