Dodaj do ulubionych

Portugalia liderem grupy A

IP: 213.199.218.* 07.06.08, 23:21
Szkoda miałem nadzieję że Turcja dokopie lalusiom jak my w eliminacjach
Obserwuj wątek
    • Gość: sifin drugimecz był słabszy?ten się przecież dało ogląda IP: *.sds.uw.edu.pl 07.06.08, 23:25
      ć, w przeciwieństwie do pierwszego.przysuńcie bliżej telewizor,sorry;)
    • Gość: ... Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.08, 23:27
      Oglądaliście w ogóle ten mecz? Po ustawieniach taktycznych, jakie
      napisaliście, chyba nie bardzo? Simao w srodku pola, śmiech na sali.
      To samo Kazim u Turków. Błedy też jezeli chodzi o ustawienie
      obrońców Tureckich, było odwrotnie niż na tym pseudo schemacie.
      • Gość: ... Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.08, 23:29
        hitów ciag dalszy - Moutinho na prawym skrzdle. Bosingwa na lewej
        stronie :X Ferreira na prawej. Nie wiem kto to pisał, ale ten
        człowiek jest bez pojęcia w kazdym badz razie.
        • Gość: ... Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.08, 23:33
          aurelio na skrzydle - usuńcie to... ustawienie obydwu druzyn to 4-2-
          3-1, z tym że Turcy przechodzili płynie do 4-4-1-1

USUŃCIE TEN CHEMAT BO TO KOMPROMITACJA
    • Gość: Yen Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:27
      Świetna gra obu zespołów, spotkanie z pewnośćią ciekawsze aniżeli poprzednie
      widowisko, szybka akcja, wiele okazji do zdobycia bramki, bardzo widowiskowy mecz.
    • karo144 Portugalia liderem grupy A 07.06.08, 23:29
      Chyba rzeczywiście Deco z Ronaldo niezbyt się lubią, albo przynajmniej
      przestali lubić ze sobą grać. Wydaje mi się że podania między nimi można by
      policzyć na palcach jednej, góra obu rąk.
      • Gość: am Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.ols.vectranet.pl 07.06.08, 23:33
        To chyba jasne że laluś lubi tylko kamery. Jakby mógł to by tylko do
        nich podawał.
    • Gość: omfg Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:33
      kto to napisał?? chyba "Kowal" bo stylistka z pierwszych klas podstawówki
      • Gość: am Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.ols.vectranet.pl 07.06.08, 23:38
        Wybacz, nie chciałem poruszyć Twego pro-lalusiowego ego.
    • Gość: :0 Portugalia liderem grupy A IP: *.astral.lodz.pl 07.06.08, 23:42
      a wg mnie turcy w drugiej połowie grali dobrze i pare razy zagrozili
      portugalczykom. brakowało wykonczenia ale akcje były ciekawie
      wyprowadzone i pieknie rozlozona srodkowa linia portugali... a laluś
      jeden zelus nie pokazał nic poza jednym zwodem
      • Gość: le ming Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.aster.pl 07.06.08, 23:59
        > jeden zelus nie pokazał nic poza jednym zwodem

To chyba ogladalismy inne mecze. CR zainicjowal OBIE akcje, z ktorych padly
        (uznane) bramki. Poza tym podal Gomesowi na glowe (Gomes strzelil w poprzeczke,
        ale to naprawde nie wina CR), a jeszcze sam minimalnie chybil i walnal w slupek
        z wolnego. Owszem, zwykle Turcy potrajali krycie i solo nie mogl sie przebic,
        ale pokazal, ze jak chce, potrafi tez grac dla druzyny.
        • Gość: 7 Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.icpnet.pl 08.06.08, 00:11
          chyba WZwodem
      • Gość: nils80 Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 00:07
        Żeluś,laluś... Wy oglądaliście mecz czy gapiliście się na chłopców biegających po murawie...?
        • aniorek Re: Portugalia liderem grupy A 08.06.08, 01:53
          Jesli chodzi o mnie, to i to i to. Ladnie sie Portugalczykom koszulki na klacie
          opinaly.
          • Gość: nils80 Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 01:56
            No i masz do tego pełne prawo!
    • Gość: nils80 Najsłabsi w tym meczu byli sędziowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:47
      Bramka niesłusznie nieuznana i dwie lub co najmniej jedna czerwona kartka dla Turkow
    • Gość: ihadadream Niemcy po tym meczu srają w gacie.. IP: *.chello.pl 08.06.08, 00:08
      bo z nami Portugalia przegrała bez gadania, a u siebie był remis.
    • Gość: frut erratum IP: *.101.6.255.generic-hostname.arrownet.dk 08.06.08, 02:08
      asyste mial nuno gomes
    • Gość: ~~kamil~~ Wielka Portugalia, piękne gole, 2:0 z Turcją IP: *.chello.pl 08.06.08, 07:58
      no i dobrze glosowałem na Portugalie ale szczerzy myślałem ze Turcja wygra
      :P:P:P:P:P
      PORTUGALIA!!!
      • Gość: matizz Scoreboard Polsat IP: *.chello.pl 08.06.08, 08:15
        Ciekawe dlaczego w polsacie podczas transmisji nie było widać
        tabliczki z czasem i ilością bramek. Nie mam do tego żadnych pretensji
        ale wole widzieć ile zostało do końca.
        • Gość: POKi Re: Scoreboard Polsat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 09:06
          też jestem za, pal licho wynik, ale czas musi być pokazany!
    • Gość: hihi To nie simao sabrosa odgrywał przy pierwszym golu! IP: *.acn.waw.pl 08.06.08, 08:48
      ajajajaj ktos nieuwaznie ogladał mecz!! Jesli obejrzec powtorke to widać na
      ramieniu odgrywajacego opaskę kapitańską a taką miał Nuno Gomes...:P
      ciekawe kto sie znowu wygłupił:P
    • Gość: POKi przy golu Pepe asystaował Gomes, nie Simao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 08:55
    • alex-alexander Wielka Portugalia, piękne gole, 2:0 z Turcją 08.06.08, 09:14
      Turcja - azjatycki kraj w mistrzostwach Europy. Nie rozumie.
      • Gość: robert Re: Wielka Portugalia, piękne gole, 2:0 z Turcją IP: *.77.classcom.pl 08.06.08, 09:31
        Wielka Portugalia ???
        Chyba oglądałem inny mecz ?
        Portugalia miała sporo szczęścia że nie straciła bramek.
        Obrona dziurawa.
        Nie będą się liczyć w mistrzostwie.
      • Gość: jc marsz do ksiazek! IP: 195.90.102.* 08.06.08, 13:49
        Widac braki w wyksztalceniu z geografii i polskiego. Najwieksze miasto Turcji
        Stambuł lezy w Europie.
    • Gość: kip Portugalia liderem grupy A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 09:31
      SIMAO SAMBROSA a nie SAMBROZA
      • Gość: POKi Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 10:17
        A może Sambodron? Tam nie ma literki B. Simao Sabrosa.
      • Gość: POKi Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 10:17
        znaczy nie ma literki M oczywiscie :]
    • Gość: KASIA Wielka Portugalia, piękne gole, 2:0 z Turcją IP: *.cnow.pl 08.06.08, 10:31
      świetna gra portugalczyków.nasi też tak dziś zagrajo
    • Gość: Anarchista Re: Portugalia liderem grupy A IP: *.toya.net.pl 08.06.08, 15:08
      Za co płacą takiemu Ronaldo? Gdzie są te jego wspaniałe bramki?
      O rajdach w stylu Maradony musi on zapomieć.Nie te możliwości.

Portugalia przypadkowo wygrywa w stylu zapewniającym im
      max 8 miejsce a niektórzy kibice są nawet zachwyceni grą
      Portugalczyków.

• Gość: aaa Re: Portugalia liderem grupy A IP: 78.146.88.* 09.06.08, 03:53
        pooglądaj ligę angielsk i ligę mistrzów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka