Gość: nielubiezkajora IP: 213.199.198.* 01.06.08, 15:13 jest za gorąco dla Polaków, dlatego wszystko w nóżkach Brazyliany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zybi Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.238.c90.petrotel.pl 01.06.08, 15:17 Metallica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Storm Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.acn.waw.pl 01.06.08, 15:20 MetallicA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 15:24 Nastroje? Super! Piłkarze ręczni są już prawie pewni awansu do Pekinu i to powinna być wiadomość dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifion Na którym kanale SopCasta? IP: *.oxfd.cable.ntl.com 01.06.08, 15:59 będę niewysłowienie wdzięczny za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Na którym kanale SopCasta? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 01.06.08, 16:08 mls1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Na którym kanale SopCasta? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 01.06.08, 16:11 jednak lepiej na 11075 - z polskimi mistrzami blyskotliwego komentarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guma Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.158.rev.vline.pl 01.06.08, 15:18 i brawo ze z Szadkowskiego nie bedzie pozytku, jak piszecie sami jest 10 razy lepiej!powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Bilety na wszystkie mecze Polski podczas Euro 2008 IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.08, 15:28 Mam w posiadaniu po 2 bilety na wszystkie 3 grupowe mecze Polski; 2 komplety biletów (w sumie 6 sztuk). Miejsca obok siebie. Wszystkie bilety sa kategorii 2. Sprzedaję bo nie mogę jechać do Austrii/Szwajcarii. Preferowany kupiec na cały komplet! Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy maciej.djsaddam [małpka] gmail.com zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel pilki Re: Bilety na wszystkie mecze Polski podczas Euro IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.06.08, 15:35 A masz moze bilety na wystepy Marylki Rodowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzt Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: 80.48.126.* 01.06.08, 15:31 Prolog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Juz za chwile, wielkie lanie w chorzowie IP: *.eranet.pl 01.06.08, 15:35 Beda grac jak nigdy! Przegraja jak zwykle. To bedzie jednak przebiegla taktyka przeg przegranym meczem z niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystko fajnie Fajnie, ze prowadzicie relacje z przymruzeniem oka IP: *.aster.pl 01.06.08, 15:39 Fajnie, ze prowadzicie relacje z przymruzeniem oka, ale nawet stosujac taka konwencje, dobrze by bylo podac godzine rozpoczecia meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał PIEKNY SEN IP: 194.9.53.* 01.06.08, 15:43 Miałem piekny sen o euro 2008 Śniło mi się że pokonaliśmy niemców w 1 meczu 2: 0 W 2 minucie smolarek albo żurawski strzelili bramke nie pamietam dokładnie kto a ok 30 minuty była druga bramka PIEKny sen ....... czekam na komentarze złośliwców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: PIEKNY SEN IP: 78.52.226.* 01.06.08, 16:06 a mi sie dzis snilo ze przegralismy ale nie wiem ile, poprostu przegralismy wstalem wqrwiony i mam zepsuta niedziele do boju polska Odpowiedz Link Zgłoś
uffo Re: PIEKNY SEN 01.06.08, 18:07 ja nie mialem takiego pieknego snu, ale mam takie PIEKNE przeczucie ze bedzie 2 do jaja dla Polakow. Gość portalu: rafał napisał(a): > Miałem piekny sen o euro 2008 > Śniło mi się że pokonaliśmy niemców w 1 meczu 2: 0 > > W 2 minucie smolarek albo żurawski strzelili bramke nie pamietam dokładnie kto > a ok 30 minuty była druga bramka > > PIEKny sen ....... > > czekam na komentarze złośliwców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.2a.pl 01.06.08, 15:43 Prolog albo prequel jeszcze może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisu Dylemat IP: *.zb.lnet.pl 01.06.08, 15:45 Tak się składa, że mam dwa obywatelstwa: polskie (po matce) i duńskie (po ojcu). Zawsze przy okazji meczów Polska - Dania zastanawiam się za kim mam być... tym razem stwierdziłem, że jestem za Danią - wolę, by chłopaki od Leo przegrały dziś a nie 9 czerwca... więc ludzie, Vi er røde, vi er hvide... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dylemat IP: *.pp.htv.fi 01.06.08, 15:52 We are red, we are white, we are Polish dynamite. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisu Re: Dylemat IP: *.zb.lnet.pl 01.06.08, 15:57 Dobra, z datą się chlapnąłem, moja wina, posypuję głowę popiołem i w ogóle sorry, mam sesję i o tym myślę ;] Tak czy tak polski dynamit zostawię na (jeszcze raz sprawdza) 8 czerwca :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecho Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.tktelekom.pl 01.06.08, 15:47 hmm... jeśi to ma byc poczatek lekkiego zabawnego reportażu ,to jest słaby .Zmieńcie tyłuł na " Z gruba ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Branic Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 15:50 jestem zbulwersowany, że jeszcze nie ma "spodenek Wasilewskiego"! nawet Jacek Gmoch ze Szczepłkiem się zastanawiali na co czeka z "czuba"?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisu Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.zb.lnet.pl 01.06.08, 15:51 Nieistotne detale ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszek Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.08, 15:54 Jedna rzecz mnie cieszy. Manchester City martwi się, że po koncercie Bon Jovi, w ciągu 25 dni, nie zdąży przygotować murawy. A tu proszę! W środę na Śląskim grała Metallica i udało się przygotować murawę na mecz. Gdzie tam Angolom do nas ;) Kury szcz.. prowadzić a nie mecze organizować! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasiok Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.telekros.pl 01.06.08, 15:54 Warszawka won ze Śląska i z Śląska. Gdzie wy w Warszawce macie jakiś stadion który by choć w 5 % dorównywał Stadionowi Ślaskiemu. Warszawskie Dupki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuj [...] IP: 81.21.202.* 01.06.08, 16:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: 84.13.76.* 01.06.08, 17:13 Mocny jesteś anonimowo i w domku hanysie? Lecz kompleksy, lecz niemoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri bieriezko Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.mtm-info.pl 01.06.08, 16:04 apeluje o podawanie w czasie transmisji wynikow z giro d'itialia , inaczej stracicie widzow:P Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:05 "Onegdaj" drogie zczubiaki to nie znaczy wcale kiedyś! Tylko tyle co przedwczoraj. Teraz już rozumiem dlaczego nie chcecie zwalczać "nomen omen" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.spray.net.pl 01.06.08, 17:17 ? sjp.pwn.pl/lista.php?co=onegdaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.chello.pl 01.06.08, 17:37 onegdaj daw. «dawniej, kiedyś» ale to pewnie PWN sie myli... :> Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:08 O matko.Jak słyszę jak Szpakowski wymawia nazwiska duńskich piłkarzy to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera i uszy bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.pools.arcor-ip.net 01.06.08, 16:18 to nie sluchaj, i tak nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:21 I tu się mylisz,kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majqa Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.kollegienet.dk 01.06.08, 16:29 Ja za to jestem w Danii i słyszę jak duński komentator wymawia nazwiska polskie... :) pozostaje współczuć Żurawskiemu i Wawrzyniakowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:39 Ja też z Danii ale oglądam polską relację w necie. Wyobrażam sobie polskie nazwiska w duńskim wykonaniu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
majqa Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:57 Ja mam dwie wersje :) polską tutaj i duńska w TV. No i założyłam sie z duńskimi kolegami, że Polska wygra, więc nie mają innego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.pp.htv.fi 01.06.08, 18:30 Czepiacie sie, jakby Szpaku pierwszy raz niepoprawnie czytal obce nazwiska, a przeciez robi to od lat. Dunskie nazwiska sa banalnie proste do wymowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. 01.06.08, 16:11 Stoi Wasyl w kolejce w Biedronce z mrożonkami... W końcu po długim oczekiwaniu nadeszła TA chwila. Pani stojąca za Wasylem mówi pełnym emocji głosem: "A rusz się pan !" - na co Wasyl - " Nie mogę ponieważ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortez i Pizarro gdzie jest relacja tradycyjna? IP: *.vn.shawcable.net 01.06.08, 16:25 nie moge scierpiec tych przemadrzalych bubkow "Z czuba". Nie sa ani smieszni ani "cool" choc cholernie chcieliby byc. Czy ktos wie gdzie jest relacja tradycyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Banda bezbożników! Dzisiaj niedziela! 01.06.08, 16:27 Powinni pójść do kapliczki i wymodlić zwycięstwo z Niemcami a nie grać jakieś sparingi. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guma Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.158.rev.vline.pl 01.06.08, 16:33 hehe, a nie dudka dryblował przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taichung Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 16:34 w szale kiwania byl Dudka a nie Wasyl! powielacie błąd nieszczesnych slepcow - komentatorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramic nie mamy żadnych szans z Niemcami. IP: *.net-serwis.pl 01.06.08, 16:39 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dee Re: nie mamy żadnych szans z Niemcami. IP: *.eranet.pl 01.06.08, 16:55 zenujacy poziom tej pilki Odpowiedz Link Zgłoś