Gość: niuniek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 20:24 komentator TVP1 ,kamerzyści ukraińscy, jak i gra polskiej reprezentacji to wielka tragedia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mass Nie widziałem ani jednego pozytywu w tym meczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 20:27 Każda formacja słaba. Jedynie Fabian wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Najsłabszy punkt tej reprezentacji to LEO 21.08.08, 00:32 Leo fachowiec od siedmiu boleści, kochany przez naszych rodaków, "zmienił w maszynie jeden filtr powietrza i myślał, że jakoś to pojedzie. A to wygląda na zatarty silnik i bez generalnego remontu" to my z taką grą daleko nie zajedziemy. Nieporozumieniem wg. mnie jest stawianie na zawodników, którzy najbardziej zawiedli na Euro2008. Są jak te króliki z reklam na słabszych bateriach... ba oni są jeszcze gorsi! Wyglądają jak by im ktoś za kare kazał biegać po tym boisku. Zero radości z gry, zero motywacji, zero zgrania, w przypadku Kokoszki, który za namową Beenhakkera zerwał kontrakt z Wisłą to było mniej niż zero. A teraz Beenhakker na siłę wystawia nieprzygotowanego zawodnika do gry! Szkoda tego komentować. Tak samo brak mi słów, bo nie wiem co to miało być w przypadku Zahorskiego. Chłopak bierze ślub, wesele sobie zorganizował, a Leo dzwoni, żeby zostawił swoich gości weselnych (o nocy poślubnej zapomniał) i jechał na kadrę! (???) Zdziwiłem się, że Zahorski pojechał. To tylko pokazuje ile kultury ma w sobie "wielki" Leo... Z drugiej strony są też plusy tego meczu. Jeszcze jeden albo dwa takie beznadziejne występy naszej reprezentacji i Leo sam zrezygnuje. Selekcjonerem zostanie Smuda, a Leo zacznie pracę od podstaw, o której tak dużo mówi, będzie szkolił trampkarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re:H5n1 IP: *.szczecin.mm.pl 21.08.08, 08:44 wypowiedż typowego kibola,chamstwo i brak znajomości piłki,jak chcesz coś pisać o piłce pało zakuta to najpierw pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory ix zakochany w starym holendrze 21.08.08, 10:24 może sypniesz jakieś konkrety, czy tylko pluć potrafisz?!? Do twojej wiadomości: Adam Kokoszka - zawodnik bez klubu, zupełnie nie przygotowany do sezonu, znowu po znajomości trafia do kadry. Jacek Krzynówek w Wolfsburgu grzeje ławę, formy brak od dawna. Euzebiusz Smolarek od kilku miesięcy bez formy, Racing za wszelką cenę chciał się pozbyć Ebiego, ale NIKT go nie chciał kupić. Najbliższy sezon prawdopodobnie spędzi na ławce rezerwowych. Mariusz Lewandowski w Szachtarze niby gra w podstawowym składzie, ale w kadrze zgubił formę w tym samym czasie co Smolarek. Michał Żewłakow - Proponuje odpocząć na jakiś czas od kadry. Ten zawodnik nic nie wnosi do reprezentacji. Sprawia wrażenie jakby wybiegał na boisko tylko po to, żeby podbić ilość swoich występów w reprezentacji. A Wichniarek i Robert Lewandowski strzelają aż miło. W kolejce czeka Daniel Mąka, ale Leo wie lepiej... A to takich zawodnikach jak Adrian Sikora czy Jarosław Bieniuk to albo zapomniał, albo w ogóle nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: ix zakochany w starym holendrze 21.08.08, 12:32 Zgadzam się z opinią kaczora, choć jeśli chodzi o Smolarka to nie skreślałbym go tak szybko. Natomiast Leo ma misję w Polsce i tak łatwo nie zrezygnuje. Dopóki nie oświeci tego ciemnego ludu wprowadzając do kadry zawodników o wszelkich odmianach koloru skóry, orientacjach czy wyznaniach - nawet jeśli miałby przekwalifikować ich z innych zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
jazdek2 Re: Najsłabszy punkt tej reprezentacji to LEO 21.08.08, 16:32 Ale pamiętaj . TO JEST TYLKO sparing . Więc wystawił tych, co mają się OGRAĆ ze sobą w reprezentacji . A co do składu z Euro . PODAJ mi 11 zawodników ,którzy NADAJĄ się na poziom międzynarodowy ( tylko proszę nie z polskiej ligi xD ) . I ten twój Smuda wątpię żeby doprowadził Polskę do Euro 2008. Wybrałeś akurat Smudę ,bo sądzę iż jesteś kibicem Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruchacz Re: Nie widziałem ani jednego pozytywu w tym mecz IP: *.ruch.com.pl 21.08.08, 08:28 Fabian? Ten co wypluł przed siebie piłkę lecącą mu na wysokości klatki piersiowej? DWA RAZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nie widziałem ani jednego pozytywu w tym mecz IP: 213.199.192.* 21.08.08, 09:01 Kuszczak miał podobną interwencję w towarzyskim meczu przed Euro. I został osądzony od czci i wiary. A Fabiański 'rozegrał dobry mecz'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: view Kogo interesują te lamusy ???! Dzisiaj jest dzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 20:41 prawdziwej tragedii narodowej na Olimpiadzie. Te drużyny przynamniej potrafią dobrze grać w swój rodzaj piłki. Dla mnie jest to totalna trauma. Polska = Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Grali ???? IP: *.szczecin.mm.pl 20.08.08, 20:43 Współczuję Leo ,tym panom wcale się niechce grać ich interesują pieniądze ,mogą siedzieć na ławie albo udawać że grają /Błaszcykowski/.Zbieranina bez żadnych ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Grali ???? 20.08.08, 20:57 Liczył ktoś od ilu minut drużyna Leo nie strzeliła prawidłowej bramki? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Grali ???? 20.08.08, 21:37 tak, tak - Leo należy nie tylko podziękować, ale i przeprosić dlaczego kochamy Leo? no jak to dlaczego, bo to wielki trener jest! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re Loppe IP: *.szczecin.mm.pl 21.08.08, 08:49 Ciebie też najlepszy nauczyciel niczego by nie nauczył,jesteś taki sam kołek jak ci piłkarze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wododo Zagłębie L. w II lidze??? Heloł!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 20:51 Teraz mamy inną hierarchię klas rozgrywek: EkstraK(l)ASA - I liga - II liga (2 grupy) etc. Zagłębie Lubin gra w obecnej I lidze, pany redaktory. Odpowiedz Link Zgłoś
zen0biusz Re: Zagłębie L. w II lidze??? Heloł!!! 20.08.08, 22:29 II-ligowe Zagłębie Lubin gra w lidze I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy To przez Italiano, Italiano... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:18 wiecej nic nie powiem, bo wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: To przez latajacego Holendra IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.08.08, 21:22 The Dark Side of the Moon. Ta wczorajsza U-21 nie byla taka zla! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Polska piłka nożna umarła i nie czas spekulować 20.08.08, 21:26 na temat ewentualnego awansu do finałów mistrzostw świata, tylko składać się na wieniec dla nieboszczki. No chyba że zajdą generalne zmiany w PZPN-ie a ta niby "extraklasa" stanie się na powrót skromną I ligą bo na inne miano nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoo Re: Polska piłka nożna umarła i nie czas spekulow 20.08.08, 21:38 Czego można się spodziewać, skoro w lidze od lat wszystko albo większość to były ustawki? Ja nie mam złudzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Polska piłka nożna umarła i nie czas spekulow 20.08.08, 22:46 bartoo napisał: > Czego można się spodziewać, skoro w lidze od lat wszystko albo większość to był > y > ustawki? Ja nie mam złudzeń... Więc po co nam taka extraklasa? Nic nie zapowiada żeby ustawki sie skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joeyventos Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:38 Hahaha, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro 20.08.08, 21:59 i co na to dureń stec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator wieslaw Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 22:12 nie ze system sie nie sprawdzil tylko pilkarzy mamy do d.... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dilbert Re: Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: 213.199.198.* 20.08.08, 22:22 Hahahaha:D bo to byl system trzy piec osiem a ukraincy mieli szybsze buty:D szybciej biegali i tam nas jakos oszukali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol polska to my, polska to my... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.08, 22:22 polska to my, polska to my... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Wezcie uszcie tylki bo portal na psy zaraz zejdzie IP: *.astral.lodz.pl 20.08.08, 22:34 ej... juz mam dosc tego portalu... te relacje z meczów ligowych sa tragiczne... a pierwsza liga to juz w ogole porazka... jakby co wikszosc meczy nie zaczyna sie o 18 tylko o innych godzinach... dobra godzine temu skonczył sie mecz widzewa z warta i nawet wynik sie nie pokazał... a ekstraklasa jest komentowana przez nawigacje satelitarna... 10 metrów przebiegł... 3 sekundy... oddal strzał: niecelny... wezcie sie za to a nie wypisujecie jakies bzdety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro 20.08.08, 22:34 LEO - nie wyszedł z grypy na mistrzoswskiej imprezie (jak janas i engel) Lozano - zaliczył sukces na MŚ, ale - chaba kazdy to potwierdzi - był on wynikiem szczęśliwego losowania i szczęśliwego zbiegu okoliczności, na IO - osiągnął tyle samo co Gościniak - wyszedł z grupy i odpadł... Bonitta - brak jakichkolwiek sukcesów... Co na to niestrudzony Rafał Stec Bredni, który tak się spuszczał na temat zagranicznej myśli szkoleniowej? Czy znowu odwróci kota ogone (tak po ubecku, jak to wybiórcza - maleszkowa zwykle robi?) Odpowiedz Link Zgłoś
mar_nn Re: Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro 20.08.08, 23:38 nudy,nudy,nudy najciekawszym fragmentem meczu była wieczorynka :)- tak żałosna (jak gra piłkarzy) że aż mi się śmiać chciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.08.08, 11:05 wieczorynka była, chrum!, genialna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Re: Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: *.aster.pl 21.08.08, 00:03 poziom relacji taki jak i meczu. - 3-5-2 i 5-3-2? zastanawiam się, kiedy pan błoński widział na boisku 2 napastników... - kokoszka utalentowanym obrońcą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 01:16 leo to żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasza kadra to jeszcze większy żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ NASZ TS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONLY WISEŁKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 21.08.08, 02:26 He,he,he jak zwykle kopacze, nieudaczniki,bez ambicji. Gdzie te buraki co na Lacie psy wieszaly. Przeciez mowil ze tym matolom zaden trener zagraniczny nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gary Lineker Re: Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: *.elartnet.pl 21.08.08, 02:51 Dlaczego Beenhaker stawia na Krzynówka. Ten gość ma już chyba 30+, i nie jest w najwyższej formie. Z całą sympatią i szacunkiem. Z Jelenia taki środkowy napastnik jak ze mnie rozgrywający (beznadziejny). Powinien grac jako szybki dryblujący drugi napastnik za wysuniętym i grającym często tyłem no właśnie kim... Matusiakiem, Brożkiem, Piechną. Wszystko jedno !!! Nawet za Rasiakiem, Wichniarkiem albo Saganowskim. Ale ta europejska moda na grę z jednym napastnikiem jest do zaklejania d... A na pewno nie podoba mi się w polskiej reprezentacji, gdzie defensywni pomocnicy (nawet dwóch ich jest często gęsto) są defensywnymi ale już nie pomocnikami, że o bocznych obrońcach nie wspomnę. W środku Roger. Za nim jeden defensywny lecz ofensywny. Jak tak dalej pójdzie, to i Smolarka bym ze skrzydeł w... O Leo Leo Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Żadne zmiany ustawienia nie pomogą 21.08.08, 06:59 Z takich miernot nie ustawi się solidnej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Żadne zmiany ustawienia nie pomogą 21.08.08, 12:44 Z tego co widziałem to było 5-2-3 zmienione szybko na 5-4-1. Leo ma jeszcze kilka kombinacji które pewnie przetestuje w eliminacjach: 6-3-1 czy 6-4-0 Odpowiedz Link Zgłoś
jazdek2 Re: Żadne zmiany ustawienia nie pomogą 21.08.08, 16:39 Nie słyszałeś o nowym ustawieniu ?? 0-0-10 . Obrońców nie ma bo Boruc świetnie ich zastąpi xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyBeenhakker Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: *.toya.net.pl 21.08.08, 10:09 Beenhakker ze swoją filozofią szkolenia dobił do dna poziomu piłki nożnej,a teraz przebija się przez to dno i schodzi niżej...Oglądamy na żywo agonię polskiej piłki nożnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ray_77 Ukraina - Polska 1:0. Grali jak na Euro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.08, 16:19 jak czytam tekst Pana Roberta to wydaje mi się że oglądaliśmy inny mecz (przynajmniej w wykonaniu krzynówkai rogera). oto moje spostrzeżenia tak słabego meczu polskiej reprezentacji dawno nie widziałem. po pierwsze: trzymanie Krzynówka w kadrze wydaje mi się bezsensowne. jeżeli jedynym wytłumaczeniem takiego stanu rzeczy jest to że ma "serducho do gry" to dla mnie trochę mało, po drugie: obawiam się że tematy Roger i reprezentacja Polski jakby się rozjeżdżają. tu chyba nawet serducha nie ma. nie mówiąc o formie. po trzecie: po co reprezentacji kokoszka który nie gra w żadnym klubie. trochę to irytujące. że każdy selekcjoner powtarza, że tylko stale grający powinni mieć plac w reprezentacji (ten sam temat dotyczy zresztą krzynówka i niestety chyba smolarka co widać w grze) po czwarte: jeleń nie pokazał dokładnie nic prócz chęci. fakt, że bez piłek od pomocników trudno. zawiódł też kuba. po piąte: pan polczak. być może jest prócz jodłowca jednym z najlepiej rokujących stoperów młódego pokolenia. tyle że my potrzebujemy stoperów na za 3 tygodnie kiedy gramy ze słowenią we wrocławiu. gdzie jest bosacki i głowacki (ten co prawda jest kontuzjowany ale zdrowy też nie grał) po szóste. dziwię się zachwytom nad grą fabiana w bramce. często odbijał piłki (głównie przed siebie) zamiast łapać. dla mnie nie byłto przekonujący występ Odpowiedz Link Zgłoś