Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typy 2007, podium i spadkowicz

IP: *.tvk.torun.pl 13.03.07, 19:53
    Typy 2007, podium i spadkowicz
    termin wpisow do dnia poprzedzajacego 1 kolejke

Moj typ
    1. Torun
    2. Czestochowa
    3. Leszno

8. Bydgoszcz

Za trafny typ 5pkt za trafienie zespolu na pudlo 3pkt
    Zwycieza ten kto najwiecjej pkt
    Obserwuj wątek
      • Gość: lazial Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:59
        buahahahahaha. To tyle...
        • Gość: ramon Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: 80.54.27.* 14.03.07, 20:35
          pan z bydgoszczy?
          • Gość: lazial Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:01
            nie, z torunia, nie wierze w mistrza torunia, tym bardziej w spadek bydgoszczy
            • Gość: ramon Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:53
              a ja z Leszno i też mi trudno uwierzyć w brązowy medal Leszna ale jestem pełen
              nadziei,
      • Gość: ramon Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: 80.54.27.* 14.03.07, 20:27
        1.częstochowa
        2.wrocław
        3.leszno
        • Gość: Heinrich Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.07, 09:52
          Przepraszam ,ze w innym temacie .Kto moglby mi przeslac terminy spotkan lig
          zuzlowych na 2007.bede bardzo wdzieczny.heiole@arcor.de
          • Gość: Szrek Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:39
            A ze stronki pezetmota nie gramota?
            • Gość: baca Re: Typy 2007, podium i jocek IP: 83.238.146.* 15.03.07, 21:39
              Widzita co łon jano pisoć po polskimu potrafi a cytoć to jus nie bo łon zyje w
              Nimcach to nie bundźta tacy i jemu syćko piknie po ichniemu napiszta a nie sie
              tu wymundrzata hej.
      • Gość: kibic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 20.03.07, 22:01
        tylu fachowcow na tym forum a nikt nie chce podac swojej kolejnosci????
        na koniec sezonu beda sie madrzyc
        • Gość: baca Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.07, 22:18
          Starcy gazdo co wyśta wytypowali i tego sie bendzim tera syćkie tsymać hej. Jo
          jus leca do buka.
          • jamnik.szorstkowlosy Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 21.03.07, 11:24
            Na pewno Torun nie zdabedzie mistrza, to sa wasze pobozne zyczenia
            • rafas84 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 21.03.07, 12:08
              Pewne są tylko śmierć i podatki:D poczekaj na koniec sezonu, jamniku:)
            • Gość: kibic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 21.03.07, 21:43
              jamnik.szorstkowlosy napisał:

> Na pewno Torun nie zdabedzie mistrza, to sa wasze pobozne zyczenia

jak jestes lepszym fachowcem ode mnie wiec podaj swoj typ
              lac wode jak ty kazdy umie
              • kolabor86 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 22.03.07, 11:11
                trochi to wróżenie z fusów, no ale niech będzie tak:
                1. Toruń
                2. Wrocław
                3. Leszno
                ...
                8. Rzeszów

• Gość: br594 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.chello.pl 28.03.07, 23:03
                1-3 Czewa, Wrocek , wioska Leszno /kolejność trudno przewidzieć/
                4-5 Bydgoszcz lub Toruń / lub odwrotnie,niestety/
                6 Tarnów / o ile Gollobowi będzie sie chciało, bo coś tam krucho z kasą ,
                podobno/
                7 Rzeszów /cienizna/
                8 Zielonka / nawet Protas im nie pomoże i bardzo dobrze/

Zielonkę z całą pewnością wymieni RKM
              • Gość: blablabla Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 06.04.07, 00:21
                1.Włókniarz
                2.Apator
                3.Wrocław
                ............
                8.Zielonka (chociaż życzę im jak najlepiej)
            • jjh300 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 30.03.07, 20:12
              1. Czestochowa
              2. wroclaw
              3. Leszno
              4. Bydgoszcz

8. Torun-spadek
      • baltazarus Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 22.03.07, 12:09
        Podium:
        1. Częstochowa
        2. Toruń
        3. Wrocław

Spadek:
        Bydgoszcz
        • Gość: Chris Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 22.03.07, 14:51
          No ja sie załozyłem o stówe ze Czestochowa nie bedzie ozłocona,teraz powiem co
          zrobie z nagroda,połowe przeznaczam na oprawe meczowa 2008:) a druga czesc na
          gorzałe,ktora przepije z Jazonem,jak ktoś sie jeszce chce załozyc to zapraszam
          odłoze na wieksze party:) A tak poza tym to słuchajcie Kolabora ma nosa do
          typowania,ze złota cieszyłbym sie niewatpliwie,ale studze swoj zapał licze
          tylko i wyłacznie na pudło 2007:)
          • czefan Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 22.03.07, 16:07
            Cześć Chris. Obawiam się tej Twojej wygranej.
            Uważam, że szanse na to, że Częstochowa będzie mistrzem, są większe niż to iz
            nim nie będzie.
            Moje typy:
            1. Częstochowa
            2. Wrocław
            3. Tarnów
            8. Rzeszów
            • Gość: Chris Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 22.03.07, 21:44
              Odnosze wrazenie w kazdej rozmowie z kibicami CKM-u,ze oprócz nieuzasadnionej
              euforii i braku rozsadku maja wielki zal do Krzyzaków za podkupienie
              Sullivana,nikt o tym oficjalnie nie powie,ale wielka krzywde wam wyrzadzilismy
              z tego powodu:)Stad ta złosc i bunczucznosc przedsezonowa:)
              • kolabor86 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 22.03.07, 23:05
                a właśnie brak w składzie Lwów Sullivana, będzie, moim zdaniem, jednym z
                głównych czynników, dzięki którym Chris zgarnie stówę :)
                Chciałbym, żeby moje typy się sprawdziły, choć również będę wielce
                usatysfakcjonowany, gdy Anioły wykręcą brąz. A poza tym to wolę typować
                poszczególne kolejki :P ale to już niedługo...
              • czefan do Chris 23.03.07, 13:03
                Gość portalu: Chris napisał(a):

> Odnosze wrazenie w kazdej rozmowie z kibicami CKM-u,ze oprócz nieuzasadnionej
                > euforii i braku rozsadku maja wielki zal do Krzyzaków za podkupienie
                > Sullivana,nikt o tym oficjalnie nie powie,ale wielka krzywde wam
                wyrzadzilismy
                > z tego powodu:)Stad ta złosc i bunczucznosc przedsezonowa:)

Ależ we mnie nie ma ani krzty złości, czy też żalu do "Krzyżaków" do
                podkupienia Sullivana!
                Dziękujemy mu za to dla nas zrobił, rozstał się z kulturą, niech mu się dobrze
                wiedzie. Obawiam się, że jednak najlepsze lata ma za sobą i wcale nie uważam go
                za jakiś bardzo mocny punkt w zespole. U nas Sullivan zawsze dostanie wielkie
                brawa !
                Nie ma też u mnie ani euforii czy buńczuczności przedsezonowej.
                Co do braku rozsądku. Wierzę w drużynę, której kibicuję i widzę jej wyrównany
                pewny skład. Ta drużyna ma wg mnie zdecydownie większe szanse na mistrzowski
                tytuł niż zespół z Torunia.
                Zagłosowałem jak mi serce i ROZSĄDEK dyktują, a jeszcze muszę się tłumaczyć, że
                nie mam nikomu nic za złe.
                I tak wygra lepszy !
                Co byłby ze mnie za kibic, gdybym przy dobrym składzie nie wierzył w zwycięstwa?
                To tyle. Byle do poniedziałku 9.IV.
                Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: bin laden Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.torun.mm.pl 25.03.07, 18:39
        1.unia
        2.sparta
        3.apator
        7.stal rzeszów -spadek po barażach
        8.falubaz
        • Gość: byzydura Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvgawex.pl 26.03.07, 11:55
          1. Atlas (coby Chris wygrał :))
          2. Czewa
          3. Bydgoszcz (czarny koń zawsze musi być, a sparingi napawają optymizmem:))
          8. Rzeszów (naprawde nie widze, zeby byli mocniejsi od Bydgoszczy)
          • Gość: 78 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:15
            1. Czewa
            2. Unia L
            3. Unia T
            .
            .
            7. Falubaz
            8. Stal Rz.
          • Gość: kibic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 26.03.07, 20:12
            Gość portalu: byzydura napisał(a):

> 1. Atlas (coby Chris wygrał :))
            > 2. Czewa
            > 3. Bydgoszcz (czarny koń zawsze musi być, a sparingi napawają optymizmem:))
            > 8. Rzeszów (naprawde nie widze, zeby byli mocniejsi od Bydgoszczy)

o ile jeszcze jest normalne typowanie Torunia poza podium to typowanie
            Bydgoszczy na 3 miejsce jest oznaka nieznajomosci zuzla
            • Gość: baca Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.07, 21:13
              Wazne gazdo co wy sie znocie. Toć jedyn mundry za syćkich starcy hej.
            • kolabor86 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 26.03.07, 23:18
              "o ile jeszcze jest normalne typowanie Torunia poza podium to typowanie
              Bydgoszczy na 3 miejsce jest oznaka nieznajomosci zuzla"

już nie takie rzeczy w sporcie widziano :) dlaczego byzydura ma nie wierzyć, że
              jego zespoł zagra faworytom na nosie? Też bym chciał, żeby Bydgoszczanie
              jeździli jak najlepiej. Zawsze miło się patrzy jak zespół skazywany na
              najgorsze zaczyna odstawiać kolejne 'potęgi' z kwitkiem.
              Jedno w tym wszystkim jest pewne: spadek Polonii nie grozi :D
              • Gość: kibic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 27.03.07, 17:33
                kolabor86 napisał:

> już nie takie rzeczy w sporcie widziano :)

podaj ze 2 przyklady w zuzlu, kandydat do spadku ktory ma przepasc do pierwszej
                5-6 robi medal
                nie znam takiego przypadku

> Jedno w tym wszystkim jest pewne: spadek Polonii nie grozi :D

grozi grozi. ja stawiam ze jest najslabszym zespolem na papierze i w trudnej
                orgasnizacyjnie sytuacji. to daje mi prawo do powiedzenia ze bedzie ciezko sie
                utrzymac.
                wyskakiwanie z podium mnie smieszy
                • kibic.zalogowany Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 27.03.07, 17:50
                  Gość portalu: kibic napisał(a):

> kolabor86 napisał:
                  >
                  > > już nie takie rzeczy w sporcie widziano :)
                  >
                  > podaj ze 2 przyklady w zuzlu, kandydat do spadku ktory ma przepasc do pierwszej
                  >
                  > 5-6 robi medal
                  > nie znam takiego przypadku
                  >
                  > > Jedno w tym wszystkim jest pewne: spadek Polonii nie grozi :D
                  >
                  > grozi grozi. ja stawiam ze jest najslabszym zespolem na papierze i w trudnej
                  > orgasnizacyjnie sytuacji. to daje mi prawo do powiedzenia ze bedzie ciezko sie
                  > utrzymac.
                  > wyskakiwanie z podium mnie smieszy

a mnie śmieszą dyletanci, którzy kilka tygodni temu beczeli bo im się klub
                  rozpadał, a teraz zgrywają wielkich i pewnych siebie znawców bo ich drużyna
                  nagle została naszpikowana gwiazdorami!!!
                  a co z tego wychodzi? m.in. to co po sezonie 2003 albo 1996... jeden wielki
                  płacz bo jak to możliwe że nie mamy złota!!!! buuuuuuu......
                  • Gość: kibic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 27.03.07, 18:01
                    kibic.zalogowany napisał:

> a mnie śmieszą dyletanci, którzy kilka tygodni temu beczeli

hehe
                    masz ochote poszukac moich postow w czasie gdy bylo ciezko z klubem?
                    poszukaj sobie. jam "szlachcic", forum miejsskie
                    pisalem zeby nie panikowac, ekstraliga bedzie
                    dzis pisze podobnie o bydgoszczy, jak bedzie spadek to tylko na rok
                    zuzel jest zbyt wazny aby na dluzszy czas byc nisko w naszych miastach
                    Czekam caly czas na wielkie derby, dwno ich nie bylo
                    • Gość: michal84 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: 212.122.215.* 27.03.07, 18:28
                      Polonia nie spadnie to jest nie mozliwe chyba ze sedziowie mecze beda
                      sprzedfawc!!!!!!!!!!!!!!Na swoim torze nikt im nie da rady
                • kolabor86 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 27.03.07, 18:02
                  "grozi grozi. ja stawiam ze jest najslabszym zespolem na papierze i w trudnej
                  orgasnizacyjnie sytuacji. to daje mi prawo do powiedzenia ze bedzie ciezko sie
                  utrzymac. wyskakiwanie z podium mnie smieszy"

nikt tego prawa nie odbiera. Ot po prostu, jednych śmieszy typowanie Bydgoszczy
                  do medalu, innych - Torunia do złota :)

"podaj ze 2 przyklady w zuzlu, kandydat do spadku ktory ma przepasc do pierwszej
                  5-6 robi medal nie znam takiego przypadku"
                  chociażby ze względu na Twoje IP oraz nick'a nie przystoi zadawać takich pytań,
                  no nie przystoi :)
                  • Gość: kibic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 27.03.07, 18:26
                    > chociażby ze względu na Twoje IP oraz nick'a nie przystoi zadawać takich
                    >pytań, no nie przystoi :)

chcesz powiedziec ze apator byl kiedys kandydatem do spadku z taka przepascia
                    do innych a mimo to zdobyl medal?
                    farmazony pleciesz
                    • kolabor86 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 27.03.07, 19:28
                      chcesz powiedzieć, że między Polonią, a wszystkimi pozostałymi drużynami jest
                      przepaść?
                      farmazony pleciesz
                      • Gość: byzydura Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvgawex.pl 28.03.07, 12:50
                        Kibicu drogi, czy slyszales kiedys okreslenie: czarny koń? system play-off daje
                        mozliwosc awansu na mistrza z pozycji 6 po rundzie zasadniczej. a rozegrac 2
                        genialne mecze pod rząd u siebie i 2 niezłe na wyjezdzie jest do zrobienia, a
                        wtedy medal jest :)
                        ale skoro jestem śmieszny, to sie smiej Kibicu, na zdrowie. po sezonie ja sie
                        bede smial :)
                        • Gość: kibic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 28.03.07, 20:57
                          Gość portalu: byzydura napisał(a):

> Kibicu drogi, czy slyszales kiedys okreslenie: czarny koń?

patrz wyzej
                      • Gość: kibic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 28.03.07, 20:54
                        kolabor86 napisał:

> chcesz powiedzieć, że między Polonią, a wszystkimi pozostałymi drużynami jest
                        > przepaść?
                        > farmazony pleciesz

ja nigdzie nie napisalem ze WSZYSTKIMI POZOSTALYMI
                        wystarcza 4 druzyny z duzo silniejszym skladem i Bydgoszcz nie ma medalu
                        i takze jest
                        Torun
                        Leszno
                        Czestochowa
                        Wroclaw
                        Zielona G

Tarnow
                        rzeszow
                        Bydgoszcz

Stawiam na spadek Byd.
                        oczywiscie sezon jest sezonem i sa kontuzje, sa tez objawienia
                        ale przy obecnej sile wykluczony jest boj o medal. moze byc walka o spokojne
                        utrzymanie ale o medal jest wykluczona
                        Idz wyskocz do Goloty albo do Taysona. zobaczymy czy jestes czarnym koniem
                        kto wie?
                        • kolabor86 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 01.04.07, 13:37
                          "Stawiam na spadek Byd. oczywiscie sezon jest sezonem i sa kontuzje, sa tez
                          objawienia ale przy obecnej sile wykluczony jest boj o medal. moze byc walka o
                          spokojne utrzymanie ale o medal jest wykluczona
                          Idz wyskocz do Goloty albo do Taysona. zobaczymy czy jestes czarnym koniem
                          kto wie?"
                          No to akurat jest zupełnie bez sensu coś napisał :) Jeżeli bym jeszcze trenował
                          boks, to może jo, ale tu się rozchodzi o to, że słabszy zespoł może namieszać
                          wśród lepszych -uwaga!- W TEJ SAMEJ DYSCYPLINIE SPORTU. W tym wypadku żużel :D
                          Ja również typuję, że Bydgoszczy do medalu daleko, ale z racji, że w sporcie
                          możliwe jest wszystko nie dziwi mnie głos kibica z Bydgoszczy który wierzy w
                          swoją drużynę. Po kiego ten wątek w takim razie, skoro można niby typować jak
                          się chce, ale byle nie Bydgoszcz w czwórce?
                          • szlachcic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 01.04.07, 17:54
                            kolabor86 napisał:

> No to akurat jest zupełnie bez sensu coś napisał :) Jeżeli bym jeszcze
                            >trenował boks,

czy nie rozumiesz ze to byl tylko przyklad? jaka dyscypline uprawiales? zaraz
                            podam ci przyklad ktory bedzie mial sens

> Ja również typuję, że Bydgoszczy do medalu daleko, ale z racji, że w sporcie
                            > możliwe jest wszystko nie dziwi mnie głos kibica z Bydgoszczy który wierzy w
                            > swoją drużynę

ja typuje ja na spadek ale w cale nie jest powiedziane ze zdobedzie 6 miejsce i
                            bedzie to wielki sukces.
                            na papierze nazwiska i aktualna sytuacja organizacyjna podpowiada mi ze jednak
                            Bydgoszcz jest najslabsza. i tyle

>Po kiego ten wątek w takim razie, skoro można niby typować jak
                            > się chce, ale byle nie Bydgoszcz w czwórce?

bo to jest powazny watek i oczekuje powaznych odpowiedzi czyli powaznych typow
                            jestem rozczarowany tylko najwiekszymi madralami tu na forum zuzel ktorzy boja
                            sie zabawic w typowanie
                            • Gość: br594 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.chello.pl 01.04.07, 21:29
                              >na papierze nazwiska i aktualna sytuacja organizacyjna podpowiada mi ze jednak
                              Bydgoszcz jest najslabsza. i tyle<

Napisz coś o tej aktualnej sytuacji organizacyjnej. Bardzo ciekawie może
                              zabrzmieć. Oczywiście masz poparcie i faktach?
                          • szlachcic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 01.04.07, 17:57
                            Gzie typy dwoch najwiekszych madrali tego forum
                            Chris Jazon Szrek?
                            • Gość: Jazon Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 01.04.07, 18:06
                              Najwiekszych mądrali do niedawna- teraz juz ty tu jesteś...
                              • Gość: szlachic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 01.04.07, 21:20
                                jestes jazon moderatorem forum zuzel
                                domniemac nalezy ze uwazasz sie za kogos kto sie zna na zuzlu
                                twoje teksty tutaj swiadcza ze sie uwazasz za takiego co sie zna
                                ja zaproponowalem zabawe w typowanie
                                dlaczego sie nie dolaczysz do zbawy?
                                mysle ze boisz sie ze typy beda nie trafione i bedzie dowod ze sie myliles
                                a tak mozesz opowiadac bzdety tutaj i uwazac sie za wyrocznie
                                • Gość: Jazon Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 02.04.07, 07:38
                                  Masz oczywiście absolutna racje- jak zawsze. Nieszczególnie zainteresował mnie
                                  zaproponowany konkurs wiec nie spieszylem sie zbytnio z typami. Moj dyletancki
                                  umysł mowi mi zreszta ze do rozpoczęcia sezonu jest jeszcze chwila. Twoja
                                  postawa niespecjalnie mnie zreszta do tego motywuje. Niemniej jestem zaszczycony
                                  ze zdecydowałes sie zaszczycić nas swoja obecnościa i oświecic swoim
                                  autorytetem- naprawde, nie ograniczaj sie tylko do żużla. Masz taka wprawe w
                                  porywaniu za soba tłumów na forum ze czekam na akcje 'Jazon musi odejśc'
                                  • szlachcic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz 02.04.07, 17:54
                                    Poki nie usuwasz postow mam gdzies czy jestes moderatorem czy nie
                                    to ze boisz sie zabawic i podac typy to akurat rozumiem. tak wlasnie jest z
                                    guru ktory boi sie ze jego wiedza moze wyjsc ze ma sie nijak do rzeczywistosci
                                    ja to rozumiem
                                    • Gość: Jazon Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 02.04.07, 20:32
                                      Jakis ty wyrozumialy wyjatkowo...
                                      Moze oszczędze ci od razu trudu późniejszego bawienia sie w komisje śledcza i od
                                      razu powiem ze nie uważam abym znał sie na żużlu bardziej niż inni forumowicze a
                                      o fakcie bycia moderatorem zdecydowaly raczej inne czynniki. Natomiast z góry
                                      odrzucam zaproszenia do konkursu wrózenia z fusów jezeli ktos stosuje forme 'no
                                      dalej mądrale typować, tchórzycie mądrale?!'. Uważam że tego typu 'formy
                                      grzecznościowe' zwalniaja mnie z konieczności zareagowania.
                                      • Gość: szlachcic Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvk.torun.pl 04.04.07, 18:30
                                        >Natomiast z góry odrzucam zaproszenia do konkursu wrózenia z fusów jezeli ktos
                                        >stosuje forme 'no dalej mądrale typować,

zdecyduj sie Jazon, nie chcesz brac udzialu w zabawie bo to erozenie z fusow
                                        czy nie podoba sie metoda "glosujcie madrale"
                                        to albo to
                                        wiec odpowiem, KAZDY ma jakis poglad na uklad sil w lidze!!! KAZDY Jazon
                                        to nie wrozenie z fusow tylko zabawa. wiesz kto jest w jakim klubie, znasz sile
                                        zawodnikow wiec bardzo duzo wiesz. na wrozeniu z fusow sponsorzy daja okreslona
                                        pule szmalu wiec wrozenie z fusow jest to tez bardzo powazna sprawa wie sie nie
                                        migaj
                                        Glosujcie madrale oczywiscie tez ma byc argumentem dla ciebie aby sie migac
                                        uzylem go po wielodniowym istnieniu watku a ty mimo ze go nie bylo tez nie
                                        podales typow
                                        badz powazny Jazon, nadal prosze cie o podanie typow tak jak innych forumowiczow
      • Gość: barb Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:32
        1. Częstochowa
        2. Wrocław
        3. Moherowo
        .
        .
        8. Rzeszów
        • Gość: byzydura Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.tvgawex.pl 28.03.07, 22:40
          sugerujesz, ze Bydzia jest w tym roku do np. Czewy jak ja do Gołoty (kto to
          Tayson nie wiem, znam tylko Tysona)?? to dopiero farmazony!! :)
          "gdy przyjdzie z wrogiem się zmierzyć Polonia pokaże czym jest" - to tyle :)
          • Gość: kibic zuzla Bydgoszcz wygra! IP: *.chello.pl 31.03.07, 02:11
            Moj typ;
            1.Bydgoszcz
            2.Torun
            3.Czestochowa
            4.Wroclaw
            5.Tarnow
            6.Leszno
            7.Zielona Gora
            8.Rzeszow
            • br594 Re: Bydgoszcz wygra! 31.03.07, 09:06
              No trochę to się rozmarzyłeś, co?
      • Gość: Czestochowianin Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 13:10
        moj typ to:
        1 Włokniarz
        2 Atlas
        3 Tarnów
        4 Toruń
        • Gość: br594 Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.chello.pl 02.04.07, 13:27
          Ty tez widze taki trochę lokalny patriota. Owszem , Czewa w czwórce, ale
          pominąłeś Leszno, które myślę,że zamiesza. Tarnów przed Toruniem, nie sądze. Po
          sparingach i Kryterióm Asów, nie stawiałbym Poloni tak nisko. Chociaż co roku
          tak nisko jest typowana, że niby pewny spadkowicz , a tu ciągle pudło. Myślę,że
          Polonia z Jonssonem , Okoniem, Staszewskim, Szczepaniakiem i wyjątkowo silną
          młodzieżówką,/ a w obwodzie Klecha , Świst i rewelacyjny Sajfutdinov/,jest w
          stanie nie jednego znowu zaskoczyć. I bardzo dobrze. Lepiej tak niż mieć
          medalowe aspiracje i potem walczyć o utrzymanie. :)
      • Gość: Czestochowianin Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 13:11
        7 bydgoszcz
        8 zielonka
        • Gość: baca Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: 83.238.144.* 02.04.07, 22:39
          Kto mo ........... w rodzinie, tego spadek nie łominie. A w te kropecki se
          wpiszcie co chcecie, byle rodzina była w komplecie. Hej.
      • Gość: mario Re: Typy 2007, podium i spadkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:16
        1.Tarnow
        2.Wroclaw
        3.Czestochowa

7.Zielona Gora
        8.Rzeszow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka