Gość: Franek IP: 77.236.0.* 14.12.08, 14:55 :Spotkanie transmituje Dariusz Szpakowski" - zakończył wejście ze studia jego kolega Włodek. Czyżby TVP podpisała jakąś umowę ze SzpakuTV? Nawet tak porywający mecz może okazać się ciekawy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stef Re: Naprawdę ostatni mecz reprezentacji w tym rok IP: *.acn.waw.pl 14.12.08, 15:05 czemu nie bylo relacji z czuba z gran derbi? kiedys bywaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Naprawdę ostatni mecz reprezentacji w tym roku ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.08, 15:15 nawiązując do 10 min. "Nic". Nic - to też wydarzenie przez 10 min, w końcu nie straciliśmy bramki.. Odpowiedz Link Zgłoś
akwilon_stg Składy 14.12.08, 15:27 A macie gdzieś może składy obydwu ekip wraz z numerami? Odpowiedz Link Zgłoś
max.88 Naprawdę ostatni mecz reprezentacji w tym roku .. 14.12.08, 15:31 skoro taka nuda to na tvnie leci powtórka "Mam Talent" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Naprawdę ostatni mecz reprezentacji w tym roku .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.08, 15:38 [Ziiiieeeeeeew...] ale nuda. Ten Niemiec może ze dwa razy piłkę kopnął, Podolski czy Klose to z niego na pewno nie będzie. Zresztą gdyby miał rzekomo mieć talent, zdążyłby już dawno zagrać dla Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Naprawdę ostatni mecz reprezentacji w tym roku .. IP: *.ols.vectranet.pl 14.12.08, 15:41 czy naprawdę gra tam taki piłkarz o nazwisku "Komorwski" czy może "Komorowski"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o, kibic! Naprawdę ostatni mecz reprezentacji w tym roku .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.08, 15:51 Nie do wiary! Podczas wywiadu z Janczykiem i Łukasiewiczem w tle była trybuna, na której chyba siedział ... jakiś kibic! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc55 To jest wasza praca? IP: *.abhsia.telus.net 14.12.08, 16:23 Czy niema gdzies indziej na internecie opis tego meczu przez kogos kto lubi pilke, lubi polske, i umie opisac co sie dzije no boisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Naprawdę ostatni mecz reprezentacji w tym rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 16:42 mnie sie mecz podoba, troche jakbym ogladal lichtenstein albo san marino, taki polamatorski futbol, od ktorego niewiele wymagam, a wiec tym bardziej nie jestem zawiedziony. podziwiam szpakowskiego, ze jest w stanie to komentowac bez jakis wiekszych przerw na cisze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Dlaczego trybuny są puste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 16:45 Wydawało by się ze mecz odbywa się w pustej hali. Dlaczego nikogo nie ma na trybunach? bilety za drogie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Dziękujemy Panie Turku! IP: *.telpol.net.pl 14.12.08, 16:57 Po haśle z Turkiem spadłem z krzesła :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik balzaka sie jonka zawodowo IP: 12.236.5.* 14.12.08, 17:15 KTO WAS NAUCZYL (ja to robie od 10 lat) TAK PISAC OD KONCA DO POCZONTKU ???????? SIE ZALOZE O GRUBY PINIONDZ ZE "JEGO WIELKOSC t.j. michnik krajowy na to sam nie wpadl ! A PROPOS.: CZY KTOS Z WAS MOZE POTWIERDZIC ZE michnik krajowy SPI W JARMULCE ??? Odpowiedz Link Zgłoś