ginola5 02.06.09, 17:44 Hi, hi. Na blogu Futbol jest okrutny było kilka godzin wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paster Guardiola motywował Barcelonę... filmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:50 przecież to nie guardiola, tylko dziennikarz zrobił ten film i zaproponował własnie to trenerowi barcelony, a ten wyraził zgodę, ale zaznaczył, że mają się w nim pojawić wszyscy zawodnicy. ehg!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małyszisiakubica Żałosny gniot... serio ktoś się może wzruszyć IP: *.net.inotel.pl 02.06.09, 18:01 takim stekiem infantylnych bzdur, podanych w tak tandetny sposób? Ja rozumiem, że wielu z nich jest bardzo prostych, ale litości... Odpowiedz Link Zgłoś
badbull Guardiola motywował Barcelonę... filmem 02.06.09, 18:26 "Rezerwowi zawodnicy tacy jak Eidur Gudjohnsen and Alex Hleb" Od kiedy mamy nowy spójnik "and" w języku polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAZZI Guardiola motywował Barcelonę... filmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:48 Ciekawe co przygotowal swojej druzynie Sir Alex - moze kompilacje pt." Cztery strzaly i pogrzeb"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol Guardiola motywował Barcelonę... filmem IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.09, 19:18 Ja wiem czemu tam było and - ten teks był przetłumaczony z języka angielskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Guardiola motywował Barcelonę... filmem IP: 94.254.147.* 02.06.09, 19:54 Czyżby Guardiola kopiuje z Michniewicza? Bardzo podobny film Michniewicz puścił piłkarzom Lecha przed finałem PP z Legią. Lech wygrał... Skuteczny sposób motywowania zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancr Guardiola motywował Barcelonę... filmem IP: *.chello.pl 02.06.09, 21:08 taaak, i pod wplywem tegoż filmu Barcelona dała się zgnieść przez pierwsze 10 minut... LOL. Gdyby Ronaldo strzelil jakiegos gola z poczatkowych akcji, mecz pewnie potoczylby sie inaczej... To dopiero film...hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yep Re: Guardiola motywował Barcelonę... filmem IP: *.ph.ph.cox.net 02.06.09, 22:49 Gdyby zaby zyto zarly to by maka sraly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cine ale sieczka IP: *.demon.nl 02.06.09, 22:38 definitywnie wole ogladac mecze barcelony niz montaze robione przez Guardiole. Wyglada jakby Messi nagrywal swoja komorka w kinie Piast. A dzwiek jak w oryginalnej wersji Czterech pancernych. Jezeli pilkarze mieli lzy w oczach to dlatego, ze zal im sie zrobilo Guardioli bo fajny trener i nie wypadalo mu powiedziec, ze od robienia filmow to jest Almodovar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: ale sieczka IP: *.bagu.cable.ntl.com 02.06.09, 22:39 A jak zmotywowal sedziego z Norwegii przed polfinalem z Chelsea? Tez jakis film mu puscil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cine sedziemu tez puscil film IP: *.demon.nl 02.06.09, 23:29 ale sedzia przespal bo jakby zobaczyl to co Guardiola wymyslil to by ze trzy karne dla Nurka byly na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brumby Naszym powinni puścić inny film IP: *.chomiczowka.waw.pl 03.06.09, 08:48 Zrobić film z kiksami z każdej kolejki ekstraklasy i fragmenty z Piłkarskiego pokera. Odpowiedz Link Zgłoś