Dodaj do ulubionych

Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z...

IP: *.devs.futuro.pl 17.06.08, 20:14
...Bożydar Iwanow : "nasi eksperci - Piotr Świerczewski - była gwiazda ligi
francuskiej, Tomasz Iwan - była gwiazda ligi holenderskiej i Marek
Koźmiński - była gwiazda ligi włoskiej"

BUUUHAAAAAHAAAAAAA!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mate2123 Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z... IP: *.telbeskid.com.pl 17.06.08, 20:16
      Mam nadzieję, że obie......
      Napiszcie jak jest "Rumunia Gola" po rumuńsku albo coś w tym stylu, bo
      chciałbym się poczuć jak pełnoprawny kibic tej drużyny, a coś czuję, że nie
      będę mógł się zidentyfikować z grupą kibicując po polsku.
      • Gość: Kamill Po rumuńsku.... IP: *.nott.cable.ntl.com 17.06.08, 20:40
        translate.google.pl/translate_t?sl=pl&tl=ro
        " Scopul România!", choć i tak jestem za Holendrami :)
        • Gość: mate2123 Re: Po rumuńsku.... IP: *.telbeskid.com.pl 17.06.08, 20:50
          Wiesz ja też, ale dziś przede wszystkim kibicuje klęsce totalnej Włochów i
          Francuzów :)
          • Gość: Jabol A w studiu show! IP: *.acn.waw.pl 17.06.08, 22:51
            Tradycyjne pierdzielenie głupot zaczął Świerczewski mówiąc że Domenech wytłumaczył swoje powołania znakami zodiaku, przesądami i to jest ok, a Leo stary burak nie raczył tego zrobic No tak, lepiej tłumaczyc obecnośc gracza X w kadrze znakiem zodiaku niż nie tłumaczyc go wcale.
            • Gość: Jabol Re: A w studiu show! IP: *.acn.waw.pl 17.06.08, 22:54
              Podobał mi się też fragment "zarówno my, jak i INNI eksperci uważamy że Leo nie dokonał najlepszych decyzji". To są jacyś inni, ja byłem przekonany że Świerszczu, gwiazda ligi francuskiej, Koźmiński, gwiazda ligi włoskiej i Hajto, gwiazda wszechlig i niemiecko-polskiego przemytu szlugów nie zauważają niczego poza swoją cudowną bytnością
    • Gość: mate2123 Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z... IP: *.telbeskid.com.pl 17.06.08, 20:22
      Napiszcie jak jest po rumuńsku "Rumunia Gola" albo coś w tym stylu, bo chciałbym się poczuć jak pełnoprawny kibic tej drużyny, a mam wrażenie, że nie uda mi się zidentyfikować z grupą kibicując nie dość, że przed telewizorem to jeszcze po polsku.
      • Gość: Johann Re: I na co wam przyszlo Polacken? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 20:35
        Popatrzcie jak inni graja, uczcie sie, ogladnijcie reeplaya z meczu
        z nami , Niemcami. I zapamietajcie to sobie do us*anej waszej
        smierci, z nami , Niemcami jeszcze zescie nie wygrali i chyba juz
        nie wygracie.Powoli sie toczycie w kierunku IV ligi swiatowej.Tak
        dostac od nas po bulach.Hehehehehehe.
        • Gość: BARTMAN Re: I na co wam przyszlo Polacken? IP: *.devs.futuro.pl 17.06.08, 20:42
          ...co tu w ogóle robisz oprócz ględzenia oczywiście... oddałeś już polski
          paszport volksdeutchu?
          • Gość: Johann Re: I na co wam przyszlo Polacken? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 20:43
            Nigdy go nie mialem polski swintuchu
            • Gość: traa Re: I na co wam przyszlo Polacken? IP: *.ziemowit.ds.polsl.pl 17.06.08, 21:45
              tyaaa, fajnie, że masz neostrade u siebie 'w niemczech' ;)
    • alvaro_1987 Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z... 17.06.08, 20:25
      "Przedstawianie za każdym razem Tomasza Iwana jako byłej GWIAZDY ligi holenderskiej, Piotra Świerczewskiego jako GWIAZDY ligi francuskiej, a Marka Koźmińskiego jako byłej GWIAZDY ligi włoskiej za każdym razem wywołuje w nas wesołość. Gdyby pominąć nazwiska, można by pomyśleć, że w studiu Polsatu siedzą Dennis Bergkamp, Zinedine Zidane i Roberto Baggio. Niestety, nie siedzą."
      Albo Jerzy Dudek, Henryk Kasperczak i Zbigniew Boniek...
    • Gość: XYZ Komętatorzy IP: 89.171.167.* 17.06.08, 20:31
      Ja mam pewną propozycje. Niech jakaś lepsza telewizja (na przykład N)wprowadzi
      mozliwosc wyciszenia jednego z komentatorow (do wybotu) albo obu jednoczesnie.
      Cos czuje ze te rozwiazanie zrobiło by kariere.
    • criss82 Analizy pseudoekspertów i Kołtoń 17.06.08, 20:33
      Jak słyszę te ich analizy, z Kołtoniem na czele, to jestem za aborcją i eutanazją!
    • Gość: rekrut86 Błazny IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.08, 20:36
      Tekst Koźmińskiego mnie rozbił, taki błąd jak Zambrotty w meczu z Rumunami mógł
      się zdarzyć każdemu, gdyby zdarzył się Polakowi to już by były rozważania o
      prawidłowej selekcji Leo! Te błazny chyba zaczęły się wczuwać w teksty Borka o
      tych gwiazdach i już identyfikują się z tymi nacjami!
    • daniel.kaczynski Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z.. 17.06.08, 20:38
      Włosi znowu na biało. Grali w takich barwach z Francją podczas MŚ 1998 i ME
      2000, mam nadzieję, że wynik dzisiaj nie będzie taki sam jak wtedy.

Jeśli Holandia celowo odpuści dzisiaj Rumunii, to ci drudzy zagrają w finale, ot
      złośliwość losu.
    • Gość: AntyRomek Let's kick Kołtoń out of football! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 20:42
      tnij.org/kouton
      Let's kick Kołtoń out of football!
      • Gość: bartman Re: Let's kick Kołtoń out of football! IP: *.devs.futuro.pl 17.06.08, 20:44
        i Borka też! ...Hajto do aresztu..
      • Gość: nick Re: Let's kick Kołtoń out of football! IP: *.icpnet.pl 17.06.08, 22:01
        popieram, wywalić tą marudę i wiecznego pesymistę!!!
    • alvaro_1987 W Polsacie fajne jest to że 17.06.08, 20:46
      Transmisje rozpoczynają się 10minut przed pierwszym gwizdkiem sędziego, a nie jak w TVP 3 minuty po (lub też po skokach 10 zawodników)
    • Gość: Luccini Leo, Leo one more time IP: *.torun.mm.pl 17.06.08, 20:47
      Leo przeniósł się na ciemną stronę księżyca. Ma kłopoty z komunikacją ze swoimi piłkarzami, którzy pozostali po tej jasnej (patrz: wywiady Mistrza Zen Żurawskiego po meczu z Niemcami). Uprawianie holenderskiej myśli szkoleniowej w trybie "znany trener przybywa do małego liceum, by zdobyć z miejscową drużyną Puchar Poczty" nie wypali. Leo B. to nie Guss H.
      aha, Rumunia wygra 3:1
    • Gość: maciej ..g w i a z d y..... IP: 217.97.182.* 17.06.08, 20:47
      "WYŻELOWANA EKIPA WÓJCIKA" na stanowiskach komentatorów -GWIAZDORÓW-
      ,to jakaś totalna porażka,kto to wymyślił???????.Elokwencja
      p.Świerczewskiego,Kowalczyka,Iwana wprost powala na kolana....Do
      tego zionący nienawiścią do trenera naszej reprezentacji p.
      Koźmiński i znawca gustownych skarpet pan Bożydar.Cały komentarz
      oparty tylko i wyłącznie na krytyce ..... Co w takim towarzystwie
      robi p.Zbigniew Boniek???
      NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Świnto prowdo Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z.. IP: *.ds13.agh.edu.pl 17.06.08, 20:51
      ciulw.myminicity.com/
    • Gość: Kania Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z... IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.08, 20:53
      Nie mogę! :D 5 minut a Boniek już trzasnął 3 przepiękne teksty. Jeden klasyk o
      niewykorzystanych sytuacjach: "Mówi się, że niewykorzystane sytuacje lubią się
      mścić..." MÓWI SIĘ! :D

A druga po prostu bezbłędna:
      "No wszyscy Buffonowi zazdroszczą tej kobiety we Włoszech, ale my jesteśmy
      zadowoleni z tego co mamy" :D :D :D
    • Gość: arek Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 17.06.08, 20:53
      Żaba dupę w wodzie moczy, Francja z Euro dziś wyskoczy
    • enzojabol Re: Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata 17.06.08, 20:54
      Tak swoją drogą, to jeśli Holendrzy ograją Rumunów to będą murowanymi faworytami do statuetki Złotego Jopa w kategorii "Frajerstwo zbiorowe".
      • Gość: thegreatone Re: Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata IP: *.mtvk.pl 17.06.08, 21:10
        To bez znaczenia co zrobią holendrzy, bo jak wypuszczą Rumunię to i tak hiszpanie ich rozwalą. A jak wyjdzie Fra albo ITA, to przynajmniej Hispzania nie bedzie mieć łatwo w ćwierćfinale.
    • daniel.kaczynski Nie rozumiem Francuzów 17.06.08, 21:17
      Ciekawa strategia - bronić niekorzystnego wyniku, należy jeszcze dodać, że
      Boumsong jest w słabiej formie, to wygląda to dobrze, jeszcze jakby Toni nie
      uparł się w strzelanie w Continentala (to nie reklama, w której Włoch i tak nie
      występuje).
    • Gość: ciekawy Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z... IP: *.dsl.bell.ca 17.06.08, 21:18
      Holendrzy raczej nie chca umierac,ale sedzia sie juz w jednym
      Wlochu zakochal i ...czerwona kartka dla "Francuza" i rzut karny
      dla Wlochow ,bo to przystojne chlopaki i nie wiaza sobie kucykow na
      czubku glowy i nie udaja czubkow
    • Gość: garfield69 Wlosi graja tradycyjnie. Brutalnie i po chamsku .. IP: 201.227.188.* 17.06.08, 21:18
      ..wycinaja najlepszych pilkarzy przeciwnika i przewracaja sie na ich
      polu karnym odgrywajac przy tym role nie tyle sponiewieranych co
      nawet "pobitych". Tfu ... z futbolem a la Italiana.
      Kibicuje Rumunom.
    • Gość: ChemikPolice Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 21:24
      Coś mało zCzubowa dziś ta Wasza relacja... :(
    • kicikici78 Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z... 17.06.08, 21:35
      Bonie: "Donadoni coś tam sobie rozmawia" :):):)
      • Gość: Johann Re: Wysoki poziom komentarzy na ZDF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 21:41
        W przerwach fachowo komentuje Guenther Netzer, inni sprawozdawcy
        rowniez na b. wysokim poziomie.A te wasze wyrobniki? Pogratulowac
        ich Polakom.Przyjemnego ogladania drugiej polowy.
        • Gość: janek Re: Wysoki poziom komentarzy na ZDF IP: 78.144.150.* 17.06.08, 21:52
          Czemu ty taki głupi jesteś?
    • Gość: ŁKS rządzi w Łodzi Za co ta czerwień ???? IP: *.forweb.pl 17.06.08, 21:38
      Powtórki pokazały, że karny mocno dyskusyjny, a ten go jeszcze czerwienią
      poczęstował!
    • Gość: traa Pożegnanie mistrzów i/lub wicemistrzów świata Z... IP: *.ziemowit.ds.polsl.pl 17.06.08, 21:41
      a ja bym w trakcie przerwy chętnie obejrzał spodenki wasilewskiego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka