Gość: Cthulhu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 10:25 Hehe, Lato to conajmniej nietrafiony typ na uzdrowiciela naszej piłki ale z częścią przytoczonych jego tez trudno się nie zgodzić. Z tą częścią dotyczącą trenejro Leo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc null IP: *.statestreet.com 23.06.08, 10:26 Krotki moj komenatarz: zadna to nowowsc ze Polsce ludzie najmnije odpowiedni piastuja wazne stanowiska, ciagle licza sie uklady, nazwiska a nie szczera dyskusja, czy wybor dobrego menagera na prezesa PZPN, zamist tegho bedziemy mieli pierdzacego dziadka, szkoda slow, do Polski nie wracam Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink null 23.06.08, 10:28 Dzięki za konkrety. Od strony zwycięstwa z korupcją, zarzadzania i organizacji nie wiem, czy podoła, nie wypowiadam się. Ale od strony PRu i reprezentatywności tak średnio to wygląda, eufemistycznie mówiąc. Konsekwencja to w PZPN rzecz względna, ją bym akurat olał. Nawet stosując zasadę pochwały niekonsekwencji Lato odpada jednak jednoznacznie ze względu na publiczne poczucie humoru oraz komunikację z kimś spoza własnego środowiska. Blado. Już się nie dziwię, dlaczego Darek Wołowski nie wytrzymał i pojechał kwieciście, choć była to do tej pory domena Rafała S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja null IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.08, 10:29 to ze ktos byl wybitnym pilkarzem nie znaczy ze umie robic cos poza tym, tak wiec jak wybiora Late to juz wole zeby Listkiewicz zostal. Jaka mysl szkoleniowa reprezentuje LAto to juz mial szanse pokazac bedac trenerem a wiec panie bron nas przed taka mysla szkoleniowa i przed nieukami jak Lato!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dffd Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.statestreet.com 23.06.08, 10:33 Jednego tez nie moge zrozumiec, to ze jakis czlowiek kopal okragly przedmiot i biegal z innymi 21 ludzmi po kawalku zazielelnionej ziemi, z czego 11 innych ludzi staralo sie okragly przedmiot odebrac Lacie a 10 innych chcialo mu ten okragly przedmiot podac tak zeby on go przetransportowal do miesca pomiedzy dwom bialymi slupkami pokrytymi siatka TO JESZCZE NIE ZNACZY ZE KTOS MA KOMPETENCJE I ZDOLNOSCI MENADZERSKIE ABY KIEROWAC PZPN-em, do choery potrzebny jest menadzer na tym stanowisku a nie kopacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_83 Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.ds3.agh.edu.pl 23.06.08, 10:36 Jeśli chcecie coś zrobić dla polskiej piłki to róbcie jak najwięcej materiałów dyskredytujących Lato. Widziałbym taką szeroką kampanie przeciwko Lato już teraz przed wyborami, żeby psycha mu siadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.acn.waw.pl 23.06.08, 10:37 no jasne. Z tą częścią dotyczącą fanek i ich potrzeb też, prawda? W ogóle to on jest taki mąąąądry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewo Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: 87.204.37.* 23.06.08, 10:52 PZPN nigdy nie przestanie zadziwiac. Jeszcze do niedawna wydawalo sie ze nie mozna znalezc gorszego prezesa niz Listkiewicz, a tu prosze. Nadchodzi era "polskiej mysli szkoleniowej" ktora wychowala grono wspanialych pilkarzy, polscy trenerzy od lat sa rozchwytywani przez czolowe kluby europejskie a filozofia "panowie, wyciagamy fujary i walimy frajerow" jest obok catenaccio i futbolu totalnego naczelnym nurtem na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cthulhu Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 10:53 Do ja: Jasno określiłem, z którą częścią. Problemy z czytaniem, rozumieniem czy jedno i drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ember11 Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.range86-157.btcentralplus.com 23.06.08, 10:54 Szkloda gadac. Zero jakiejkolwiek nadziei na zmiany jak ten idiota i polglowek zostanie prezesem. Niestety on umie byc tylko mocny w gebie i to do tego jeszcze sie kompromituje swoim brakiem inteligencji. Taki typowy prymitywny politruk z czasow komunistycznych. Jak niedawno podkreslal nie pije alkoholu a tu widac go naj...anego przed kamerami. Szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.szczecin.mm.pl 23.06.08, 10:55 Podstawa przyszłości polskiej piłki nożnej:LATO,TOMASZEWSKI ,KMITA ,BOREK I DORADCY-NA DRZEWO !!!!!!! P I L N I E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: 83.2.127.* 23.06.08, 10:55 jest jeszcze jedna wypowiedź Grzegorza Lato o Leo: - Moja wrogość do niego to kolejny wymysł. Ja tylko mówiłem jesienią ubiegłego roku, by nie przedłużać już wtedy Holendrowi kontraktu, który upłynie 30 czerwca 2008. Ale skoro to zrobiono, jestem zdania, że trzeba dotrzymać nowego terminu, czyli zakończenie eliminacji do mundialu w 2010. Powiem więcej: jeżeli Beenhakker awansuje z reprezentacją do finałów w RPA, jego umowę należy przedłużyć również na same mistrzostwa. To naprawdę jest dobry trener.(...) Czapki z głów przed Beenhakkerem. Niektórym bardzo zależy na byciu Prezesem.... Odpowiedz Link Zgłoś
pielnia1 Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? 23.06.08, 11:01 No i widzicie, co genialni "dziennikarze" zrobią ze zwykłym człowiekiem, jak się im narazi? Dziennikarze zawsze wiedzą lepiej, ale NIGDY nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za swoją "twórczość". To ,co robi pan Wołowski, to tandeta spod budki z piwem. Ja nie bronię Laty, ja bronię przyzwoitości i choć odrobiny logiki; przecież z wypowiedzi dowolnego faceta w okresie kilkunastu lat można zmontować "dowód", że to facet nienormalny. To jest tzw. "robota dziennikarska". Moja wypowiedź wcale nie jest twierdzeniem, że G. Lato, to najlepszy prezes in spe PZPN. Ta wypowiedź ma oznaczać, że "dziennikarze", to przeważnie męty moralne i cyniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joja Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: 80.51.191.* 23.06.08, 11:11 lato to stary komuch niczego nie zmieni tylko bedzie jeszcze gorzej dalej wszyscy beda kras i lato da na to przyzwolenie bo to zlodziej i komuch jakich malo Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? 23.06.08, 11:12 Zapomnieliście zczubiaki o wiekopomnym dziele w telezakupach Mango - tam wystąpił z Szarmachem, który miał za małą czapkę - to był dopiero obciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.chello.pl 23.06.08, 11:16 a pamietacie jak to w mango tv reklamowal bodajze telewizor ??';] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fari Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.netpark.pl 23.06.08, 11:17 Czy w Polsce nie ma lepszych kandydatów na szefa tak ważnej organizacji? Litości! www.okiemnieuzbrojonym.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.broadband.pl 23.06.08, 11:28 My szarzy komentatorzy nie możemy nic. Ale wy, zczubaki, macie popularny serwis. Macie siłę, żeby nie dopuścić tego buca do zostania szefem PZPN. Do wszystkiego podchodzicie w tonie ironiczno-prześmiewczym, a to naprawdę jest załamka. Zróbcie jakąś anty-kampanię, niech prezesem zostanie człowiek, który da nam cień nadziei na zmiany. Żeby w tym 40-mln kraju potrafił ktoś wyszkolić piłkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaniepokojony Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.c200.msk.pl 23.06.08, 11:36 Listkiewicz przy Lato to był gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre44 Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.chello.pl 23.06.08, 11:49 Grzegorz Lato - kolejny wielki piłkarz i mały człowiek. Akurat na prezesa tego cyrku to on pasuje, lecz chyba nie o to chodzi w polskiej piłce...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 11:53 Osobiście deklaruję, że kiedy Lato zostaniem prezesem PZPN, to ja przestanę płacić podatki. I Wam też to radzę. Lato - to było na mundialu w 1974 roku. Od tego czasu minęło dużo czasu i teraz może być co najwyżej Zima - w polskim futbolu przez najbliższe lata. A zważywszy na nasze zapóźnienie względem futbolowego świata - to byłby koniec. Zostaniemy w dżungli, gdzie nago czcić będziemy bożków naszych: Strejlaua, Apostela i Engela. Over. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 11:53 Osobiście deklaruję, że kiedy Lato zostaniem prezesem PZPN, to ja przestanę płacić podatki. I Wam też to radzę. Lato - to było na mundialu w 1974 roku. Od tego czasu minęło dużo czasu i teraz może być co najwyżej Zima - w polskim futbolu przez najbliższe lata. A zważywszy na nasze zapóźnienie względem futbolowego świata - to byłby koniec. Zostaniemy w dżungli, gdzie nago czcić będziemy bożków naszych: Strejlaua, Apostela i Engela. Over. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajpp Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: 81.210.19.* 23.06.08, 11:58 "Jako gwiazda trzech mundiali jest jednym z kilku naprawdę rozpoznawalnych polskich piłkarzy na świecie - np. w Peru". To właśnie tam pan premier dowiedział się kto ma być prezesem PZPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? IP: 195.12.34.* 23.06.08, 11:58 już choćby z wypowiedzi samego Laty wynika jaki z niego buc i prostak. I on ma reprezentować Polskę na zewnątrz~!!!? Skandal . Niech wraca tam skąd przyszedł ! Odpowiedz Link Zgłoś
mike69 Re: I cóż powiecie na to, że już się zbliża Lato? 23.06.08, 12:00 Szkoda że nie puściliście reklamy jak z Szarmachem w TV MANGO sprzedawali przed MŚ 2006 zestawy kibica... Odpowiedz Link Zgłoś