Gość: quentin IP: *.eranet.pl 18.01.09, 18:37 Po raz pierwszy nie udało się srinterkowi kupić sędziego i od razu przegrana. Żałosna drużyna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łapserdak San Siro nie chce puścić Kaki, pogrzebowy ton "... IP: *.ds10.agh.edu.pl 18.01.09, 19:19 Ja mogę puścić kakę i to znacznie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taichung Re: San Siro nie chce puścić Kaki, pogrzebowy ton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 19:20 nigdy nie przepadalem za Interem, Mourinho nie znosze, wiec bardzo mocno trzymam kciuki za Juve. Jestem pewnie ze stukna dzis faszystow z Rzymu i juz tylko kroczek do liderowania. Forza Bianco-Neri! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taichung Re: San Siro nie chce puścić Kaki, pogrzebowy ton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 19:25 ...a na zdjeciu w tle widzimy spadajaca gwiazde; jego gra w Milanie to na razie pomylka, ciekawe, czy znajdzie jaka-taka forme jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigos San Siro nie chce puścić Kaki, pogrzebowy ton ".. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 20:20 Ta klauzula w kontrakcie Kaki byłaby bez sensu. Milan sprzedaje Kakę za 100 mln funtów, po czym może wykupić go za 58,6 mln funtów... Brak logiki w takim myśleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo>trueblue< no proszę, kaka taki świętoszek, a grzech chciwoś IP: 80.48.45.* 18.01.09, 21:17 ...ci nam się tutaj szykuje :))) tyle że z anglii będzie miał trochę dalej do rzymu żeby to potem odpokutować pełznąc do papieża na kolanach...a jak je sobie już zedrze to mu nawet nie pomogą te miliony które dostanie za kopanie piłki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addd Re: no proszę, kaka taki świętoszek, a grzech chc IP: *.chello.pl 18.01.09, 21:39 Uprzejmię się uprasza władze Milanu, ManC i innych klubów o odpierd... się od Kaki. Musi zostać tam gdzie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal pilka nozna IP: *.zone3.bethere.co.uk 18.01.09, 23:15 co jak co ale w to ze te zasrane szejki Kake przekupia to nie wierzylem (dalej nie wierze do konca).. a myslalem ze jak w wakacje kupili Man City i zaczeli kase wystawiac (i to kwoty az obrzydliwe) i jak sie kluby i pilkarze na nich wypinali, to pokazali im ze nie wszystko jednak mozna kupic i ze Europa jednak pilki arabom nie sprzeda. mylilem sie (i dziwie sie teraz ze taki naiwny bylem)... wiem ze liga mistrzow juz jest jedna wielka fabryka pieniedzy, ale jakos jeszcze zachowywal sie ten duch pilki i jednak pieniedzmi nie mozna bylo jej wygrac (patrz Chelsea).. teraz pewnie bedzie wyscig szejkow z oligarchami... czekajcie tylko az Barca sie sprzeda i jakies arabskie logo wyiebie na koszulkach.... i gdzie sa te niedawne regulacje?? w premiership mialo byc nie wiecej niz 120000 tygodniowo (o_O) a tu juz sa kwoty takie wymieniane ze 120000 to jakas wczorajasza staweczka... w NBA potrafili wprowadzic limit gaz i jakos sie go trzymaja i zdaje to egzamin. mieszkam w anglii i powiem szczerze ze najmilej mi sie oglada puchar anglii, gdzie jakies slabe lokalne gniotki walcza z kolosami z premiership i co roku jest jakas sensacja co dociera bardzo wysoko.. to jest prawdziwy duch pilki. i kasa nie ma znaczenia. kazdy moze wygrac z kazdym... Kaka zostan :( Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuniu San Siro nie chce puścić Kaki, pogrzebowy ton ".. 18.01.09, 23:41 Sensacja nie w ATALANCIE, lecz w BERGAMO... Odpowiedz Link Zgłoś