Gość: cyc legionu IP: 77.236.0.* 14.07.09, 10:50 ha hahhahahha hhaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: 217.153.8.* 14.07.09, 11:03 dobre :) jak zwykle zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The M Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 11:12 genialne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budyn2h Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:19 Świetne. Zwłaszcza hammer fuck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedas Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.com.pl 14.07.09, 11:44 dawno sie tak nie usmiałem !! - świetne zagranie Orlando - niestety ze szkodą dla Marcina ale taki jest biznes :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pops Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.chello.pl 14.07.09, 11:46 Żałosny artykuł. To jest biznes, liczy się tylko kasa. Jak widać nie wszyscy to rozumieją np. Zczuby. Budzenie agresji Polaków do Orladno nic tu nie pomoże. Dzięki temu ruchowi ma większe możliwości manewru z transferami. Nic nowego, nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.chello.pl 14.07.09, 12:15 Żałosny komentarz. To jest Zczuba, liczy się tylko... właściwe to nie wiem co. Jak widać nie wszyscy to rozumieją np. Popsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 12:26 dno szamba i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: 149.156.124.* 14.07.09, 12:27 ale... o so chozi? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosman Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.54.17.76.static.telsat.wroc.pl 14.07.09, 12:35 Trzymajcie fason, oszołomy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.ghnet.pl 14.07.09, 12:41 kraj ten nieustawicznie schodzi na psy. nie mozna sie juz smiac przez lzy gdy naszemu... placa? zawsze mnie fascynowaly osoby ktore wchodza na dany serwis (czyli go znaja i czytaja i moze nawet o zgrozo lubia...) by pisac ze jest to jednak zalosne. moze wowczas to autor takiej wypowiedzi staje sie zalosny?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprawde Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: 82.109.86.* 14.07.09, 12:42 zalosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOWA Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: 62.29.169.* 14.07.09, 13:02 Ja tam się uśmiałem i podesłałem znajomym! ;D Super wpis zczubaki! A tym wszystkim żalom i innym wypierdkom, co się tu nie wiadomo po kiego wpisują, szczerze współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babou Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.net.stream.pl 14.07.09, 13:11 Byc moze niektorych denerwuje, ze wchodza ze strony glownej z linka KTORY PILKARZ JEST DROZSZY NIZ RONALDO? a potem dostaja, mniejsza o to czy smiesznego czy nir NIUSA O KOSZYKOWCE. Tak wiem, to frajerzy bo dali sie nabrac, tak samo jak ja, ale i tak jest to przykre / denerwujace / onetowe. Dobrze, ze w GW nie potrafia jeszcze ukrywac linkow, totez najezdzajac na taki SENSACYJNY tytul czesto mozna sprawdzic o czym jest art (lewy dolny rog przegladarki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babou Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.net.stream.pl 14.07.09, 13:55 Haha, teraz artykuł ze strony głównej linkuje juz do ''wlasciwego'' tekstu, poprawili to, ale nie przeprosili mnie XD Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Sekretne notatki Otisa Smitha 14.07.09, 13:56 podaj maila, osobiście cię przeprosimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiu Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 14:08 ten Otis to ma dobra glowe do interesow super artykuł. wiadomo ze zczuba to ok. 50% sport i 50% jaja, wiec nie wiem o co sie pluja niektorzy czytelnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrze Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 14:45 Artykul jest zalosny! Nie wiem jak mozna cos takiego tworzyc na jednym z najpowazniejszych portali o tematyce sportowej. Wszystko jest zfalszowane! Przeciez Otis Smith jest AMERYKANINEM i swoje tajne notatki pisze po angielsku! Poza tym ma zupelnie inny charakter pisma: img36.imageshack.us/img36/1931/otissmith.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.gecon.com.pl 14.07.09, 16:20 haha:D mocne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pops Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.chello.pl 14.07.09, 17:22 Wicie, śmieszne to może i te teksty były za czasów pierwszych relacji z olimpiady, od kiedy liczą się tylko kliknięcia to już tylko równia pochyła. W dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.chello.pl 14.07.09, 19:48 czesiu@ Mylisz się. Według mnie zczuba to 100% sport i 50% jaja. W sumie więc mamy 150-cio% sportowe jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Montana Re: Sekretne notatki Otisa Smitha IP: *.eurocom.olkusz.pl 14.07.09, 20:46 zczuba ma jaja! (sportowe!) Odpowiedz Link Zgłoś