Gość: gacu IP: 213.199.218.* 07.06.08, 23:21 Szkoda miałem nadzieję że Turcja dokopie lalusiom jak my w eliminacjach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sifin drugimecz był słabszy?ten się przecież dało ogląda IP: *.sds.uw.edu.pl 07.06.08, 23:25 ć, w przeciwieństwie do pierwszego.przysuńcie bliżej telewizor,sorry;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.08, 23:27 Oglądaliście w ogóle ten mecz? Po ustawieniach taktycznych, jakie napisaliście, chyba nie bardzo? Simao w srodku pola, śmiech na sali. To samo Kazim u Turków. Błedy też jezeli chodzi o ustawienie obrońców Tureckich, było odwrotnie niż na tym pseudo schemacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.08, 23:29 hitów ciag dalszy - Moutinho na prawym skrzdle. Bosingwa na lewej stronie :X Ferreira na prawej. Nie wiem kto to pisał, ale ten człowiek jest bez pojęcia w kazdym badz razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.08, 23:33 aurelio na skrzydle - usuńcie to... ustawienie obydwu druzyn to 4-2- 3-1, z tym że Turcy przechodzili płynie do 4-4-1-1 USUŃCIE TEN CHEMAT BO TO KOMPROMITACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yen Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:27 Świetna gra obu zespołów, spotkanie z pewnośćią ciekawsze aniżeli poprzednie widowisko, szybka akcja, wiele okazji do zdobycia bramki, bardzo widowiskowy mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
karo144 Portugalia liderem grupy A 07.06.08, 23:29 Chyba rzeczywiście Deco z Ronaldo niezbyt się lubią, albo przynajmniej przestali lubić ze sobą grać. Wydaje mi się że podania między nimi można by policzyć na palcach jednej, góra obu rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.ols.vectranet.pl 07.06.08, 23:33 To chyba jasne że laluś lubi tylko kamery. Jakby mógł to by tylko do nich podawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omfg Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:33 kto to napisał?? chyba "Kowal" bo stylistka z pierwszych klas podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.ols.vectranet.pl 07.06.08, 23:38 Wybacz, nie chciałem poruszyć Twego pro-lalusiowego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Portugalia liderem grupy A IP: *.astral.lodz.pl 07.06.08, 23:42 a wg mnie turcy w drugiej połowie grali dobrze i pare razy zagrozili portugalczykom. brakowało wykonczenia ale akcje były ciekawie wyprowadzone i pieknie rozlozona srodkowa linia portugali... a laluś jeden zelus nie pokazał nic poza jednym zwodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.aster.pl 07.06.08, 23:59 > jeden zelus nie pokazał nic poza jednym zwodem To chyba ogladalismy inne mecze. CR zainicjowal OBIE akcje, z ktorych padly (uznane) bramki. Poza tym podal Gomesowi na glowe (Gomes strzelil w poprzeczke, ale to naprawde nie wina CR), a jeszcze sam minimalnie chybil i walnal w slupek z wolnego. Owszem, zwykle Turcy potrajali krycie i solo nie mogl sie przebic, ale pokazal, ze jak chce, potrafi tez grac dla druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.icpnet.pl 08.06.08, 00:11 chyba WZwodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nils80 Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 00:07 Żeluś,laluś... Wy oglądaliście mecz czy gapiliście się na chłopców biegających po murawie...? Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Portugalia liderem grupy A 08.06.08, 01:53 Jesli chodzi o mnie, to i to i to. Ladnie sie Portugalczykom koszulki na klacie opinaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nils80 Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 01:56 No i masz do tego pełne prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nils80 Najsłabsi w tym meczu byli sędziowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:47 Bramka niesłusznie nieuznana i dwie lub co najmniej jedna czerwona kartka dla Turkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihadadream Niemcy po tym meczu srają w gacie.. IP: *.chello.pl 08.06.08, 00:08 bo z nami Portugalia przegrała bez gadania, a u siebie był remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frut erratum IP: *.101.6.255.generic-hostname.arrownet.dk 08.06.08, 02:08 asyste mial nuno gomes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~kamil~~ Wielka Portugalia, piękne gole, 2:0 z Turcją IP: *.chello.pl 08.06.08, 07:58 no i dobrze glosowałem na Portugalie ale szczerzy myślałem ze Turcja wygra :P:P:P:P:P PORTUGALIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Scoreboard Polsat IP: *.chello.pl 08.06.08, 08:15 Ciekawe dlaczego w polsacie podczas transmisji nie było widać tabliczki z czasem i ilością bramek. Nie mam do tego żadnych pretensji ale wole widzieć ile zostało do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Re: Scoreboard Polsat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 09:06 też jestem za, pal licho wynik, ale czas musi być pokazany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi To nie simao sabrosa odgrywał przy pierwszym golu! IP: *.acn.waw.pl 08.06.08, 08:48 ajajajaj ktos nieuwaznie ogladał mecz!! Jesli obejrzec powtorke to widać na ramieniu odgrywajacego opaskę kapitańską a taką miał Nuno Gomes...:P ciekawe kto sie znowu wygłupił:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi przy golu Pepe asystaował Gomes, nie Simao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 08:55 Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Wielka Portugalia, piękne gole, 2:0 z Turcją 08.06.08, 09:14 Turcja - azjatycki kraj w mistrzostwach Europy. Nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Wielka Portugalia, piękne gole, 2:0 z Turcją IP: *.77.classcom.pl 08.06.08, 09:31 Wielka Portugalia ??? Chyba oglądałem inny mecz ? Portugalia miała sporo szczęścia że nie straciła bramek. Obrona dziurawa. Nie będą się liczyć w mistrzostwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jc marsz do ksiazek! IP: 195.90.102.* 08.06.08, 13:49 Widac braki w wyksztalceniu z geografii i polskiego. Najwieksze miasto Turcji Stambuł lezy w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kip Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 09:31 SIMAO SAMBROSA a nie SAMBROZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 10:17 A może Sambodron? Tam nie ma literki B. Simao Sabrosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 10:17 znaczy nie ma literki M oczywiscie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Wielka Portugalia, piękne gole, 2:0 z Turcją IP: *.cnow.pl 08.06.08, 10:31 świetna gra portugalczyków.nasi też tak dziś zagrajo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anarchista Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.toya.net.pl 08.06.08, 15:08 Za co płacą takiemu Ronaldo? Gdzie są te jego wspaniałe bramki? O rajdach w stylu Maradony musi on zapomieć.Nie te możliwości. Portugalia przypadkowo wygrywa w stylu zapewniającym im max 8 miejsce a niektórzy kibice są nawet zachwyceni grą Portugalczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Portugalia liderem grupy A IP: 78.146.88.* 09.06.08, 03:53 pooglądaj ligę angielsk i ligę mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś