Dodaj do ulubionych

Beenhakker: Polacy nawet nie wiedzą, jakie mają...

IP: *.chello.pl 02.09.08, 08:11
My wiemy i dlatego panu dziękujemy !!!
za mecz z Portugalią i za blamaż na MŚ2008

Kadra potrzebuje nowego trenera
Obserwuj wątek
    • loppe do boju kadro! do boju NapoLEOnie! 02.09.08, 11:45
      :)

trzymamy kciuki
      • util Nieźle podsumował Dziekanowskiego. 02.09.08, 12:08
        Co go w ogóle może obchodzić co mówi jakiś Dziekanowski? Zdrowe
        podejście jak dla mnie.
        • Gość: les paul Re: Nieźle podsumował Dziekanowskiego. IP: 212.76.37.* 02.09.08, 12:13

Gorzej że on ogólnie może wszystkim na koniec tak powiedzieć -
          cytuję wywiad powyżej - Fuck it. Bye, bye.
          • Gość: gość chciałbym mieć takiego szefa IP: 81.210.86.* 02.09.08, 13:10
            konkrety, argumenty, wizja. a do tego doświadczenie i sukcesy.

nie jestem piłkarzem, ale chciałbym mieć w pracy takiego szefa.
            • jusup Re: chciałbym mieć takiego szefa 02.09.08, 13:34
              Sukcesy? :) Jeśli taka wizja, jakie sukcesy... to perspektywy marne :)
      • Gość: Jakób A wierni kibce swoje: Leo, Leo, Leo...! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 22:41
        Tak jest Leo! Pieprzyć malkontentów i cwaniaczków z tele! Jakich
        mamy piłkarzy to i ślepy widzi. Ten czy ów wiele nie zmienią. Zeby
        Polska zrobiła coś liczy się dyscyplina i drużyna.
    • Gość: American Style ... IP: *.chello.pl 02.09.08, 11:46
      z piachu bicza nie ukrecisz
      • Gość: pinkbąk póki Listek z Latą w grze -będzie kicha. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:51
        • Gość: Wiosna w futbolu! Precz z Listkiem i Latą! IP: *.acn.airbites.pl 02.09.08, 15:09
          Święte słowa!
    • loppe Beenhakker: chcę zbudować z nich mocny zespół!!!!! 02.09.08, 12:05

a więc wszystko będzie dobrze, kiepskie zdjęcie Gazeta wrzuciała
      • Gość: pimp z san marino nie bedzie latwo IP: 78.52.224.* 02.09.08, 12:09
        jak w dwoch meczach bedzie remis to bedzie nieciekawie
        san marino bedzie walczyc bo nie maja nic do stracenia
        mam nadzieje ze nasi grajkowie zagraja ambitnie i z honorem
    • Gość: Bazyli Beenhakker: Polacy nawet nie wiedzą, jakie mają.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 12:06
      W sumie zdrowe podejście choć jeśli chodzi o EURO to nie do końca
      wszystko zostało przez Leo wyjaśnione. Zwłaszcza biorąc pod uwagę
      zapowiedzi przed. Bardziej mi chodzi o jakość gry niż wyniki. I to
      przewietrzenie kadry szkoleniowej też daje do myślenia. Zawsze mówi,
      że to on za wszystko odpowiada a tu okazuje się nie do końca. Raczej
      przesliznął sie po temacie. I dlaczego brać dziennikarska jest taka
      bojaźliwa w stosunku do niego. Więcej odwagi Panowie!

Chyba dobrze, że został choć brakuje mi otwartego postawienia sprawy
      jako zakończenie projektu EURO, w sensie co nie zagrało, co
      zmieniamy i dlaczego. W przeciwnym wypadku temat będzie wracał co
      jakiś czas co nie będzie słuzyć aktrualnemu projektowi.
      • loppe Re: Beenhakker: Polacy nawet nie wiedzą, jakie ma 02.09.08, 12:10
        On mówi że za wszystko odpowiada, a brać dziennikarska przynajmniej
        tutejsza codziennie proponuje czytelnikom że On za nic nie
        odpowiada:)
      • Gość: Mike Re: Beenhakker: Polacy nawet nie wiedzą, jakie ma IP: *.scansafe.net 02.09.08, 12:15
        100% sie zgadzam.
    • Gość: Mike W gebie to on jest mocny. IP: *.scansafe.net 02.09.08, 12:13
      Jak narazie tylko mecz z portugalia mnie zachwycil, reszta nie
      odbiega od standartow jego poprzednikow. Kwestie zawodnikow takich
      jak Wichniarek czy Jelen, kazdy widzi woli Lewandowskiego i Brozka
      tez fajnie ale chyba tamci powini miec wiecej szans. Prognoza na
      przyszlosc wszyscy zawioda i powola Saganowskiego. Mi sie
      najbardziej podoba Peszko jest dynamiczny cos w stylu
      Blaszczykowskiego, mysle ze taki wlasnie zawodnikow potrzebujemy bo
      wlasnie takim zawodnikiem byl Krzynowek.
      Trzymam kciuki za 6 punktow.
    • Gość: jos jaki hotel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 12:16
      we Wronkach jest hotel Olimpic, a nie Olimp... ach ta Wyborcza
      • Gość: Pasterz Re: jaki hotel? IP: *.77.classcom.pl 02.09.08, 14:02
        Olimpic nie Olimp - tak, tak - to szalenie ważne...
    • Gość: q jest źle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 12:21
      Beenhakker ma wizje drużyny narodowej, tylko że tą wizję ma już od dłuższego
      czasu i jak na razie nie znalazł zawodników którzy pasowaliby do niej(ani u nas
      ani w żadnej innej reprezentacji którą prowadził). Może czas zmienić wizję
      drużyny i dopasować ją do zawodników.
      • Gość: santosubito Re: jest źle IP: *.233.54.59.static.cablesurf.de 02.09.08, 12:31
        Benio mówi, że teraz mocne reprezentacje wygrywają po 2:1 czy 1:0 z San
        Marino... Taaa... W eliminacjach do ME Niemcy-San Marino 13:0.

Asekuracja przed wpadką 0:1 z walecznymi piekarzami i listonoszami od samego
        początku. Słabo to wróży na eliminacje.
    • Gość: KANGUR Beenhakker: Polacy nawet nie wiedzą, jakie mają.. IP: *.bur.connect.net.au 02.09.08, 12:49

Polacy nawet nie wiedza jakie maja mozliwosci.Oj p.Beenhakker tu
      pan mocno przesadzil.Widze ze w polsce sie dobrze panu zyje ,kasa
      sie zgadza i chce w polsce mieszkac jak najdluzej.Tym razem tego
      jego kitu nie kupilem.
    • Gość: pjaxz Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 13:09
      Kolejny raz te same śpiewki - "macie zdolnych piłkarzy", "nie ma słabych
      przeciwników" (San Marino !!!!)
      "Są dla mnie wyzwaniem, chcę zbudować z nich mocny zespół "
      Gdzie jest ten mocny zespół? Miał tyle czasu i znów powtarza śpiewkę sprzed
      dwóch lat?!

Po co powoływał Jelenia na Ukrainę skoro nie "szuka tego typu napastnika"?! Po
      co te pozorowane ruchy, skoro nie chciał dać mu szansy?!

O co chodzi z powołaniem Gancarczyka? Leoś miał okazję dać mu szansę w starciu
      z Ukraińcami - nie dał. Teraz powołuje gościa, który nie był już szmat czasu
      na zgrupowaniu kadry... No i jeszcze niedawno Leoś mówił, że Gancarczyk nie
      będzie zbawieniem tej kadry

Bosacki w meczu z Kostaryką na MŚ'06 strzelił dwie bramki, po czym nie dostał
      nawet jednego powołania na konsultacje kadry Polski od Mędrca. O co tutaj
      chodzi? Jest w formie? Pewnie, że jest, a po MŚ nie był?

CHAOS w powołaniach, brak jakiejkolwiek koncepcji, Holender robi wszystko by
      wylecieć i zgarnąć odprawę. Tyle ma do powiedzenia na temat swojej "koncepcji"
      (można się domyślać, że chodzi zapewne o słynne international level):

"Bo wiem, jaki futbol ma grać moja drużyna. Wiem, jakiego typu piłkarze są mi
      potrzebni."
      Klarownie, jasno i przejrzyście. Leo potrzebuje więc Zahorskiego, Polczaka,
      Pazdana i Kokoszki.

Kolejna sprawa - Beenhakker mówił, że może dyskutować z każdym kto ma inny
      pogląd na kadrę. Po czym jego dyskusja z menedżerem Jelenia wygląda tak: "Tak
      powiedział? Jego sprawa. Są inni."

W sprawie wywiadu Dziekanowskiego, butny Holender nie ma nic do powiedzenia w
      zasadniczej kwestii i potrafi jedynie wydusić z siebie:
      "Albo o Dziekanowskim. Niech sobie gada, co chce. Pieprzyć to. Bye, bye."
      Chamstwo w czystej postaci, dziennikarz oczywiście nie ma zamiaru ciągnąć
      tematu "bo nie wypada"... Szkoda słów

Beenhakker to po prostu wariat, na dodatek bezczelny arogant zakochany w sobie.
      • Gość: les paul Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.76.37.* 02.09.08, 13:16
        gratuluję inteligentnego spojrzenia na istotę rzeczy

rzeczywiście - zdumiewa że między deklaracjami a wykonaniem jest
        taka przepasć, co sugeruje zaburzenia charakteru i zakłamanie

Ten fragment, mistrzowska analiza wg mnie -
        "Kolejna sprawa - Beenhakker mówił, że może dyskutować z każdym kto
        ma inny
        pogląd na kadrę. Po czym jego dyskusja z menedżerem Jelenia wygląda
        tak: "Tak
        powiedział? Jego sprawa. Są inni."

W sprawie wywiadu Dziekanowskiego, butny Holender nie ma nic do
        powiedzenia w
        zasadniczej kwestii i potrafi jedynie wydusić z siebie:
        "Albo o Dziekanowskim. Niech sobie gada, co chce. Pieprzyć to. Bye,
        bye."
        Chamstwo w czystej postaci, dziennikarz oczywiście nie ma zamiaru
        ciągnąć
        tematu "bo nie wypada"...

Beenhakker to bezczelny arogant zakochany w sobie. '
        • Gość: VaeVictis Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.183.134.* 02.09.08, 14:57
          Gratuluje, ze tak latwo ulegasz manipulacji i pseudointeligentnym analizom. Przepraszam bardzo, z jakim niby stwierdzeniem menedzera Jelenia mial polemizowac Leo? Z czym tu polemizowac? Czy trener kadry narodowej powienien w ogole dyskutowac z agentami pilkarzy, czy moze ewentualnie z samymi pilkarzami? Na lamach prasy, czy moze osobiscie? Ja wiem, ze ku uciesze osob waszego pokroju Leo powinien wyciagac na swiatlo dzienne wszelkie mozliwe grzeszki osob, z ktorymi przyszlo mu pracowac. Ciekawe, co mialby do powiedzenia o watpliwej reputacji panu Dziekanowskim? Hmmm? Tego czlowieka zapewne boli utrata kilkudziesieciu tysiecy pensji miesiecznie, stad rozzalenie. Rzeczywiscie, jest on osoba, ktorej smrodzenie warto komentowac.
          • Gość: les paul Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.76.37.* 02.09.08, 15:05
            obawiam się że nie chciałes zrozumieć że brak rozmowy merytorycznej
            z tym człowiekiem z cytatu/wywiadu to tylko przykład ogólnego braku
            rzetelnej komunikacji w wykonaniu wielkiego komunikatora:))
            • Gość: VaeVictis Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.183.134.* 02.09.08, 15:24
              Moim zdaniem Holender az nadto tlumaczy sie ze swoich posuniec i bynajmniej nie unika odpowiedzi na pytania, ktore rzecywiscie sa merytoryczne. Jego poprzednicy nie potrafili nawet sklecic jednej, sensownej wypowiedzi. Niestety wiekszosc pytan to zwykla, tania pogon za sensacja a nie rzeczywista rozmowa inteligentnych ludzi. Na widok niektorych pytan dziennikarzy robi mi sie niedobrze. Nie wiem, moze szarych obywateli rzeczywiscie tak bardzo interesuje kwestia, czy Jelen ( ktory przeciez jest podpora kadry i walnie przyczynil sie do jej sukcesow) rzeczywiscie planuje rozbrat z reprezentacja do odwolania. Moja odpowiedz na jego tchorzliwe ( bo wypowiadane w prasie, w dodatku przez memedzera) grozby, bylaby dokladnie taka sama.
              • Gość: les paul Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.76.37.* 02.09.08, 15:37
                Moim zdaniem kompletnie nie rozliczył się przed opinią ze swojego
                nieudanego startu w finałach - nie słyszałem z jego ust o ANI 1
                BŁĘDZIE JAKI ON POPEŁNIŁ NA EURO, słyszymy zaś nieustannie
                rozważania o Polsce i Polakach, dla mnie to brak profesjonalizmu
                • Gość: les paul Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.76.37.* 02.09.08, 15:47
                  ergo, jego deklaracje "pełnej odpowiedzialności" zarezerwowane są
                  tak naprawdę tylko na okazje zwycięstw:)
                • Gość: VaeVictis Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.183.134.* 02.09.08, 15:49
                  A o czym tu mowic? Z czego sie rozliczac? Tak na powaznie? Odpowiedzial rozsadnie na wiele kwestii tyczacych Euro. Moze byles w tym czasie na wakacjach? Mial napisac raport, odrobic lekcje, i zapewne to zrobil. Euro za nami, trzeba myslec o kolejnym turnieju i na tym skoncentrowac nasze rozwazania. Dlaczego my w kolko rozdrapujemy rany? Czy Ty naprawde sadziles, ze te nasze sezonowe gwiazdki zdobeda mistrzostwo? Oczywiscie, mogli sie lepiej zaprezentowac, i pewnie tak by sie stalo, gdyby nie indywidualne bledy i slaba psychika. Co ten czlowiek mial z nimi wielkiego zrobic? Znacznie silniejsze reprezentacje zegnaly sie z turniejem na skutek gorszej dyspozycji dnia, bledow, braku szczescia itd. Ludzie - badzmy powazni !
                  • Gość: les paul Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.76.37.* 02.09.08, 15:53
                    dziwnie wysoko ustawiasz poprzeczkę, mnie by wystarczyło żeby wygrał
                    chociaż jeden mecz:))
                    • Gość: VaeVictis Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.183.134.* 02.09.08, 16:06
                      Nie udalo sie, trudno. Jeden mecz i tak nic by nie zmienil. Statystyki bylyby ladniejsze? Moze. Ale to tylko statystyki. Maja dla Ciebie znaczenie?
                  • Gość: pj Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 16:04
                    Pewnie, nic się nie stało. Tylko się skompromitowaliśmy, a gdyby nie Boruc byłby
                    to najgorszy występ jakiejkolwiek reprezentacji w dziejach Euro... No ale z
                    czego tu rozliczać?! Niektórym ta gadanina Leo wyprała już mózgi totalnie
                    • asimek Awanas na MŚ trudniejszy niż na Euro, sam wielki.. 02.09.08, 16:12
                      Leo to przyznał. To tyle na temat ciągłych zachwytów kiboli z wypranymi mózgami
                      o pierwszym awansie na Euro i cudach, jakich dokonał pół-Bóg z Holandii.
                    • Gość: VaeVictis Re: Re IP: 212.183.134.* 02.09.08, 16:16
                      Ty chyba, czlowieku, nie ogladales tego turnieju. Albo nie masz zielonego pojecia o pilce noznej. Pretensje mozna miec do poszczegolnych pilkarzy i ich 'profesjonalizmu', a nie do trenera. On za nich pilki nie kopnie, mozgow im nie wymieni. Potrafia grac, pokazali to w eliminacjach, nie potrafia tylko postawic kopki nad 'i'. Za coz to chcesz tego trenera rozliczac? Za powolania? Za co jeszcze? Litosci.
                      • loppe Re: Re 02.09.08, 16:21
                        a nie pomyślałeś o tym (potrafią grać, pokazali to w eliminacjach)
                        że na euro po raz pierwszy trafili pod opiekę na kilka tygodni, a
                        nie kilka dni jak w eliminacjach, mądremu dość...
                        • Gość: VaeVictis Re: Re IP: 212.183.134.* 02.09.08, 16:32
                          A do jakich konkretnych decyzji trenera sie przyczepisz? Slucham. Co Ty bys zrobil z naszymi Orlami? Pewnie powolal bys innych pilkarzy, te nasze gwiazdy swiatowego formatu... Daj spokoj.
                          • Gość: pjaxz Beenhaker się nie sprawdził, MUSI odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 17:11
                            Do wszystkiego - od powołań zacząwszy (brak Jelenia, Błaszczykowskiego,
                            Głowackiego, Brożka zamiast nich ulubieńcy Leosia interenational level Kokoszka,
                            Pazdan czy Zahorski)
                            przez przygotowanie fizyczne (a właściwie jego brak), a skończywszy na taktyce
                            (gra obronna, żadnych schematów w ataku). Mało?!
                            Leoś się nie sprawdził ani w sferze merytorycznej, ani jako specjalista od
                            motywacji (Austria, Chorwacja).
                            Temu panu już dziękujemy!!! Niech odejdzie i nie męczy ludźmi swoimi bajkami
                            • Gość: VaeVictis Re: Beenhaker się nie sprawdził, MUSI odejść IP: 212.183.134.* 02.09.08, 17:25
                              Skad wy sie ludzie bierzecie??? Z choinki? Jelenie, Wichniarki itd. Same podpory reprezentacji. Blaszczykowski to nieco inna kwestia, nie sadzisz? Tak, przygotowanie fizyczne bylo fatalne, przeprowadzone przez nieudolnego kolesia wyciagnietego z kapelusza. Nasi po prostu lezeli na murawie po 45 minutach gry... Czlowieku!!! O czym Ty mowisz? To byl pierwszy turniej, na ktorym grali przez 90 minut. A moze nie? Motywacja? Cudow sie tu nie dokona, nasi pilkarze, jak zwykle nasycili sie sukcesem, jakim bylo wygranie eliminacji. Jeszcze sporo czasu uplynie, zanim dotrze do nich, ze w zawodowym sporcie liczy sie dazenie do perfekcji. Ja podziekuje juz Tobie za rozmowe, bo widze, ze nalezysz do obozu krzykaczy i linczownikow z obozu panow: Laty, Tomaszewskiego itd. A nie do trzezwo myslacych ludzi.
                              • Gość: pjaxz Beenhaker się nie sprawdził, MUSI odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 17:51
                                Chłopie nie masz żadnych absolutnie ŻADNYCH merytorycznych argumentów, a
                                mądrzysz się jakbyś był nie wiadomo kim. Beenhakker zawiódł w każdym obszarze,
                                zresztą nie pierwszy raz bo nawet z Dream Teamem Holandii'90 nie potrafił wygrać
                                żadnego meczu na wielkiej imprezie.

Potwierdza powszechnie znaną opinię, że wyznawcy Leo oprócz tradycyjnego "Leo
                                jest dobry, bo jest dobry" nie mają nic do powiedzenia
          • Gość: pjaxz Dziekanowski ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 15:06
            Beenhakker nie odniósł się do słów Dziekanowskiego, bo to po prostu czysta
            prawda. Już od wielu tygodni mówiło się o naciskach Hoeka by odsunąć Boruca po
            meczu z Niemcami, teraz Dziekanowski tylko to potwierdził.
            Poza tym Panie VaeVictis, stosujesz Pan ubecką metodę, gdzie atakujesz
            oskarżającą osobę, a nie zajmujesz się istotą problemu. Dokładnie tak samo jak
            Twój idolek Leoś.
            • Gość: VaeVictis Re: Dziekanowski ma rację IP: 212.183.134.* 02.09.08, 15:39
              A co Ty mozesz na ten temat wiedziec? Jestes kochankiem Dziekanowskiego czy jego spowiednikiem? Jesli autorytetem jest dla Ciebie ten watpliwej reputacji osobnik, to szczerze Ci wspolczuje. Z Beenhakkerem wspolpracowalo wiele osob, i nigdy nie bylo wokol niego smrodu. Smrod musza robic wokol niego dopiero nasi rodacy. Mam rozumiec, ze wszyscy trenerzy, ktorzy wczesniej z nim wspolpracowali i wypowiadali sie o tejze wspolpracy pochlebnie sa mniej wiarygodni od tego pijaczka? Niestety, w kwestii Artura, juz dowiedzielismy sie, dlaczego Hoek naciskal na Leo optujac za odsunieciem go z kadry... Ale moze nie jestes na biezaco??? Holender mu jednak zaufal, i slusznie. A Artur mam nadzieje, szybko sie pozbiera. Nikogo nie atakuje, a jedynie naklaniam do samodzielnego myslenia. Twoje podsumowanie mojej osoby jest wyjatkowe nietrafne :)
              • Gość: pjaxz Dziekanowski ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 17:20
                Uprzątnij już ołtarzyk z Leosiem i spójrz chłodno na sprawy, bo coraz bardziej
                się pogrążasz.
                Z jednej strony piszesz - "dobrze że Hoek chciał odsunąć Boruca" co jest
                kompromitacją zważywszy na występy Artura z Chorwacją i Austrią (taki to właśnie
                profesjonalizm fachurów z Holandii, potrafią poznać się na potencjale).
                Z drugiej strony piszesz - dobrze że Leo zaufał Borucowi.

Więc może ustal sobie jedną wersję...

Czemu trenerzy z Holandii nie mieli problemów z Leo? Bo to jego kumple?! Bo
                załatwił im ciepłą posadkę?!

Dziekanowski zdemaskował nieprofesjonalizm kumpla Beenhakkera niejakiego Hoeka i
                to jest fakt niezaprzeczalny. Wszystko w tym temacie
                • Gość: VaeVictis Re: Dziekanowski ma rację IP: 212.183.134.* 02.09.08, 17:34
                  Oltarzyk mozesz sobie obejrzec w kosciele krzykaczu. Kompromitacja jest nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem, jaka reprezentujesz. Leo Boruca wystawil i postapil slusznie w danej chwili ( na Euro), co tez figuruje w mojej wypowiedzi. A dlaczego Hoek mial co do niego watpliwosci pokazal czas. Pan Artur ma problemy, nie tylko w reprezentacji, co wyplynelo dopiero po Euro. Jacy trenerzy z Holandii czlowieku? A z naszymi nie wspolpracowal? Dlaczego oni odnosza sie do niego z szacunkiem? Klamia? Moze. Wobec tego cale srodowisko pilkarskie jest zaklamane. Za to Dziekanowski, Twoj ulubieniec, to niemal swiety czlowiek - jedyny odwazyl sie powiedziec, co ujrzal w alkoholowym widzie. Wow.
                  • Gość: pjaxz Re: Dziekanowski ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 18:05
                    Hoek nie był tam po to, by zobaczyć czy dany bramkarz będzie dobry za 2 czy 3
                    lata, tylko po to by wybrać tego najlepszego na daną chwilę, na mecze Euro. No i
                    chciał wybrać Fabiańskiego (przypomnę Ci, że to ciągle ławkowicz, a Boruc
                    regularnie gra), co okazałoby się GIGANTYCZNYM błędem. Boruc pokazał na Euro
                    2008, że jest bezdyskusyjnie najlepszym polskim piłkarzem, a Hoek nie miał
                    zamiaru go wstawić z Austrią i Chorawcją. To się nazywa profesjonalizm.

Piszesz, że Dziekanowski pił alkohol na Euro. Czyli Leo tolerował pijackie
                    libacje na obozie w trakcie turnieju wśród swoich współpracowników? To fatalnie
                    o nim świadczy, wręcz go dyskwalifikuje jako trenera. Ale cóż się dziwić, z
                    Turcji wyleciał właśnie za kłopoty alkoholowe.

PS. Pokaż mi, gdzie napisałem, że Dziekanowski to mój ulubieniec, inaczej jesteś
                    zwykłym kłamcą.
      • Gość: pjaxz Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 14:07
        Z wariatem przesadziłem, ale całą resztę podtrzymuję
        • Gość: les paul Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: 212.76.37.* 02.09.08, 14:13

Facet co chwila się chwali jaki to on jest otwarty na dyskusję i co
          chwila przepędza pytających - dziennikarzy (a więc i kibiców bo oni
          czekają na te odpowiedzi np. co do Lindemana), szkoleniowców
      • Gość: realista Re: Tą kadrą rządzi CHAOS, Beenhakker błądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 17:17
        Ale wy bzdury wygadujecie, to co widzial trener na treningach przed mistrzostwami kazdy okreslilby tak samo, sam wielokrotnie mowil ze nie rozumie co sie z chlopakami dzieje, na treningach bryluja, gwizdek sedziego i trach... nie sa nawet cieniem siebie, a odpowiedzia tego z jakimi ludzmi pracuje jest Matusiak, znaczy juz biznesmen matusiak, przydalby sie kadrze psycholog. Pare osob zawiodlo bardzo leo, jak zuraw, smolar i pare innych filarow, w mistrzostwa nie wstrzelili sie skrupulatnie trzymani na lawie zuraw, krzynowek, smolarek, wypadli z gry bronowicki, blaszczykowski, a orly z rodzimego podworka w wiekszosci wzniosly sie na poziom kurczakow jak chocby gargula, a przed meczem sytuacje popsula sprawa wpuszczaka czy rozdmuchiwane na okolo czemu ten a nie tamten, bo takie padaly pytania, a czemu pan nie zabral brozka, po meczu z usa to zrozumiala decyzja, dla benka i dla brozka. Praktycznie zagrac musial rezerwami, w ktore chcial wierzyc jak my wszyscy, bo smolarek czy krzynowek nie czuli pilki i to bylo widac, krzynek w formie minie kazdego, a kogo minal w meczu z niemcami? a te jego rzuty wolne, lewandek tez nie wytrzymal psychicznie no i przed gwizdkiem sedziego przed meczem z niemcami napompowana na maksa atmosfera przez media wylonila tylko jednego polowicznego bohatera z pola, pewnie dlatego ze nie zna jezyka polskiego (oczywiscie chodzi o pereiro) Mecz z austria byl calkiem niezly, opanowalismy sytuacje po ataku austri i wlasciwie o wlos bylismy od podniesienia sobie ego, moim zdaniem byl to jednak blad sedziego (z ligi angielskiej taki faul odgwizdac, chyba sie zaksztusil czy co...), psychika o ktorej byla mowa dala znac o sobie w ostatnim meczu, ktory polska przeszla obok i sie nie dziwie tez benkowi te siadanie psychiki po gwizdku sedziego i gwiazdorskie popisy na treningach nie wiedzial co powiedziec, a pilkarze, oni juz byli na urlopie). Dlatego dokladnie rozumiem Benka i uwazam ze jest najlepszym trenerem polskiej reprezentacji od czasu gorskiego i podoba mi sie ze wychwytuje mlode wilki z otoczenia, ciekawy jestem zblizajacych sie meczy i mysle ze bedziemy mieli komplecik punkcikow a wislacy pokazali ze wygrac mozna z kazdym:)
        Pozdrawiam M.R.
    • loppe Re: Beenhakker: Polacy nawet nie wiedzą 02.09.08, 13:42
      A co do tego POLACY NAWET NIE WIEDZĄ to ze zdumieniem zauważyłem jak
      mało Benhaker wie o Polakach - piłce. Czytałem dwugłos Benhaker-
      Boniek w Dzienniku i tam Benhaker mówi - No ale pan Boniek żeby
      zostać dobrym piłkarzem musiał grać regularnie w silnej włsokiej
      lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Otóż - na co i Boniek zwrócił Benhakerowi uwagę - żeby osiągnąć
      swoją najwyższą w karierze bo IV pozycję w rankingu France Football
      Zbigniew musiał świetnie zagrać na mundialu '82 a zrobił to jako
      podopieczny trenerów z Widzewa i Piechniczka, z włoską ligą jeszcze
      wtedy nie pracował. Boniek był świetny zanim kupił go Juve, to wie
      prawie każdy kibic, a co dopiero fachowiec od futbolu w
      Polsce.................
    • Gość: zagadka finlandia,Usa,Austria,Serbia, macedonia, gwiazdy IP: *.beta.furrynet.org 02.09.08, 13:43
      OE.Co łączy te piłkarskie potęgi? Otóz pod wodzą Leo Beenhakkera żadnej z nich Polacy nie potrafili pokonać..
      • Gość: Pasterz Re: finlandia,Usa,Austria,Serbia, macedonia, gwia IP: *.77.classcom.pl 02.09.08, 14:05
        Błyskotliwa analiza. Długo wertowałeś roczniki statystyczne?
      • stasio_paluch Portugalia, Czechy, Belgia... 02.09.08, 15:46
        Tych za to Polacy wraz z Leo ograli :P
    • Gość: piwożłop Leo, po co Ci to polskie bagno ? IP: 80.50.230.* 02.09.08, 14:25
      Nie ma polskiej piłki, tak jak i nie ma kongijskich skoczków narciarskich.

Polska drużyna nadaje się do kopania rowów a nie piłki. Marnujesz czas a jak
      widzisz - opluwacze tego czasu nie tracą. I fundują polskie piekiełko,
      obarczając winą za niepowodzenia.

tak jak debil nie zostanie filozofem, tak polska piłka nie będzie piłką. nasz
      sport narodowy to gadanie o nim i taka jest prawda.
      • Gość: les paul to kto wygrał z Portugalią i wystapił w finałach? IP: 212.76.37.* 02.09.08, 14:28
        Nie ma polskiej piłki, tak jak i nie ma kongijskich skoczków
        narciarskich - co za absurd
      • Gość: pjaxz Re: Leo, po co Ci to polskie bagno ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 14:52
        Niech odejdzie jak najszybciej, tylko niech sam się poda do dymisji jeśli
        posiada honor.
        Biedny Leoś, co złego to nie on. Jak Polska wygrywa znaczy wygrywa Beenhaker,
        jak przegrywa - to wina piłkarzy :)
        Co za paranoja, gość miał swój czas i nie widać żadnych postępów.
        Przed Polską prowadził potęgę Trynidadu, widać tylko z tamtego regionu świata
        miał oferty, ale Polacy to naiwny naród - kolejny raz zaufali medialnej
        gwieździe z nazwiskiem, która ostatecznie zawiodła.
        • Gość: maz45 Re: Leo, po co Ci to polskie bagno ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 15:02
          Przestań pi_erdolić!
          O jakich postępach ty bredzisz? Mając takich badziewnych piłkarzy to cud, że
          awansował do ME. To właśnie był postęp, normalny poziom, to taki jak w meczach z
          Chorwacją, czy Danią, takie mecze jak z Portugalią to wyjątki...
          • Gość: pjaxz Kadra Polski za Beenhakeera nie czyni postępów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 15:14
            Dobre pytanie - jakie postępu poczyniła kadra Polski za kadencji Mędrca Leo? Ja
            widzę tylko coraz większy chaos na boisku, poza nim oraz niejasne powołania.

No rzeczywiście cud, awans do ME. Cudem nazwiesz też awanse Engela i Janasa na
            MŚ? Dla Twojej wiadomości, awans na ME od 1996 roku posiada taki sam stopień
            trudności co awans na MŚ... Wbij sobie również raz na zawsze do głowy, że nie
            Leo wygrywa mecze tylko Leo i piłkarze, i nie piłkarze przegrywają mecze tylko
            znów zawodnicy z Leo.

Poza tym Mędrzec narzeka na napastników a nie powołuje Jelenia i Wichniarka, a
            Brożka powołał bo skończyły mu się już jego "księżycowe" pomysły.
          • fifakk Re: Leo, po co Ci to polskie bagno ? 02.09.08, 15:22
            Janas i Engel i mieli tez badziewnych piłkarzy a potrafili wygrać mecz na
            imprezie mistrzowskiej. A benhaker nawet jakby miał Rududa Gullita czy van
            Bastena w drużynie to i tak by meczu nie wygrał.
    • fifakk Leo wie jakich piłkarzy mu potrzeba 02.09.08, 15:10
      My też już wiemy: Takich co to nie potrafią bez pomocy sędziego strzelić nawet
      jedno gola na mistrzostwach.
    • uzman Leo, go home! 02.09.08, 15:51
      Jeszcze kilka dni temu, po meczu z Ukrainą, majaczył o konieczności
      całkowitego przewrotu i powoływaniu nowych. Teraz już o tym
      zapomniał. Starcza dolegliwość.

Kolejny wywiad, w którym otrzymujemy stek bajdurzeń o świetlanej
      przyszłości. Piłkarze się już na nim poznali. Większość kibiców też.
      Najciężej będzie z dziennikarzami sportowymi, bo Ci wielokrotnie
      udowodnili, że na piłce znają się dość średnio.
    • Gość: Ferdas Beenhakker: Polacy nawet nie wiedzą, jakie mają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 17:07
      Apropos komentarzy
      Krytykować to każden jeden umie a robić to ni ma kto!!!
    • Gość: jarek Jak nie LEO to kto?! IP: *.pools.arcor-ip.net 02.09.08, 17:24
      Ludzie kochani gdy Leo odejdzie to będzie katastrofa...
      Wspomnicie moje słowa :(
      • Gość: pjaxz Re: Jak nie LEO to kto?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 17:48
        Ktokolwiek tylko nie Leo. Niech odchodzi jak najszybciej
        • Gość: goran Re: Jak nie LEO to kto?! IP: *.cable.ubr20.edin.blueyonder.co.uk 02.09.08, 21:39
          "ktokolwiek, byle nie Leo" - jakież to żałosne, to tyle się
          produkujesz, żeby wyskoczyć z takim "kandydatem"? sorry, ale ty i
          twoje pół mózgu płyniecie rynsztokiem, zawieś kieliszek na kołku
          były piłkarzyno i niespełniony, zawistny trenerze hahahahaah
    • Gość: lucca Beenhakker: Polacy nawet nie wiedzą, jakie mają.. IP: 194.150.177.* 02.09.08, 17:41
      a to co powiedzial Wojciech Drzyzga ze polskiemu sportowcowi do tego
      aby jego kariera bya spelniona wystarczy czarna bmka plazma i
      skorzana kurtka a o marzenia czechow holendrow o astonach lambo to
      juz jest jak to mowi Leos international level. Jestesmy
      minimalistami w wiekszosci a tacy ludzie jak Kolecki czy Kubica to
      sa wg naszej pracy cyborgi.Pamietacie Kamilka Kosowskiego jak
      filmowal trybuny na rozgrzewce przed pierwszym meczem w Niemczech?
      ci od Leo przynajm,niej tego nie robili mam nadzieje...wiec Leo moze
      sobie odejsc do trenowaniapolskich pilkarzy wystarczy slynne
      powiedzenie Wojcika Janusza parowy w gore i ladujemy frajerow trener
      go nie znal i na euro poszlo jak poszlo
    • Gość: seb Beenhakker: Polacy nawet nie wiedzą, jakie mają... IP: 87.204.245.* 03.09.08, 14:44
      sytuacja podobna do tej w jaiej była wisła przed meczem z
      beitarem... wszycsy sie bali jakbysmy brazylie jakąs wylosowali.. a
      jak sie skonczyło?:) wiemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka