Dodaj do ulubionych

Lech płaci, ale nie wszystko

• papa_s Lech do pierwszej ligi za zaległości finansowe 18.06.09, 11:39
      (nawet wydumane) a Górnik już gra w barażu. Tylko trzeba jeszcze dodrukować baraż;)
    • Gość: obserwator ŁKS, Lech, Wisła K - "ulubieńcy" GW IP: *.ovh.net 18.06.09, 11:42
      dzień bez jazdy po którymś z tych klubów, dniem straconym.
    • Gość: xada GW jako papier toaletowy IP: *.tktelekom.pl 18.06.09, 11:44
      witajcie
      muszę wam się pochwalić, iż znalazłem chyba jedyne możliwe zastosowanie Gazety
      Wyborczej. otóż gazeta ta ma odpowiednią gramaturę i śmiało może zastępować
      papier toaletowy. jest troche droższa od normalnego papieru, ale warto. używam
      codziennie. polecam.
    • zawaldemar Ktoś opłacil GWyborcza w okresie transferowym..... 18.06.09, 12:03
      pewnie jest to stołeczny mocarz ITI który ma aferze Rywina doświadczenie w
      takich manewrach. A chodzi by piłkarze z "listy" nie chcieli iść do Poznania.
      Działa się na zasadzie "rzucajmy gównem może się coś przyklei". Oj żałosne.
      Rozumiem że okres ogórkowy, ale przecież można pisać że Nowaka chcą "ponoć" w
      Barcelonie, czy Kotorowski "na pewno" przechodzi do Wisły, czy że dobrze
      poinformowani piłkarze powiedzieli że Polonia Warszawa rozważa fuzję z Realem.
      Jak co Panowie Dziennikarze zwróćcie się do mnie, mam kilka ciekawych pomysłów
      ( zastrzegan jednak że nie związanych z Lechem więc pewnie nie interesuje!!!!).
    • Gość: nie-poznaniak Panowie ze sport.pl chyba by umarli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.09, 12:03
      jak by nie napisali jednego artykułu szkalującego Lecha na tydzień. To po prostu żenujące i na prawdę nie chce się już tego czytać..
    • Gość: emrre Lech płaci, ale nie wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:18
      na najbliższym meczu na Bułgarskiej, po strzelonej przez Lecha bramce, znowu
      rozłożone na siedzeniach "Wybiórcze" pofruną jako confetti. odtąd jednak, jestem
      przekonany, mało który egzemplarz będzie otwarty i przeczytany :-)
    • Gość: rob GW - szmatławiec na usługach UB IP: 79.162.187.* 18.06.09, 12:24
      Kolejny wyssany z palca sponsorowany przez UBeka Waltera artykuł
      mający wprowadzić zamęt w szeregi lepiej poukładanego i mającego
      zadatki na najlepszy klub w Polsce Lecha. I te insynuacje Pan
      Pogorzelczyk pracujący w Amice za czasów fryzjera? Czemu służą takie
      prowokacje. A może w drugą stronę. Redaktorzy GW będący na usługach
      Pana Waltera tego samego, który w czasach komuny (wtedy kiedy UB
      mordowało Polaków) był osobą wysoce prominnentną.
    • Gość: fan Re: Lech płaci, ale nie wszystko IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.09, 12:28
      Nie jest kolorowo, znam bardzo dobrze jednego z piłkarzy Lecha i
      wiem, że nie dzieje się dobrze:(
      • dryfulec Re: Lech płaci, ale nie wszystko 18.06.09, 12:32
        Tak? A co nie jest kolorowo? Jakie masz zarzuty? Ktorego to pilkarza
        niby znasz? Bo ja znam bardzo dobrze pewnego czlonka twojej rodziny,
        ktory mowi, ze nie jest z toba kolorowo i ze nie dzieje sie z toba
        dobrze :(.
      • Gość: abecadło A ja znam kogoś.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.09, 12:40
        z rodziny pana Szadkowskiego i słyszałem, że nie jest z nim najlepiej.. To przykre. Niestety ta osoba prosiła mnie przed chwilą bym za żadne skarby nie wyjawiał jej nazwiska. Mogę jedynie napisać, że ta osoba mieszkała we Wronkach blisko stadionu w czasch gdy F. trząsł Amicą.
    • iwmordeizkopa Ciezke oskarzenia? Wolne zarty 18.06.09, 12:37
      A jakiez to ciezkie oskarzenia sa, panowie autorzy tego wybitnego
      tekstu? Plotki i pomowienia anonimowych niewiadomo kogo to nie
      oskarzenia. TO WY sformulowaliscie te niby oskarzenia, a potem o nich
      napisaliscie. TO wasze wymysle i wasze fobie. I napisanie o tym byloby
      calkiem sensowna terapia dla takich chorych ludzi jak wy, ale pod
      warunkiem, ze terapeutyczne teksty pisze sie dla siebie. Publikowanie
      tego jest ponizej godnosci ludzkiej. Ale nie waszej...
    • Gość: kibic Lech płaci, ale nie wszystko IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 13:45
      To jest SKANDAL na całej lini!! Czy wam nie wstyd szanowne dziennikarskie
      szumowiny, piszecie bzdury których wogóle nie ma miejsca. Włączanie Litara do
      tego wszystkiego jest kpiną opiewającą żenade!! Dochodze do jednego wniosku ,
      tzreba być niesamowicie zdeterminowanym aby pracować dla wybiórczego ścierwa
      którego moje ręce w życiu nie dotkną!!! Szadowski tycw...u jak dziwka skoczysz w
      burdelu!!!! CHWDgw!!!!
    • Gość: Master Imbecyle z Wyborczej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:12
      Dziękuję. Nie pozdrawiam.
    • Gość: andrzej Lech płaci, ale nie wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:13
      dlaczego nie napisali tego dziennikarze z regionalnego oddzialu?
      Nawrot itd co wy na to? za 2008 rok lech mial 50 mln przychodu -
      tyle ile wasza legia i reszta moga pomarzyc. i z pewnoscia nie
      starcza na pensje
    • Gość: Janusz Lech płaci, ale nie wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:36
      Gazeta Wyborcza i to starcza za komentarz
      Redaktorek ma obsesje na tle Lecha
    • Gość: Wookie Wypier...ć tegocw...a z gazety!!! IP: *.icpnet.pl 18.06.09, 15:57

50 mln budżetu i zaległości śmiech na sali!!! i ta wzmianka ni z gruchy ni z
      pietruchy o Fryzjerze ŻENADA panie szanowny redaktorzyno

• Gość: yawn szadkowski IP: *.tktelekom.pl 18.06.09, 21:29
        usuwa wszelkie glosy krytyki na swoim blogu. poza tym wyglada jak mis yogi i na
        bank nie ma dziewczyny :D
    • tolep 90minut.pl bezużyteczny 18.06.09, 19:25
      Przykro mi, ale 90 minut.pl jest całkowicie bezużyteczny.

Nie ma RSS - nie ma czytania. Od dobrych kilku lat.
    • Gość: GG Lech płaci, ale nie wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:21
      Panie Kucharski!!Wstyd!!!!Wyrazy współczucia -że aż do takiej
      sytuacji musiało dojść!Żal mi Pana-musi pan być zdesperowany aby
      szukać pomocy u dziennikarzy pokroju autorów tego atrtykułua Panu
      Pogorzelczykowi to Pan do pięt nie dorasta!!!!!!
    • Gość: Marco Lech płaci, ale nie wszystko IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 23:32
      Frustracji wybiórczej ciąg dalszy :) miłego pisania dzienniarskie beztalencia
    • Gość: kys Lech płaci, ale nie wszystko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.09, 13:54
      Szadkowski znikaj! po co to? o czym? do czego? napiosz lepiej za ile mamie
      kwaity kupiles

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka