ad.no 28.11.08, 16:24 a podobno zczuba zarzekało sie ze juz nigdy nie przeprowadzi transmisji skokow... :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewwww Huuuuurrrraaaaa!!!! sezon w skokach narciarskic... IP: *.elgrom.laz.digi.pl 28.11.08, 16:44 jak ja kocham te wasze "transmisje" :D prawie tak bardzo jak skoki xD i piłkę nożną :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Skoki synchroniczne IP: *.chello.pl 28.11.08, 16:47 Skoro w zjeżdzie wprowadzono kros czyli wyścig gdzie startuje 4 zawodników i dopuszczalny jest kontakt czyli przepychanie, należy rozważyć wprowadzenie takiego uleprzenia w skokach n.p. startuje 3 zawodników jeden za drugim w odstępach 3 sekundowych. Do następnej serii kwalifikuje się ten (jak w boksie zawodowym w początkach XXw) który jest po wylądowaniu w NAJLEPSZEJ FORMIE. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Huuuuurrrraaaaa!!!! sezon w skokach narciarskic... 28.11.08, 17:07 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś
kamilcyc Stoch? 28.11.08, 17:21 już się ucieszyłem o usłyszałem Stoch okazało się że był to Koch. Snopek robi co może żeby uatrakcyjnić konkurs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tost Huuuuurrrraaaaa!!!! sezon w skokach narciarskic... IP: 193.0.242.* 28.11.08, 17:26 Słowenia to chyba jednak nad Adriatykiem nie M. Śródziemnym. To trochę jak Polska nad Morzem Północnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Huuuuurrrraaaaa!!!! sezon w skokach narciarskic... IP: *.dyn.optonline.net 28.11.08, 17:47 JAK ZWYKLE KOMPROMITACJA POLSKICH SKOCZKOW Z MALYSZEM NA CZELE.ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Huuuuurrrraaaaa!!!! sezon w skokach narciarsk IP: *.infocoig.pl 28.11.08, 18:02 a ty masz małego fiutka i duże kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Huuuuurrrraaaaa!!!! sezon w skokach narciarsk IP: *.chello.pl 28.11.08, 18:10 a ty masz ci...ko rozjechane i wielkie kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: huuuuuurrrraaaaa!!!! Sezon w skokach narciarsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 17:53 Huuuuurrrrraaaa!!! Jesteśmy w finałowej ósemce!!! Brawo chłopaki, czapki z głów, pokonaliśmy Ukrainę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Huuuuurrrraaaaa!!!! sezon w skokach narciarskic... IP: *.acn.waw.pl 28.11.08, 17:56 panowie zczubacy, pisze sie 'punktu' a nie 'punkta' :) tez kiedys myslalem, ze jest inaczej, ale potem siegnalem po slownik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Małysz się zesrał IP: *.chello.pl 28.11.08, 18:11 a tajner znowu się obsrywa w studio. jednym słowem wszystko w normie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Huuuuurrrraaaaa!!!! sezon w skokach narciarskic... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 18:16 Co za cwaniak prowadzi tą relacje??? Jakby prywatnego bloga sobie zrobił... Już bardziej mi się podobają "suche" wyniki niż taka relacja... Odpowiedz Link Zgłoś
junk.er Huuuuurrrraaaaa!!!! sezon w skokach narciarskic... 28.11.08, 18:19 Jak słucham Tainera to słyszę:"A w Ameryce biją murzynów". Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek Czy ktoś pamięta aby kiedyś w Kuusamo... 28.11.08, 18:46 konkurs skoków się odbył bez przeszkód z powodu silnego wiatru? Bo ja nie. Czy w związku z tym, decyzja aby przenieść Kuusamo na inny termin niż ten gdy tam tak zawsze rok do roku potężnie wieje naprawdę wymaga tytanicznego wysiłku intelektualnego ze strony organizatorów pucharu świata? ...najwyraźniej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Czy ktoś pamięta aby kiedyś w Kuusamo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 20:43 Niedawno były tam niezłe jaja, jak w pierwszym konkursie ustawionym właściwie przez podmuchy wiatru, nasz Stefan Hulnął 12-sty wynik i w kolejnym konkursie nie musiał startować w kwalifikacjach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha ŻCzuba zażużlij! 29.11.08, 11:55 Macie cała zimę nad myśleniem o zrobieniu relacji z zawodów żużlowych. Odpowiedz Link Zgłoś