podpisanym 30.10.08, 19:11 jak mój dziadek mawiał tak i ja tu powiem " gó... chłopu, a nie zegarek" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zevol Re: Euro 2012 na Ukrainie: Przez kryzys wszystko 30.10.08, 19:28 Bardzo dobrze! To jest szansa zeby polska sama zrobila mistrzostwa Odpowiedz Link Zgłoś
suniemie.lk Trzeba mi na Ukraine, jak tam wszystko staje 30.10.08, 20:57 może i mnie się uda coś z tego Odpowiedz Link Zgłoś
fw20.info No to nam Ukraina ładnie rok 2012 zorganizowała. 30.10.08, 19:31 Niestety wodzirej opuści impreze i pewnie będzie Euro 2012 Polska-Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Euro 2012 na Ukrainie: Przez kryzys wszystko st... 30.10.08, 19:33 No to chyba są żarty jakieś?! Może to blef... Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Pomaranczowe pilki 30.10.08, 19:54 Najwazniejsze jest aby plki mialy pomaranczowy kolor na czesc Pomaranczowej Rewolucji. Mecze moga sie odbywac na Majdanie bo jest tam dosc miejsca. No i namioty sie znowu znajda. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 haha, nawet Ukraina będzie miała lepsze 30.10.08, 20:48 stadiony niż CCCP!!buahahahahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkoi i co sie glupcy cieszycie... 30.10.08, 20:22 ... polska glupota, szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg stadion przy ulicy UPA 30.10.08, 20:26 Mam ogromną sympatię do Ukrainy i bardzo lubię tam jeździć, pod pewnymi względami nas wyprzedzili (kolej na przykład, czystość, liczba połączeń...) ale nie oszukujmy się - za wcześnie na taką imprezę, jeszcze bardzo dużo mają do zrobienia. Skorumpowana milicja, fatalna służba zdrowia, brak procedur... A zupełnie inna rzecz to porachunki z historią. Choćby Wołyń nie jest jeszcze rozliczony. Nazwy ulic dla Polaka raniące jak nigdzie indziej. Wiem że historia ma swoje niuanse, ulica Piłsudskiego dla Litwina nieprzyjemna, ale takie ludobójstwo tam nie wchodziło w grę! A tam gdzie wchodziło, czyli w Niemczech, ulicy Himmlera nie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
madafaka_ua Re: stadion przy ulicy UPA 31.10.08, 09:04 czyściej? lepsza kolej? - podróż z kijowa do lwowa 12 godzin. karaluchy i inne atrakcje w pociagu. czystość na ulicach? - UA to kraj brudu na ulicach i nie dbania o jakąkolwiek wspólną własność. Jedyna rzecz którą uważam za lepszą to metro w Kijowie - jeździ szybko i dojeżdża prawie wszędzie. Życzyłbym sobie takiego w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
polishcanuck Euro 2012 na Ukrainie: Przez kryzys wszystko st... 30.10.08, 20:56 Euro1012 w Polsce i na Ukrainie to jeden powazny blad, Polacy nie spiesza sie z budowaniem autostrad i stadionow, bowiem widac ze Polacy mysla jak Amerykanie ze sa wszechmogacy, a Ukraina tez lepiej nie gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Euro 2012 na Ukrainie: Przez kryzys wszystko 30.10.08, 21:11 Błędem było to że się urodziłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
polishcanuck Re: Euro 2012 na Ukrainie: Przez kryzys wszystko 31.10.08, 21:17 rk111 napisał: > Błędem było to że się urodziłeś! Zobaczymy czy zrobia te stadiony i autostrady narazie nic im to nie wychodzi tylko gadaja a nic nie robia tak jak ty, taka sama oferma Odpowiedz Link Zgłoś
awalec i nowy prezes PZPN ....... 30.10.08, 21:57 p. Lato dobrze powiedzial ME z Niemcami. Dlaczego przyznano ME dwom biednym krajom Europy, powinni przyznac Polsce i drugiemu co ma juz gotowe stadiony i jkas kase. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Bonka nie wybrali jak kazal Ukrainiec no i odrazu 31.10.08, 05:45 Ukraina wycofuje sie z imprezy. Wyglada ze Lato byl przygotowany na taka zagrywke Tuska i okolic i wczesnej rozmawiaz z Niemcami. Tusiek beknie za te przewaly, to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Bonka nie wybrali jak kazal Ukrainiec no i od 31.10.08, 08:30 No oczywiscie, ze Tusk jest winien wszystkim plagom europejskim, poczawszy od kryzysu finansowego na Ukrainie poprzez tajne plany FIFA, a skonczywszy na glupocie niejakiej joli_z_dywit. Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 Euro 2012 na Ukrainie: Przez kryzys wszystko st... 01.11.08, 20:16 Ja tylko mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skończy bo jak juz widac prace na niektórych płaszczyznach juz sie rozpoczeły www.toaleta2012.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Euro 2012 na Ukrainie: Przez kryzys wszystko 03.11.08, 09:04 Nowym elementem wyborczym była "brutalna, wewnętrzna ingerencja" strony ukraińskiej, która ubrana w szaty przedstawiciela UEFA wskazała działaczom kto jest dobrym kandydatem, a kto złym. Delegaci poszli jednak na kompromis z Ukraińcami i nie wybrali kandydata złego (według Ukraińców to Kręcina), ani dobrego (Boniek). Mnie tam jest wszystko jedno. Grzegorz Lato nie będzie ani cudotwórcą, ani outsiderem. Bardzo szybko odkryjemy, że stoi na czele tego samego związku piłkarskiego, którym przez ostatnie dziewięć lat kierował Michał Listkiewicz. Nie podzielam naiwnej wiary, że od prezesa PZPN-u wszystko zależy. Jeśli gdzieś tam w III lidze ludzie będą chcieli "dawać", to znajdzie się też ktoś, kto zechce "brać". Jeśli korupcja w polskim futbolu jest tak powszechna, to powinna się nią zajmować policja kryminalna stosując odpowiednie techniki operacyjne. Skoro udało się w dużym stopniu wyeliminować łapownictwo przy egzaminach na prawo jazdy, to pewnie podobnymi metodami da się również działać w środowisku piłkarskim. Odpowiedz Link Zgłoś