Dodaj do ulubionych

Sebastian Mila dnia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:41
Cieszy mnie, że niemal codziennie pojawia się news z piłkarzem Śląska w roli głównej, ale szkoda że to tylko Mila :D On jest prostym, niegroźnym, poczciwcem, a dziennikarze lubią prowadzić z eksgwiazdą wywiady, natomiast eksgwiazda lubi ich udzielać :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Fear Re: Sebastian Mila dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 11:40
      Oj, jaka szkoda, ze tego wywiadu nie przeprowadził kolega redaktor Michał Szadkowski, wtedy na pewno z Mili udałoby się wydusić jeszcze więcej, i jeszcze, i jeszcze...

Zainteresowanych odsyłam do wywiadu, jaki kolega redaktor Szadkowski przeprowadził z v-ce prezesem Lecha Arkadiuszem Kasprzakiem. Żenada, po trzykroć. Przeprowadzanie wywiadu pod domniemaną teoryjkę to straszna sprawa, oj - straszna. Podobnie jak każde opisywanie wywiadu z Milą, mimo że chłop niczego, co śmieszne, straszne, lub chociaż dziwaczne nie opowiada.

Zczuba leci na dno, w piorunującym tempie leci.
      • leftt Re: Sebastian Mila dnia 14.11.08, 12:08
        Taki artykulik można wysmarzyć na podstawie wywiadu z każdym innym
        zawodnikiem.
    • Gość: Atrakcyjny Kazimie Re: Sebastian Mila dnia IP: *.as.kn.pl 14.11.08, 12:31
      Ja nie wiem czy ziomy ze zczuba, widziały mecze Mili skoro tak po nim jadą. Ale to takie frajerskie podejście, jak gra dobrze to cisza. Jak coś nie pojdzie , to od razu wylewają się komentarze krytyki, czyli w takich portalach jest albo najwyżej na zero, albo na minusie...
    • Gość: mailtome Re: Sebastian Mila dnia IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 13:07
      Redaktorzy zczuba... Załapaliście sobie robotę po godzinach w fakcie i się wam fucktowe maniery wyrobiły? Więcej dystansu, życzliwości i luzu, bo chamiejecie ;]
    • Gość: chucky Re: Sebastian Mila dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 14:58
      Drodzy współczytelnicy, skoro tak krytykujecie to może byście coś zrobili w kierunku żeby były fajniejsze tematy. Tak znam odzpowiedź: im płacą, oni mają pisać. Otóż oni to robią (i moim zdaniem całkiem nieźle), a więc zamiast narzekać zaproponujcie coś naprawdę wybitnie ciekawego tak, żeby zaspokoić własne żądzę.
    • pajac_kultury Re: Sebastian Mila dnia 16.11.08, 19:50
      ten artykuł również odmienił moje życie
      kiedy nie ma o czym pisać, milczenie jest wskazane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka