Gość: chels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:25 Jakby co, to relacja na żywo Juventus - Chelsea na www.live.chelsealive.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: javier Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 83.168.111.* 10.03.09, 20:34 a zczubaki widzialy kto bedzie przyszloroczna rewelacja LM? myimgs.my.funpic.de/show.php/188_manchester.city.jpg.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robinho Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 91.193.99.* 10.03.09, 20:40 spitalajcie z tym szampanem, żebyście sie nie zesrali Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo 10.03.09, 20:44 Chyba Juventus nie da sie wykolowac.Mam nadzieje,ze po rzutach karnych odprawi druzyne FSB do Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo 10.03.09, 21:37 The Blues wrócą do Londynu czekać na wyniki losowania które zdecyduje kogo pobiją w ćwierćfinale ;] I gitara :) Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb widzicie flage "Solidarnosci"? 10.03.09, 20:44 hahahaha "nasi tu byli" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Re: widzicie flage "Solidarnosci"? IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 20:48 hehe dzieki :) myslalem ze mam zwidy :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Re: widzicie flage "Solidarnosci"? IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:38 >nasi tu byli Reklama podczas przerwy w meczu Juve-Chelsea :D www.youtube.com/watch?v=I42fxNIjMsI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokoleoko Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.merinet.pl 10.03.09, 20:45 strasznie super ten filmik z reiną i casillasem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:52 3. min. Liverpool, jak na hiszpański zespół przystało, od razu zaatakował. Dwie wrzutki w pole karne zablokowane przez obrońców. Potem jeszcze próbował strzelać Babel, ale ponownie blokują obrońcy. hehehehe zastanówcie się czubowcy co wy piszecie bo żal was czytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.09, 22:47 nie wyczułeś widzę ironi :P (przyjzyj się ilu hiszpanów jest w składzie Liverpoolu a ilu Realu) ps: szkoda że Real odpadł... na zwycięstwo w LM i tak szans nie miał a tak łatwiej mu będzie bronić mistrzostwa... Odpowiedz Link Zgłoś
akwilon_stg Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo 10.03.09, 20:53 Toście mecz wybrali, ale cóż z gustami się nie da dyskutować. :) Ja osobiście nie lubię ani Liverpoolu ani Realu, więc idę sobie sobie znaleźć inny mecz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:02 Z patriotycznego obowiązku odpuściłem sobie Juve-Chelsea. „Wawśniak” narazie głównie do tyłu, ale celnie. Przez „do tyłu” nie rozumiem tylko bramkarza, czy innych obrońców, ale także pomocników. Przed chwilą „Wawśiniak” był pod polem karnym Villarealu. Hiszpanie cisną, Panathinaikos (w osobie Karagounisa) głównie się przewraca i dyskutuje z sędzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 21:03 Pomimo iż wielbię was zczubowcy, czy jak was tam można nazywać to muszę zaznaczyć,iż nie ustrzegliście się już dziś błędów, Dirk Kuyt nazywa się Kuyt a nie Kuijt. PS tylko nie myślcie że jestem hipokrytą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geba Hała Madrid..:P IP: *.system-sat.pl 10.03.09, 21:03 i juz torres.. żegnaj Madrycie..:) Visca el Barca..:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 10.03.09, 21:04 ktoś wie gdzie w necie można obejrzeć któryś z dzisiejszych meczów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:05 > ktoś wie gdzie w necie można obejrzeć któryś z dzisiejszych meczów? Ja wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:08 O. Przed chwilą „Jakub Le Polonie” ładnie powalczył z napastnikiem i podawał na wolne pole wzdłuż linii bocznej. Nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:12 Ustream się zbuntował. Nie było źle. Teraz nie jest w ogóle. Szukam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal ale sedzia zgnoil Real... IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 21:16 moze i Liverpool gra lepiej ale przy pierwszej bramce Torres polozyl Pepe a karny to juz kpina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: ale sedzia zgnoil Real... IP: *.acn.waw.pl 10.03.09, 21:33 Sędzia - Real 2:0, chociaż z gry Liverpool ma więcej i powinien wygrywać, ale sposób w jaki sędzia zniszczył Real w tym meczu budzi niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukasz Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:18 niezły mecz, ale niestety dzięki matołom z TVP zmuszony jestem oglądać na streamingu - oni wolą m jak miłość oraz film o kung-fu... taka ta nasza tvp fuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:33 Chelsea z wolnego (25m), Buffon broni - przyciskając piłkę do słupka... od wewnętrznej strony bramki. Sędzie gola nie uznaje. Chwilę później chyba chciał zagrać fair play, bo prawie dał przelobować się Lampardowi, jednak piłka odbiła się od poprzeczki. Essien dobijał z 5m. Dobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:41 Hm. Gol Iaquinty nie padł po wymianie podań „z pierwszej piłki”. Trezeguet pięknie przyjął piłkę tyłem do bramki i tyłem odegrał tak, jak mało kto potrafiłby podać do przodu. Kandydat może nie do bramki kolejki, ale asysty na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal no i po ptokach :) IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 21:52 przelaczam sie na Juve - Chelsea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Re: no i po ptokach :) IP: 195.117.201.* 10.03.09, 21:53 Tu raczej też po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: no i po ptokach :) IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 21:55 czy ja wiem. 2 bramy u siebie w 40 minut to jeszcze nie taki dramat zdobyc. nie to co 4 na wyjezdzie w kazdym razie :) a jak Chelsea strzeli brame to spadam grac w Killzone 2 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: no i po ptokach :) IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.03.09, 22:31 no i ide grac... a i chce wspomniec tylko ze to moja ostatnia wizyta na jakiejkolwiek relacji "z czuba". wpis co 5 minut to jest kpina jakas. pracowac wam sie nie chce? zeszmacacie sie od jakiegos czasu jak i cala gazeta.pl.. placa wam chyba za duzo. nadmiar kasy w agorze? w sumie nie dziwne skoro portal z ktorym sie moglem kiedys utozsamic zostal przerobiony na generatora klikniec do ktorego pisza jakies pseudodziennikarzyny od siedmiu bolesci co nawet zdania dobrze przetlumaczyc nie potrafia (a jak sami cos napisza to sie zastanawiam kto ich polskiego uczyl)... nara "z czuba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 21:52 yeee!!! Bić szwabów, bić szwa... znaczy się bić Real, bić Real!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 21:56 Czy sekta madrycka nadal wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:58 Juande Ramos chyba chce wszystkim udowodnić że kompletnie nie rozumie w co te angielskie kluby grają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziu Real to pipy IP: *.chello.pl 10.03.09, 22:00 Kazdy wie ze real to pipa co niego li siE barca najleprza jest ? w goleniu tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Masakra... znowu angole górą...:/ IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 22:29 Real - blamaż nad blamażami, absolutna kompromitacja. Z winy sędziego czy nie - jak się chce awansować, to jakieś bramki trzeba strzelać... Juve - szkoda.. widać niewiele zabrakło :/ A najgorzej, że znów ten sqrwiały L'pool się prześlizgnął! Co za [...] :/ I znów im sędzia pomaga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Masakra... znowu angole górą...:/ IP: *.range81-159.btcentralplus.com 10.03.09, 22:34 przeslizganal sie. ha ha ha. 5:0 w dwumeczu z realem - tymi starymi ciotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Wenta znów triumfuje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:35 Dlaczego Villareal pokonał Greków? Bo wpuścili na boisko Wentę (Javi Venta musi być jakimś krewnym Bogusia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aapa Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 22:35 L`pool goni ładnie, ale Bayern chyba nie da się doścignąć. Półwysep Iberyjski niezłe baty dziś zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Liga Mistrzów się rewanżuje Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 22:36 real bate a ja z baru do chaty Odpowiedz Link Zgłoś