Gość: SondaKTOwBARAZACH IP: *.superkabel.de 05.06.09, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kula Oderka nigdy nie zginie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:36 Odrodzimy się i wrócimy silniejsi, bez nędznych dziadów w zarządzie - ODRA TO MY!!! A w walce o baraże trzymam kciuki za Koronę, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Oderka nigdy nie zginie! IP: 82.139.30.* 05.06.09, 19:26 Dzięki,dzięki,dzięki kibicom Odry za trzymanie kciuków!I od razu są efekty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Oderka nigdy nie zginie! IP: *.static.t-2.net 05.06.09, 19:44 no chlopie odra dobry klub w nastempnym roku zycze weiscie do 1 ligi korona i odra morze bendziemy razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozdrawiam! Re: Oderka nigdy nie zginie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:10 Mimo że kibicuję Śląskowi to nie chciałbym aby kolejny klub z tradycjami stoczył się na dno. Zamiast takich firm jak Odra Opole w II lidze grają Dolcany i OKSy Otwock. Przykre to... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anselm I liga: Podbeskidzie, Znicz i Korona walczą o b... IP: 217.153.97.* 05.06.09, 19:26 JJJJJJJJEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTT, PRZYZNAJE ŻE NIE WIERZYŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMURAI KIELCE Re: I liga: Podbeskidzie, Znicz i Korona walczą o IP: *.static.t-2.net 05.06.09, 19:31 IEST MAMY BARARZE KORONA KORONA CZEKAMY NA KRAKOWIE PELNY STADION KORONA EKSTRAKLSA NIKT NIE WIERZYL A IA WAS NIE OPUSCILEM DEGRADACIA WIDZEWA I NIEMA BARAZY HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielszczanin Bravo KORONA IP: 217.153.4.* 05.06.09, 20:16 Chociaż jestem "Góralem" to myślę obiektywnie że KORONIE na dzień dzisiejszy bardziej należy sie Ekstraklasa i z takim trenerem jak Motyka mogą wiele zdziałać. Podbeskidzie by Nas ośmieszało w ekstraklasie. To zespół który zrobił "wyczyn roku". Będąc tak historycznie blisko awansu najpierw remisuje z walczącym o utrzymanie GKS Jastrzebie a potem przegrywa w kuriozalnym stylu (piłkarze chodzili po boisku)z równie słabym GKS Katowice. Obydwa mecze w fatalnym stylu chociaż nie było mowy o zmęczeniu bo tak blisko Bielska. Idżcie paść owce Panowie! "Seper nabytki" i trener do wymiany! ŻENADA. A poza tym stadion miejski to ruina na dzień dzisiejszy a KORONA ma wzorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1964 Re: Bravo KORONA IP: 83.143.98.* 05.06.09, 20:44 Jak obserwuje wasz zespół co roku to po mam wrażenie, że po prostu nie chcecie awansować. Nie wiem o co chodzi ale to wygląda tak jakby komuś zależało na tym żeby zostać w I lidze. pozdro z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta80 Re: Bravo KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 02:13 Korona też mam takie wrażenie dla mnie to jest taki "PIAST GLIWICE" zawsze w czołówce II ligi. Ale jak już będzie zagrożenie awansem!!!! to trzeba wszystko zrobić aby nie awansować. jak kibice nazwali swoje Piastunki "WIECZNY DRUGOLIGOWIEC" coś w tym jest Piasta w pewnym sensie wepchali na siłę do ekstraklasy bo raczej jestem pewnien że baraż z I ligowcem by położyli. Przez te zamieszanie m.in z nami tj. Śląskiem Wrocław z tą fuzją, tymi barażami. Baraże sie nie odbyły a Piastunki które zajeły 3 miejsce w II lidze weszły bezpośrednio. Cos więcej na ten temat mogą powiedzieć jak piastunki pod koniec II ligi bawiły się w Świętego Mikołaja i jak punkty oddawali. Pamiętam z forum głos jednego kibica Piastunek "Chce zobaczyć mine Prezesa jak jakimś psim swędem Piastunki do tej I ligi wejdą" Piastunki przezywały to bodajże jak pamiętam takie coś 3 lata z rzędu. Sezon jak weszły, sezon wcześniej, oraz sezon 2 lata wcześniej gdy odrabiali -10pkt. Wtedy to te ujemne pkt równie dostał Widzew i Ruch ale z czasem im je cofnięto. A piastunki jechały cały czas w stosunku do zrobionych pkt. -10 pkt. Wygrywały mecze aż miło kibice piastunek i innych zespołów liczyli im te normalne pkt oraz te z 10 debetu. Pod koniec owego sezonu wówczas rozeszła sie fama że PZPN również piastunkom odda te 10pkt. Na efekty długo nie trzeba było czekać przegrane mecze. Zeby przez przypadek nie awansować. Tak samo jest z Podbeskidziem popredni sen tj 2007/2008 startowali bodajże z -6pkt. Szybko odrobili u siebie wygrywali praktycznie wszystko na wyjazdach zbierali pochwały za swoją grę. Ale również wtedy nie awansowali. Historia lubi zataczać koło i jeszcze się okaże że na przekór Góralom będą mieli jeszcze szanse awansować. P.S. użyłem tu starej terminologii rozgrywek bo łatwiej mi po takim systemie mi sie poruszać. Jeżeli uraziłem kibiców Piasta i Podbeskidzia to przepraszam ja tylko napisałem jak jak to odbierałem 2 drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg I liga: Korona w barażach. Spada Motor Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 20:10 tez nie wierzylem. podbeskidzie chyba bardziej zasluzylo...rowniej grali.korona choc raz miala szczescie! teraz baraze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin Pilkarze z B-B nie chcieli awansu IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.09, 20:20 tak wlasnie jest jak sie boja o kase, kontrakty, miejsca w skladzie. po awansie kilku musialoby odejsc, wiec wola kolejny rok zarabiac (czytaj: kopac pilke) w 1 lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek13ck Re: Pilkarze z B-B nie chcieli awansu IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 05.06.09, 21:25 KORONA TYLKO NIE SPIERNICZ TEGO!! Cracvie trzeba zjeść juz Kielcach 4:0 żeby nie bylo wątpliwości. Ten stadion już nie takie wyniki naszej druzyny widział. Do zobaczenia 13nastego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aspen Mam nadzieję, że Korona ogra Cracovię i Lewicki IP: *.uk2net.com 05.06.09, 21:19 Mam nadzieję, że Korona ogra Cracovię i Lewicki(fan Cracovii który udupił ŁKS) obudzi się z ręką w nocniku:). Kulisy przyznania licencji za POLSKA THE TIMES: "Szef komisji odwoławczej grał kiedyś w Cracovii. Starzy koledzy po blisko 50 latach odnowili kontakty. - Z góry mówię, że nie udzielam wywiadów. Lewicki, słucham - tak wczoraj zaczynał (i zarazem kończył) rozmowę człowiek, który ostatnio jest na ustach całej piłkarskiej Polski. Zbigniew Lewicki, przewodniczący komisji odwoławczej ds. licencji, która ma dziś w samo południe podjąć kluczową dla przyszłości Cracovii i ŁKS Łódź decyzję, odbierał jednak telefony nie tylko od dziennikarzy. Dzwonili do niego też starzy koledzy z... "Pasów". Przecież to nasz wychowanek, mistrz Polski juniorów z 1959 roku - tłumaczy Andrzej Mikołajczyk, były znany piłkarz zespołu z ul. Kałuży. - Zbyszek grał jako pomocnik, był bardzo ambitny, choć w składzie mieścił się z trudem. Z tej drużyny zostaliśmy w Cracovii tylko Janusz Kowalik i ja - wspomina. Jak twierdzi, z dawnym druhem nie słyszał się już od prawie pół wieku, "bo on szybko wyemigrował do Olsztyna", ale teraz musiał chwycić za telefon "żeby pogadać z potrzeby serca". - Na nic go nie namawiałem, zresztą co ja mogę w porównaniu z tym wielkim łódzkim lobby - uśmiecha się Mikołajczyk. - Pytałem tylko, jakie są szanse. Co powiedział? "Mikołaj, znasz mnie, jestem uparty". Buńczucznie mówił, lecz poza tym to gadaliśmy o starych czasach". Odpowiedz Link Zgłoś
matthew.z Motor to banda faszystów 05.06.09, 21:45 Motor Lublin ma wielkie tradycje, ale ludzie, którzy obecnie zarządzają klubem nie potrafią się odciąć od faszystowskich kiboli. Wnioskuję więc, że ich poglądy znacząco się nie różnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meTan wszyscy spadkowicze wracają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 22:37 Z końcem korupcji skończyły się awanse meteorów z IV ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: wszyscy spadkowicze wracają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 01:16 nie byłbym taki pewny, bo różne dziwne rzeczy się dzieją.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Niepewny baraż Korony IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.09, 10:53 Podbeskidzie pwoinno za ten mecz dostać walkower bo w Zniczu grał Januszewski a on nie był uprawiony do gry za kartki. Mam nadzieje że tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś