Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:25
Jakby co, to relacja na żywo Juventus - Chelsea na www.live.chelsealive.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: javier Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 83.168.111.* 10.03.09, 20:34
      a zczubaki widzialy kto bedzie przyszloroczna rewelacja LM?
      myimgs.my.funpic.de/show.php/188_manchester.city.jpg.html :)
      • Gość: robinho Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 91.193.99.* 10.03.09, 20:40
        spitalajcie z tym szampanem, żebyście sie nie zesrali
    • 12.12a1 Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo 10.03.09, 20:44
      Chyba Juventus nie da sie wykolowac.Mam nadzieje,ze po rzutach karnych odprawi
      druzyne FSB do Londynu.
      • kcramsib Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo 10.03.09, 21:37
        The Blues wrócą do Londynu czekać na wyniki losowania które zdecyduje kogo
        pobiją w ćwierćfinale ;] I gitara :)
    • sirseb widzicie flage "Solidarnosci"? 10.03.09, 20:44
      hahahaha
      "nasi tu byli"
      pzdr
      • Gość: cwir Re: widzicie flage "Solidarnosci"? IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 20:48
        hehe dzieki :)

myslalem ze mam zwidy :D:D:D
      • Gość: Ojebejbe Re: widzicie flage "Solidarnosci"? IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:38
        >nasi tu byli

Reklama podczas przerwy w meczu Juve-Chelsea :D

www.youtube.com/watch?v=I42fxNIjMsI
    • Gość: sokoleoko Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.merinet.pl 10.03.09, 20:45

strasznie super ten filmik z reiną i casillasem ;)
    • Gość: kibic Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:52
      3. min. Liverpool, jak na hiszpański zespół przystało, od razu zaatakował.
      Dwie wrzutki w pole karne zablokowane przez obrońców. Potem jeszcze próbował
      strzelać Babel, ale ponownie blokują obrońcy.

hehehehe zastanówcie się czubowcy co wy piszecie bo żal was czytac
      • Gość: mic Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.09, 22:47
        nie wyczułeś widzę ironi :P
        (przyjzyj się ilu hiszpanów jest w składzie Liverpoolu a ilu Realu)
        ps: szkoda że Real odpadł... na zwycięstwo w LM i tak szans nie miał a tak łatwiej mu będzie bronić mistrzostwa...
    • akwilon_stg Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo 10.03.09, 20:53
      Toście mecz wybrali, ale cóż z gustami się nie da dyskutować. :) Ja osobiście
      nie lubię ani Liverpoolu ani Realu, więc idę sobie sobie znaleźć inny mecz. :D
    • Gość: Ojebejbe Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:02
      Z patriotycznego obowiązku odpuściłem sobie Juve-Chelsea.

„Wawśniak” narazie głównie do tyłu, ale celnie. Przez „do tyłu” nie rozumiem
      tylko bramkarza, czy innych obrońców, ale także pomocników. Przed chwilą
      „Wawśiniak” był pod polem karnym Villarealu.

Hiszpanie cisną, Panathinaikos (w osobie Karagounisa) głównie się przewraca i
      dyskutuje z sędzią
    • Gość: Bob Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 21:03
      Pomimo iż wielbię was zczubowcy, czy jak was tam można nazywać to muszę
      zaznaczyć,iż nie ustrzegliście się już dziś błędów, Dirk Kuyt nazywa się Kuyt
      a nie Kuijt.
      PS tylko nie myślcie że jestem hipokrytą
    • Gość: geba Hała Madrid..:P IP: *.system-sat.pl 10.03.09, 21:03
      i juz torres.. żegnaj Madrycie..:)

Visca el Barca..:):):)
    • Gość: andrew Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 10.03.09, 21:04
      ktoś wie gdzie w necie można obejrzeć któryś z dzisiejszych meczów?
      • Gość: Ojebejbe Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:05
        > ktoś wie gdzie w necie można obejrzeć któryś z dzisiejszych meczów?

Ja wiem.
    • Gość: Ojebejbe Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:08
      O. Przed chwilą „Jakub Le Polonie” ładnie powalczył z napastnikiem i podawał na
      wolne pole wzdłuż linii bocznej. Nie jest źle.
      • Gość: Ojebejbe Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:12
        Ustream się zbuntował. Nie było źle. Teraz nie jest w ogóle. Szukam :/
    • Gość: michal ale sedzia zgnoil Real... IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 21:16
      moze i Liverpool gra lepiej ale przy pierwszej bramce Torres polozyl Pepe a
      karny to juz kpina...
      • Gość: WW Re: ale sedzia zgnoil Real... IP: *.acn.waw.pl 10.03.09, 21:33
        Sędzia - Real 2:0, chociaż z gry Liverpool ma więcej i powinien wygrywać, ale
        sposób w jaki sędzia zniszczył Real w tym meczu budzi niesmak.
    • Gość: ukasz Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:18
      niezły mecz, ale niestety dzięki matołom z TVP zmuszony jestem
      oglądać na streamingu - oni wolą m jak miłość oraz film o kung-fu...
      taka ta nasza tvp fuuuu
    • Gość: Ojebejbe Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:33
      Chelsea z wolnego (25m), Buffon broni - przyciskając piłkę do słupka... od
      wewnętrznej strony bramki. Sędzie gola nie uznaje.

Chwilę później chyba chciał zagrać fair play, bo prawie dał przelobować się
      Lampardowi, jednak piłka odbiła się od poprzeczki. Essien dobijał z 5m. Dobił.
    • Gość: Ojebejbe Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:41
      Hm. Gol Iaquinty nie padł po wymianie podań „z pierwszej piłki”. Trezeguet
      pięknie przyjął piłkę tyłem do bramki i tyłem odegrał tak, jak mało kto
      potrafiłby podać do przodu.

Kandydat może nie do bramki kolejki, ale asysty na pewno.
    • Gość: michal no i po ptokach :) IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 21:52
      przelaczam sie na Juve - Chelsea
      • Gość: Ojebejbe Re: no i po ptokach :) IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:53
        Tu raczej też po ptokach.
        • Gość: michal Re: no i po ptokach :) IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 21:55
          czy ja wiem. 2 bramy u siebie w 40 minut to jeszcze nie taki dramat zdobyc. nie
          to co 4 na wyjezdzie w kazdym razie :)

a jak Chelsea strzeli brame to spadam grac w Killzone 2 :D
          • Gość: michal Re: no i po ptokach :) IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 22:31
            no i ide grac...

a i chce wspomniec tylko ze to moja ostatnia wizyta na jakiejkolwiek relacji "z
            czuba". wpis co 5 minut to jest kpina jakas. pracowac wam sie nie chce?
            zeszmacacie sie od jakiegos czasu jak i cala gazeta.pl.. placa wam chyba za
            duzo. nadmiar kasy w agorze? w sumie nie dziwne skoro portal z ktorym sie moglem
            kiedys utozsamic zostal przerobiony na generatora klikniec do ktorego pisza
            jakies pseudodziennikarzyny od siedmiu bolesci co nawet zdania dobrze
            przetlumaczyc nie potrafia (a jak sami cos napisza to sie zastanawiam kto ich
            polskiego uczyl)...

nara "z czuba"
    • Gość: owca Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 21:52
      yeee!!! Bić szwabów, bić szwa... znaczy się bić Real, bić Real!!!
    • Gość: owca Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 21:56
      Czy sekta madrycka nadal wierzy?
    • Gość: Logan Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:58
      Juande Ramos chyba chce wszystkim udowodnić że kompletnie nie rozumie w co te
      angielskie kluby grają.
    • Gość: Radziu Real to pipy IP: *.chello.pl 10.03.09, 22:00
      Kazdy wie ze real to pipa co niego li siE barca najleprza jest ? w goleniu tez
    • Gość: GG Masakra... znowu angole górą...:/ IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 22:29
      Real - blamaż nad blamażami, absolutna kompromitacja. Z winy sędziego czy nie -
      jak się chce awansować, to jakieś bramki trzeba strzelać...

Juve - szkoda.. widać niewiele zabrakło :/

A najgorzej, że znów ten sqrwiały L'pool się prześlizgnął! Co za [...] :/ I znów
      im sędzia pomaga!!!
      • Gość: xxxx Re: Masakra... znowu angole górą...:/ IP: *.range81-159.btcentralplus.com 10.03.09, 22:34
        przeslizganal sie. ha ha ha. 5:0 w dwumeczu z realem - tymi starymi ciotami
    • Gość: yosemitesam Wenta znów triumfuje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:35
      Dlaczego Villareal pokonał Greków? Bo wpuścili na boisko Wentę (Javi Venta musi być jakimś krewnym Bogusia ;-))
    • Gość: aapa Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 22:35
      L`pool goni ładnie, ale Bayern chyba nie da się doścignąć. Półwysep Iberyjski niezłe baty dziś zbiera.
    • Gość: banan Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 22:36
      real bate a ja z baru do chaty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka