Dodaj do ulubionych

Piotr Reiss: Jestem czysty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:44
We Wronkach poza Amicą jest niezla puszka tam jest twoje/świadomie z
malej litery/ miejsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lech_Poznań [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:05
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: k Re: Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 13:38
      Gość portalu: mat napisał(a):

> We Wronkach poza Amicą jest niezla puszka tam jest twoje/świadomie z
      > malej litery/ miejsce.

nie wiem czy wiesz, ale w Państwie Prawa w jakim żyjemy - przynajmniej tak mi
      się czasami wydaje - do "niezłej puszki" idzie się po otrzymaniu prawomocnego
      wyroku. Jak chcesz iść tam z własnej woli to Tobie /świadomie z dużej litery/
      pewnie nikt nie zabroni, ale dopóki nie ma rozprawy, nie ma tez winnego. Naucz
      się tego, to nie takie trudne a na przyszłość Ci mogą Ci się przydać takie
      informacje
      • dickers o srejsik się podmył :)))) 18.03.09, 13:41
        kundel dał głos, che,che,che lepiej zacznij mówić prawdę, chociaż
        pewnie masz pełne gacie i będziesz szedł w zaparte w sumie nauczyły
        cię tego ziomale z zarządu :)))) to nic nie da, posiedzisz dłużej i
        zmiekniesz...chociaż twój tyłek do bolców przyzwyczojony...
        • Gość: k Re: o srejsik się podmył :)))) IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 13:57
          Jakbyś miał za grosz przyzwoitości, to byś chociaż nie nabijał się i nie
          przeinaczał nazwiska... ale tego wymaga się tylko od kulturalnych ludzi...
      • swist8 Re: Piotr Reiss: Jestem czysty 19.03.09, 07:41
        Gość portalu: k napisał(a):

> Gość portalu: mat napisał(a):
        >
        > > We Wronkach poza Amicą jest niezla puszka tam jest twoje/świadomie z
        > > malej litery/ miejsce.
        >
        > nie wiem czy wiesz, ale w Państwie Prawa w jakim żyjemy - przynajmniej tak mi
        > się czasami wydaje - do "niezłej puszki" idzie się po otrzymaniu prawomocnego
        > wyroku. Jak chcesz iść tam z własnej woli to Tobie /świadomie z dużej litery/

Dokładnie, tak jak piszesz. Ponadto nawet zdarzają się przypadki w których
        skazywani są niewinni ludzie. Prawdopodobnie nie zdajesz sobie sprawy z ludzkich
        tragedii i dlatego piszesz jak piszesz. Czekamy na wyrok. Oby winni zostali
        ukarani a sprawiedliwi wyszli nieskazitelnie czyści.
    • Gość: Laser Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:14
      Co to za ku... warszawska w tym studio na pytania Pola odpowiada? Nic tylko w
      tej krzywy wymądrzający ryj go pizgać. Normalnie nie wypowiadam się w ten sposób
      ale naprawdę swoją bezczelnością mnie zirytował ten typ. I wy na tym forum
      zakompleksione typki też milczeć psubraty.
      • dickers laser!!! do lasera stań!!! 18.03.09, 14:51
        albo klęknij, wy to macie we krwi słowiczki
      • Gość: Wixi Wołowski i czarny PR IP: *.echostar.pl 18.03.09, 14:53
        Ta ku... warszawska to Wołowski, i stosuje manewr znany z piaskownicy - czyli
        któreś dziecko krzyczy, że inne mu rozbiło babkę z piasku, a on, na wszelki
        wypadek (albo i dla przyjemności) zaczyna wskazywać na jeszcze inne dziecko:" -
        to on! to on! to ten, ale on źle zrobił, blee brzydki!".
        Przecież widać i słychać, że po pierwsze skazał Reissa zaocznie, a nikt nie zna
        ani jednego faktu czy zarzutu jego dotyczącego. Jakieś są, ale jakie? i jakiego
        kalibru? Tylko Wołowski w swojej mądrości wie. Ma wtyczkę w prokuraturze we
        Wrocławiu? Do tego insynuuje i cytuje myśli Piotra. Żałosne nie dziennikarstwo,
        ale zwykle FAKTciarstwo. Tyle powiem.
        Napisali o Reissie: "Piłkarz przekonuje, że w przyczyną ataku na Lecha jest to,
        że każdy tonący klub chwyta się brzytwy i ratuje siebie kosztem innych." Bardzo
        ładnie powiedziane, ciekawe o kim mówił... ;) ? i ile w tym prawdy.
        W każdym razie trzeba dać mu szansę na obronę i nie oceniać przed wydaniem
        wyroku przed sąd i upublicznieniem ewentualnych przewin.
        Co powiedziałby przed kamerą Wołowski, gdyby Reiss okazała się czysty ???
        • Gość: kickers czysty to ma może rowek jak się podmyje IP: 157.166.216.* 18.03.09, 15:41
          generalnie jest umoczony i tyle
          • Gość: Wixi Re: głupich nie sieją, głupi się rodzą IP: *.echostar.pl 18.03.09, 18:00
            Bardzo mądra riposta, widać poważne podejście do tematu
    • Gość: robak dlaczego tak póżno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:04
      Ja mu już nie wierzę.Tyle tygodni nie miał nic do
      powiedzenia,dopiero teraz?A we Wrocławiu,pierwszego dnia,na pytanie
      pismaka,co chce powiedzieć kibicom? odpowiedział-nic!
    • Gość: ABC Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.toya.net.pl 18.03.09, 19:54
      Widać Pan Piotr dopiero dziś się umył. Oj nie ładnie Ty brudasku !!! Pewno dobry
      Pan mecenas kazał Ci się "umyć" !!!!! Śmiechu Warte !!!
    • Gość: radek0704 Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:53
      Jesli zabiera głos i mówi ze jest czysty to coś w tym jest ,
      Wójcik , Wdowczyk i inni milczą nic nie mówią . Cos mi się wydaje ze
      Reiss stał się kozłem ofiarnym .Dziwią mnie skazujące opinie
      niektórych , co oni mogą wiedzieć . Facet został zatrzymany pod
      zarzutem jednym poważnym (w drugim przypadku Lech wygrał ) , nic nie
      jest udowodnione .Ludzie to powazna sprawa , mniej zawiści więcej
      poruszcie głową a nie skazujcie kogoś bo jest piłkarzem ikoną innego
      niż wasz klubu.
      • Gość: kapica dla mnie żaden kopacz ikoną nie będzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 22:11
        a już szczególnie ci z ostatnich 30 lat...
    • bidifi Piotr Reiss: Jestem czysty 18.03.09, 23:27
      szkoda ze prawda jest to tylko po prysznicu.......
    • slonbe Piotr Reiss: Jestem czysty 19.03.09, 11:44
      kickers i dickers ot i cały poziom warszaffskiej hołoty! Nie trzeba być
      prawnikiem żeby wiedzieć o zasadzie domniemania niewinności, ale skoro ktoś jest
      zwykłym kopaczem rowów to po co mu taka wiedza? Głąby ze stolycy Mazowsza
      przestańcie ujadać bo na filmiku z pamiętnego finału z Wisłą widać dokładnie
      kibice jakiego klubu lubią chłopięce pocałunki, przytulanie i maskotki! A chór
      krolopa (celowo z małej) nazywał się Polskie słowiki, więc przestańcie
      Stuligrosza obrażać warszaffscy ignoranci!
      • Gość: warszawski Re: Piotr Reiss: Jestem czysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 12:23
        no i co? ulżyło ci? wiem że ręka trochę boli ale to przejdzie a plamy
        z podłogi wytrzyj mokrą ścierką, cwoku z prowincji..
        • slonbe Re: Piotr Reiss: Jestem czysty 23.03.09, 02:35
          Gość portalu: warszawski napisał(a):

> no i co? ulżyło ci? wiem że ręka trochę boli ale to przejdzie a plamy
          > z podłogi wytrzyj mokrą ścierką, cwoku z prowincji..

Nie mierz wszystkich swoją miarką synku! Wiem że prawda boli ale trzeba się z
          nią pogodzić! Znajdź lepiej atlas historyczny a w nim mapę Polski z roku choćby
          1000 i poszukaj na niej Poznania, a później postaraj się znaleźć Warszaffkę..nie
          możesz znaleźć? I kto tu mieszka na prowincji??
    • Gość: Paolo KKS gw - milcz na temat Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 16:46
      Po serii kompromitująych redakcję gazety artykułów na temat Lecha Poznań
      jedenynym rozwiązaniem ludzi honoru byłoby zaprzestanie pracy w redakcji
      sportowej. Skoro tak się nie stało, to redaktorzy tego pisma nie mają u mnie
      żadnego autorytetu i myśli tak większość obywateli tego kraju. A co do Pania
      Piotra, to wydaje mi się, że nawet jeśli usłyszymy zarzuty "korupcyjne" to
      pękniemy ze smiechu. Bo te zarzuty będą po prostu śmieszne.
      • Gość: yosemitesam Re: gw - milcz na temat Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:38
        > [...], to wydaje mi się, że nawet jeśli usłyszymy zarzuty "korupcyjne" to
        > pękniemy ze smiechu. Bo te zarzuty będą po prostu śmieszne.

Cóż, masz specyficzne poczucie humoru. Gdybym ja chodził na mecze i płacił ciężkie pieniądze za bilety, a któryś z piłkarzy robiłby mnie jako kibica w bambuko - na przykład puszczając mecz - to wcale nie byłoby mi do śmiechu. Większości obywatelom tego kraju raczej też nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka