Gość: kot a mówiłem malkontentom IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.09, 21:46 że jesteście bez sensu. Kto wiesza psy na drużynie w trakcie bardzo ważnego meczu ? Kibice muszą krzyczeć do końca. Po ostatnim gwizdku można zacząć grymasić że w słabym stylu, że coś tam. Brawo Polacy ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
matsabat MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo 27.01.09, 21:47 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST! JUŻ JESTEŚMY MISTRZAMI ŚWIATA, BO TO BYŁO MISTRZOSTWO ŚWIATA W KOŃCÓWCE!!! Mamy dużo czasu - mój ulubiony tekst for ever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwic MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:47 !!!!!!!!!!!!!!! BRAWO!!!!!!!!!! GRATULACJE, JESTEŚCIE DEBEŚCIAKI!!!!!!!!! KJOCHAM WAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmal MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 27.01.09, 21:47 Chlopaki wrocili zza swiatow. Teraz po zloto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_qb Re: MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:47 JEEEEEEEESTTT!!!!! QREEEWAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESST!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom3151 MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:47 Szkopy jadą do domu może ogolą wąsy temu trenerowi, gratulacje dla NASZYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Wenta PROROK IP: *.acn.waw.pl 27.01.09, 21:47 Polska WYGRAŁA Wenta PROROK HURRRRRRRRRRRRRRRRRRA !!!!!!!!!!!!!! ps. (Szwaby przegrały) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:48 hahah, cuda się zdarzają cytat kolejki ;) - wenta w 59,46 minucie 'panowie, jak wprowadzą siódmego, blokować, będzie pusta brama, MAMY DUŻO CZASU' :) oglądałem mecz na wynikilive-pl i polecam, bez idiotycznego komnatarza tvp duzo lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeee jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eestttttttttttttt IP: *.eranet.pl 27.01.09, 21:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czorny MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:48 COŚ PIĘKNEGO !!! Panowie z reprezentacji w taki stres mnie wprowadzili że szok ;)) POLSKA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chester MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.ramtel.pl 27.01.09, 21:48 Przyznaję się nie wierzyłem :/ To co się zdarzyło jest takie niepolskie! Pięknie Panowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
bez-pamieci MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo 27.01.09, 21:48 Jeszcze Polska nie zginęła........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siemion Re: MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:48 Coś nam Johan nagle przycichł... ciekawe dlaczego... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: 84.201.210.* 27.01.09, 21:48 wszyscy którzy ich skreślili co teraz napiszą??????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:54 Aco maja napisac: kapeluch z glowy , gratulacje.Dobranoc.Gość portalu: joł napisał(a): > wszyscy którzy ich skreślili co teraz > napiszą??????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek302 MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.chomiczowka.waw.pl 27.01.09, 21:49 i wygrlalismy trzeba wierzyc do konca jeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssstttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!johann gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWIAK W widzewskim stylu!!! :) IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 21:50 W WIDZEWSKIM STYLU!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:50 NIE - PRA - WDO - PO - DO - BNE !!! Brawo chłopaki, tego meczu nie zapomnę do końca życia! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Revilform Re: MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.09, 21:50 Wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygraliśmy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 21:50 "klawo jak cholera" to delikatnie powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emc Gratulacje!!! IP: *.aster.pl 27.01.09, 21:51 zawału prawie dostałem, zamykałem oczy ale WIELKIE GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.toya.net.pl 27.01.09, 21:51 nie ma to jak sobie porządnie ryknąć z radości :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rukatka MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:51 CUD CUD CUD!!!!!! BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Jutro zapisuje malego na reke :)))) IP: *.dhcp.studentenwerk-bielefeld.de 27.01.09, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:52 dziękuje ci tato że jestem POLAKIEM !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris MŚ: Polska - Norwegia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:52 bloglujan.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
scandic relacja z aftenposten.no 27.01.09, 21:53 Relacja w norweskiej gazecie aftenposten: 60. minuta - POL-NOR 30-30: Po "czasie" Norwegia zdejmuje bramkarza. Kjelling gra w zielonej koszulce i wtedy dochodzi do katastrofy. Norwegia popełnia błąd w ataku, Polska przejmuje piłkę i rzuca do pustej bramki. Polska przechodzi do półfinału. Odpowiedz Link Zgłoś
mentice Re: relacja z aftenposten.no 27.01.09, 21:59 Trzeba podziekowac Norwegom, ze zdjeli bramkarza. Remis ani nam ani Norwegom nic nie dawal. Wiec albo oni rzucili by na bramke, albo dali nam wygrac. Jako ze zgubili pilke to dali nam szanse na bramke. Brawo Norwegia. Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: relacja z aftenposten.no 27.01.09, 22:02 Dobry horror nie jest zły, zwłaszcza z happy-endem. PS. Ciekawe czemu Aftenposten nie ma forum :-? Odpowiedz Link Zgłoś