Gość: kx IP: *.spray.pl 11.06.08, 22:25 Kiepskie to boisko. Bez drenażu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mc Szwajcaria - Turcja 1:2. Gospodarze odpadają pi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:04 [*] Adam Ledwoń Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Vivat Turcja! Mają fajne plaże ;-) 12.06.08, 00:08 Vivat Turcja! Mają fajne plaże ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
papigo [...] 11.06.08, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czlak Re: Szwajcaria - Turcja 1:2. Gospodarze odpadają 11.06.08, 23:10 kol. papigo ma - niestety - rację; austria to takie mniejsze, wschodnie prusy; jeżeli polacy nie będą 2x lepsi dostaną baty od austriaków, sędziów i całej uefy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
czlak Szwajcaria - Turcja 11.06.08, 23:08 No i co? Dalej tego chcecie? Kompromitacji. Dziwne, że w całym zamieszaniu wokół ME2012 pomija się aspekt sportowy. Jakieś stadiony, łapówki, autostrady, hotele... A kto będzie grał w polskiej kadrze? ME za 4 lata dla Polaków pewnie będą wyglądały tak jak te dla Szwajcarów. Na koniec. Nie wiem co to jest. Szwajcarski trener ma porażkę wymalowaną na twarzy. Taki looser. Ciekawe dlaczego Szwajcarzy czekają z zatrudnieniem Hitzfelda na koniec ME. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Jeszcze 3-4 Rogerów, i będziemy gotowi na 2012 :-) 12.06.08, 00:10 Jeszcze 3-4 Rogerów, i będziemy gotowi na 2012 :-) czlak napisał: > No i co? Dalej tego chcecie? Kompromitacji. Dziwne, że w całym zamieszaniu wokó > ł > ME2012 pomija się aspekt sportowy. Jakieś stadiony, łapówki, autostrady, > hotele... A kto będzie grał w polskiej kadrze? ME za 4 lata dla Polaków pewnie > będą wyglądały tak jak te dla Szwajcarów. > Na koniec. Nie wiem co to jest. Szwajcarski trener ma porażkę wymalowaną na > twarzy. Taki looser. Ciekawe dlaczego Szwajcarzy czekają z zatrudnieniem > Hitzfelda na koniec ME. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Jeszcze 3-4 Rogerów, i będziemy gotowi na 201 12.06.08, 03:56 mialem sen ze polacy strzelili 6 goli, 2 podolski, 2 klose i 2 roger Odpowiedz Link Zgłoś
marek-2301 Co jeśli remis w meczu Turcja-Czechy? 11.06.08, 23:12 Wydaje mi się że jeśli w meczu Turcja-Czechy będzie remis to o tym kto gra dalej decduje punkt 7.08 tego dokumentu www.uefa.com/newsfiles/19079.pdf. Obecnie oba zespoły mają po 3 punkty i bilans bramkowy 2-3. Czy to jest prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Re: Co jeśli remis w meczu Turcja-Czechy? 12.06.08, 09:54 Też to zauważyłem. Oba zespoły mają taką samą ilość punktów i bilans bramkowy. Kto awansuje, jesli będzie remis? Czy zadecyduje o tym wyższa pozycja w rankingu FIFY? Uważam, że najsprawiedliwsza byłaby dogrywka i ewentualnie karne, ale tych cudaków z UEFY licho wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Szwajcaria - Turcja na żywo IP: *.pool.mediaWays.net 11.06.08, 23:15 Zeby jutro Polska nie plakala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet Re: Szwajcaria - Turcja na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 23:19 A ja myślałam o tym panu, grającym przeciw "swojej narodowej" reprezentacji: en.wikipedia.org/wiki/Hakan_Yakin , ciekawe czy Turcy na stadionie jego wyzywali po strzeleniu gola (ktoś był, widział? niech napisze:)), i czy przez tureckie media przetoczyła się taka dyskusja jak przez nasze (głównie fora) na temat zdrady narodowej itp. jak u nas z Podolskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet Re: Szwajcaria - Turcja na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 23:20 Polski linek pl.wikipedia.org/wiki/Hakan_Yak%C4%B1n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffer Szwajcaria - Turcja 1:2. Gospodarze odpadają pi... IP: *.chello.pl 11.06.08, 23:16 To i tak nic nie zmieniło. Szwajcaria potszebowała wygranej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Szwajcaria - Turcja 1:2. Gospodarze odpadają pi... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 11.06.08, 23:30 Szwajcarom zabrakło szczęścia i w pierwszym meczu z Czechami i teraz przy ostatniej bramce też. Taka jest piłkan nożna...tak czy siak jutro trzeba odprawić drugiego współgospodarza. Mam nadzieję że Polacy nie zawiodą. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Szwajcaria - Turcja 1:2. Gospodarze odpadają 11.06.08, 23:33 Trzymałam mocno kciuki dla Szwajcarów, niestety nic nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Przecież nie przegramy z najsłabszą drużyną ??? 12.06.08, 00:11 Przecież nie przegramy z najsłabszą drużyną ??? Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Szwajcarom zabrakło szczęścia i w pierwszym meczu z Czechami i teraz > przy ostatniej bramce też. Taka jest piłkan nożna...tak czy siak > jutro trzeba odprawić drugiego współgospodarza. Mam nadzieję że > Polacy nie zawiodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: Przecież nie przegramy z najsłabszą drużyną ? IP: *.dclient.hispeed.ch 12.06.08, 00:24 obys sie nie zdziwil... niestety polacy nie posiadaja mentalnosci zwyciezcow... z histori z przed 600 lat nie mozna juz czerpac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Przecież nie przegramy z najsłabszą drużyną ? IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 12.06.08, 00:47 Do pokonania Austrii nie potrzeba mentalności zwycięzców... Odpowiedz Link Zgłoś
martiii Szwajcaria - Turcja na żywo 11.06.08, 23:31 jakie sliczne Turczynki :))))))))))))))) (na zdjęciu ze str głownej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3ddd Szwajcaria - Turcja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:42 Przynajmniej jeden z gospodarzy MUSI wyjść z grupy, takie są niepisane reguły. Skoro Szwajcaria odpadła... Jutro czeka nas mecz o wiele cięższy od tego z Niemcami, bo będziemy musieli zmagać się nie tylko z piłkarzami... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Na Euro 2008 kilka decyzji już wydrukowano... :-( 12.06.08, 00:13 Na Euro 2008 kilka decyzji już wydrukowano... :-( Gość portalu: 3ddd napisał(a): > Przynajmniej jeden z gospodarzy MUSI wyjść z grupy, takie są niepisane reguły. > Skoro Szwajcaria odpadła... Jutro czeka nas mecz o wiele cięższy od tego z > Niemcami, bo będziemy musieli zmagać się nie tylko z piłkarzami... Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe Re: Szwajcaria - Turcja na żywo 12.06.08, 01:38 Gość portalu: 3ddd napisał(a): > Przynajmniej jeden z gospodarzy MUSI wyjść z grupy, takie są niepisane reguły. tak, ale dotyczy tylko tych krajow gdzie jest duzy rynek. Ani Szwajcaria ani Austria nie spelniaja tego warunku. Inaczej: z nimi czy bez nich bedzie taka sama kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotoszop Z fotki nr 14 usuńcie piłkę :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:48 Będzie super efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk yakin jak podolski IP: 78.52.225.* 12.06.08, 00:29 yakin jak podolski -jest turkiem przefarbowanym na szwajcara jak podolski na niemca, ale nie bylo widac i slychac zadnego chamstwa czy glupich docinek ze strony turkow, ogladalem ten mecz w tureckiej knajpie i doszedlem do wnisiosku ze jednak wiekszosc polakow to dzicz i zacofanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: yakin jak podolski IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 12.06.08, 00:41 akrat yakin urodzil sie w szwajcarii - i to jest ta droba roznica. aha turcy tez go bardzo nie lubia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: yakin jak podolski IP: 78.52.225.* 12.06.08, 04:26 wiem ze sie urodzil w CH i jego matka jest turczynka ale nikt nie zachowywal sie tak podle jak polacy, nikt nie skandowal tego co skandowali polacy po meczu nt. podolskiego, a wsrod polakow bylo slychac glownie chamstwo i prostactwo, znam dosc dobrze turecki bo 3 lata tam bylem i wiem co spiewali turcy i nawet jakby przegrali nie byloby takich epitetow pod adresem yakina. turcy to jedna wielka rodzina a polacy byleby komus wbic kose w plecy, z zazdrosci zawisci itp. przebywam za granica dosc dlugo i wiecej zyczliwosci i checi do pomocy spotkalo mnie wlasnie ze strony turkow, rosjan czy niemcow , co do polakow mam niestety prawie same zle i bolesne wspomnienia. polacy za granica tylko narzekaja na turkow ale sami zachowuja sie czesto gorzej niz zwierzeta czy jakas niecywilizowana dzicz, to tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe Re: Szwajcaria - Turcja na żywo 12.06.08, 01:23 Gość portalu: kx napisał(a): > Kiepskie to boisko. Bez drenażu? szwajcarska oszczednosc, woda szybko pokazala nierownosci co oznacza ze nie nalozyli nowej ziemi, nie wyczyscili dren. Totalna prowizorka, a my sie przejmujemy ze Chorzow taki przestarzaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo czy KAZIM KAZIM to nie jest przypadkiem.... IP: *.acn.waw.pl 12.06.08, 02:46 KAZIMIERZ MARCINKIEWICZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Szwajcaria - Turcja 1:2. Gospodarze odpadają pi... IP: 212.160.172.* 12.06.08, 07:55 Jaki wałek? Te pajace nawet gola nie umieją strzelić a ty bredzisz o wałkach i spiskach? Dobrze im tak bo nie nadają się na reprezentacje naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
decent76 Ta barmka przypomina wynik Polska Niemcy z 12.06.08, 08:38 Mistrzostw świata ostatnie minuty i bęc dla szwajcarów to tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc na pochybel gazecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 09:01 na pochybel syjonistycznej gazecie.pl za takie zignorowanie smierci Adama Ledwonia [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ua tu masz mlocie IP: *.torun.mm.pl 12.06.08, 09:25 www.sport.pl/pilka/1,65046,5304357,Adam_Ledwon_nie_zyje.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaus Co to za reprezentacja Sz. bez Szwajcarów? IP: 62.233.130.* 12.06.08, 10:13 Komu potrzebne są reprezentacje wyglądające jak drużyny klubowe? Czym szybciej z Euro odpadną takie g...a jak Szwajcaria (na szczęście jeszcze tylko 1 mecz z ich udziałem) czy Francja tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemina Szwajcaria - Turcja 1:2. Gospodarze odpadają pi... IP: *.dclient.hispeed.ch 12.06.08, 11:38 gospodarzami w szwajcarii sa Turcy, jest ich tu wiecej niz szwajcarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Dolas Szwajcaria - Turcja 1:2. Gospodarze odpadają pi... IP: *.gorzow.mm.pl 12.06.08, 12:21 Oj pismaki, pismaki. Kilkaset litrów wody to do mojej wanny wchodzi. Ale amatorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Szwajcaria - Turcja 1:2. Gospodarze odpadają pi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:30 Coś autor artykułu Turków nie lubi. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś