Gość: Franz :) IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.12.08, 23:02 sarzalo... nie chce mi sie z toba gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebiesko-biały Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.mysmart.ie 14.12.08, 23:21 brawo! gazeta wyborcza kolejny raz pokazała jak bardzo jest stronnicza!! a do tego brak wiedzy w temacie! twórca artykułu jest amatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon :) IP: *.zax.pl 14.12.08, 23:33 Oj! Panie Sarzało! Jest Pan kolejnym pismakiem, który wydaje wojnę nie tym, co trzeba... Niech Pan sobie poczyta komentarze i zobaczy, kto ma rację!! Jak wszystko jest OK, to zawsze trzeba szukać dziury w całym. Typowa polska zaściankowość przez Pana przemawia. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 23:56 jasne a tych nowych kulturalnych kibiców to chyba pościągają z hiszpani albo anglii gdzie oczywiście sie nie bluzga tylko ciekawe co np znaczy "barca puta".redaktorku marny z Ciebie pismak w jakim Ty w ogóle świecie żyjesz razem z tymi działaczami klubowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack wyborcza IP: *.icpnet.pl 15.12.08, 01:07 prawie jak gazeta i wszystko na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belg Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.nwrknj.east.verizon.net 15.12.08, 01:23 W zasadzie pozostawie wypociny tego pismaka bez szerszego komentarza dodam tylko ze takie plwociny mogl wymyslic i ulozyc tylko jakis potomek Talibow Scizifreniczny Polak o afganskich korzeniach noszacy w sobie tylko i wylacznie plan zniszczenia sponiewierania jest w sumie bardzo ubogi intelektualnie Proponuje wiec azeby zignorowac idiote dokumentnie.Jezeli pismaku chcesz sie zemna spotkac w sadzie to odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luban Szarzalo czyli dziennikarzyna z kompleksami.. IP: 193.195.186.* 15.12.08, 01:34 Jaki cel ma taki artykul?? czy to prawda, ze chlopak pana dziennikarza nie zostal dobrze przyjety wsrod kibicow i stad teraz nastepuje atak na Lecha?? Czy pan S ma [po prostu kompleks ze strony ojca, ktorego nigdy nie poznal, a podobno byl kibicem pilkarskim, ktory gdy zobaczyl co sie wyklul ruszyl na szlak kibicowski i jeszcze nie wrocil?? (czytajac ten artykul nie tylko nie wroci, ale jeszcze bedzie zalowal, ze nie glosowal za aborcja..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 06:12 panie redaktorze pan jest idiotą, kolejnym dziennikarzem który swiat postrzega z telewizora i swojej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamW Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 07:46 Panu dziennikarzowi się w głowie poprzewracało, może z żalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: 212.160.172.* 15.12.08, 09:28 Ale o jakim klubie piszesz redaktorku? bo Lech Poznań ma barwy niebiesko-białe, chociaż sprawdź takie szczegóły buraku jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol z Poznania Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: 80.53.152.* 15.12.08, 10:58 Biedny Pan Sarzało !!! Kto mu zlecił napisanie tych bredni? Czy był on kiedykolwiek na meczu Lecha? Biedak nie ma pojecia o czym pisze. Kibicowanie Lechowi może zrozumieć tylko rodowity poznaniak a nie pismak na usługach Adama Michnika. To kolejny przykład 'rzetelności' Wyborczej. Ale na pewno ma powód by tak pisać. Ciekawe jaki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DON Nie biało-niebieskie tylko niebiesko-biała barwy p IP: 195.116.179.* 16.12.08, 00:14 Autor tekstu albo jest kompletnym pajacem albo kibicem legii i bardzo mu zależy żeby podjudzić atmosferę W Lechu... Cóż boli, że Lech na szczycie... I ma boleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korona Kielce Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 18:24 ten artykuł to tragedia niestety :/ wypada mieć tylko nadzieje że to informacje wyssane z palca,jak większość "nowinek" słabych dziennikarzy.Chodzi mi tu oczywiście o wypowiedź działacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MŁP Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:50 wg mnie pana dziennikarza w dziecinstwie chyba tata karmil "mlekiem" z napleta..... Ci "kibole" sa z druzyna w najgorszych chwilach i to oni z wlasnych kieszeni wykladaja pieniadze zeby byc z druzyna wszedzie. Szacunek dla PRAWDZIWYCH KIBICOW (czyt.kiboli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.chelmnet.pl 17.02.09, 15:11 Gó... prawda, przez takie artykuły Gazety Wyborczej, czy to Steca, Kubickiego czy innego Sarzały "normalni kibice" chcący oglądac futbol a nie kibicowac boją sie przyjśc na mecz.. Takie jak wy to nazywacie rozdzielanie biletów istnieje w każdym klubie ekstraklasy w którym jest więcej chętnych na mecz wyjazdowy niż biletów i nikt przeciw temu nie protestuje tylko wy szukacie problemu. Niestety to media dają ludziom obraz kibica. Gdyby nie wy na polskich stadionach było by bardziej kolorowo, a i frekwencja na pewno byłaby większa. Możecie spodziewac sie ogólnopolskiego protestu kibicom przeciw wam. A wtedy to inne, większe media będą miały o czym pisac (O WAS!) Obiektywny kibic z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za frajerstwo Legionista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 16:36 ten artykuł nawet do "fuckta" się nie nadaje... żenada, jak ukazujecie kibiców. szkoda, że sam jestem wiernym kibicem, ale nie chodzę na mecz po to by oglądać futbol, a po to by przede wszystkim zedrzeć gardło, rozciągać wielkie flagi, by rozebrać się do pasa - wtedy jest wesoło i to moja pasja... czuć ten klimat! pijany na meczu nigdy nie byłem, nigdy nikomu mordy nie obiłem... To jak media przedstawiają kibiców, to czysta żenada! Sam, jako Legionista, odnoszę się z szacunkiem do władz lecha za politykę wobec kibiców i wątpię by ktoś się tak z władz lecha wypowiedział... chciałbym widzieć źródło tych słów i to wiarygodne! też mogę napisać, że z tajnych źródeł wiem, że Tusk powiedział, że znowu połączymy się z Litwą. kibic, który nie idzie na mecz po to żeby go oglądać (jak chcę oglądać grę, to siedzę przed tv, bo dla mnie osobiście na meczu futbol jest sprawą drugorzędną i niewiele z meczu widzę - tylko pośpiewać i pomóc w swojej ekipie, by mówiono o nich 'najlepsi w Polsce' ), a jest przez klub szanowany czuje się bardzo doceniony i wcale nic złego nie robi. a wy również takich nazywacie 'bandytami' i oskarżacie o burdy, z którymi 95% z nich (nas) nie ma nic wspólnego. polska scena kibicowska to nie jest ubóstwianie piłkarzy jak w Anglii, jazda 500 km by ich wspomóc i popatrzeć na wspaniałe techniczne zagrania, tylko po to by godnie reprezentować barwy. i nie dziwota, że kibice na wyjazdach nie chcą ogórków, którzy kibicują dlatego, że uwielbiają jedenastkę futbolistów. zamiast ukazać dobre strony, że na polskich stadionach (mimo wielu wad) jest coraz ładniej dzięki ultrasom (szczytem hipokryzji jest krytykowanie wielkich flag i opraw, które upiększają widowisko, tworzą atmosferę i przyciągają nowych kibiców), to się ich szkaluje!!! szkoda, że we wszystkich grupach społecznych nie potępiacie tego co dobre. anty pozdro dla autora! Odpowiedz Link Zgłoś