Dodaj do ulubionych

Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 23:09
Czytanie bilda zle wplywa na zdrowie umyslowe...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 23:49
      JA pi$%^&#, czy Bild to na prawde tak rzeelne źródło, zeby na jego podstawie
      pisac artykuł? Moze niech Wyborcza przepisuje cały fakt, zobacymy jak to bedzie
      wygladac,......
      • Gość: x ja mam wrazenie ze to GW przepisuje fakt IP: *.crowley.pl 28.08.08, 00:28
        .
        • Gość: bgrfg Re: ja mam wrazenie ze to GW przepisuje fakt IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 00:33

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
    • Gość: yosemitesam Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 00:48
      Ta. A Didier Drogba w Piaście Gliwice.
    • Gość: a Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 00:57
      a Borubara Milan nie chce może kupić?
    • Gość: Gość Szaranowicz nosi peruke ! IP: 193.138.241.* 28.08.08, 01:00
      Pani Jadzia z wypi..wa widziala ufo !
      Blaszczykowski w Liverpoolu !

Bild/Fakt rzetelna informacja stoi :)
      • Gość: Śledź W polsce piłka nożna to ... IP: *.wfos.krakow.pl 28.08.08, 12:31
        ... to taki sport gdzie 22 facetów biega za piłką, wygrywają rywale
        polskich drużyn w europejskich pucharach, a zarabia Bogusław Cupiał.

Nie tylko gość jako jedyny dotąd zarobił na swojej inwestycji w
        piłkę, ale od transferu Błaszczykowskiego z Borussi weźmie połowę
        odstępnego.

Krakusy to jednak są centusie, ale w piłce to się opłaca.
    • Gość: g Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł... IP: 98.220.93.* 28.08.08, 01:04
      Falcao jest columbijczykiem nie argentynczykiem.
      • Gość: g Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: 98.220.93.* 28.08.08, 01:07
        a plotka o Blaszczu jest prawdziwa, chociarz media angielskie moga tu grac pod
        polakow.
      • Gość: ech Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 11:10
        czego oczekiwać po zakłamanych stecach, które "znają się" tylko na lidze milionerów.
    • Gość: ffan Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł... IP: *.hsd1.il.comcast.net 28.08.08, 06:26
      "W sobotę Błaszczykowski rozegrał znakomity mecz przeciwko
      Bayernowi, strzelając najpiękniejszą jak dotąd bramkę sezonu. Nawet
      trener Bawarczyków Jürgen Klinsmann powiedział, że na długo
      zapamięta tego gola (jego drużyna zremisowała 1:1). "

video? link? youtube ;)
      link do meczu? czy mozna ten mecz ogladnac online?

• Gość: Gość Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: *.fwpl.fwc.com 28.08.08, 07:13
        Wiecie dlaczego Klinsmann zapamięta tego gola?! Bo podobną, prawie identyczną
        bramkę strzelił dla Niemiec na Mistrzostwach Świata, niestety nie pamaiętam na
        ktorym mundialu '94 czy '98.
        • Gość: domellos Re: Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... IP: 143.65.99.* 28.08.08, 12:41
          zgadza sie, klinsmann strzelil bardzo podobnego gola, ale to bylo na euro'96.
    • Gość: fgdhhg Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł.. IP: *.koronowo.com.pl 28.08.08, 07:00
      pl.youtube.com/watch?v=pjIWF5vqXes
      dla wszytskich leniwych którym nie chce się wpisac w yt prostego tagu...
    • Gość: kubel bledy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 09:01
      bledy jak w interii, Falcao jest Kolumbijczykiem a nie
      Argentynczykiem i nie wydaje mi sie,zeby uzyskal argentynski
      paszport kiedykolwiek. Zawodnik bardzo utalentowany i mysle,ze bylby
      najlepszym wyjsciem z sytuacji. Jest duzo mlodszy i moglby stworzyc
      swietny tercet z elano i jo
    • zen0biusz Należy przede wszystkim odróżnić 28.08.08, 09:28
      ZAINTERESOWANIE (o tym piszą w artykule) od KONKRETNEJ OFERTY (a do tego odnoszą się komentarze)
    • Gość: Dr Yamak Bramka Kuby ładna, ale czy aż tak piękna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 09:36
      Sztuczna podnieta jak w "Fakcie" albo "SE"
    • Gość: kibic Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł... IP: *.tktelekom.pl 28.08.08, 09:47
      I TO WSZYTKO CO TU PISZECIE OGLĄDAMY W TVP,NO MOŻE OPRÓCZ TRANSMISJI Z
      WATYKANU.K....WICY MOŻNA DOSTAĆ.
    • Gość: hehe Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 13:33
      ludzie, skąd wy bierzecie takie informacje? :D
    • Gość: magic. falcao to kolumbijczyk:| IP: 91.192.120.* 28.08.08, 14:23
      • Gość: bvb totalna bzdura, bild -jak koszerna IP: 78.52.224.* 28.08.08, 16:49
        podobnie sprzedaje pilkarzy, juz go sprzedawali do arsenalu, teraz liverpool,
        pewnie niebawem bedzie manu.
    • leszlong Transfery last minute: Ronaldo, Robinho i... Bł.. 29.08.08, 22:59
      "Przypomniał też, że potencjał reklamowy Ronaldo znacznie osłabł, gdy na światło
      dzienne wyszło jego spotkanie w motelu w Rio z trzema prostytutkami, które
      okazały się transwestytami, co sam zawodnik określił "największym błędem swego
      życia"."
      A może raczej transseksualistami. Proszę autora tego artykułu o sprawdzenie
      pojęć używanych, bo pisanie nieprawdy nie przynosi chluby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka