frisky2 23.07.09, 15:21 Legia to Legia, tu nie może być wtopy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oses Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:24 [sonda=Czy wg. was te relacje są na siłe śmieszne?] [*]Tak [*]NIe [/sonda]Czy wg. was te relacje są na siłe śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na IP: 121.230.73.* 23.07.09, 16:20 Pozdrowienia z Shanghaju - Tylko Legia - Pogon - Zaglebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timepp Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.era.pl 23.07.09, 15:26 Jak dzis mecz bedzie wygladal tak jak tydzien temu na lazienkowskiej to skonczy sie remisem 0 - 0. Polska pilka sie cofa a wizyty pilkarzy z calej Polski w klubach warszawskich mowia same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.netia.pl 23.07.09, 15:27 Polską piłkę wyprzedziła wcześniej piłka z Rumunii i Turcji czy Ukrainy, w tej chwili przeganiają nas Estończycy... kto następny? I jak tu się emocjonować polską ligą i polskimi średniakami, skoro drużyny "eksportowe" grają tak miernie? To co z resztą? To że są jeszcze kibice w Ekstraklasie to fenomen. Ciekawe prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Re: Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na IP: *.netia.pl 23.07.09, 15:28 Dokladnie. Caly sezon to byla wtopa, transfery to wtopa, kibice to wtopa. Jedyne co nie wtopa to budowa stadionu. Ale to nie zasluga druzyny, tylko ITI. I znowu wtopa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SND Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 23.07.09, 15:31 na www.legia.com jest relacja audio po co Gruzini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 23.07.09, 15:34 Wisłę powinni zdegradować za wczorajszy wynik!!! lub conajmniej odjąc ze 20 pkt żeby za rok już sie w pucharach nie męczyła (czytaj kompromitowała!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se Livee W necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:39 Wie ktos gdzie mecz jest w necie na sopie czy gdzies indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na IP: 79.139.54.* 23.07.09, 15:45 I już mamy prowadzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyyyy Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:49 brawa dla legii rozjebcie w nastepnej rundzie ta flore tallin pozdro z poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamel Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: 193.111.166.* 23.07.09, 16:01 Czy Legia pomści Wisłe w meczu z Florą Tallin?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesniak Re: Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:04 Jak Flora przejdzie Brøndbyernes IF to Legia powinna se poradzić z Florą.. wszak będę wiedzieć że Estonia umie grać w piłkę i mają lepszego bramkarza niż Pawełek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzt Re: Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na IP: *.smsiarkowiec.pl 23.07.09, 16:03 Co do tego Choto w napadzie Gruzinów. Też tak myślałem, ale wtedy popatrzyłem na ich skład. To niejaki Choco tak rozprowadza piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andytwo Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.171.227.170.dsl.crowley.pl 23.07.09, 16:05 Nie pokazują meczu w TV? O jaka szkoda... Ciekawe, że właścicielem Legii jest "koncern medialny" a ten nie sprzedaje swojego produktu. To tak jakby w mleczarni nie było mleka a sprzedawali chińskie majtki. Oto i cała prawda o "koncernie medialnym" Ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeski8 Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:09 chodzi o to, że wisełka tak w bekę grała, że dziś cała Polska ma bekę z wisły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 23.07.09, 16:13 Jeśli Legia awansuje zagra z Florą Tallin lub Broendby Kopenhaga. Flora jest bliżej awansu. Czyżby talińśkie fatum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesniak Re: Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:17 ehh lepiej żeby ta flora przeszła kopenhage bo z Kopenhagą Legia może mieć problemy a z florą powinna sobie poradzić i wziąć rewanż za wisłę..:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpp Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: 67.159.45.* 23.07.09, 16:16 Z relacji na żywo na stronie Legii: 44' Aquino faulowany przez Iwańskiego. Gruzini mają korner w pobliżu naszego pola karnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister_Mag Re: Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na IP: *.coig.katowice.pl 23.07.09, 16:29 ratujecie mi zycie ta relacja bo tak malo sie dzieje na kursie gdzie teraz jestem ze juz z desperacji czytam cos o legii tylko ze co innego zrobic ? rzucic sie z okna ze jest 36st. C a ja siedze gdzies i niemoge sie z tego cieszyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia_fan Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.siedlce.vectranet.pl 23.07.09, 16:35 Ten komentator na stronie Legii jest genialny;p Powinniście zatrudnić go w swojej redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvich Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: 62.134.185.* 23.07.09, 16:47 Pablopavo?? Z VAVAMUFFIN?? No to szacuneczek, ppozdrowienia z Garwolina, zapraszamy znowu na koncert:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k! Re: Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 16:51 Prawdopodbnie, w koncu to zadeklarowany fan Legii (fuj fuj fuj) z Deyną na koszulce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azasdasdas Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 16:51 co za id**** przeprowadzają tą relację. Oni próbują być śmieszni, myślą, że są cool, bogami polskiej prasy, a są niżej niż brukowiec fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1916 Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.zask.pl 23.07.09, 16:54 A na stronie uefa.com pisze się Jeronimo a nie Geronimo. To jak, wierzyć wam czy uefa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:59 Jak na razie najmocniejsze akcenty tej relacji to pijany kibic + ankieta pt."Ja też chciałbym się nazywać Geronimo" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojmos Doktorat, sen i transmisja... IP: *.chello.pl 23.07.09, 17:01 Przyszedł mi do głowy ciekawy problem z Teorii Gier (walczę z sennością i piszę doktorat) - jeśli dam cynk, że na kuszotv1.pl będzie relacja z meczu Polonii, to będzie dużo chętnych i może im serwer paść (więc nie obejrzę). Ale jeśli nie dam, to będzie mało chętnych, nie będzie oglądalności i zaprzestaną transmisji w przyszłości... Co tu robić...? Zczubaki - pomóżcie! wojmos Odpowiedz Link Zgłoś
akwilon_stg Re: Doktorat, sen i transmisja... 23.07.09, 17:17 Jest to typowy przykład rozważania, które ma dwa rozwiązania: o sumie zerowej lub ujemnej: 1. nie informujesz innych, sam oglądasz i cieszysz się dobrym widowiskiem - suma zerowa: ty zyskujesz, inni tracą. 2. informujesz innych, zawiesza się serwer i nikt nie ogląda - suma ujemna: wszyscy tracą. 3. nie informujesz, oglądasz, ale mecz okazuje się bardzo słaby i jest stratą czasu, który można było lepiej zagospodarować, pisząc pracę - suma zerowa: ty marnujesz czas, ale masz świadomość, że oszczędziłeś innym tego cyrku. Można rozpisać jeszcze parę scenariuszy, zwłaszcza o sumie ujemnej i zerowej. W takim razie proponuję scenariusz o wyniku dodatnim: poinformować innych, ale zastrzec, że może być to strata czasu (niech wszyscy mają świadomość), a samemu pójść na piwo w dobrym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teraz_Ja Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 23.07.09, 17:10 Dajcie jakiś dowcip o Mięcielu bo robi się nudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 17:11 Czytam właśnie na gazeta.pl, że Kubę Wawrzyniaka zdyskwalikowali na 2 lata. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem dopingu ale skoro chłopak się przyznał i współpracował z "organiami" to nie powinno się robić takiego cyrku. Pewnie jakby grał dalej w Grecji kara już by się kończyła. Oni mają większy cyrk niż PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Olimpi Rustawi - Legia Warszawa Z czuba i na 23.07.09, 17:16 Ciekawa sprawa z językiem polskim. Gdyby to była Olimpia, to dopełniacz Olimpii. Ale jest Olimpi, ale czy dopełniacz też Olimpi? A może Olimpy? Już nie chcę domniemywać, że jeśli Olimpi to "on", to może Olimpiego? (odmiana jak z Kadafi).. Czyżby mecz aż taki nudny, że aż chce się takie rzeczy rozpatrywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algol Re: PZPN IP: *.chello.pl 23.07.09, 17:16 A ja myślę, że PZPN to jest cyrk doskonały. Przecież Piechniczek ostatnio bez jakiejkolwiek żenady publicznie grzmiał, że komisja jest "be", bo nie jest lojalna (tylko siakaś taka niezawisła) i nie chce obchodzić prawa. Moim zdaniem kibice (en masse) powinni się kiedyś zebrać przez Sheratonem podczas jakiejś PZPN-owskiej biby i urządzić takie wygwizdywanie, żeby panom leśnym dziadkom rury zmiękły. Oni się nie boją niczego: wstydu, prokuratury, śmieszności, prawa - to może się przestraszą siły (siły spokoju, oczywiście). Nie ważne czy robią machloje z ŁKS, Legią, Wisłą, Lechem, Widzewem czy innym klubem. Tu nikt nie zyskuje - tracą wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś