28.07.09, 14:28
Zarazzz wracam :)
Obserwuj wątek
    • mabiwy Re: Uff... 28.07.09, 14:29
      Oooo.. to nie ma Cię jak jesteś??

:D
      • lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 14:34
        Jest w 3 postaciach: Twardycukierek, Słodkisyrop i Forumowasłodycz :D
        • mabiwy Re: Uff... 28.07.09, 14:37

taka trójca znaczy: landryna,kahlua,bez-a(tu) - przesłodzone!

• lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 14:42
            Pozwolę sobie zilustrować to
            muzycznie
            • mabiwy Re: Uff... 28.07.09, 14:44
              jak dla mnie kicha i słodki kogel-mogel bo tu gdzie jestem odsłuchu
              nie mam, a to prowadzi mnie na manowce ;)
              • lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 14:48
                Ale wykonawców i utwór na pewno znasz :D
                • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 14:50
                  M, jak odsłuchasz, powiesz sobie: aaaa, to TO! ;D

No ale ten joint... ;D
                  • lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 14:52
                    Umówmy się, że to jest łopian, okej?
                    • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 15:03
                      Łopczywie akceptuję ;D
            • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 14:48
              Pozwalaj sobie, synek ;)))

Wielki hit :)
              • lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 14:49
                W sensie, że trafiłem z dużego kalibru? :D
                • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 14:54
                  W sensie trafiłeś :)

A co, wytaczasz armatę na cukierka? :D
                  • lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 14:57
                    Tylko jeden strzał?
                    Chyba na cukierki :D
                    [img]https://www.made-in-china.com/image/2f0j00svFQTOfJERuyM/Water-Gun-Toy-Candy-HF80406-.jpg[/img]
                    • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 15:02
                      > Tylko jeden strzał?

Shoot to kill! :DD

Kocik, nie jedz tego, to jest Made in China i możesz zmienić się nie do poznania
                      po konsumpcji ;P Trzymaj się prawdziwych cukierków.
          • lupus76 grywasz w brydża? n/t 28.07.09, 14:43

• mabiwy Re: grywasz w brydża? n/t 28.07.09, 14:46
              prawdziwej będzie grywałem, namiętnie i zachłannie :) Teraz rzadko.
              • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 08:27
                Tak? :) A ja w pokera.
                • mabiwy Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 08:29
                  poker jeno, ot tak, dla ćwiczenia ;)
                  • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 08:32
                    Pokerowej twarzy, tak?
                    • lupus76 Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 09:05
                      albo kamiennej. Ale to już inna gra :D
                      • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 09:54
                        Jaka to gra? :)
                        • lupus76 Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:02
                          Cukierku, nawet ja nie zaproponowałbym Ci tej gry. Byłbym zażenowany :D
                          • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:11
                            Co znaczy 'nawet'??? Obiecywałeś, że jesteś gorszy od House'a! ;D
                            I o co tu chodzi... instynkt podpowiada mi: strip-poker?
                            • lupus76 Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:17
                              Oglądałaś Police Academy?
                              • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:21
                                Nieee... albo nie pamiętam. To teraz Ty wyjaśniaj :D
                                • lupus76 Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:26
                                  Otóż mamy stół z długim obrusem. Przy stale zasiadają gracze. Pod stołem jest
                                  ktoś, kto robi jednemu z graczy loda. Jeśli gracz nie zachowa kamiennej twarzy i
                                  się zdradzi - przegrywa i idzie pod stół :D
                                  • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:29
                                    Acha! :D

To jest gra koedukacyjna???
                                    • lupus76 Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:33
                                      Pani może wystąpić w roli "startera podstoliczanego" :D
                                      Bo raczej trudno byłoby zrobić jej loda, isn't it?
                                      • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:35
                                        :DDD
                                        Cukierek Podstolina, niezły tytuł ;)
                                        Taaaa, ale technicznie facet, który nie zachowa kamiennej twarzy i pada pod
                                        stół, co tam robi, nic??? :D
                                        • lupus76 Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:42
                                          To raczej straszna kara dla niego :D
                                          • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:43
                                            Ale i tak mu dobrze, nie? :))))
                                            Było.
                                            • lupus76 Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:48
                                              Ale to "dobrze było" nie jest warte tego "paskudnie będzie"
                                              • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:50
                                                I po raz kolejny: jak tu nie podziwiać śląskiego pragmatyzmu u Ciebie?

• lupus76 A tu masz fragment 29.07.09, 10:31
                                  Police Academy, o który mi chodziło:
                                  zacznij od 4 minuty i 40 sekundy
                                  • twardycukierek Re: A tu masz fragment 29.07.09, 10:33
                                    Czy aby bezpiecznie mi tak w pracy...? ;D Dzięki! Może ten klip zawiera
                                    odpowiedź na moje pytanie o koedukację gry ;D

PS Ty zażenowany? House by nie był ;%
                                    • lupus76 Re: A tu masz fragment 29.07.09, 10:42
                                      koniecznie z dźwiękiem i nie śmiej się zbyt głośno :D
                                      • twardycukierek Re: A tu masz fragment 29.07.09, 10:45
                                        O to się właśnie boję... ;) bo od jakiegoś czasu dziwnie tu na mnie łypią okiem.
                                        Plus nie mogę używać mascary do pracy od kiedy z Tobą klacham ;DD
                                        • lupus76 Re: A tu masz fragment 29.07.09, 10:47
                                          twardycukierek napisała:

używać mascary

Co to za slang?
                                          • twardycukierek Re: A tu masz fragment 29.07.09, 10:49
                                            A tusz do rzęs to wiesz co to? :D

Ale podpuszczasz.... Wolfie!
                                            • lupus76 Re: A tu masz fragment 29.07.09, 14:27
                                              Ufff, podpuszczasz, bez słonika. :)
                                              A propos - kapitalne celowe "przejęzyczenie" w radiowej trójce - "Bałaganistan" :D
                                              • twardycukierek Re: A tu masz fragment 29.07.09, 14:35
                                                A co, podupszczasz? :D i po co? Myślisz, że ja nie wiem, że Ty wiesz co to mascara?
                                                Bałaganistan... cudne!
                                                • lupus76 Re: A tu masz fragment 29.07.09, 14:37
                                                  Teraz już wiem. Tylko jaki to ma związek z klachaniem? o_O
                                                  • twardycukierek Re: A tu masz fragment 29.07.09, 14:44
                                                    Płaczę ze śmiechu i się rozpuszcza! ;& Nie, nie ma 'm' na końcu :D
                                                  • lupus76 Re: A tu masz fragment 29.07.09, 14:47
                                                    Nemeckie, take ganc gut i sie rozpuszcza?
                                                    Co Ty wyglądasz, jak Funny? :D
                                                  • twardycukierek Re: A tu masz fragment 29.07.09, 14:51
                                                    Skąd, to franca! ;DD

A co, niby po ścianach mnie nosi???? ;D do czego pijesz?
                                                  • lupus76 Re: A tu masz fragment 29.07.09, 14:54
                                                    Spójrz na fotkę w wizytówce Funki i powiedz mi co może rozpuścić ta porzondna
                                                    niemecks maskara. Abo nawet francoska, ale w niemcach kupiony :D
                                                  • twardycukierek Re: A tu masz fragment 29.07.09, 14:57
                                                    Osz Ty... to Ty mi tak ;&
                                                    Wilkołak ogniem ziejący, a co?

;P
                                                  • lupus76 Re: A tu masz fragment 29.07.09, 14:59
                                                    Ogniem rozpuszczasz? :D
                                                    Ogniem i Mieciem? :DDDD
                                                  • twardycukierek Re: A tu masz fragment 29.07.09, 15:01
                                                    No :D im więcej słomy mam w butach tym lepiej pali ten mieć.
                                                    Vide tamten wątek ;D
                                                  • lupus76 Re: A tu masz fragment 29.07.09, 15:06
                                                    Kot w butach. I słoma też w butach. A u nowoczesnych wieśniaków - żadna słoma.
                                                    Ekoizolator termiczny...
                                                  • twardycukierek Re: A tu masz fragment 29.07.09, 15:09
                                                    > Ekoizolator termiczny...

To kot właśnie :) albo wiewiór.
                                                  • lupus76 Re: A tu masz fragment 29.07.09, 15:21
                                                    szalona
                                                    wiewiórka w 8 minucie i 20 sekundzie :DDD
                                  • twardycukierek ;D 29.07.09, 14:18
                                    Oglądam!
                                    Oh, that was quick! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                    • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 14:28
                                      He did some very, very, very bad :D
                                      • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 14:33
                                        Bad? Noooo... let's not be so critical :DDD
                                        • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 14:38
                                          Może tego już nie było w filmiku, ale tak właśnie Lassard określił to co
                                          zmajstrował Mahoney :D
                                          • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 14:45
                                            ;D Acha. No ale... pamiętasz jedną z sygnaturek Oktana z 69,5?

• lupus76 Re: ;D 29.07.09, 14:48
                                              Yyyyy, nie. Niestety nie wszystkie pamiętam :(
                                              • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 14:52
                                                To szkoda, bo bardzo tu pasuje ;DD
                                                • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 14:54
                                                  Ken Ju rimajnd mi? :D
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 15:00
                                                    Kurde, ktoś Ci już mówił, że masz dobrą pisownię? ;PPP

'Kobiety robią to słabo ale cioty są wredne'
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 15:05
                                                    :DDDDDD
                                                    Doooobre.
                                                    Tak, właściwie wszystkie nauczycielki polskiego mi to mówiły :)
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 15:07
                                                    Miałam go pytać, czy zna to z autopsji, ale znikł z forum :DDD może w kierunku
                                                    Barcelony się udał? :DD

I miały rację. Ale ze mną się droczysz :=
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 15:09
                                                    Też go dawno nie widziałem.

Mi? Aj dont fink soł :D
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 15:14
                                                    Wyjechał :)

Słabisz mnie. Wzrasta wielka haja! :DDDDDDD
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 15:22
                                                    Haja, to bydzie, jak Ci krymfy już blank puszczom :D
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 15:28
                                                    Krymfy... hmmm ;P
                                                    Coś mi puści, to pewne. Może ta keta? :D
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 15:29
                                                    Jak Cie ftoś fest znerwuje - to mosz na niego krymfy :)
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 15:35
                                                    Hmmm... nerwujesz mnie, sicher. Ale tak miło :D
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 15:37
                                                    ciepiesz sie po ścianach? :D
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 15:38
                                                    Ja.

Ała!

Biję na dekiel :D
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 15:39
                                                    Mosz ipi, ja? :D
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 15:44
                                                    Ja. Ty też, nawet gorzej, masz IPI-adres :D
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 15:47
                                                    Jaki dres? :DDDD
                                                    Oni są skarbnicą odpowiedzi i podpowiedzi :D
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 15:52
                                                    :DD

Nie jesteś dresem? E, to ja się tak nie bawię... ;&
                                                    Ładnie scenkę pociągnęli z Misia ;)

PS To o wiewiórze potem obaczę, dzięki... :
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 15:53
                                                    Bo to są mądre jajcarze, a nie tępe wyśmiewacze :)

jakbyś do tej pory nie zauważyła - jestem fanem kreskówek, ale tylko tych
                                                    śmiesznych :)
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 15:57
                                                    Uwielbiam ich :)

Widzę, wiem :))) itchy and scratchy? ;DD
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 16:22
                                                    itchy and scratchy? znów nie wiem, o co cho? :(
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 16:41
                                                    Masz wątek :)))

Cholera, szukam jednej solówki na perkusji...
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 17:09
                                                    No piaukny :)
                                                    Philla C.? :)
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 17:21
                                                    :))

Jakbyś zgadł. I Charlie Watts, Omar Hakim, Marilyn Mazur itd itd...
                                                  • lupus76 Re: ;D 29.07.09, 18:15
                                                    Czekam niecierpliwie. Ja na pewno wrzucę coś Larsa Ulricha i Ricka Allena :)
                                                  • twardycukierek Re: ;D 29.07.09, 22:41
                                                    > Czekam niecierpliwie.

Ja też :) Lars to Duńczyk, tak?
                                                    Dzięki Tobie zdałam sobie sprawę jak bardzo cenię perkusistów... jeden po drugim
                                                    is popping up ;D
                      • mabiwy Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 09:56
                        lupus76 napisał:

> albo kamiennej. Ale to już inna gra :D

niekoniecznie :D:D, trenig czyni cuda ;)
                        • lupus76 Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:03
                          Jak zostaniesz mistrzem świata w kamiennej twarzy - będziesz i mistrzem w pokera :)
                          • mabiwy Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:11

mięśnie bolałby, rezygnuję ;)
                        • twardycukierek Re: grywasz w brydża? n/t 29.07.09, 10:12
                          Ty wiesz, o co tu chodzi???? :D
        • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 14:47
          lupus76 napisał:

> Jest w 3 postaciach: Twardycukierek, Słodkisyrop i Forumowasłodycz :D

Dokładnie. I jeszcze: sugar is in the air ;D
          • lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 14:49
            Nie-e. Mabiwemu odpowiedziałem muzycznie i tej wersji będę się trzymał :D
            • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 14:51
              Ale ja bywam w aerozolu. No chyba wiem, kim jestem???? ;D
              • lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 14:54
                twardycukierek napisała:

> Ale ja bywam w aerozolu. No chyba wiem, kim jestem???? ;D

Już się tak nie
                buntuj :D
                • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 15:04
                  ;DDDDDDD

Bo co, bo co? Woźny mnie za spodnie złapie? Albo inny cieć ;D
                  Wokal godny Clashów ;)))
                  • lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 15:07
                    Lubię ten ich prześmiewczy klimat. Ale nawiedzonych gitarzystów tam nie
                    uświadczysz :D
                    • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 15:09
                      Pewnie, że nie ;) ale tak ma być, to jak Clashe: im gorzej tym lepiej,
                      przyjdzie pogo i wyrówna. A raczej dokopie :D
                      • lupus76 Re: Uff... 28.07.09, 15:14
                        O tak,
                        ło?
                        • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 15:34
                          ;D hehe, nie ma szans na taką apokalipsę, blank fleki muszą przegrać. Sicher ;)
              • mabiwy Re: Uff... 28.07.09, 14:54
                bita śmietana ? :D:D
                • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 15:06
                  Też ;DD
      • twardycukierek Re: Uff... 28.07.09, 14:46
        mabiwy napisał:

> Oooo.. to nie ma Cię jak jesteś??
        >
        > :D

Tak! Choć zawsze jestem tu astralnie ;D
        • mabiwy Re: Uff... 28.07.09, 14:46

lewitujesz?