Gość: Bart Oglądam TV, Czytam Zczuba, słucham Radia i wymięka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:11 przed chwilą w PR Jedynka: - Demeril poleciał niczym tygrys w żółtym sweterku !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaRt Re: Oglądam TV, Czytam Zczuba, słucham Radia i wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:13 Miałem na myśli Volkana Demirel jest tygryskiem w czarnym sweterku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom H20??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:12 A co to takiego Ha dwadzieścia (a może ha dwa zero) bez pomocy którego się teraz obywają piłkarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: H20??? to jakis zart?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:15 H2O to taki zwiazek chemiczny (jakby to zart nie byl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: H20??? to jakis zart?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:29 Rezcz w tym, że związek chemiczny, to tak, jak napisałeś ha dwa o, a zczubaki napisali ha dwa zero, i o to mi chodziło. Wydawało mi się, że ironia jest czytelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: H20??? to jakis zart?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:31 No tak, teraz zauważyłem, że zczubaki poprawili swój błąd. Może nawet powinienem czuć się dumny ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBC News Jak gościnni są gospodarze? Czy sędziowanie będ.. IP: 213.134.171.* 11.06.08, 22:15 Portugal boss Luiz Felipe Scolari is appointed as the new manager of Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yrr Sędzie jest Turkiem? IP: *.leon.com.pl 11.06.08, 22:15 Mam coraz silniejsze przekonanie, że sędzie zaczął kibicować Turkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jak gościnni są gospodarze? Czy sędziowanie będ... IP: *.cable.ubr13.edin.blueyonder.co.uk 11.06.08, 22:18 Na potrzeby tego meczu powinniscie zmienic przycisk na "osusz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yrr Polsat IP: *.leon.com.pl 11.06.08, 22:21 "W tym meczu obu drużynom zależy na wygranej." Bo tylko Polakom zależy na ładnej grze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldriver Czy Hakan Yakim to szwajcarski Podolski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:28 nie mam telewizora i nie widziałem człowieka, ale nazwisko ma chyba mało szwajcarskie... Ciekawe,czy też go pozbawią obywatelstwa w Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś
emyot Adam Ledwoń nie żyje 11.06.08, 22:31 Były obrońca reprezentacji Polski Adam Ledwoń nie żyje. 34-letni obrońca występujący w zeszłym sezonie w SK Austria Kärnten powiesił się dzisiaj we własnym domu. Ledwoń rozegrał w reprezentacji Polski 18 spotkań, w których strzelił jednego gola. Informację potwierdził Kazimierz Sidorczuk. źródło:90minut.pl/ Polsat / Fakt / weszlo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yrr Jutro będzie padało w Wiedniu ? IP: *.leon.com.pl 11.06.08, 22:36 Niestety piłkarzy na poziomie mistrzowskim mamy znacznie mniej niż kierowców F1 na tym samym poziomie, czy zatem słusznie się domyślam, że ewentualny deszcz jutro raczej nie pomoże naszym orłom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Jak gościnni są gospodarze? Czy sędziowanie b IP: *.ds.pg.gda.pl 11.06.08, 22:37 polska mysl szkoleniowa wlasnie zginela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek istotne pytanie IP: *.gprs.plus.pl 11.06.08, 22:40 a teraz pytanie do zczubaków - co będzie jak w meczu Czechy - Turcja padnie remis? jakiś rzut monetą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weehoo Re: istotne pytanie IP: *.aster.pl 11.06.08, 23:19 Będą rzuty karne :P "In cases where exactly two teams are equal in all previously listed critera and play one another to a draw in their final group match, kicks from the penalty mark will be conducted in lieu of the remaining criteria;" www.uefa.com/newsfiles/19079.pdf strona 9 sekcja 7.08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Jak gościnni są gospodarze? Czy sędziowanie będ... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 11.06.08, 22:44 Jutro trzeba odprawić drugiego gospodarza do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatara O, nie! To gowno dotarlo i tu! IP: *.as.kn.pl 11.06.08, 22:44 Proponuje jakies radykalne srodki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvgd Czy w grupie eliminacyjnej mogą być dogrywki??? IP: *.chello.pl 11.06.08, 22:52 Czy w fazie grupowej moga byc dogrywki????? Chyba pierwszy raz w historii mistrzostw może zajś taka potrzeba. Jesli w meczu Czechy - Turcja będzie remis (niezależnie od wyniku Portugalii z Szwajcarią) to obie druzyny - kandydaci do awansu beda mialy identyczny bilans punktowy, bramkowy i taka sama liczbe bramek zdobytych. Co wtedy, dogrywka czy losowanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
cintus Re: Jak gościnni są gospodarze? Czy sędziowanie b 11.06.08, 22:53 TAAAK! Oba dzisiejsze wyniki wytypowałem w 100% co do bramki :) I oba wyniki ustanowiły bramki w ostatnich minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregi niech to szlak IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.08, 22:58 a teraz jezdza turcy w kolko, trąbią i spac nie idzie. dlatego chcialem wygranej szwajcarii... Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Jak gościnni są gospodarze? Czy sędziowanie będ.. 11.06.08, 23:01 A już myślałam, że powtórzy się historia z niedzieli, kiedy Polacy przegrali przez gole Podolskiego. Przecież jedyny gol dla Szwajcarii strzelił gracz pochodzenia tureckiego. Odpowiedz Link Zgłoś