Gość: kkkk Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułem ... IP: *.is.net.pl 12.10.08, 09:43 Tak z czystej ciekawości czytelnika. Czy "bóg" nie powinno być z małej litery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 12:18 oczywiscie że bóg powinno byc z małej litery... ale GW jest liberalna i lekko niekompetentnie misyjna stąd może ten błąd, zresztą jaki dobry dziennikarz zajmuje się piłką nożną :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułem ... IP: 212.76.37.* 12.10.08, 10:07 w tym szczęsliwym dniu nie zapomnijmy też o ciepłych słowach dla prezesa PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułe 12.10.08, 10:16 Taaa,tym bardziej ze nic nie wniósl do tego meczu.Chyba juz pojechal do Nowej Zelandii szkolic nastepnych Fryzjerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapi7 Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułem ... IP: *.toya.net.pl 12.10.08, 10:29 Świat mediów i opinii publicznej na całym świecie jest BEZLITOSNY! Polska nie jest wyjątkiem! JEŻELI WYGRYWASZ JESTEŚ BOGIEM, JEŻELI PRZEGRYWASZ JESTEŚ G...... Każdy sportowiec, trener itp. musi to wiedzieć i umieć z tym żyć. Inaczej nie może być sportowcem, trenerem. BRAWO DRUŻYNA! BRAWO TRENER! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe gratulacje! 12.10.08, 10:32 No i gdzie sa dziś ci którzy przez ostatnie parę miesięcy głosili że nasi ZAWODNICY są g.... warci ??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułem ... IP: *.eranet.pl 12.10.08, 10:43 Ktoś musi wytłumaczyć Leo, gdzie przyjechał do pracy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw ursynów Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułem ... IP: *.eranet.pl 12.10.08, 11:40 Text of Leo Bennhakker in slightly modified Dutch English Since three months I've been a piece of shit. And now you say that I am a God again. I am not a piece of shit and not a God. Thank you. ============================================== Leo keep smiling ! You are a hero to us ! Best wishes to You from Ursynow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthor Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułem ... IP: 213.17.152.* 12.10.08, 12:20 Bzdurny tytuł pasujący do jego wypowiedzi jak piesc do nosa. On pił mówiąc to do tego jak postrzegają go polskie media. Zatem powiedział: Leo: "Przez ostatnie miesiace byłem (dla was "Media, dziennikarze tłum.) kawałkiem gówna a teraz jestem Bogiem. Otóż nie jestem ani jednym ani drugim" Po czym wyszedł z sali. Po minie było widać ze jest wkurzony. Nie jest prawdą zatem, że czuł sie jak kawałek gówna. To w Polsce był tak postrzegany. Zmieńcie ten tytuł jak najszybciej bo wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor boruc puscil szmate IP: *.tbcn.telia.com 12.10.08, 13:05 jak dudek z korea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmita Nie da sie ogladac i sluchac tego tlumaczenia IP: *.adsl.alicedsl.de 12.10.08, 13:07 Czy nie mozna w przyszlosci by zrobic podpisow do tego co mowi Leo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Siwy nieźle doii polaczków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 14:42 1 mln euro kontraktu za prowadzenie przeciętnej drużyny europejskiej gdy tymczasem trenerzy Dani, Szwecji, Holandi czy nawet Hiszpani dostają 2-3 razy mniej mimo że prowadzą reprezentacje do których poziomu gry polska nie zbliży się nawet za 20 lat. Ale wystarczy raz na 2 lata ograć jakiegoś znanego rywala i wieś tańczy i śpiewa aż do czasu gdy przyjdzie się zmierzyć z jakimś Ekwadorem czy Armenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik555 LeBiega ! IP: 89.108.243.* 12.10.08, 15:53 Nic się nie zmieniło; jako rzecze klasyk (nb. blisko związany ze sprawami, w których kompetencje LeBiegi są podobne do jego kompetencji w temacie piłki nożnej): "Nie nazywajmy szamba perfumerią". Gdyby Wawrzyniak był bazyliszkiem (dla dzieci Neo i Playa - to taki "warsiawski" smok, który zabijał wzrokiem), już byś nie żył! Po co zmieniłeś jedynego nominalnego lewego obrońcę na ofensywnego pomocnika, który od dwóch lat siada na ławce... dla widzów, i który "zawalił" krycie przy golu Fenina ? Postawiłeś u buka na Czechów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Borek Kolton na Bialorus IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 12.10.08, 16:25 Klamiecie krecicie - reprezentujecie grupa interesow - obrazacie i pewnie teraz nie mozecie przebolec zwyciestwa z czechami. Jeddzie na wschod Panowie a nie niszcie naszego futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułem .. IP: *.socal.res.rr.com 12.10.08, 18:12 'piece of shit' panowie, panie tlumacze to jest raczej polski odpowiednik 'kawalek szmaty', szmata' nalezy rozumiec znaczenie tego wyrazenia w emocjonalnosci Amerykanow czy Anglikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekW Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułem ... IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 12.10.08, 20:22 Beenhakker nigdy nie powiedzial ze ''czul sie jak kawalek g...'' nie padlo z jego ust ''i felt like a piece of ....'' powiedzial '' i was ...'' co w tlumaczeniu mozna rozumiec jako ''bylem spostrzegany jako, widziany jako kawalek g...'' ktos dal sie poniesc emocjom i zle przetlumaczyl wprowadzajac ludzi w blad i przekrecajac slowa trenera !!!Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułe IP: *.eranet.pl 12.10.08, 21:58 Oczywiście! Beznadziejnie spaprany tytuł, LEO powiedział I was a piece of shit TO YOU (czytaj - media, dziennikarze, "eksperci") To nie ON się uważa za "piece of shit" i za boga, tylko mówi, za kogo mają go inni ... (w zależności od wyników i gry naszych) Pozdr. PS. Piękny meczyk nasi zagrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Taka praca, panie Benhauer IP: 81.210.121.* 13.10.08, 11:13 Raz się jest na wozie, a raz pod wozem. Pana drużyna nic nie pokazała na ME i krytyka pod Pana adresem była zupełnie zasłużona. Najwyraźniej nie oglądał Pan "Misia" - tam prezes Ochódzki mówi do Jarząbka: "Trenerze, odpowiada pan za mecz, za wynik, za wszystko". I to się nie zmieniło, ani się nie zmieni. A w sobotę było pięknie, więc słowa pochwały jak najbardziej zasłużone. I proszę być gotowy, że jak dacie d... ze Słowacją czy San Marino czy kimkolwiek - znowu usłyszy Pan niejedno gorzkie słowo, proszę być tego pewnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfbread Leo Beenhakker: Przez ostatnie miesiące czułem ... IP: 85.219.168.* 13.10.08, 13:32 Niech nam żyje... Leslie Nielsen! Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Shit happens... 13.10.08, 17:37 Wczoraj, a moze przedwczoraj zamiescilem w tym portalu kilka zdan do pana Leo Beenkakkera. Zatytylowalem to "A piece of advise", co jest oczywistym bledem. Winno byc ADVICE. Za to przeoczenie bardzo przepraszam. Pozdrowienia z Nowego Jorku dla uwaznych internautow podpisanych "Milez" i "jast", oraz dobra dla nich rada, aby nie wylewali swojej agresji przy tak blahej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś