Dodaj do ulubionych

Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk...

IP: *.chello.pl 28.03.09, 20:22
Boruc??? A kto to jest? Ja już nie znam tego pana.
Obserwuj wątek
    • Gość: molo Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:23
      + dla dudki za co? 3 dla błaszcza to chyba jakiś żart jak dla mnie 1 tyle że
      tłumaczy go kontuzja
      • polacy_ratujcie_mnie A Wawrzyn plusa za asystę nie dostanie? 28.03.09, 20:28
        A co niby zrobił Błaszczu na 3?! W ogóle się nie angażował, człowiek ledwo
        dreptał po boisku, uraz powinien leczyć a nie za jokera robić.
        • Gość: ała Jeleń na 3 lub 3- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:38
          Jeleń zrobił to, co zrobić powinien. Jest napastnikiem i strzelił bramkę. Gdyby
          Polacy wygrali, dawalibyście mu 4+. Nie ma więc co przesadnie zaniżać mu oceny.
          • Gość: springbok oszczedzimy na biletach do SA :) IP: *.zone5.bethere.co.uk 28.03.09, 20:49
            ..przynajmniej kibice oszczedza na biletach do Poludniowej Afryki :)
            to przemyslana taktyka walki z kryzysem.
            • Gość: Daniel Re: oszczedzimy na biletach do SA :) IP: *.chello.pl 28.03.09, 21:24
              Czy tylko ja mam wrażenie, że przy wszystkich trzech bramkach Boruc zawinił?

1. Zamiast pobiec do piłki, to się jakoś skradał i nie wiadomo co właściwie
              chciał zrobić, w ostatniej chwili chyba czekał, aż to obrońca ją wybije..... W
              zasadzie obaj mogli tę piłkę wybić, ale żaden tego nie zrobił.

2. Dośrodkowanie z rzutu rożnego - piłka spadła 2 metry od bramki, a bramkarz
              sobie stał na linii i czekał na cud.

3. No cóż..... tutaj to mi się już zrobiło go żal ;p

Myślę, że po takim meczu w tych eliminacjach już więcej nie zagra.
              • Gość: Ja Od... od Boruca IP: *.aster.pl 29.03.09, 08:54
                Pogięci kompleksiarze
                • Gość: Anka Boruc to dno! Szlaban na reprezentację dla dna! IP: *.aster.pl 29.03.09, 10:25
                  Temu panu już dziękujemy. Niech sobie jedzie grać do Moskwy.
                • Gość: zzz Re: Od... od Boruca IP: 24.42.121.* 29.03.09, 16:10
                  Jasne, juz drugi mecz z rzedu nam zawala, a wy sie od***

Debil sam sie zrobil celem protestantow, myslal ze moze to udzwignac, ale widac,
                  ze jednak nie.

Chociaz druga bramka to na obroncow nie Boruca, rzadko wiedze zeby bramkarz
                  pchal sie na krotki slupek piastkowac.
          • Gość: zks Re: Jeleń na 3 lub 3- IP: *.243.c90.petrotel.pl 28.03.09, 21:02
            dokladnie Jelonek jako jedyny cos gral. danie mu takiej noty przy 3 Błaszczykowskiego to zart i nieporozumienie
      • Gość: mikolaj Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow IP: *.kalisz.mm.pl 28.03.09, 20:30
        widze ze z kolegą ogladełem ten sam mecz, bo pan redaktor to chyba inny.
      • Gość: lunatik Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow IP: *.zone5.bethere.co.uk 28.03.09, 20:45
        no Dudka to powinien miec 0 (slownie ZERO), skad ten + w ocenie pana
        redaktora, nie mam pojecia , moze chodzilo o +0 , ale takie cos nie
        istnieje :)
        Blaszczykowski...to 3 razy pilke kopnal i stad chyba ocena -
        statystyki sie pomylily ? przeciez do Niego zupelnie nikt nie gral.

Sagan, dzieki za walke i bramke! Jelen, dzieki za bramke :)
      • Gość: cuba jak Boruc zamiast wykonywac swoj zawod IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.03.09, 20:56
        bawi sie w wojne z kibicami. Dobrze, ze Bayern go nie kupil, a juz
        sie nim interesowali.
      • Gość: kosztor Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:53
        Brawo Prezydent Kaczyński - miał nosa mówiąc Borubar i Benhauer.
        Mam dośc Benhauerów. O Perjro nie wspomnę.
    • Gość: Krzychu Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: *.chello.pl 28.03.09, 20:23
      Ależ dogłębna analiza! O Wawrzyniaku: "W ofensywie tradycyjnie nie było z
      niego żadnego pożytku". Taa, a Saganowski sam sobie asystował przy golu.
    • Gość: Patel Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: 84.205.58.* 28.03.09, 20:24
      jednym słowem - ŻENADA!!! :/
    • Gość: hehe jakie to kluby biją się o Boruca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:25
      pismaki pisali o Milanie , a tak naprawdę to LKS Milanówek jedynie.
    • Gość: Jagga Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: *.csk.pl 28.03.09, 20:27
      Błaszczykowski 3? To chyba oglądaliśmy nie ten sam mecz. Ku wa ale to boli...
    • Gość: carlos moze to i lepiej IP: *.dsl.alice.nl 28.03.09, 20:27
      przynajmniej nie beda sie blaznic na duzej imprezie czwarty raz z
      rzedu i dazda rok odpoczac fanom.
    • Gość: g Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: *.hsd1.in.comcast.net 28.03.09, 20:27
      Przy bramce boruc nie zawinil, moze jedynie dlatego ze nie przyja na dwa kontakty.
    • Gość: ek do kibola miszy IP: 77.223.195.* 28.03.09, 20:28
      To błąd Boruca a nie nieporozumienie z wawrzyniakiem.Ty już szukaj cos na Kuszczaka.
    • Gość: dd tu puta palo kibicu od 7 bolesci IP: *.acn.waw.pl 28.03.09, 20:28
      jak graja dobrze to sa ok - ale jak zwala to zniszczyc i zapomniec

polscy kibice to w wiekszosci szmaty i tyle!
      • Gość: jankok Re: tu puta palo kibicu od 7 bolesci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 23:41
        Jak ja w pracy spier..le robotę to przyjdzie szef i mnie wywali na zbity pysk. Mam mu wtedy powiedzieć "a jak pracowałem dobrze to bylo ok, a teraz to co raz zawalilem i juz, ale z pana szmata."

Piłka nożna to ich zawód, a gra w reprezentacji zaszczyt. Za bledy sie odpowiada. Ja nie zaspiewam "nic sie nie stało" bo na to trzeba zasluzyc.
    • Gość: pp Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: *.tsi.tychy.pl 28.03.09, 20:28
      Bez jaj z tą jedynką dla defensorów.Jaka gra taka ocena ,dziś zero.
    • Gość: kiedys obiektywny Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: *.icpnet.pl 28.03.09, 20:29
      gratuluje poczucia humoru Błaszczykowski najwyzej ocenionu obok
      Lewandowskiego z całym szacunkiem dla Kuby ale to był koszmar bał
      sie rywala bał sie piłki chyba ogladalismy dwa rozne mecze???
      podobnie ewandowski wszystkie udane podania w strone własnej bramki
      brawo zero celnego podania do przodu ogolnie dzisiaj wszyscy
      zasłuzyli na 1 jelen i sagan na 1+ za bramki
    • carlos.lamela przynajmniej nie zblaznia sie na duzej imprezie 28.03.09, 20:29
      po raz czwarty z rzedu i dadza rok odpoczynku fanom.
      • Gość: kwm Re: przynajmniej nie zblaznia sie na duzej imprez IP: 84.13.176.* 28.03.09, 22:35
        Popieram! Ogladajac ich wystepy jak podczas ostatnich ms i me, zalowalem, ze
        awansowali i zabrali miejsce druzynom, ktore nie awansowaly, a na pewno
        pokazalyby przynajmniej dobry futbol.
        Po awansie robili wielkie halo wokol siebie, wielkie nadzieje a potem strzelali
        jedna bramke w imprezie i to ze spalonego, z beznadziejna druzyna. Ciesze sie,
        ze nie bedzie nas w MS. Szkoda nerwow kibicow i ich zatroskania. Kibice nie
        zasluzyli na takie traktowanie!
        NAjbardziej szkoda mi Beenhakera.
      • Gość: mariush Re: przynajmniej nie zblaznia sie na duzej imprez IP: *.net.autocom.pl 28.03.09, 23:14
        co racja to racja - troche spokoju bedzie i mniej nerwów
      • Gość: BRAMKARZ Boruc zawalil JEDNĄ bramke a nie dwie IP: 217.153.62.* 29.03.09, 15:44
        Trzecia bramka to zwykly pech nikt nie jest w stanie trafic w pilke
        podskakujaca nagle dwa razy mocniej 30 cm przed noga, nawet
        dziennikarz ani "ekspert" w studiu. Takie kiksy wpuszczalo wielu
        dobrych i swietnych
        bramkarzy- m.in. Scott Carson i Oli Kahn tez maja na sumieniu takie
        kiksy. Ale w Polsce zawsze trzeba szukac winnych
        PS To żewlakow powinien wiedziec ze nie podaje sie do bramkarza w
        swiatlo bramki. Tym bardziej na takim kartoflisku
        • Gość: zzz Re: Boruc zawalil JEDNĄ bramke a nie dwie IP: 24.42.121.* 29.03.09, 16:28
          Ale mial czas przyjac - wszyscy wiedzieli jaki jest stan murawy.
    • Gość: obiektywny Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 20:29
      Błaszczykowski-3: czy ja oglądałem ten sam mecz,miejsce zawodnika nie w pełni
      zdrowego jest na ławce lub w klubie gdzie się leczy.
    • Gość: ksr Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:29
      autor ocen tak samo żenujący jak dzisiaj nasi piłkarze...
      • Gość: Clara Autor ocen: 0 IP: *.81.datacomsa.pl 28.03.09, 20:32
        Gościu, nie ściemniaj, żeś mecz ogladał! :D
        • Gość: jezior Re: Autor ocen: 0 IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 21:00
          chyba nie oglądał :D lewandowscy chyba ci sie chłopie pomylili :D robert dobrze
          zagrał, zastawiał sie i najwięcej mieszał z przodu... zastanów sie autorze tych
          ocen zanim coś napiszesz :P
    • Gość: tcm Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow IP: *.smgr.pl 28.03.09, 20:30
      Ja pier... To byla wina murawy. Pilka podskovzyla przed Borucem, nie mial szans
      • Gość: je Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 23:47
        jakby takie coś boruc puścił u nas pod blokiem na meczu z tymi z
        drugiego bloku to dostałby zjeby i więcej by nie zagrał. A boisko
        jest w gorszym stanie. Ale móżdżeg też trzeba mieć. Wystarczyło
        przyjąć, a nie kopać (oczywiście na oślep i jakby trafił w piłkę to
        pewnie by poleciała do Irlandczyka jak zwykle)./
        • szyszek21 Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow 29.03.09, 00:06
          Może wystarczyło przyjąć , ale juniorzy wiedzą że nie podaje się do bramkarza w
          światło bramki.
          • thegreatmongo Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow 29.03.09, 13:46
            Popatrz sobie na te sytuacje. Podanie bylo dobre bo Boruc mial duzo czasu zeby
            sie zorientowac co sie dzieje i nie byl atakowany. Boiskiem nei mozna sie
            tlumaczyc! bo widzial jakie jest wiec powinien zaragowac adekwatnie!

No i zauwazcie, ze on w ogole nie trafil w pilke!!! Gdyby jakos krzywo uderzyl
            to bym zrozumial, ale nie trafic w pilke!?
            • Gość: zią Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow IP: *.chello.pl 29.03.09, 14:05
              jesli pilka toczac sie i podskakujac max 5 cm nad murawe nagle podbija sie o 25
              w momencie kiedy juz zamachnales sie do kopniecia to przykro mi, nie trafiles
              wlasnie srodstopiem w pilke.

podobny patent - Robinson w meczu Anglia-Chorwacja
              www.youtube.com/watch?v=PMb0S8EQxTE
              pilka leniwie sie toczy na boisku rownym jak stol i nagle postanawia podskoczyc
              akurat o tyle ile trzeba by w nia nie trafic. Oczywiscie w oczach swiata to jego
              wina, ale 99% ludzi, ktorzy wiedza jak sie 'poprawnie' kopie pilke tez by nie
              trafili w tym momencie. Uratowac sytuacje moglby tylko fart lub uderzanie z
              czuba (pilka moze trafilaby w piszczel)
            • Gość: opalek Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow IP: 87.105.164.* 30.03.09, 12:29
              Nie miał czasu na przyjęciem musiał kopać !!! Jak by mu odskoczyła od nogi, a po
              takim kiksie na pewno by mu odskoczyła to i tak był by gol. Napastnicy byli
              równo z Żewłakowem odwróceni w stronę bramki, on zje... że podał zamiast wybić
              piłkę.

Szkoda mi was ludzie bo pewnie i tak zaraz jakiś mądry glut z internetem coś
              wysmaruje. Takie rzeczy się zdarzają najlepszym np: barthez. Kibice w Celticku
              kochają Boruca, a u nas tylko zawiść i wrogość. Pierwszą rzecz którą powinniśmy
              naprawić w Polskiej Piłce to PZPN, wyrzucić starych pryków którzy duszą nowe
              pomysły i nowe idee,wychowajmy sobie dobrych piłkarzy, później weźmy się za
              reprezentacje.
    • Gość: Sova Re: Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganow IP: *.zax.pl 28.03.09, 20:30
      prawdziwy kibic,,,
    • Gość: hudy Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:31
      Błaszcykowski 3 śmiech, koles sie oszczędzał zamiast grać niech spier.. z
      reprezentacji.
    • Gość: Jaro [...] IP: *.spray.net.pl 28.03.09, 20:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pisiu Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: *.stk.vectranet.pl 28.03.09, 20:31
      skąd ta nota dla kuby, śmiech na sali, wiem po kontuzji, znaczy w
      czasiekontuzji i za to leo powinien dosytać 1, przecież unikał gry i
      sie mu nie dziwie, a czym boruc zasłużył na 1, do niego nie ma
      mnawet zera, również do żewlakowa jak można podawać przeciwnikowi w
      obbronie i to ze 4 razy a podanie do boruca , stary doswiadczny
      zawodnik na dziurach podaje w środek bramkmi zamiast do boku -
      wstyd, dzisiaj moja Akl by z nimi z palcem w d...e wygrała
    • Gość: ktostam Dudka z plusem?! IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 28.03.09, 20:31
      Za co Dudka ma ten plus? Był tak samo słaby jak Boruc. Dla obaj powinni mieć minusy - dwaj najsłabsi na boisku!!!
    • Gość: lot Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:32
      lewandowski 3? wkur... mnie samo oglądanie mariusza
    • Gość: kp75 Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk... IP: *.chello.pl 28.03.09, 20:34
      Teraz pewnie nas przeproszą ...
      A może nie?
      Mają nas (gdzie?) - wiadomo.
      Brawo - zasłużyliście (na co?).
      Jesteście do ...
    • Gość: Heniek Arturze, przepadnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:34
      Po Słowacji wszystko Ci wybaczyłem. Zdarza się. Po dzisiejszym meczu : Arturze,
      przepadnij, niknij, nie graj w reprezentacji. Dziękuję za wszystko co przedtem.
      • Gość: Bolek Re: Arturze, przepadnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:35

Po Słowacji wszystko Ci wybaczyłem. Zdarza się. Po dzisiejszym meczu : Arturze,
        przepadnij, zniknij, nie graj w reprezentacji. Dziękuję za wszystko co przedtem.
    • Gość: misza Oceny Polaków: Boruc najgorszy, tylko Saganowsk.. IP: *.gprs.plus.pl 28.03.09, 20:34
      Pierwsza bramka ewidentnie Boruca. Balon lecący powoli i spadający na linię pola
      bramkowego. To każdy bramkarz powinien złapać a nie oglądać się za obrońcą.
      Zresztą Boruc był dziś przyspawany do linii bramkowej. Druga bramka to był
      strzał z 4-tego metra. Piłka leciała dużym łukiem, ale ilu bramkarzy wyszłoby do
      dośrodkowania na 4-ty metr?
      A trzecia bramka to Żewłakow bardziej wybijał napastnikowi niż podawał do
      Boruca. Ten miał kupę czasu żeby przyjąć i odegrać, zwłaszcza że wszyscy od paru
      dni trąbili, że murawa to kartoflisko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka