Gość: karem IP: *.aster.pl 06.02.09, 09:19 oj zeby sie nie okazalo ze i po ciebie przyjada lada dzien....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wujek Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha... IP: 83.238.7.* 06.02.09, 09:35 Sam zes za młodu mecze sprzedawał a teraz udajesz zszokowanego. BEZ SCIEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax stara śpiewka "ja nie sprzedawałem, moja drużyna IP: *.bph.pl 06.02.09, 09:35 też nie", "nie kupowaliśmy" teraz rozumiem, że Boniek miał rację - trzeba wprowadzić masową abolicję od jakiejś daty X oraz system kar - odbiór punktów i wpłata kasy za inne sezony. Na przykłąd pełna abolicja do 2005 a od 2005 roku do wyboru obligatoryjna relegacja lub -10 punktów i milion złoty do wpłaty Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha.. 06.02.09, 09:41 > "Odpowiedział mi: Świr, nigdy w życiu nie sprzedałem meczu."- No i widzisz, widzisz? Okłamał Cię, taki z niego kolega ;) Z drugiej strony, może Reksio po gębie nie chciał oberwać, bo Świr sam mówił, że do rękoczynów mogłoby dojść :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymeo Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:48 Świerczewski ps. "Gorący kubek" już zapomniał jak się podłożył na Olimpiadzie w Barcelonie??!! Przyjdą i po niego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lec IP: *.man.poznan.pl 06.02.09, 09:54 Swiety nic nie wiedzial smiechu warte! po prostu nie rob z siebie pajaca bo i tak nikt w to nie wierzy ! po ciebie tez przyjda i ci wtedy ten wywiad przytocz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko patrzcie jaki uczciwy człowiek! IP: *.icpnet.pl 06.02.09, 09:53 nigdy nic chodzący skarb. Pamiętaj, że nie ma niewinnych są tylko źle przesłuchani jak mówił Dzierżyński, a na pewno się znał na rzeczy bo był wybitnym praktykiem Odpowiedz Link Zgłoś
barej Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha.. 06.02.09, 10:00 Ale autorytet się wypowiedział,żenada!!!! Chłopie ty nie zabieraj głosu nawet jak cię proszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 16:01 > Chłopie ty nie zabieraj głosu nawet > jak cię proszą. jemu radzisz a sam po co morde otwierasz nawet nieproszony ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha.. IP: *.centertel.pl 06.02.09, 10:17 "Może Lechowi jakiś podejrzany mecz się zdarzył, nie chcę tego oceniać, od tego jest sąd. Ale drużyna była biedna, klub ledwo wiązał koniec z końcem, graliśmy właściwie za obietnice" Te dwa zdania mówią wszystko i są zaprzeczeniem tego co powiedział wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon214 Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha.. IP: *.ruch.com.pl 06.02.09, 10:18 A co ma powiedzieć? Sprzedawałem? albo że chociaż wiedział? Wyobraźcie sobie, że w wywiadzie mówi: -tak, wiedziałem o sprzedawaniu. Na drugi dzień miałby wizytę smutnych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPOSS Re: Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 10:27 Może lepiej nic nie mówić i ... czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Machnik Reksio już nie zaszczeka! IP: *.cku.wroc.pl 06.02.09, 10:43 Najbardziej mi się podoba jak kib(o)le Leszka kreują Reissa na bohatera niemal jak z antycznej tragedii, z Sofoklesa, albo Ajschylosa: "jeśli zarzuty tyczą się tylko pojedynczych spotkań, to nie może ona przekreślić całej dotychczasowej kariery Reissa. Zawodnika, który od dziecka kocha Lecha. Może właśnie dobro klubu nakłoniło go do tego czynu? Może oszukał on tysiące kibiców po to, aby Kolejorz mógł dalej funkcjonować?" Skandaliczna całość: www.lechpoznan.com/index.php?op=view&id=3055 Jej autor - Michał Jankowski - Anna Kłodzińska kibiców Lecha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Logika rozmyta IP: 194.39.141.* 06.02.09, 10:43 Swierczewski nie sprzedal. Reiss mu mowi ze nie sprzedal. Ci co sprzedaja to frajeszy wedlug Swira. Ale z drugiej strony byla bieda i ktos jednak mogl sprzedac. Swierczewski nie nazwie wprost Reissa frajerem bo to jego kumpel, wiec z jednej strony pokazuje ze brzydzi sie korupcja, ale z drugiej zlego slowa o Reisiku nie powie. Jak bylo naprawde pewnie i tak sie nie dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartas Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha.. IP: 217.96.93.* 06.02.09, 11:35 Świerczewski! Na Twoim miejscu to siedziałbym cicho bo za chwile i Ty tam wylądujesz a zawiasów nie będzie bo masz jeszcze historie z Milenem. Z Ciebie jest taki sam autorytet moralny jaki komentator czyli beznadziejny.... Odpowiedz Link Zgłoś
barej Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha.. 06.02.09, 11:44 A w tym wszystkim najgorsze jest to,że bartas ma rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha... IP: *.icpnet.pl 06.02.09, 11:59 by taki 'fryzjer'mogł dzialac musial miec patronów u szczytu którzy twirdzili że nic niewiedzą jakoś o nich nie słychać z tej australii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piejo kury nastepni:scherfchen, bosacki i Golinski IP: 213.17.225.* 06.02.09, 12:52 oni wtedy rządzili klubem, a raczej jego wynikami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygiejks Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 12:59 ... jasne grał w gksie taty dziurowicza i nie handlował ... jasne świerczewski jasne ... tak samo prawdziwe jak mateja mistrzem świata w lotach najciarskich ... buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Piotr Świerczewski a po co do lecha go sprowadzili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 13:02 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha.. IP: *.b-ras2.dbn.dublin.eircom.net 06.02.09, 13:05 czytajcie między wierszami.świerczewski pytał pana P.czy ten go sprzedał a on odpowiedział nie piotruś,ciebie nigdy nie sprzedam że meczami chandlowaliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojak Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 14:20 Jak dla mnie Świerczewski to nie jest autorytet który może osądzać innych, szczególnie kiedy jego sprawa toczy się w sądzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Piotr Świerczewski o podejrzanych meczach Lecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:09 "Autorytet" do takich dyskusji na temat korupcji? Nastepny, który nic nie widział i nie słyszał i jest ciężko oburzony zachowaniem swoich kolesi - cyt. "frajerów" z boiska i nie tylko. Ale w to wszystko nie wierzy i już! Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak ale ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:23 Świrowi w nic nie można wierzyć,a z Reissem byli najlepszymi kumplami w Lechu,więc trudno żeby na niego nadawał. Odpowiedz Link Zgłoś