Gość: Witz Beenhakker: Zawiedli najważniejsi IP: 217.153.242.* 17.06.08, 09:53 Jasne! Leo nic nie zmienił...tak. 100% Janas lepszy so! Sami kopcie piłki albo wychowujcie dzieci na dobrych piłakrzy, komentatorzy kurna je olek! Leo może tylko im pomóc a grać za nich nie bedzie. Leo dał im coś czego do tej pory nie mieli w głowach...mentalność, a że czasem nawalają w kluczowych momentach...? to przeciez takie polskie. Leo...best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoleo Re: Beenhakker: Zawiedli najważniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 10:13 mentalność to dał tobie i tobie podobnym pajacom swoimi poj.e.b.a.n.ymi przemówieniami , gadał to co chciałeś usłyszeć , a g.o,w.n.o robił . I wmówił ci że gdyby nie on , to nie udałoby się przegrać z Armrmenią , przegrać u siebie ze słabą Finlandią - i wygrał przez dwa lata . Lecz się z takiego stanu , on za to bierze ciężką kasę i powinien się z tego rozliczyć . Mam nadzieje że listkiewicza wywalą teraz bez sentymentu , zresztą listek wiedział że brak sukcesu przyśpiesz jego wylot . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Beenhakker: Zawiedli najważniejsi IP: 213.17.201.* 17.06.08, 10:02 Problem naszej reprezentacji jest tylko jeden: brak przygotowania indywidualnego zawodników, którzy nazywaja się zawodowcami. trener na zgrupowaniu powinien koncentrowac się na taktyce i zgraniu zespołu, a nie pracowac nad kondycja zawodnika.Jest takie mądre przysłowie: "krawiec tak kraje jak mu materii staje" i to jest cała prawda o naszej drużynie. Leo jest wielki tylko ma robotników kiepskich. Kłania się znów szkolenie od podstaw, brak bazy szkoleniowej, brak młodzieży. Co tu duzo mówić jak w szkole jest zakaz gry w piłkę nożną na zajęciach z W-F.Pytam dlaczego? Piłkarze są zmanierowni wysokimi zarobkami w lidze, wysokoscią kwot transferowych. Oni myślą, że jak ktoś płaci za nich 1 mln Euro to już są bóg wie kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Beenhakker: Zawiedli najważniejsi IP: 83.238.201.* 17.06.08, 10:45 Obrońcy Leo! To powtarzane przez was "z gó..a bata nie ukręcisz". Dlaczego nie mówiliście tego 2 lata temu, po mundialu Janasa? Ani 6 lat temu po Engelu? Dlaczego na tamtych imprezach zawinił trener, a na tej nagle piłkarze? Czym się różniła nasza gra na tym turnieju i na poprzednich, niczym! Leo zawalił selekcję, bo nagle się okazało że nie ma nikogo na lewą obronę, nie ma zastępcy dla beznadziejnego Łobodzińskiego na prawej pomocy. Ustawienie nie sprawdziło się kompletnie, nie mamy predyspozycji żeby grać jednym napastnikiem, nie widać tego? Mówicie że łatwiej awansować do ME niż do MŚ. Otóż nie! Do MŚ wchodzi 13-14 drużyn z Europy (chyba) do ME 16. W eliminacjach startuje tyle samo! W 10 meczach na MŚ i ME Leo nie wygrał meczu. Następna rzecz, ale to już pięta achillesowa wszystkich naszych trenerów, to przywiązanie do nazwisk. Krzynówek, Lewandowski oni nie powinni grać po pierwszym meczu już! Czesi już dostrzegli że pokolenie Leo nie zna realiów dzisiejszej piłki i pozbyli się Brucknera. Dla mnie najlepszym podsumowaniem była ostatnia minuta meczu z Chorwacją. Stojący tyłem do murawy Benhakker i energicznie ustawiający zespół Bilić, pokrzykujący na zawodników. Zespół, który awans miał już zapewniony i nie grał o nic. Mimo wszystko wiem że Benhakker i tak zostanie. Ale fajnie by było jakbyście zaczęli na niego patrzeć z perspektywy tego, jakim jest trenerem i co jako trener potrafi, a nie zachwycać się nim bo jest z zagranicy i kiedyś sporo osiągnął. Otrząśniecie się dopiero w eliminacjach mś coś mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz leo co ty pier-dolisz???????? 17.06.08, 10:08 jak zawiedli??????????? smolarek czy krzynowek oni grali bardzo dobrze tylko ze przeciwnicy nie olewali meczy jak w eliminacjach - wygrały zespoły klasowe i tak powinno byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia kaziuta Re: minasz co ty pier-dolisz???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 10:39 pokaz mi dobry mecz krzynowka. smolarek ocknal sie wczoraj dopiero. Daj spokoj chopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic34 Beenhakker: Zawiedli najważniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 10:24 Trenerowi dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Del Dobro Beenhakker: Zawiedli najważniejsi IP: 217.110.53.* 17.06.08, 10:27 Beenhakker jest jeden najlepszych trenerow na swiecie. To jest fakt! Dzeki jemi wogula Polska ze dostala do tego turnieru. I pozatym: Nie ma nikogo lepszego. Mojm zdaniem: Ma zostac koniecnie. To ze druzyna tak slabo grala na Euro08 to wyna druzyna i trenera. Druzyna dobra umie tez graz w turnierach dobrze i nie tylko w eleminaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee3fdef Beenhakker: Zawiedli najważniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 11:08 CO WY GADACIE.. PRZECIEZ TO JASNE, ZE PILKARZE ZAWIEDLI NIE POSTARALI SIE I TYLE A TO, ZE BEENHAKKER COS MOWIL, TO NIE MA ZNACZENIA A WY NAIWNI ZAWSZE OSKARZACIE O PRZEGRANA WSZYSTKICH Z WYJATKIEM SIEBIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic160 LEO zawiedli, bo ich nędznie przygotowałeś!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 11:16 I to cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canadam Jedynymi ktorzy nie zawiedli sa dziennikarze IP: *.cable.ubr04.edin.blueyonder.co.uk 17.06.08, 11:33 Brawo panowie! Liczylismy na to, ze jesli pojdzie cos nie tak bedziecie krytykowac, lzyc i potepiac. Jak zwykle nie zawiedliscie i pokazaliscie, ze wasze dziennikarstwo jest na najwyzszym swiatowym poziomie. Bedziemy teraz czytac z zapartym tchem wasze artykuly pisane cwiercangielska nowomowa. A teraz powaznie - trenerowi i pilkarzom dziekujemy za ich prace i wysilek oraz za to, ze dzieki nim moglismy znow przezyc troche emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafna Beenhakker: Zawiedli najważniejsi IP: *.man.poznan.pl 17.06.08, 11:39 jak mówi znane powiedzenie: "i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu"... Co Leo winny? czy on piłkę kopał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_why mamy za słabych piłkarzy... żeby sztab szkoleniowy IP: 89.174.33.* 17.06.08, 11:45 mógł składać się z dyletantów. "Zawiodły filary, bo nie trafiły z formą na Euro" - a kto, przepraszam, miał to akurat załatwić, kto akurat jest od tego ? Jeśli mają sami trafiać z formą, to wywalić w pizdu tych wszystkich Lindemanów, Dziekanowskich, Kaczmarków i ich szefa mitycznego Leo, który profesjonalny to jedynie ma PR i grono zaślepionych zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrek Beenhakker: Mieliśmy nadzieję, że uda się przet.. IP: *.ca-ib.com.pl 17.06.08, 12:46 "Wasilewski z Dutką byli najmniej pewni z całej defensywy, prokurowali mnóstwo błędów i byli kompletnie nieużyteczni w ataku." Zgadzam sie z ta opinia. Duze chlopy, wolno biegaja, wolno mysla, duzo fauluja. Czy ktos zwrocil uwage, jak we wlasnym polu karnym po przechwycie zachowywala sie Hiszpania, Portugalia, Holandia? Pyk-pyk kontrola akcji i pilki od poczatku. A nasi? Daleki wykop i "wyyyjazd", na uwolnienie, jak w hokeju. Kolejna strata i kolejna akcja gosci. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Beenhakker: Zawie 17.06.08, 12:58 w takim razie powstaje graniczące z pewnościa przypuszczenie że zawiódł także i przede wszystkim - TEN NAJWAŻNIEjSZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Od Smolarka to się Leo od... IP: 212.160.172.* 17.06.08, 13:11 Trzeba go było nie wystawiać jako wysuniętego napastnika. To i tak był jedyny oprócz Rogera człowiek, który coś robił z przodu. Powinien grać zamiast Krzynówka, który nie pokazał nic, oprócz bezmyślnych niecelnych strzałów. A grał 3 pełne mecze. Saganowski z przodu a nie gdzieś na skrzydle. Z Austrią zmiany trzeba było zrobić szybciej niż w 80 minucie. Między 70 a 80 minutą zespół już człapał zamiast dobić też zdychających Austriaków. Z Chorwacją, gdy trzeba wygrać 2:0 można było choć spróbować zagrać z 2 napastnikami i Smolarkiem od początku. Selekcja też do bani. Nie mamy skrzydeł i muszą grać Krzynówek z Łobodzińskim. Krzynówek przyjmuje dobrze tylko co drugą piłkę. Łobodziński też. W dodatku żaden z nich nie potrafi dośrodkować, Krzynówek nawet ze stojącej piłki. A zmienników dla nich nie ma, bo musi być w drużynie Pazdan. Lewandowski powinien mieć zakaz strzelania z 40 metrów. W jaki sposób Smolarek ma dojść do sytuacji strzeleckiej, kto ma mu podać, skoro Lewy i Krzynówek co chwila kopią na wiwat, nawet nie próbując rozegrać. No Lewy czasem próbował, nawet niezłe miał przerzuty na skrzydło, gdzie Krzynówek i Łobodziński przyjmowali co drugą piłkę ;) Tyle o personaliach i taktyce. O przygotowaniu szybkościowym nawet nie ma co pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch2 Re: Beenhakker: Mieliśmy nadzieję, że uda się prz 17.06.08, 15:32 Mnie mecz podobał się. Nie jesteśmy orłami, ale byle kim też nie. Jeśli uważamy piłkę nozną za grę zespołową, to Boruc jest członkiem tegoz zespołu, i nie ma co rozdzierać szat, że tak kiepsko reszta grała. Liczy się wynik, nie był najgorszy ( przypominam Francji, wicemistrzowi świata wstrzelono na jednym meczu 4 brameczki- i to jest obciach), a u nas spoko, były chwile w których byłam dumna z naszych, starali się, widać było, że chcą dać z siebie wszystko. Wy myślicie korporacyjnie- liczy się tylko wynik, biało lub czarno. A spadajcie na szczaw z takim podejściem, niech wasz czas odchodzi w niebyt. Ja tam kocham naszych. Dali z siebie wszystko, a ja świetnie się bawiłam. Oczywiście mam nadzieję na więcej w przyszłości. A swoją drogą Jak Polsat lub inna stacja będzie robiła następny konkurs na największe zrzędy na komentatorów sportowych to pewnie wszyscy już wiedzą do kogo się zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leylou Beenhakker: Zawiedli najważniejsi IP: *.ntlworld.ie 17.06.08, 19:28 Nic sie nie stało. Widziałem jak dawaliście z siebie wszystko w każdym meczu, aby wygrać. To nasze pierwsze Euro - nie mogło być inaczej. --- Do chłopaków z reprezentacji i dla Leo: Wielkie Elo dla Was! Jestem z Wami, aż do końca i wiem, że w następnym turnieju będzie dużo lepiej, a Leo musi zostać! Dla niego również wielkie dzięki; bo reprezentacja to duma narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpiszczyk Beenhakker: Mieliśmy nadzieję, że uda się przet.. 17.06.08, 19:31 Mój 90-letni sąsiad powiedział mi, że bardzo się cieszy z gry naszej reprezentacji, bo dzięki niej, po raz pierwszy od 15 lat miał erekcję: "nasi grali jak cipy".... Odpowiedz Link Zgłoś