Gość: kemilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 23:09 Czytanie bilda zle wplywa na zdrowie umyslowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 23:49 JA pi$%^, czy Bild to na prawde tak rzeelne źródło, zeby na jego podstawie pisac artykuł? Moze niech Wyborcza przepisuje cały fakt, zobacymy jak to bedzie wygladac,...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ja mam wrazenie ze to GW przepisuje fakt IP: *.crowley.pl 28.08.08, 00:28 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgrfg Re: ja mam wrazenie ze to GW przepisuje fakt IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 00:33 vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 00:48 Ta. A Didier Drogba w Piaście Gliwice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 00:57 a Borubara Milan nie chce może kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Szaranowicz nosi peruke ! IP: 193.138.241.* 28.08.08, 01:00 Pani Jadzia z wypi..wa widziala ufo ! Blaszczykowski w Liverpoolu ! Bild/Fakt rzetelna informacja stoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledź W polsce piłka nożna to ... IP: *.wfos.krakow.pl 28.08.08, 12:31 ... to taki sport gdzie 22 facetów biega za piłką, wygrywają rywale polskich drużyn w europejskich pucharach, a zarabia Bogusław Cupiał. Nie tylko gość jako jedyny dotąd zarobił na swojej inwestycji w piłkę, ale od transferu Błaszczykowskiego z Borussi weźmie połowę odstępnego. Krakusy to jednak są centusie, ale w piłce to się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł... IP: 98.220.93.* 28.08.08, 01:04 Falcao jest columbijczykiem nie argentynczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: 98.220.93.* 28.08.08, 01:07 a plotka o Blaszczu jest prawdziwa, chociarz media angielskie moga tu grac pod polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 11:10 czego oczekiwać po zakłamanych stecach, które "znają się" tylko na lidze milionerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł... IP: *.hsd1.il.comcast.net 28.08.08, 06:26 "W sobotę Błaszczykowski rozegrał znakomity mecz przeciwko Bayernowi, strzelając najpiękniejszą jak dotąd bramkę sezonu. Nawet trener Bawarczyków Jürgen Klinsmann powiedział, że na długo zapamięta tego gola (jego drużyna zremisowała 1:1). " video? link? youtube ;) link do meczu? czy mozna ten mecz ogladnac online? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: *.fwpl.fwc.com 28.08.08, 07:13 Wiecie dlaczego Klinsmann zapamięta tego gola?! Bo podobną, prawie identyczną bramkę strzelił dla Niemiec na Mistrzostwach Świata, niestety nie pamaiętam na ktorym mundialu '94 czy '98. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domellos Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: 143.65.99.* 28.08.08, 12:41 zgadza sie, klinsmann strzelil bardzo podobnego gola, ale to bylo na euro'96. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdhhg Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł.. IP: *.koronowo.com.pl 28.08.08, 07:00 pl.youtube.com/watch?v=pjIWF5vqXes dla wszytskich leniwych którym nie chce się wpisac w yt prostego tagu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubel bledy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 09:01 bledy jak w interii, Falcao jest Kolumbijczykiem a nie Argentynczykiem i nie wydaje mi sie,zeby uzyskal argentynski paszport kiedykolwiek. Zawodnik bardzo utalentowany i mysle,ze bylby najlepszym wyjsciem z sytuacji. Jest duzo mlodszy i moglby stworzyc swietny tercet z elano i jo Odpowiedz Link Zgłoś
zen0biusz Należy przede wszystkim odróżnić 28.08.08, 09:28 ZAINTERESOWANIE (o tym piszą w artykule) od KONKRETNEJ OFERTY (a do tego odnoszą się komentarze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Yamak Bramka Kuby ładna, ale czy aż tak piękna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 09:36 Sztuczna podnieta jak w "Fakcie" albo "SE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł... IP: *.tktelekom.pl 28.08.08, 09:47 I TO WSZYTKO CO TU PISZECIE OGLĄDAMY W TVP,NO MOŻE OPRÓCZ TRANSMISJI Z WATYKANU.K....WICY MOŻNA DOSTAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 13:33 ludzie, skąd wy bierzecie takie informacje? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvb totalna bzdura, bild -jak koszerna IP: 78.52.224.* 28.08.08, 16:49 podobnie sprzedaje pilkarzy, juz go sprzedawali do arsenalu, teraz liverpool, pewnie niebawem bedzie manu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł.. 29.08.08, 22:59 "Przypomniał też, że potencjał reklamowy Ronaldo znacznie osłabł, gdy na światło dzienne wyszło jego spotkanie w motelu w Rio z trzema prostytutkami, które okazały się transwestytami, co sam zawodnik określił "największym błędem swego życia"." A może raczej transseksualistami. Proszę autora tego artykułu o sprawdzenie pojęć używanych, bo pisanie nieprawdy nie przynosi chluby. Odpowiedz Link Zgłoś