Gość: dzul IP: 82.84.97.* 22.03.09, 13:27 Nie wiem czy zauwazyliscie ze autorem znaczka z Falun jest Czeslaw Slania. To musi byc ZNAK! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kajag Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -... IP: *.net128.okay.pl 22.03.09, 13:31 Jest też taki kryminał Agaty Christie o wiele mówiącym tytule: Zakończeniem jest śmierć. Fabuła może nie apropos, ale tytuł daje do myślenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the user Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: 91.184.215.* 22.03.09, 13:38 a w Nikozji nie ma sniegu. to dobry omen dla polskiej zawodniczki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę IP: *.81-81-70.mc.videotron.ca 22.03.09, 13:42 W Montrealu spadlo troche sniegu okolo 0,5cm to chyba tez dobry znak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: 91.184.215.* 22.03.09, 13:43 ej, chlopaki, to jak jest? piszecie, ze Kowalczyk startuje w koszulce lidera PŚ, ale wczesniej, ze w klasyfikacji generalnej prowadzi Majdić... what's up?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lv Re: Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.03.09, 13:52 Kowalczyk biegnie w koszulce liderki FINAŁU PŚ. W generalce prowadzi Majdić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: *.net128.okay.pl 22.03.09, 13:44 Jest też taka książka bodaj Białkowskiego pt. "Dłużyzna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: *.net128.okay.pl 22.03.09, 13:53 ależ miła redakcjo ! Pani Kowalczyk jest moim największym wzorem i do nabijania się z niej jest mi tak samo obce jak Robertowi Matei skakanie na nartach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkowaty wiemy... IP: *.static.adslpremium.ch 22.03.09, 13:55 "13:48 A wiecie, że od dyscyplin zimowych zaczęło się relacjnowanie Z czuba? " wiemy, pamiętamy, czytamy, starzejemy się solidarnie pozdr. Bart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: wiemy... IP: *.81-81-70.mc.videotron.ca 22.03.09, 14:02 Co do ksiazek to proponuje "Stalingrad" szli, szli, szli, doszli a wracali po 14 latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: *.167.216.81.static.h.siw.siwnet.net 22.03.09, 14:00 Czeslaw Slania to Polak, Grawer JK.Mosci Krola Szwecji, natomiast autor ryciny ze znaczka jest podpisany pod lewym dolnym rogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Dzis kazdy jest Slowencem IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.09, 14:06 Dostanie ta koza z Kazinka Wlaka dzisiaj podobnie jak dostal ten koziol z Wizla Wlaka.Najwyzej drugie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantera64 Re:Dzis kazdy jest Slowencem IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.09, 14:36 Johann..od kilku dni sledze twoje komentarze i z tego co widze jastes bardzo zle nastawiony jak Polacy wygrywaja. Co ty osiagnoles??? Co ty zdobyles??? Ja mieszkam od 20-tu lat w Niemczech ale jak Polacy w sporcie sa na czele to ja jastem dumny z NICH!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Dzis kazdy jest Slowencem IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.09, 14:52 A ja jestem dumny jak wygrywaja Niemcy.Dobrze napisales , ze " mieszkam od 20-tu lat w Niemczech " ale z narodem niemieckim nie masz nic wspolnego.Jestes duchem Polakiem , ktory od 20 lat ssie niemiecki system socjalny. Schmarrotze jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę IP: *.aster.pl 22.03.09, 14:06 śnieg? walka? oczekiwanie w napieciu na łup? odpowiedz jest jasna "Anaruk, chlopiec z Grenlandii" w koncu wszyscy musielismy przez ta ksiazke przejsc i cieszmy sie ze nie przebiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ocknęli się w końcu. IP: *.mas.airbites.pl 22.03.09, 14:05 Ale jak zdobywała mistrzostwo świata to nie łaska było zrobić relację co? Teraz się dopiero ocknęliście?Jeśli chodzi o piłkę nożną to komentujecie nawet mecze towarzyskie. Ale gdy polska zawodniczka zdobywała mistrzostwo świata to nie ma pana by komentować. Owszem był komentarz jak zdobywała brąz, ale czemu tylko tam?Znodziło się już chłopakom ciągnąć dalej? Ale jak chodzi o kopaczy to komentarz jest nawet jakby nie wiem jak beznadziejnie grali. A żeby komentować np. Kowalczyk musi wnieść się na obsolutne szczyty by ją zauważono. Choć i tak nie zawsze może liczyć na relację jak na MŚ. Chociaż teraz jak to medialna sprawa poszli po rozum do głowy i skomentują to. Tylko czemu jest tak że tacy zawodnicy muszą naprawdę być w super formie bo ich zauważono a o takich kopaczach zawsze sie mówi choćby nie wiem jaką kiszkę odstawili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassia Re: Ocknęli się w końcu. IP: 212.160.172.* 31.03.09, 13:32 dobry komentarz. Tez się zdziwiłam, że zabrakło relacji z biegu na 10 km podczas MŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -... IP: *.chello.pl 22.03.09, 14:28 W słoweńskiej telewizji mówią, że nikt Justyny nie dogoni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Live! Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -... IP: *.238.74.68.ip.airbites.pl 22.03.09, 14:30 live.fisski.com/live3064.htm Po 5 km Pani Justyna Kowalczyk Pierwsza, Majdić 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: *.net128.okay.pl 22.03.09, 14:31 Zwycięstwo Justyny, po żadnym pudle na strzelnicy, to także wizyty w zakładach pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: *.net128.okay.pl 22.03.09, 14:35 Gdzie jest Majdic? Nie ma Majdic ! Gdzie jest Majdic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: 195.117.201.* 22.03.09, 14:36 „To nie chodzi o to, by wygrać ten bieg - chodzi o to, by przyjść pierwszą na metę” Ach! Szpaku się chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: *.net128.okay.pl 22.03.09, 14:38 Mnie się wydaje, że Justyna została zrobiona z części po jakimś radzieckim czołgu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: 195.117.201.* 22.03.09, 14:38 Ale swoją drogą - Zachen-bacher-sztele powinna być wysoko. Ładne nazwisko ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -... 22.03.09, 14:39 "Jeśli chodzi o skojarzenia literackie, to powoli ten bieg zmienia się w 'Samotność długodystansowca'. Z przodu Kowalczyk, potem długo nikt. Majdić daleeeeeko." Dobrze, że nie w "Poszukiwaniu straconego czasu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę -.. IP: *.chello.pl 22.03.09, 14:39 Słoweńcy przestali już nawijać o Majdić. Nazwisko Kowalczyk pojawia się w kontekście "gładko na pierwszym miejscu" jakieś 10x częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha zCzuba zażużlij 22.03.09, 14:40 Wiecie, jak już macie dość białego i konkurencji na nim się opierających, to jest taki sport, dla odmiany czarny... Żużel się nazywa, wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfany gapa Re: zCzuba zażużlij IP: 92.251.20.* 22.03.09, 14:46 maltańska telewizja od dawna zlewa totalnie sporty zimowe wiec sukces bez echa tu pozostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę 22.03.09, 14:42 Panowie,błagam,piszcie więcej bo nie mogę oglądać relacji w telewizji.Tylko Was mam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Re: Justyna Kowalczyk biegnie po Kryształową Kulę 22.03.09, 15:09 thorgalla napisała: > Panowie,błagam,piszcie więcej bo nie mogę oglądać relacji w > telewizji.Tylko Was mam :)) Nic nie straciłes. Panowie z TVP zajmowali sie jakimis puncikami które miały znaczenie marginalne bo przewaga Justyny wyniosla ponad 100 pkt ( 160 pkt nadrobiła za final Pucharu Świata). Matematyka nie jest ich domeną, obserwacja też nie za bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha TV na Cyprze 22.03.09, 14:45 W TV na Cyprze mówią, że mają ładną pogodę. Na Cyprze. Odpowiedz Link Zgłoś
pradziad3 Gratuluję, choć trzeba pamiętać, że ten sukces 22.03.09, 14:51 Justyna zdobyła tylko dlatego, że FIS wymyslił skrajnie niesprawiedliwy sposób punktowania finału Pucharu Świata. Niemniej jednak chwała Kowalczyk, że umiała to wykorzystać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Gratuluje, choc trzeba pamietac, ze ten sukce IP: 83.238.15.* 22.03.09, 14:54 Skoro FIS dla wszystkich wymyslil taki sam sposob, nie ma sprawy, przyjmujemy bez zastrzezen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Justyna Kowalczyk biegnie po Krysztalowa Kule -.. IP: 83.238.15.* 22.03.09, 14:52 Wspaniale zakonczenie sezonu. Zycze wielu sukcesow w sezonie olimpijskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkowaty GRATY...a co do wpisu Grupa pościgowa już nie jest IP: *.static.adslpremium.ch 22.03.09, 14:52 "Grupa pościgowa już nie jest grupą, Johaug ruszyła w samotny pościg i zasuwa, jakby ją gonił inspektor podatkowy - brakuje jej jeszcze do Polki 27 sekund." na british ES o Johaug móili jak o terierze, w stosunku do Justyny używali określenia: McLaren Mercedes biegów z z siłą Scanii... po angielsku lepiej brzmi... co by nie mówić... super... BArt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Ciesza sie Polaczki ,ciesza IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.09, 15:03 Kogut myslal o niedzieli a w sobote mu leb ucieli. Nie cieszcie sie tak, nie cieszcie.Odczekajmy pierw wyniki KONTROLI ANTYDOPINGOWEJ u tej Polki.Juz raz na IO padla NIEPRZYTOMNA na ziemie Zaraz po starcie.Badania twaja dlugo.Jak sie niedawno wypowiadal szef tego Zwiazku nie sa jeszcze zbadane probki z ostatnich Mistrzostw w Libercu.Oj przezyjecie wy jeszcze maly kowalski szok.Afera Rosjan to bedzie przy niej maly pikus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantera64 Re:Ciesza sie Polaczki ,ciesza IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.09, 15:12 johann... przez male j(na wiecej nie zaslugujesz) ty jestes chory.idz sie leczyc...(czy to pomoze...????) Niski Uklon dla Pani Justysi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re:Ciesza sie Polaczki ,ciesza IP: *.acn.waw.pl 22.03.09, 15:16 johan to zoofil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski I jak tu kochac Volksdeutschow ?... IP: *.253-197-126.VIC.netspace.net.au 22.03.09, 15:17 Jak nie ku... , to niemiecki zlodziej.Jak nie nazista,to niemiecki komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: I jak tu kochac Volksdeutschow ?... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.09, 15:26 Ty to mnie mozesz co najwyzej am Arsch lecken.Jak tylko potrafisz gleboko.Gość portalu: hr Uszaszowski napisał(a): > Jak nie ku... , to niemiecki zlodziej.Jak nie nazista,to niemiecki > komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantera64 Re: I jak tu kochac Volksdeutschow ?... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.09, 15:29 z tego co czytam to johann nie jest ani Niemcem ani Polakiem, (po Polsku zapomnial a po Niemiecku sie jeszcze nie nauczyl...) on chyba sam nie wie kim jest...ale takim nawet leczenie nie pomoze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski I po co ta schlonscka padlina... IP: *.253-197-126.VIC.netspace.net.au 22.03.09, 15:37 jeszcze sie odzywa?...Fuj,BRZYDZE SIE podrabianymi szwabami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantera64 Re: I po co ta schlonscka padlina... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.09, 15:55 ja mieszkam w" Szwabi"tj.Baden Württenberg i jak mysle Szwaby to mi cos z nienawisca przypomina, taka jak ma johann do Polakow. Nie obrazajmy innych narodow bo my tez nie chcemy byc obrazani... a johann zostanie johannem...ani Polakiem...ani niemcem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Justyna Kowalczyk zdobywa Kryształową Kulę - Z ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 15:03 Fajnie ze nasza TV znów błysnęła . Myślą ze wszyscy znaja w Polsce angielski. Fajnie ze zna go nasza królowa a le ja tez bym chciał wiedzieć o czym m ówiła w pierwszym wywiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś