Gość: kuba IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.08, 19:30 I oby tak dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koper Re: Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: 213.17.168.* 17.08.08, 19:40 Dzisiejszego meczu nie widziałem, ale to co pokazali z Grasshoppers to było coś pięknego. Jeśli i z Jagą tak zagrali i jeśli będą grać tak dalej to w lidze chyba tylko Wisła im może zagrozić. W każdym razie brawo Panowie i oby tak dalej, a może się coś ruszy z tą naszą piłką klubową ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Ciekawy zapis bramek IP: *.wroclaw.mm.pl 17.08.08, 19:55 Dlaczego bramka samobójcza Evertona została zapisana po stronie Jagielonii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Ciekawy zapis bramek IP: *.bpl.vectranet.pl 17.08.08, 20:24 Gość portalu: kibic napisał(a): > Dlaczego bramka samobójcza Evertona została zapisana po stronie Jagielonii? Bo to jest serwis GW? W poprzedniej kolejce było to samo: ci szmaciarze nawet nie potrafią poprawnie bramek zapisać przez co wprowadzają ogólne zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikee Re: Ciekawy zapis bramek// 2+3=6 IP: *.echostar.pl 18.08.08, 07:55 a w tabeli Lech ma sześć strzelonych bramek - dwie z meczu z Bełchatowem i trzy z Jagiellonią :) Odpowiedz Link Zgłoś
1lilek Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! 17.08.08, 20:01 Brawo Franc,tylko nie spocznij na laurach. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! 17.08.08, 20:15 Najlepszy był Probierz, w wywiadzie po meczu oświadczył, że trzeci gol padł ze spalonego. Padł po rogu - uściślijmy. Dawno nie widziałem tak nieczysto grającego zespołu jak Jaga. Jeżeli tego uczy Probierz to gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.grybow.net.pl 17.08.08, 20:02 meczyk był słaby taka ligowa kopanina lech nie pokazał niczego nadzwyczajnego dlatego nie wiem skąd taki entuzjastyczny artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezomir Re: Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.cdif.cable.ntl.com 17.08.08, 20:39 Wcale nie taki entuzjastyczny... Jesli chodzi o tytul: a Wisla, czy Legia nie zartuja? No i kazdy chce mistrzostwa ;) Jesli chodzi o komentarz do transferow: bardzo sluszny! Lech poczynil najlepsze zakupy w polskiej lidze. Co do meczu: nie widzialem wiec nie wiem na ile komentarz jest adekwatny... Takich peanow jak po Grasshoppersie jednak nie ma. A tytulu nie zdobywa sie piekna gra... Legia co rok jest w czolowce po wymeczonych 1:0! To juz lepiej meczyc 3:0 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek bravo bravo bravo!!! IP: *.sta.asta-net.com.pl 17.08.08, 20:22 ślicznie - meczu nie widziałam ale wynik mówi za siebie - OBY TAK DALEJ a będę jedną z licznych najszczęśliwszych i najlepszych kibiców :) Transfery trafione :) wyniki piękne i ta atmosfera gdy Twój klub zwycięża :) jak to było w reklamie... bezcenne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: bravo bravo bravo!!! IP: 80.54.177.* 17.08.08, 20:29 To bzo sobie ogladanac i sam bzs yobacyz ye kicha ,taki bz mecy!!! I lech walcyz y taka gra w uefa!! Brak sow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: 80.54.177.* 17.08.08, 20:27 Bey pryesadz,1 bramka ydobzta sycyesciem, druga y karnego i to taka sobie, a 3 samobojcya i do tego dochodyi to yebz jagielonia wzklkoryzstaa wsyztkie okayje to bz to wzgraa, lech chzba y taka gra nie pogra dugo w uefa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal brawo! IP: *.gprs.plus.pl 17.08.08, 20:35 Twój post dał mi dużo zabawy zarówno dzięki formie jak i treści. Dzieki! Lech grał w trochę rezerwowym składzie, oszczędzając siły i zawodników na dalsze gry, a mimo to potrafił strzelić 3 bramki, mieć parę innych sytuacji i grać pewnie w obronie. Gdyby zagrał na całego, to z Jagiellonii wióry by zostały. Oby tak w każdym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypyra [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 20:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyra Kolejorz IP: *.icpnet.pl 17.08.08, 20:46 pierwszy gol,drugi gol trzeci leci na tablicy trzy zero się świeci co za szał co za szał co za radość.drużyna białostockiej k...y to słabość hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duckbuster Re: Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.pl.man-mn.com 21.08.08, 10:45 Chłopie, gdzie ty kupujesz klawiatury? W sklepie z pamiątkami przy ul.Toaletowej... przepraszam... Łazienkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin z mazowsza pompowanie balona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:20 Alez pompujecie ten balon lecha!!! Jak gra ta druzyna bedzie można coś wiedziec dopiero wtedy jak wyjdzie przeciwko naprawdę silnemu przeciwnikowi a nie przeciwko juniorom ze Szwajcarii i raczej slabej Jagiellonii (Karny, samobój i jedna bramka normalna) Kubel zimnej wody na głowy panowie - i pogadamy w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: pompowanie balona IP: 82.160.150.* 17.08.08, 21:32 Trochę pewnie racji masz, ale Lech faktycznie gra teraz dobrze i poza Wisłą trudno będzie znaleźć do grudnia innego dobrego rywala, chyba że w Uefa ktoś dobry się trafi. Swoją drogą może wiesz co dzieję się z Legią bo po tym jak teraz grają chyba nam jeden rywal do mistrza ubył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagiellończyk Re: Sędzia pomógł ? IP: *.wro.vectranet.pl 17.08.08, 21:24 To nie ja pierwszy waszą kuchenkę od kurew wyzwałem i nigdzie nie piszę, że sędzia pomógł. Widać, że amica silna w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezomir Re: Sędzia pomógł ? IP: *.cdif.cable.ntl.com 17.08.08, 21:32 Widzialem filmik na youtubie z dopingiem Jagielonii... Wideo krociotkie, ale doping ladny! Gratuluje! Ale oczywiscie ciesze sie ze Lech wygral... Coz - urodzilem sie w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:31 twój balon z łazienkowskiej już jest kompletnie dziurawy,a Amica zawsze była silna ty kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysłowik buuuacheche poznańskie słowiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:36 zobaczymy jak zaśpiewacie na koniec sezonu parówy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scofield Re: Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.08, 21:33 Brawa za styl w jakim gra Lech, za ta kreatywnosc iscie wysokim europejskim poziomie! W koncu polski klub gra do przodu, kreatywnie, zawodnicy umia sie zastawic, zagrac szybka pilka. Super to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas ile daliście hej smuda ile daliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:37 sędziemu za mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: ile daliście hej smuda ile daliście? IP: 82.160.150.* 17.08.08, 22:15 E nie pisz bzdur, na C+ wszystko na czynniki pierwsze rozebrali i sędzia żadnego błędu przy pierwszych dwóch bramkach nie popełnił. Byliście słabsi i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:44 antysłowik,parówa to cię zrobił w kiblu na łazienkowskiej,a co do Amiki to masz rację tak będziemy trzymać do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m kolejorz gra w tej chwili najlepiej w lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:57 kolejorz gra w tej chwili najlepiej w lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyras Re: kolejorz sra w tej chwili najlepiej w lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:16 to na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sianokosy Re: kolejorz gra w tej chwili najlepiej w lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:31 to niech gra tak dalej - na zmianę: jeden mecz wygrany i jeden przegrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syjon Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.tktelekom.pl 17.08.08, 22:16 Z Murasiem trzeba przedłużyć kontrakt i tu nie ma gadania, razem ze Stilicem, Bandro i Peszko tworzą najlepszą linie pomocy w Polskiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doznańszczęścia uwaga bo zaraz sie posracie ze szczęścia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:37 jakiś fan lecha pisze: razem ze Stilicem,Bandro i Peszko tworzą najlepszą linie pomocy w Polskiej lidze. Inny twierdzi, że Lech gra najlepiej w Polsce A ja myślę, że fanom Lecha odbiło ze szczęścia, że dokopali szwajcarskim juniorom i Jagielloni. Wstrzymajcie się trochę, choćby do grudnia, bo to dopiero poczatek a juz macie jeden mecz w tył (z GKS, jeśli ktos z was zapomnial) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal cóż my ich widzimy na codzień IP: *.gprs.plus.pl 17.08.08, 23:22 Te mecze to tylko potwierdzenie tego co widzimy w sparingach, więc wiemy że jeśli nie nastąpi jakaś katastrofa to ta gra się nie zmieni na gorsze. Stwierdzenia o których piszesz są do dyskusji, ale na pewno nie można powiedzieć że są bezpodstawne albo idiotyczne. Co do najlepszej gry w Polsce (rozumianej jako najładniejsza dla oka), to chyba nie ma wielkiego pola manewru. Bo kto inny? Wisła która Polonii Bytom potrafi strzelić aż 1 bramkę? Polonia W.? Pogadamy za rok-dwa. Legia która ma kłopot ze stworzeniem klarownej sytuacji? Ruch? Jeden Zając wiosny nie czyni. Reszta ligi? Bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: uwaga bo zaraz sie posracie ze szczęścia IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.08, 00:22 Znajdź ziomek, mi lepszą pomoc w polskiej lidze, bo ja nie widzę tutaj nikogo kto mógłby się równać. Ale jak nie jesteś z Pń to pewnie nie śledziłeś całych przygotowań nie oglądałeś wcześniejszych meczy i jeżeli wypowiadasz się na podstawie trzech ostatnich (jaga, gras, gks) to faktycznie możesz mieć jeszcze jakieś wątpliwości... Nie czekaj do grudnia, za miesiąc wszystko odszczekasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: uwaga bo zaraz sie posracie ze szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 02:28 Szwajcarskim juniorom mówisz? Niech twój klubik sobie zagra z tymi juniorami a wtedy pierdziel bzdury bo jestem pewny, że nawet by 3:0 nie wyciągnął.Nawet Wisła grając z Beitarem u siebie mogła czyścić Lechowi co najwyżej buty :) a Jagiellonia wbrew pozorom wcale takim łatwym zespołem do przejścia a do grudnia nie ma co się wstrzymywać bo jeśli Lech wygra z Wisłą na Reymonta to praktycznie liga się kończy bo już wiadomo, że wisła skończy za Lechem a co do porażki z Bełchatowem powiedz mi cwaniaczku oglądałeś w ogóle ten mecz czy tylko zobaczyłeś wynik? Nawet Janas stwierdził, że nie przegrywając do przerwy 4:0 z Lechem jest dobrze a to, że mieli piekielnego fuksa z nieskutecznością Rengifo i indywidualnymi błędami Henriqeza to wiesz, więc mówiąc szczerze panie ekspercie to cię żegnam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:40 Tym bardziej, że Stilic to na razie może Murasiowi buty czyścić, nic nie ujmyjąc jego talentowi. Nie bez powodu jest to nasz jedyny obecnie reprezentant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlkp Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.chello.pl 17.08.08, 22:41 Może małe porównanie z Lechem? krzysiek.republikafutbolu.pl/2008/08/15/dwa-swiaty/ Autor mógłby dołożyć obrazki z dzisiejszymi wynikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez223344 Lech nie żartuje i chce mistrzostwa! IP: *.icpnet.pl 18.08.08, 00:09 Wszystkim klubom w Polsce życzę aby tak budowane były ich drużyny,powoli ale profesjonalnie,Lech jeszcze przegra niejeden mecz,może nie zdobędzie mistrza w tym sezonie,ale powinien co rok o niego walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachmistrz Błąd w tabeli ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 10:57 W tabeli ekstraklasy zamieszczonej w Gazecie Wyborczej jest błąd. Piszą tam, że Lech ma 6 strzelonych bramek, podczas gdy strzelił ich 5. 2 bramki z Belchatowem i 3 bramki z Jagą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monikawarszawa chciec a móc to róznica IP: *.acn.waw.pl 21.08.08, 18:18 j.w Odpowiedz Link Zgłoś