Gość: Arek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:19 A czegoś głupszego nie dało się wymyślić ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gdansk Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.07.08, 10:19 Stocznia Gdanska NIGDY nie byla wlascicielem (czy chociazby wspolwlascicielem) Lechii Gdansk. Jak mozna wypisywac takie bzdury??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nix Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:20 Co za bzdury wy tu piszecie? Stocznia nigdy nie była właścicielem Lechii. Pogratulować rzetelności dziennikarskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nix Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:22 Co za bzdury?! Stocznia nigdy nie była właścicielem Lechii. Pogratulować rzetelności dziennikarskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arabs [...] IP: 78.52.227.* 28.07.08, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7zark7 Re: moze kupi wyborcza, abramowicz to tez zydek IP: 80.252.4.* 28.07.08, 11:14 to napisał "fuckt" a nie wyborcza, nie widzisz w nagłówku "przegląd prasy" półgłówku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Mam lepszego newsa!!! IP: *.aster.pl 28.07.08, 10:34 "Fortuna Microsoftu w Legii Warszawa? Jak dowiadujemy się ze źródła zbliżonego do warszawskiego klubu fortuna komputerowego giganta może wkrótce zasilić stołeczną drużynę. Wszystko za sprawą skomplikowanej inwestycji. Prezes klubu kupił sobie ostatnio laptopa z firmowanym przez Microsoft oprogramowaniem Windows. Ponieważ prezes lubi mieć wszystko najlepsze, dokupił sobie też do tego laptopa rozmaite upgrade'y. - Jak na razie współpraca z Microsoftem układa się nam bardzo dobrze - mówi osoba z klubu zbliżona do prezesa." Czy mogę już zostać dziennikarzem Faktu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty Re: Mam lepszego newsa!!! IP: *.man.poznan.pl 28.07.08, 10:43 Bingo. To, że kupi akcje firmy nie oznacza, że zacznie pakować ruble w klubik z zadupia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red.NaczelnyFaktu Re: Mam lepszego newsa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:21 Możesz, pozwalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Mam lepszego newsa!!! IP: *.aster.pl 28.07.08, 11:52 Dzięki, super, ale się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raków Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.08, 10:37 Ale Huta Stali Częstochowa jest głównym sponsorem Rakowa, a więc ta informacja może pobudzić wyobraźnię częstochowian. Stadion już mamy, więc nie pozostaje nic innego niż budowa silnej drużyny i podbój ekstraklasy za abramowiczowskie ruble. Co nie zmienia faktu, że w to nie wierzę... Ps. Oczywiście miałem na myśli stadion miejski, a nie ten na rakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 19:22 Raków ma ruine a nie stadion. Stadion Miejski to stadion zużlowy, więc niech sobie jeżdzą tam Pederseny i Gapińskie, a urzędasy miejskie jak tak bardzo chcą pompowac w to pieniądze niech pompują dalej. Raków ma estadio na Limanowskiego i nie będzie grał na AC. Niech banda kretynów z ratusza najpierw spełni swoje obietnice wyborcze i zmodernizuje stadion na Rakowie - piłkarski stadion - a potem się będą napalac na ekstraklase. Choć jak znam życie to juz oni najbardziej się postarają, aby Abramowicz nawet nie zainteresował się Rakowem. Po co następny kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:48 Srali muszki, idzie wiosna... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.h.ouse A FSO?? 28.07.08, 11:02 najnowsze Fakty z zycia sportu Holenderski napastnik w Wisle Jerzy Dudek w Zabrzu FSO wznawia produkcjie polonezow i zostaje sponsorem strategicznym AC Milan Wlasnie zostalem dziennikarze! Odpowiedz Link Zgłoś
partyboi Jestem zniesmaczony tym artykułem... 28.07.08, 11:02 ...który urąga wszelkim zasadom poważnego dziennikarstwa. Tak daleko posuniętych spekulacji i mrzonek nie przedstawiają nawet tabloidy. Chcecie naciągać ludzi na klikanie w linki z "sensacyjną" informacją? Ok, kliknąłem, ale tylko mnie to wkurzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejloo Re: Jestem zniesmaczony tym artykułem... IP: *.kat.3s.pl 28.07.08, 11:43 Polecam portal Rzeczpospolitej, tam nie ma takich bzdur, tylko sprawdzone, świetnie opisane fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: Jestem zniesmaczony tym artykułem... IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 11:55 to jest wiadomosc prosto z "Faktu" wiec nie ma sie czemu dziwic , a myswlisz ze ludzie ktorzy kupili dzisiaj "fakt" nie są wkurzeni i zniesmaczeni ? Moim zdaniem są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Pieniądze Abramowicza nie dla polskiego klubu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:50 Ale polskie media są naiwne! Przecież widaomo że Rosjanin nigdy nie zainwestuje w polski football. Po co wogóle tytułują to: "Pieniądze Abramowicza w polskim klubie?". Polscy dziennikaże to naiwniaki które szukają innych naiwniaków którzy będą się podniecać takimi tytułami. Nie będzie pieniędzy Abramowicza w żadnym Polskim Klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasak Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:42 zastanawia się "Fakt" Doczytałem do tego momentu. Dalej już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Pieniądze Abramowicza w polskim klubie?wróżnych źr IP: *.as.kn.pl 28.07.08, 12:52 Oj ludzie, ludzie. Tak się składa, że infomacja o przejęciu ISD przez Abramowicza ukazała się już kilka dni temu w różnych źródłach i nie jest to wymysł Faktu. www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=26898&item=cb11780754060e4c9e21a0838bb1fbe4 www.wiadomosci24.pl/artykul/spolka_abramowicza_chce_przejac_ukrainski_donbas_71764.html hutnictwo.wnp.pl/isd-i-koncern-abramowicza-rozmawiaja-o-polaczeniu,55671_1_0_0.html www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=d7ebb493-5eb5-4659-a71f-5154fbc42ac7 sport.wp.pl/kat,1726,title,Abramowicz-zainwestuje-w-polska-pilke,wid,10194492,wiadomosc.html?ticaid=16534 Jako, że Abramowicz lubi inwestować w lokalny sport- pojawiły się takie dywagacje jak te w artykule z Faktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.chello.pl 28.07.08, 13:19 Klikając na ten artykuł byłem pewny, że w środku znajdę jakieś bzdury. Zdążyłem się już przyzwyczaić do takich błyskotliwych artykułów. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
sapinek Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? 28.07.08, 13:23 Fakt i wszystko jasne. tylko co do cholery robi to na gazecie? juz nie maja ciekawszych tematow? zenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: 81.219.116.* 28.07.08, 13:42 częstochowa to bastion polskości i katolicyzmu - ruska nie wpuści gdańsk - ostoja posła kurskiego, który ruskiemu magnatowi własną piersią zagrodzi drogę sosnowiec - o jeee, czerwone miasto razem po nocach wszyscy będą śpiewać międzynarodówkę a roman przeniesie swe mieszkanie z londynu do zagłębia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTPRESS Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.cable.mindspring.com 28.07.08, 16:00 na czym polegaja - wspomianie w artykule - "skomplikowane operacje finansowe" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTD Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 16:17 TAK,CZY SIAK,ZAPRASZAMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arciek17 Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 21:11 Ludzie!! Kto czyta tą gazete??? Mohery?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul1974 Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.3s.pl 29.07.08, 01:04 Gadałem ostatnio z Abramowiczem,mówił że jedyny Polski klub godny uwagi to Ruch Chorzów..Więc nie liczyłbym by chciał sponsorować jakieś inne kluby w tym kraju... PS-Mówił też że jego ulubiony kolor to Niebieski-dlatego wybrał w Anglii Chelsea.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oparek Re: Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: 85.202.149.* 29.07.08, 11:38 Skąd jesteś Hanysie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Pieniądze Abramowicza w polskim klubie? IP: *.tktelekom.pl 30.07.08, 18:54 Kiedy Abramowicz zobaczy Elementa, tak jak na ostatnim meczu ' chwalił " Geremka, to zobaczymy pieniądze, jak świnia niebo.Boiska piłkarskie winny być dla sportu. Polityka powinna zostawać przed wejściem na stadion. Odpowiedz Link Zgłoś