Gość: liq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 17:28 "laski w paski" hmm fajnie, że nie jestem kibicem Cracovi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11stka Re: Poligon: Eurydyki tańczące 14.08.08, 17:48 Jeszcze jedna drobna uwaga - u nas nie ma telebimów, więc przysłowiowe laski w paski ogladają nieliczni. Dla większości, to chyba jednak pląsające panny dziesiątki metrów od obserwatorów.. Orkiestrę na Śląskim przynajmniej słychać... Inna sprawa, że muzyka i kobiety potrafią łagodzić obyczaje, więc narzekać nie wypada;) Wszystkich zatinteresowanych polską ligą, zapraszam do typowania wyników Ekstraklasy (niestety, bez cheerleaderek) na www.typer.11.pl . Do wygrania - miedzy innymi - Championship Manager 2008... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.08.08, 18:22 już lepsze "laski w paski" niż "kolejorz girls" bo i po polsku i z humorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fear Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 20:17 Dajcie spokój z Laskami w Paski, za każdym razem z zażenowania mnie dreszcze przechodzą. A raz na meczu jakiś dres: "Hehe, ciekawe, jak się taką laske w paski robi".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szfedo Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: *.karolin.pl 14.08.08, 20:31 mow co chcesz, ale to jednak kolejorz girls sa na filmiku ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajakies Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 21:41 no na serio na parkiecie w przerwie meczy w kosza to jeszcze rozumiem, na siatce jak stoja z boku i wachluja pomponami to tez miesci mi sie w glowie ale na boisku gdzie z dalszych sektorow [ciezko mowic ze w polskiej pilce sa dalsze sektory, co jest zaleta naszych stadionow bo wszyscy sa stosunkowo blisko boiska] gowno widac kilka dziewczyn chodzi w szmatach jakby zywcem zdjetych z rugbystow Papuy Nowej Gwinei to juz chyba ktos na glowe upadl...i ta nazwa "kolejorz girls" nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 12:26 jedno ale... Laski w Paski i Kolejorz Girls to nie cheerleaderki tylko grupy taneczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o kurde! Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: 78.152.204.* 21.08.08, 11:59 ja myslę że to fajna rzecz, a i też więcej kobiet przychodzi na stadion! Kurde panie redaktorze czemu pan dałeś zdjęcie tych lachociągów i pasztetów z podstawówki z chorzowa?one są jakies nie tego i smarują na necie na inne zespoły jakby były nie wiadomo co! ja tez coś znalazłem na nie żeby było sprawiedliwie: wejdźcie na smierdzaca-poezja.blog.onet.pl idzie sie posikać ze smiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izula Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: *.bas504.dsl.esat.net 22.08.08, 20:14 bardzo mi się spodobał ten artykuł dlatego też pozwoliłam sobie wkleić do niego link na forum polskich cheerleaderek, a za razem zrobić temat "dziewczyny Ekstraklasy" w dziale Senior! pozdrawiam i zapraszam na forum www.polskicheerleading.fora.pl admin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozenka Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 14:49 laski w paski rzadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: *.bater.net.pl 31.08.08, 21:40 dziewczyny z kolejorza moze i zle nie sa ale ten filmik to porazka. z krzeslami???? jak w klubie nocnym. ruchy tez takie kocie - dziewczyny sie chyba nei szanuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foch Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: 78.16.9.* 03.09.08, 20:05 jakie laski rządzą? weź się nie odzywaj one nawet nie umią tanczyć, zgapa od kg jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: 78.16.253.* 20.01.10, 14:06 dziewczyny z Górnika Zabrze są świetne! dostały się na Mistrzostwa Świata!!! bele kto tam nie jedzie..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośśś Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: 91.123.212.* 19.05.10, 18:20 gRaffiti choRzów najlepsze ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Poligon: Eurydyki tańczące IP: *.ntlworld.ie 17.09.10, 21:51 buhaha grafiti ??? a co to takiego?? małolaty z gimnazjum w majtkach i w dodatku bez talentu.....nie rozśmieszaj mnie pfffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś