Gość: mic IP: *.chello.pl 02.01.09, 23:03 " Ja i Milan mamy te same cale " CALE???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eSMa Kaka: jako onomatopeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 23:22 kojarzy mi się ekstrmentalnie Odpowiedz Link Zgłoś
mik2007 Re: Kaka: jako onomatopeja 02.01.09, 23:50 jasne, dopiero sie zarzekał że nigdzie nie odejdzie pod żadnym pretekstem, a teraz już ale się znalazło... zaraz barwy zmieni jak kase lepszą dostanie... a paszoł, nie potrzebujemy takich... FORZA MILAN!!!! nawet bez Kaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Kaka: jako onomatopeja IP: *.zone3.bethere.co.uk 03.01.09, 01:48 bredzisz. kaka nie odejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj że ma zamiaru odchodzić z Milanu... IP: *.of.achtu.net 03.01.09, 02:00 Ma zamiar czy nie ;D Poprawcie to jeśli można ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: houq jeżeli kaka i milan mają te same cale i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 06:55 kaka chce odchodzić z milanu to ja proponuje temu analfabecie co to pisał żeby też chciał odchodzić bo jego calowy móżdżek sobie nie radzi z prostym tekstem...żenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruibar Kaka: Ja i Milan mamy te same cale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 14:42 Też sądzę, że Kaka zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś