Gość: dop IP: *.ists.pl 11.01.09, 16:15 SLEPTSOVA, " ona ma dobre nazwisko do biathlonu" :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wert Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.dyn.optonline.net 11.01.09, 16:41 moze ktos wWas czyta a Wy bezczelnie kopiujecie tabele z www.biathlonresults.com/resultpanel/resultpanel800.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.dyn.optonline.net 11.01.09, 16:42 strzelanie zawalilo dzisiejszy wyscig Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.icpnet.pl 11.01.09, 16:47 NIE NIE CHCEMY RELACJI Z BIATHLONU NA Z CZUBA BO PRZYNOSICIE PANU TOMKOWI PECHA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.01.09, 16:51 eee tam... rach ciach ciach :D Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_bb Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub 11.01.09, 19:28 Chcemy! Nigdy wcześniej nie oglądałem biathlonu i nie wiedziałem, że to takie krótkie! :E tę relację przeczytałem już po wszystkim, mam nadzieję, że na następną się załapię Jeśli po każdym wyścigu(?), który relacjonujecie, Sikora będzie miał żółty trykot możecie robić to częściej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brava Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:41 nie wyscigu a biegu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaroński Relacje z biathlonu IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.01.09, 16:50 Chcemy :) Tyle lat z biathlonem, i w końcu zczubaki się zainteresiły. Świetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrzykowski Re: Relacje z biathlonu IP: *.biskupin.wroc.pl 11.01.09, 16:58 nie chcemy.przestan tomku glupoty gadac;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szev Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czuba .. IP: *.wroclaw.mm.pl 11.01.09, 16:58 Heh, że też zabrali mi Eurosport na rzecz TVP Sport... Ta para komentująca tamże jest beznadziejna. Lata świetlne za Eurosportem. Pocieszali, że Sikora pudłował ale były to strzały minimalnie niecelne :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoku Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czuba .. IP: *.as.kn.pl 11.01.09, 17:00 Chcemy! Zwłaszcz jak w pracy będziemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seventim free pub 12.01.09, 07:25 hurry up! links for lifetime! www.99numbers.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobacz Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czuba .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 20:47 chcemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś