Gość: xol IP: *.elektrosat.pl 25.03.09, 22:00 Zastanawiam się czy ŚLĄSK nie powinien zaczynać spotkań 30 min. przed czasem od wewn. sparingów.(niestety początki meczów coś słabo chłopakom wychodzą.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie inwe... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.09, 23:00 Od 46 min.w Śląsku grało dwóch Celebanów?Chyba "Don Arturo" znowu dał d..y!:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Tarasiewicz WON!!! IP: *.stk.vectranet.pl 25.03.09, 23:35 Tarasiewicz WON!!! Trenerskim nieudacznikom mówimy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wano Re: Tarasiewicz WON!!! IP: 94.254.214.* 26.03.09, 00:20 wiktor albo jestes slepy albo nie ogladales meczu. Ja wole ogladac swietna gre niz zwyciestwa i inni mysle tez powinni tak rozumowac , a najlepiej smakuje polaczenie jednego i drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Tarasiewicz WON!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 06:23 Wiktor, jesteś trollem, znikaj stąd. RYSIU trzymaj się, jesteśmy z Tobą. Każda drużyna ma kiedyś dołek. Mam nadzieję, że z niego właśnie wychodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Tarasiewicz WON!!! IP: *.lanet.net.pl 26.03.09, 07:59 Rysio ma dołki zawsze na wiosnę , jeszcze pare meczyków i bedzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
kisiek_77 Re: Tarasiewicz WON!!! 26.03.09, 16:58 Gość portalu: wiktor napisał(a): > Tarasiewicz WON!!! Trenerskim nieudacznikom mówimy nie. ty glupi jestes nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie inwe.. IP: *.erlm.siemens.de 26.03.09, 08:18 bardzo dobry mecz,bramka nieco zaczarowana ;/ o niebo lepiej niz z groclinem tzn polonia ludzie czemu tak malo nas na oporowskiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie in IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 08:56 zgadnij teraz nam polacy pokaza jak potrafia grac majac cieple posadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie in IP: 195.205.44.* 26.03.09, 10:58 Nie wszyscy lubią, jak w ich pobliżu jacyś goście drą się "strzelcie k...m gola" lub w podobny sposób przekazują wartości przekazane przez rodziców. Poza tym było wczoraj chłodno, a ranga PE nie jest wysoka. Z resztą jak na PE to uważam, że frekwencja była spora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiektoś Re: Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie in IP: 78.8.140.* 26.03.09, 16:25 Właśnie te "k...y" odstraszają ludzi od stadionów.Chętnie bym poszedł z córką na mecz tylko po co???Słuchać tego wszystkiego???? Niech na Oporowską (później Maślice) zawita cywilizacja to i kibiców przyjdzie więcej.Pozdrawiam tych wszystkich normalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lichtenauer Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie inwe.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 09:10 Mam nadzieję, że nowa władza w Śląsku jeszcze dokładnie przemyśli pomysł nowego kontraktu dla Tarasiewicza. I nie chodzi tu głownie o styl gry, ale o przeprowadzone transfery.Klofik, Fojut,Sobociński, Sotirović to wzmocnienia??? Moim zdaniem to strata kasy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroda Polszmat w Slasku ? o matko ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 09:54 najlepiej moze Ptak by to wzion ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisełka Lepkie łapki Solorza. Wyrazy współczucia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 10:23 Serdeczne wyrazy współczucia dla wszystkich kibiców Śląska. Będzie Śląsk jak Solorza telewizja dla kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Lepkie łapki Solorza. Wyrazy współczucia... IP: *.217.146.194.generacja.pl 26.03.09, 13:17 a która telewizja nie jest dla debili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciuk po podaniu Barana, Zając efektownie ograł Capa IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.03.09, 10:48 doborowe towarzystwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDEOLO Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie inwe.. IP: *.devs.futuro.pl 26.03.09, 10:53 PANIE SEBASTIANIE ! NIE UCHODZI DEPTAĆ LEŻĄCEGO, ŻADNĄ MIARĄ NIE UCHODZI. A PANU TO USZŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wukaesiak Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie inwe.. IP: 212.160.172.* 26.03.09, 11:07 Wiktor uważaj bo Internet nie wcale anonimowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusznik polskie zoo IP: *.INTELINK.pl 26.03.09, 11:18 po świetnym krosowym podaniu Barana Zając efektownie ograł Capa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19R20 Re: Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie in IP: *.domainunused.net 26.03.09, 11:32 gRatulacje, Lubin ośmieszony w PP, teraz Wrocław praktycznie wyeliminowany w PE. Jak w lidze nie idzie, to na osłodę zostają puchary. Niebieeeescyyy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki trener... Re: Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie in IP: 78.8.143.* 26.03.09, 12:01 taka gra ruch powinien przegrać walkowerem za te 4 zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks walkower dla Sląska IP: 83.19.24.* 26.03.09, 12:02 chyba 2 meczu nie będzie bo trenere ruchu popełnił błąd ,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesc Re: walkower dla Sląska IP: *.sds.uw.edu.pl 26.03.09, 12:49 Przeczytajcie regulamin rozgrywek, w PE można zrobić więcej zmian. Można też wystawiać zawodników testowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Re: walkower dla Sląska IP: *.chello.pl 26.03.09, 15:42 Masz racje! Można przeprowadzić 6 zmian w całym meczu z czego 3 mogą być przeprowadzone w przerwie spotkania a trzy w czasie trwania meczu. Trener Ruchu przeprowadził 4 zmiany w ciągu trwania meczu( nie w przerwie), więc walkower dla WKS-u jest jak najbardziej możliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: walkower dla Sląska IP: *.217.146.194.generacja.pl 26.03.09, 17:12 "13.6. Drużyny biorące udział w Pucharze Ekstraklasy uprawnione są do wymiany 4 (czterech) zawodników przez cały okres trwania gry." pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: walkower dla Sląska IP: *.217.146.194.generacja.pl 26.03.09, 17:13 Sorry pomyliłem się. Miałem stara wersje regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat 3:0 dla WKS !!! IP: *.217.146.194.generacja.pl 26.03.09, 17:39 ekstraklasa.org/info/infid/188452 Patrz i płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deal Śląsk przegrał z Ruchem. Solorz oficjalnie inwe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 12:09 Jest deal? Jaki deal do cholery? Nie ma polskiego slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benihime Co to znaczy: Jest deal we Wrocławiu?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 12:31 Ostatnio przeczytałem też stwierdzenie na gazeta.pl "run na euro" i się zastanawiam w jakim języku są pisane teksty i tytuły na tym portalu? Ani to po polsku ani po angielsku... Nie wiem czy autorzy chcą się wykazać znajomością angielskiego czy nie wiem co, bo nie rozumiem po co są używane takie "zwroty" na tym, chyba mogę go tak nazwać, poważnym portalu.... Odpowiedz Link Zgłoś
iontichy Re: Co to znaczy: Jest deal we Wrocławiu?? 26.03.09, 13:29 Pewnie prowokacja, ale co tam, w internecie nigdy nie wiadomo: sjp.pwn.pl/lista.php?co=run Odpowiedz Link Zgłoś