Gość: zbychu Beenhakker w szpitalu? IP: *.p.pppool.de 10.07.08, 11:20 Kozmiński to prostak, nieudacznik, pływak, cham jakiego świat nie widział. Sam wszedł buciorami do PZPN, g.wno robi, zbiera forsę i nie potrafi nic ustalić, słoma mu z butów wychodzi w 8 roku XXI wieku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz... się chce Beenhakker w szpitalu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 11:24 PRZEPRASZAM CZYTAJĄCYCH ALE TRZEBA BYĆ POSPOLITYM ŚCIERWEM ŻEBY TAKIE SŁOWA WYPOWIADAĆ. CZEKAJ KOZA JAK SIE KIEDYŚ ZA CIEBIE WEZMĄ LEKARZE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z koźmiński IP: *.cpe.netcabo.pt 10.07.08, 11:26 co za amatorka... Czy ten koleś ma jakieś pojęcie o PR? Wszystko można powiedzieć rozsądnie, a to co on zrobił to jedno z najgorszych sformułowań. Dalej jest już chyba tylko - mam nadzieję, ze umrze ;-). Pozatym jak ktoś jest rzecznikiem czegokolwiek, to nigdy nie wpoinien wypowiadać się w SWOIM imieniu, tylko ORGANIZACJI, którą reprezentuja.. beton, beton, beton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s kożmiński to zwykły cham i prostak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 11:33 Nie mogę sluchać tego buraka! Co to za rzecznik, bez elokwencji i umiejętności wysławiania się? Kożmiński buraku wiele meczów pewnie ustawiałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Beenhakker w szpitalu? IP: 87.204.245.* 10.07.08, 11:49 buractwo pełną brukwią!!! szkoda gadać... wysłac talibów na siedzibę pzpn .. niech wysadzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA! Koźmiński - je*ać cie śmieciu!! pzpn je*ać was !! IP: *.klc.vectranet.pl 10.07.08, 12:13 pieprzyć ten cały związek, ich głupie układziki !! LISTKIEWICZ LUDZIE CIĘ PROSZĄ IDŹ JUŻ NA EMERYTURKĘ!! rozpieprzyć ten PZPN bo to wstyd!! Chyba sie porzygam tą polską skorumpowaną piłką nożną!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fnc "Pan" Kozminski... 10.07.08, 12:31 Dal sie poznac, jako cham w kazdym klubie, z ktorym byl zwiazany. Jego powolane na rzecznika PZPN to kpina. Nie dosc, ze nie mowi w zadnym obcym jezyku to jeszcze ma problem z logicznym wypowiadaniem sie w jezyku ojczystym... Jaki Pan taki kram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el-slawek Re: "Pan" Kozminski... IP: *.aareon.com 10.07.08, 16:51 zgadzam sie, takich chamow i nieukow powinno sie wyslac na ksiezyc, porzadni ludzie jak Leo beda niestety zmuszeni do wyjazdu z Polski, bo go pseudodzialacze z PZPN wygryza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewelof Beenhakker w szpitalu Listkiewicz pomyśl bo tracis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 12:48 Listkiewicz ma problem nie umie dac zarobic ludziom ktorzy (tak jak pewien PR-owiec z niedawnej partii rządzacej) potrafili by stworzyc jego wizerunek takim ze nawet sam Tomaszewski sznurowalby mu buty. To powazny problem gdy widzi sie co wypowiada pozal sie Boze ktos Kozminski (kto to byl wogole ?? cienki jest bardzo)... a tak napisalby do czlowieka ktory wygralby dla niego nie tylko przedluzenie kadencji ale kilka reklam pokroju Leo WHY??? Pomys Prezes pomysl Jakby co pisz lewelof@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 RZĄDAM wprowadzenia zarządu komisarycznego 10.07.08, 12:55 Tak powinien wyglądać tytuł każdego wpisu na wszelkich forach,choćbyśmy pisali o trampkach Żurawskiego.Rosjanie uporządkowali ten swój chlew i nikt ich nie ukarał za to.Poza tym nawet gdyby doszło do zawieszenia to i tak by się to opłacało.Jeżeli kończyna jest zaatakowana przez gangrenę i nie ma możliwości jej uleczenia to amputuje się ją.Podobnie jest z PZPN-em,którego ta choroba drąży od zawsze,nie pomogą żadne reformy,tylko drastyczne cięcia.A nasze apele,nasza krytyka kogo to obchodzi? Kto się tym przejmuje? My możemy sobie pisać ;kto jest lepszy Lato od Listkiewicza ,czy też na odwrót,a oni i tak bezczelnie będą robić swoje.Jeśli chcemy pomóc w uporządkowaniu naszego lokalnego chlewa ,to musimy wymóc na politykach tych działań. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 Gwiazdy GW - Leo, Wałęsa,... Maleszka 10.07.08, 12:58 Mam pytanie co jest w GW śmieszniejsze: obrona Wałesy czy obrona Beenhakkera???? Ciężko wybrać - obie są "dobre"! Tylko peany na cześć Maleszki mogłyby to przebić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mit Re: Gwiazdy GW - Leo, Wałęsa,... Maleszka IP: *.cml.lib.oh.us 11.07.08, 17:47 Dudek tez nalezy do gwiazd GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Beenhakker w szpitalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:04 Na miejscu Beenhakkera zostawiłbym to wszystko w cholerę,cały ten syf,ten kraik z małymi ludzikami.Po co mu ciągle sie użerać,słuchać szczekania ratlerków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietoperz Beenhakker w szpitalu? IP: *.acn.waw.pl 10.07.08, 13:21 Noooooo, brawo Panie Koźmiński wykazał się Pan nadwyraz wysoką "kulturą" osobistą i jak przystało na rzecznika PZPN oooooogromnym profesjonalizmem. Cóż i smieszno i straszno i bez wódki tego nie razbierjosz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckibic Beenhakker w szpitalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:25 Trzeba być skończonym łachudrą żeby tak powiedzieć, ale czego można śię po nim spodziewać innego, kawał karierowicza bez mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo >trueblue< dziennikarzyny!!! dajcie mu święty spokój!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:45 te artykuły są żenujące :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew w warszawie Beenhakker w szpitalu? IP: *.aster.pl 10.07.08, 13:59 ...lolejny dowód na to, że cały pzpn - od czuba aż po njgłębszy dół - nadaje się na śmietnik. żeby znalazł się ktoś, jak putin mocny, który by rozgonił tę sforę i zaczął on nowa... największa w Polsce,działająca jawnie grupa mafijna wciąż ma się dobrze... cierpią piłkarze i kibice; piłkarze muszą, bo im za to płacą... ale my? czekam na ogólnopolską akcję - "kibice nie chodzą na mecze" - do czasu, gdy cały pzpn sam poda się cały do dymisji... cały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art. Beenhakker w szpitalu? IP: *.globalconnect.pl 10.07.08, 14:02 Kożmiński nie jest z mojej bajki,na rzecznika się nie nadaje. Cały ten żenujący, skostniały PZPN należałoby rozwalic! Ale wojne,czas jakiś temu wywołał Beenhakker,który Kożmińskiego {nie powtórzę dosłownie} nazwał głupkiem. Kożmiński odpłacił mu pięknym za nadobne. Jeśli "tulipan" jednego Polaka nazywa głupkiem,to sądzicie inteligenci,że o Was ma lepsze zdanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Beenhakker w szpitalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 14:52 Bardzo dobrze go nazwal, bo to skonczony idiota. A teraz okazalo sie, ze nie dosc, ze glupek, to jeszcze kawal skur..syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Śmierdzące czerwone świnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 14:10 a co cię koźmiński obchodzi ? Za ile miejsce w lidze sprzedać? Ile się nachapałeś na biletach EURO 2008 ,sam musiałem kupować u PZPR-owskie złodziejskiej ku.. , bo inaczej nie było szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicka Beenhakker w szpitalu? IP: 217.97.153.* 10.07.08, 14:36 Czy Koźmiński chociaż w 1% wie co to znaczy kultura? Jak taki CHAM może być rzecznikiem czegokolwiek i kogolowiek??? Czlowieku, troche kultury w wypowiedziach, przeciez niedobrze sie robi, jak sie pojawiasz na wizji, w radiu lub w wypowiedziach w prasie... niestety postawa Koźmińskiego pokazuje pelen obraz naszego "kochanego" zwiazku://///////// Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Beenhakker w szpitalu? 10.07.08, 14:56 Niech skończy swoją żenującą trenerską karierę w reprezentacji Beenhakker. Odejdź pan, wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA! Re: Beenhakker w szpitalu? IP: *.klc.vectranet.pl 10.07.08, 15:49 chyba ogłupiałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Beenhakker w szpitalu? IP: *.pu.kielce.pl 10.07.08, 14:58 Wykonczyl go Engel z Piechniczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Beenhakker w szpitalu? IP: 213.92.149.* 10.07.08, 15:11 Dam sobie reke uciac, ze Kozminski nie zakonczyl swojej wypowiedzi na 'co mnie to obchodzi?' tylko dodal cos w stylu "Leo nic nam o tym nie mowil, trudno mi powiedziec'. No ale oczywiscie "obiektywna" Agora robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedde Re: Starzec Been. w szpitalu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 15:27 To starzec.Wygląda jakby miał 85 lat. Ten dziad chce być jeszcze trenerem? Prawnuki bawić sieroto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA! Re: Starzec Been. w szpitalu? IP: *.klc.vectranet.pl 10.07.08, 15:51 sam jesteś sierotą! Ale cóż Polakowi to za ch*ja nie dogodzisz! Jak Ci nie pasuje to zostań pajacu jeden z drugim trenerem i pokaż co potrafisz zrobić z tymi polskimi grajkami bez ambicji i bez honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek a nie lepiej napisac ze zginal? IP: *.polbiz.pl 10.07.08, 15:47 nie lepiej napisac ze zginal? by bylo lepiej czytane. Wyborcza zachowuje sie niczym plotek czy pudelek. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic don Leo Beenhakker w szpitalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 15:59 Wypowiedź Koźmińskiego jeszcze raz utwierdza mnie w przekonaniu, że jest to kawał normalnego, krakowskiego buca. Jak słyszałem by takim samym k... na studiach i został nim co można stwierdzić po jego skandalicznej wypowiedźi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Beenhakker w szpitalu? IP: *.polbiz.pl 10.07.08, 16:19 pamietaj ze dziennikaze pisza tak by bylo kontrowersyjnie. Osobiscie nie wierze ze doslownie powiedzial "a co mnie on obchodzi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Beenhakker w szpitalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 16:42 W sumie, to ten pastewny chyba wyraził oficjalne zdanie PZPN. Oni naprawdę mają to w ....dalszej perspektywie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdyn Beenhakker w szpitalu? IP: *.as.kn.pl 10.07.08, 16:49 No i co z tego... młodsi chorują i też źle... starszy człowiek ma prawo. I to, ze pójdzie raz na pół roku do szpitala nie przeszkadza chyba w byciu dobrym trenerem ? Odpowiedz Link Zgłoś