Dodaj do ulubionych

Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general...

IP: 213.199.198.* 01.06.08, 15:13
jest za gorąco dla Polaków, dlatego wszystko w nóżkach Brazyliany
Obserwuj wątek
    • Gość: zybi Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.238.c90.petrotel.pl 01.06.08, 15:17
      Metallica!!!
      • Gość: Storm Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.acn.waw.pl 01.06.08, 15:20
        MetallicA!!!
        • mikolaj.plank Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 15:24
          Nastroje? Super! Piłkarze ręczni są już prawie pewni awansu do Pekinu i to
          powinna być wiadomość dnia!
          • Gość: fifion Na którym kanale SopCasta? IP: *.oxfd.cable.ntl.com 01.06.08, 15:59
            będę niewysłowienie wdzięczny za podpowiedź.
            • Gość: gosc Re: Na którym kanale SopCasta? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 01.06.08, 16:08
              mls1
              • Gość: gosc Re: Na którym kanale SopCasta? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 01.06.08, 16:11
                jednak lepiej na 11075 - z polskimi mistrzami blyskotliwego komentarza..
    • Gość: Guma Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.158.rev.vline.pl 01.06.08, 15:18
      i brawo ze z Szadkowskiego nie bedzie pozytku, jak piszecie sami jest 10 razy
      lepiej!powodzenia.
    • Gość: pl Bilety na wszystkie mecze Polski podczas Euro 2008 IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.08, 15:28
      Mam w posiadaniu po 2 bilety na wszystkie 3 grupowe mecze Polski; 2 komplety
      biletów (w sumie 6 sztuk). Miejsca obok siebie. Wszystkie bilety sa kategorii 2.

Sprzedaję bo nie mogę jechać do Austrii/Szwajcarii.

Preferowany kupiec na cały komplet!

Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy maciej.djsaddam [małpka]
      gmail.com

zapraszam
      • Gość: Wielbiciel pilki Re: Bilety na wszystkie mecze Polski podczas Euro IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.06.08, 15:35
        A masz moze bilety na wystepy Marylki Rodowicz?
    • Gość: dzt Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: 80.48.126.* 01.06.08, 15:31
      Prolog?
    • Gość: malcolm Preludium.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 15:33
      Uwertura?
    • Gość: ert Juz za chwile, wielkie lanie w chorzowie IP: *.eranet.pl 01.06.08, 15:35
      Beda grac jak nigdy! Przegraja jak zwykle.
      To bedzie jednak przebiegla taktyka przeg przegranym meczem z niemcami.
    • Gość: wszystko fajnie Fajnie, ze prowadzicie relacje z przymruzeniem oka IP: *.aster.pl 01.06.08, 15:39
      Fajnie, ze prowadzicie relacje z przymruzeniem oka, ale nawet
      stosujac taka konwencje, dobrze by bylo podac godzine rozpoczecia
      meczu.
    • Gość: rafał PIEKNY SEN IP: 194.9.53.* 01.06.08, 15:43
      Miałem piekny sen o euro 2008
      Śniło mi się że pokonaliśmy niemców w 1 meczu 2: 0

W 2 minucie smolarek albo żurawski strzelili bramke nie pamietam dokładnie kto
      a ok 30 minuty była druga bramka

PIEKny sen .......

czekam na komentarze złośliwców
      • Gość: romeo Re: PIEKNY SEN IP: 78.52.226.* 01.06.08, 16:06
        a mi sie dzis snilo ze przegralismy ale nie wiem ile, poprostu przegralismy
        wstalem wqrwiony i mam zepsuta niedziele
        do boju polska
      • uffo Re: PIEKNY SEN 01.06.08, 18:07
        ja nie mialem takiego pieknego snu, ale mam takie PIEKNE przeczucie
        ze bedzie 2 do jaja dla Polakow.

Gość portalu: rafał napisał(a):

> Miałem piekny sen o euro 2008
        > Śniło mi się że pokonaliśmy niemców w 1 meczu 2: 0
        >
        > W 2 minucie smolarek albo żurawski strzelili bramke nie pamietam
        dokładnie kto
        > a ok 30 minuty była druga bramka
        >
        > PIEKny sen .......
        >
        > czekam na komentarze złośliwców

• Gość: Tomek Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.2a.pl 01.06.08, 15:43
      Prolog albo prequel jeszcze może być.
    • Gość: Bisu Dylemat IP: *.zb.lnet.pl 01.06.08, 15:45
      Tak się składa, że mam dwa obywatelstwa: polskie (po matce) i duńskie (po ojcu).
      Zawsze przy okazji meczów Polska - Dania zastanawiam się za kim mam być... tym
      razem stwierdziłem, że jestem za Danią - wolę, by chłopaki od Leo przegrały dziś
      a nie 9 czerwca... więc ludzie, Vi er røde, vi er hvide...
      • Gość: okoń Re: Dylemat IP: 81.21.202.* 01.06.08, 15:47
        8 czerwca ignorancie
      • Gość: ania Re: Dylemat IP: *.pp.htv.fi 01.06.08, 15:52
        We are red, we are white, we are Polish dynamite. :P
        • Gość: Bisu Re: Dylemat IP: *.zb.lnet.pl 01.06.08, 15:57
          Dobra, z datą się chlapnąłem, moja wina, posypuję głowę popiołem i w ogóle
          sorry, mam sesję i o tym myślę ;] Tak czy tak polski dynamit zostawię na
          (jeszcze raz sprawdza) 8 czerwca :P
    • Gość: lecho Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.tktelekom.pl 01.06.08, 15:47
      hmm... jeśi to ma byc poczatek lekkiego zabawnego reportażu ,to
      jest słaby .Zmieńcie tyłuł na " Z gruba ..."
    • Gość: Branic Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 15:50
      jestem zbulwersowany, że jeszcze nie ma "spodenek Wasilewskiego"!
      nawet Jacek Gmoch ze Szczepłkiem się zastanawiali na co czeka
      z "czuba"?!
    • Gość: Bisu Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.zb.lnet.pl 01.06.08, 15:51
      Nieistotne detale ;]
    • Gość: waszek Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.08, 15:54
      Jedna rzecz mnie cieszy. Manchester City martwi się, że po koncercie Bon Jovi, w ciągu 25 dni, nie zdąży przygotować murawy. A tu proszę! W środę na Śląskim grała Metallica i udało się przygotować murawę na mecz. Gdzie tam Angolom do nas ;) Kury szcz.. prowadzić a nie mecze organizować! ;)
    • Gość: Hasiok Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.telekros.pl 01.06.08, 15:54
      Warszawka won ze Śląska i z Śląska. Gdzie wy w Warszawce macie jakiś stadion
      który by choć w 5 % dorównywał Stadionowi Ślaskiemu. Warszawskie Dupki.
      • Gość: czuj [...] IP: 81.21.202.* 01.06.08, 16:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: warszawiak Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: 84.13.76.* 01.06.08, 17:13
        Mocny jesteś anonimowo i w domku hanysie? Lecz kompleksy, lecz niemoto.
    • Gość: juri bieriezko Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.mtm-info.pl 01.06.08, 16:04
      apeluje o podawanie w czasie transmisji wynikow z giro d'itialia , inaczej
      stracicie widzow:P
    • mikolaj.plank Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:05
      "Onegdaj" drogie zczubiaki to nie znaczy wcale kiedyś! Tylko tyle co
      przedwczoraj. Teraz już rozumiem dlaczego nie chcecie zwalczać "nomen omen"
      • Gość: gosc Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.spray.net.pl 01.06.08, 17:17
        ? sjp.pwn.pl/lista.php?co=onegdaj
      • Gość: stef Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.chello.pl 01.06.08, 17:37
        onegdaj daw. «dawniej, kiedyś»

ale to pewnie PWN sie myli... :>
    • thorgalla Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:08
      O matko.Jak słyszę jak Szpakowski wymawia nazwiska duńskich piłkarzy
      to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera i uszy bolą.
      • Gość: hanys Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.pools.arcor-ip.net 01.06.08, 16:18
        to nie sluchaj, i tak nie rozumiesz
        • thorgalla Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:21
          I tu się mylisz,kolego.
      • Gość: Majqa Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.kollegienet.dk 01.06.08, 16:29
        Ja za to jestem w Danii i słyszę jak duński komentator wymawia nazwiska
        polskie... :) pozostaje współczuć Żurawskiemu i Wawrzyniakowi ;)
        • thorgalla Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:39
          Ja też z Danii ale oglądam polską relację w necie.
          Wyobrażam sobie polskie nazwiska w duńskim wykonaniu ;))))
          • majqa Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener 01.06.08, 16:57
            Ja mam dwie wersje :) polską tutaj i duńska w TV. No i założyłam sie z duńskimi
            kolegami, że Polska wygra, więc nie mają innego wyjścia.
          • Gość: ania Re: Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba gener IP: *.pp.htv.fi 01.06.08, 18:30
            Czepiacie sie, jakby Szpaku pierwszy raz niepoprawnie czytal obce nazwiska, a
            przeciez robi to od lat. Dunskie nazwiska sa banalnie proste do wymowienia.
    • nikalaj Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. 01.06.08, 16:11
      Stoi Wasyl w kolejce w Biedronce z mrożonkami... W końcu po długim oczekiwaniu
      nadeszła TA chwila. Pani stojąca za Wasylem mówi pełnym emocji głosem: "A rusz
      się pan !" - na co Wasyl - " Nie mogę ponieważ..."
    • Gość: Cortez i Pizarro gdzie jest relacja tradycyjna? IP: *.vn.shawcable.net 01.06.08, 16:25
      nie moge scierpiec tych przemadrzalych bubkow "Z czuba". Nie sa ani
      smieszni ani "cool" choc cholernie chcieliby byc. Czy ktos wie
      gdzie jest relacja tradycyjna?
    • pan_opticum Banda bezbożników! Dzisiaj niedziela! 01.06.08, 16:27
      Powinni pójść do kapliczki i wymodlić zwycięstwo z Niemcami a nie grać jakieś
      sparingi. Tfu!
    • Gość: guma Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.158.rev.vline.pl 01.06.08, 16:33
      hehe, a nie dudka dryblował przypadkiem?
    • Gość: taichung Polska - Dania Z czuba i na żywo. Próba general.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 16:34
      w szale kiwania byl Dudka a nie Wasyl! powielacie błąd nieszczesnych slepcow - komentatorow
    • Gość: gramic nie mamy żadnych szans z Niemcami. IP: *.net-serwis.pl 01.06.08, 16:39
      jw.
      • Gość: dee Re: nie mamy żadnych szans z Niemcami. IP: *.eranet.pl 01.06.08, 16:55
        zenujacy poziom tej pilki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka