Gość: robak Zdjąć plakaty z witryn sklepowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 16:56 Jeśli sprzedałeś choć 1 mecz Lecha,to lepiej się wyprowadż do innego kraju i nie pokazuj się w Poznaniu już nigdy.Żałuję,że <cię> poznałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemo Halohalo! IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.09, 18:53 A czy ktoś może mi wyjaśnić co się stanie jeżeli okaże się że korupcja w Lechu nie miała charakteru zorganizowanego,zinstytucjonalizowanego,tzn nie brały w niej udziału władze Lecha z 2004.A co gdy okaże się że Reiss dał się kupic tylko w jednym,góra trzech meczach.Jak to ma się np do sprawy Arki.Chodzi mi o stosunek winy do kary.Myślę że skończy się na karze finansowej,i Lech powinien ją zapłacić niezależnie od okoliczności.Tak czy inaczej Reiss już w Poznaniu skończony.Szkoda tylko tych tysięcy szkrabów biegających z jego koszulką po całym Poznaniu.Po zatrzymaniu Wójcika mógł się sam zgłosić,inaczej by to wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Władze Lecha zszokowane zatrzymaniem Piotra R. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 19:19 A kto go zatrzymał Wrocławska policja! Śląsk Wrocław odwieczny rywal kolejorza! Odpowiedz Link Zgłoś