Gość: mat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:44 We Wronkach poza Amicą jest niezla puszka tam jest twoje/świadomie z malej litery/ miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lech_Poznań [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 13:38 Gość portalu: mat napisał(a): > We Wronkach poza Amicą jest niezla puszka tam jest twoje/świadomie z > malej litery/ miejsce. nie wiem czy wiesz, ale w Państwie Prawa w jakim żyjemy - przynajmniej tak mi się czasami wydaje - do "niezłej puszki" idzie się po otrzymaniu prawomocnego wyroku. Jak chcesz iść tam z własnej woli to Tobie /świadomie z dużej litery/ pewnie nikt nie zabroni, ale dopóki nie ma rozprawy, nie ma tez winnego. Naucz się tego, to nie takie trudne a na przyszłość Ci mogą Ci się przydać takie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
dickers o srejsik się podmył :)))) 18.03.09, 13:41 kundel dał głos, che,che,che lepiej zacznij mówić prawdę, chociaż pewnie masz pełne gacie i będziesz szedł w zaparte w sumie nauczyły cię tego ziomale z zarządu :)))) to nic nie da, posiedzisz dłużej i zmiekniesz...chociaż twój tyłek do bolców przyzwyczojony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: o srejsik się podmył :)))) IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 13:57 Jakbyś miał za grosz przyzwoitości, to byś chociaż nie nabijał się i nie przeinaczał nazwiska... ale tego wymaga się tylko od kulturalnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Re: Piotr Reiss: Jestem czysty 19.03.09, 07:41 Gość portalu: k napisał(a): > Gość portalu: mat napisał(a): > > > We Wronkach poza Amicą jest niezla puszka tam jest twoje/świadomie z > > malej litery/ miejsce. > > nie wiem czy wiesz, ale w Państwie Prawa w jakim żyjemy - przynajmniej tak mi > się czasami wydaje - do "niezłej puszki" idzie się po otrzymaniu prawomocnego > wyroku. Jak chcesz iść tam z własnej woli to Tobie /świadomie z dużej litery/ Dokładnie, tak jak piszesz. Ponadto nawet zdarzają się przypadki w których skazywani są niewinni ludzie. Prawdopodobnie nie zdajesz sobie sprawy z ludzkich tragedii i dlatego piszesz jak piszesz. Czekamy na wyrok. Oby winni zostali ukarani a sprawiedliwi wyszli nieskazitelnie czyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laser Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:14 Co to za ku... warszawska w tym studio na pytania Pola odpowiada? Nic tylko w tej krzywy wymądrzający ryj go pizgać. Normalnie nie wypowiadam się w ten sposób ale naprawdę swoją bezczelnością mnie zirytował ten typ. I wy na tym forum zakompleksione typki też milczeć psubraty. Odpowiedz Link Zgłoś
dickers laser!!! do lasera stań!!! 18.03.09, 14:51 albo klęknij, wy to macie we krwi słowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wixi Wołowski i czarny PR IP: *.echostar.pl 18.03.09, 14:53 Ta ku... warszawska to Wołowski, i stosuje manewr znany z piaskownicy - czyli któreś dziecko krzyczy, że inne mu rozbiło babkę z piasku, a on, na wszelki wypadek (albo i dla przyjemności) zaczyna wskazywać na jeszcze inne dziecko:" - to on! to on! to ten, ale on źle zrobił, blee brzydki!". Przecież widać i słychać, że po pierwsze skazał Reissa zaocznie, a nikt nie zna ani jednego faktu czy zarzutu jego dotyczącego. Jakieś są, ale jakie? i jakiego kalibru? Tylko Wołowski w swojej mądrości wie. Ma wtyczkę w prokuraturze we Wrocławiu? Do tego insynuuje i cytuje myśli Piotra. Żałosne nie dziennikarstwo, ale zwykle FAKTciarstwo. Tyle powiem. Napisali o Reissie: "Piłkarz przekonuje, że w przyczyną ataku na Lecha jest to, że każdy tonący klub chwyta się brzytwy i ratuje siebie kosztem innych." Bardzo ładnie powiedziane, ciekawe o kim mówił... ;) ? i ile w tym prawdy. W każdym razie trzeba dać mu szansę na obronę i nie oceniać przed wydaniem wyroku przed sąd i upublicznieniem ewentualnych przewin. Co powiedziałby przed kamerą Wołowski, gdyby Reiss okazała się czysty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kickers czysty to ma może rowek jak się podmyje IP: 157.166.216.* 18.03.09, 15:41 generalnie jest umoczony i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wixi Re: głupich nie sieją, głupi się rodzą IP: *.echostar.pl 18.03.09, 18:00 Bardzo mądra riposta, widać poważne podejście do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak dlaczego tak póżno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:04 Ja mu już nie wierzę.Tyle tygodni nie miał nic do powiedzenia,dopiero teraz?A we Wrocławiu,pierwszego dnia,na pytanie pismaka,co chce powiedzieć kibicom? odpowiedział-nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.toya.net.pl 18.03.09, 19:54 Widać Pan Piotr dopiero dziś się umył. Oj nie ładnie Ty brudasku !!! Pewno dobry Pan mecenas kazał Ci się "umyć" !!!!! Śmiechu Warte !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek0704 Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:53 Jesli zabiera głos i mówi ze jest czysty to coś w tym jest , Wójcik , Wdowczyk i inni milczą nic nie mówią . Cos mi się wydaje ze Reiss stał się kozłem ofiarnym .Dziwią mnie skazujące opinie niektórych , co oni mogą wiedzieć . Facet został zatrzymany pod zarzutem jednym poważnym (w drugim przypadku Lech wygrał ) , nic nie jest udowodnione .Ludzie to powazna sprawa , mniej zawiści więcej poruszcie głową a nie skazujcie kogoś bo jest piłkarzem ikoną innego niż wasz klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapica dla mnie żaden kopacz ikoną nie będzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 22:11 a już szczególnie ci z ostatnich 30 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
bidifi Piotr Reiss: Jestem czysty 18.03.09, 23:27 szkoda ze prawda jest to tylko po prysznicu....... Odpowiedz Link Zgłoś
slonbe Piotr Reiss: Jestem czysty 19.03.09, 11:44 kickers i dickers ot i cały poziom warszaffskiej hołoty! Nie trzeba być prawnikiem żeby wiedzieć o zasadzie domniemania niewinności, ale skoro ktoś jest zwykłym kopaczem rowów to po co mu taka wiedza? Głąby ze stolycy Mazowsza przestańcie ujadać bo na filmiku z pamiętnego finału z Wisłą widać dokładnie kibice jakiego klubu lubią chłopięce pocałunki, przytulanie i maskotki! A chór krolopa (celowo z małej) nazywał się Polskie słowiki, więc przestańcie Stuligrosza obrażać warszaffscy ignoranci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski Re: Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 12:23 no i co? ulżyło ci? wiem że ręka trochę boli ale to przejdzie a plamy z podłogi wytrzyj mokrą ścierką, cwoku z prowincji.. Odpowiedz Link Zgłoś
slonbe Re: Piotr Reiss: Jestem czysty 23.03.09, 02:35 Gość portalu: warszawski napisał(a): > no i co? ulżyło ci? wiem że ręka trochę boli ale to przejdzie a plamy > z podłogi wytrzyj mokrą ścierką, cwoku z prowincji.. Nie mierz wszystkich swoją miarką synku! Wiem że prawda boli ale trzeba się z nią pogodzić! Znajdź lepiej atlas historyczny a w nim mapę Polski z roku choćby 1000 i poszukaj na niej Poznania, a później postaraj się znaleźć Warszaffkę..nie możesz znaleźć? I kto tu mieszka na prowincji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo KKS gw - milcz na temat Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 16:46 Po serii kompromitująych redakcję gazety artykułów na temat Lecha Poznań jedenynym rozwiązaniem ludzi honoru byłoby zaprzestanie pracy w redakcji sportowej. Skoro tak się nie stało, to redaktorzy tego pisma nie mają u mnie żadnego autorytetu i myśli tak większość obywateli tego kraju. A co do Pania Piotra, to wydaje mi się, że nawet jeśli usłyszymy zarzuty "korupcyjne" to pękniemy ze smiechu. Bo te zarzuty będą po prostu śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: gw - milcz na temat Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:38 > [...], to wydaje mi się, że nawet jeśli usłyszymy zarzuty "korupcyjne" to > pękniemy ze smiechu. Bo te zarzuty będą po prostu śmieszne. Cóż, masz specyficzne poczucie humoru. Gdybym ja chodził na mecze i płacił ciężkie pieniądze za bilety, a któryś z piłkarzy robiłby mnie jako kibica w bambuko - na przykład puszczając mecz - to wcale nie byłoby mi do śmiechu. Większości obywatelom tego kraju raczej też nie. Odpowiedz Link Zgłoś