Dodaj do ulubionych

Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czuba ...

IP: *.ists.pl 11.01.09, 16:15
SLEPTSOVA, " ona ma dobre nazwisko do biathlonu" :D
Obserwuj wątek
    • Gość: wert Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.dyn.optonline.net 11.01.09, 16:41
      moze ktos wWas czyta a Wy bezczelnie kopiujecie tabele z
      www.biathlonresults.com/resultpanel/resultpanel800.html
    • Gość: wert Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.dyn.optonline.net 11.01.09, 16:42
      strzelanie zawalilo dzisiejszy wyscig
      • Gość: Pinki Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.icpnet.pl 11.01.09, 16:47
        NIE NIE CHCEMY RELACJI Z BIATHLONU NA Z CZUBA BO PRZYNOSICIE PANU TOMKOWI PECHA.
        • Gość: :) Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.01.09, 16:51
          eee tam... rach ciach ciach :D
          • kisiel_bb Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub 11.01.09, 19:28
            Chcemy!

Nigdy wcześniej nie oglądałem biathlonu i nie wiedziałem, że to takie krótkie! :E tę relację przeczytałem już po wszystkim, mam nadzieję, że na następną się załapię

Jeśli po każdym wyścigu(?), który relacjonujecie, Sikora będzie miał żółty trykot możecie robić to częściej
            • Gość: brava Re: Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:41
              nie wyscigu a biegu : )
    • Gość: Jaroński Relacje z biathlonu IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.01.09, 16:50
      Chcemy :)

Tyle lat z biathlonem, i w końcu zczubaki się zainteresiły. Świetnie :)
      • Gość: wyrzykowski Re: Relacje z biathlonu IP: *.biskupin.wroc.pl 11.01.09, 16:58
        nie chcemy.przestan tomku glupoty gadac;]
    • Gość: szev Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czuba .. IP: *.wroclaw.mm.pl 11.01.09, 16:58
      Heh, że też zabrali mi Eurosport na rzecz TVP Sport... Ta para komentująca tamże
      jest beznadziejna. Lata świetlne za Eurosportem.
      Pocieszali, że Sikora pudłował ale były to strzały minimalnie niecelne :-).
    • Gość: smoku Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czuba .. IP: *.as.kn.pl 11.01.09, 17:00
      Chcemy! Zwłaszcz jak w pracy będziemy ;)
    • seventim free pub 12.01.09, 07:25
      hurry up! links for lifetime! www.99numbers.com
    • Gość: dobacz Tomasz Sikora po raz pierwszy na żółto Z czuba .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 20:47
      chcemy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka