Dodaj do ulubionych

Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz!

IP: 77.75.167.* 28.07.09, 11:53
Do matki huty, to nie Br?ndby Kopenhaga, tylko Br?ndby IF! To tak jakbyście mówili Arka Gdańśk!
Obserwuj wątek
    • Gość: 10 po 19 Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.toya.net.pl 28.07.09, 12:07
      "Turek kończ, Turek kończ, dobrze przeszkadzaj, przeszkadzaj..."
      Mateusz Borek nie potrafi tak dobrze oddać klimatu spotkania :))
    • petar Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! 28.07.09, 12:10
      Parafrazując klasyka "Na kolana chamy! Komentuje Zimoch Tomasz!" ;-)
    • Gość: ad Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 12:18
      pamietam jak Zimoch w radiu komentowal mecz Panathinaikosu z Lechem normalnie zawalu mozna bylo dostac...
    • Gość: Ewe Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 12:28
      'GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, NIE MAAAAAAAAAAAAA! JEZUUUUUUUS MARIA! CO SIE DZIEJE?!' 2:27

Mistrz.
    • Gość: D Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: 195.158.247.* 28.07.09, 12:32
      PANIEEEE TUUUUUUUUUUUREK!!!
    • Gość: krzysiuzbysiu Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.cable.ubr10.hawk.blueyonder.co.uk 28.07.09, 12:32
      w świetle tego fragmentu spodenki wasilewskiego spadają na drugie miejsce.
      jestem fanem zimocha, chyba mogę powiedzieć że jest moim idolem.
      zestawianie z nim jakiegokolwiek innego polskiego komentatota to, jakby powiedział mój ojciec: nie porównój gówna do twarogu..
      zalety jego komentarza możnaby wymieniać bez końca, ale najważniejsze jest chyba to że w przeciwieństwie do różnych szpakowskich nie gada bzdur i zna sie na piłce. a kiedy nawet popełni błąd, zazwyczaj to zauważy i sam się uśmiechnie lub obróci to zgrabnie w żart, ewentualnie powie: "no może ja już też przesadzam:)

mam nagrane wszystkie jego mecze z euro 2008 i kilka wcześniejszych. szczególnie warty wspomnienia jest mecz panathinaikos- wisła 4-1. nie mam niestety dogrywki z tego spotkania, a podejrzewam że byla to w jego wykonaniu moc, wiec jak ktoś ma to proszę sie podzielić. :)
      w tej chwili słucham sobie koncówki meczu niemcy - turcja 3-2. poezja
      może wam później zaprezentuję fragment, ale narazie idę coś zjeść..
    • Gość: Ridee Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.toya.net.pl 28.07.09, 12:34
      Słuchałem tego meczu na obozie letnim w Zemplinskiej Siravie na Słowacji. Razem z kolegami, siedząc na balkonie w koszulkach Widzewa dosłownie trzęśliśmy się z emocji. Komentarz, emocje z nim związane i kunszt słowa Pana Zimocha zapamiętam do końca życia.

Dla mnie jest Pan absolutnym NUMEREM#1!!!
    • Gość: info-0 Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.toya.net.pl 28.07.09, 12:42
      Ileż on emocji przekazał w tym spotkaniu :). Ucz się Szpaku jak komentarz profesjonalny wygląda.
    • gabriel Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! 28.07.09, 12:44
      Tak się jakoś dziwnie złożyło, że pierwszy mecz Widzewa z Broendby, widziałem od początku do końca. 2:1 wydawało się wynikiem co najmniej przyzwoitym. A drugi mecz przez gapiostwo, zacząłem oglądać przy stanie 0:3.
      Emocje podwójne dwie bramki dla Widzewa i komentarz Tomasza Zimocha. Coś niezapomnianego.
      Ta relacja obok wielu innych relacji, sportowych emocji już jest legendą.
      Szkoda że Tomasz Zimoch nie zdradził sekretu o co chodziło z tym przeszkadzającym Duńczykiem :)
    • Gość: Erni Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.09, 12:44
      Nie przesadzaj do Szpaka to mu daleko:)
    • Gość: J Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 12:51
      moim zdaniem Zimoch powinien komentować wszystkie mecze polskich drużyn.
      Zimoch: "Panie Turek kończ pan to spotkanie"
      Szpak powiedziałby pewnie: "dobiega już końca doliczony czas gry"
    • Gość: KKS Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.oracle.co.uk 28.07.09, 13:07
      @gabriel
      "A drugi mecz przez gapiostwo, zacząłem oglądać przy stanie 0:3.
      Emocje podwójne dwie bramki dla Widzewa i komentarz Tomasza Zimocha. Coś niezapomniane"

Sciemniasz cos. Zimoch komentowal mecz w radiu. To co widac na filmiku to mix radia i tv.
    • Gość: Bart Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:08
      ja ojca zbudziłem po 2 golu Widzewa - tak krzyczałem z wrażenia, on już usnął wcześniej :) nagle wstał i nie wiedział co się dzieje i usłyszałem co ty k.... poj..... jestes :) ??
    • Gość: konjo Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.bb.online.no 28.07.09, 13:15
      @ bart
      patologie swojej rodziny zostaw dla siebie ew. osób odpowiedzialnych za ich leczenie. normalny rodzic się tak nie odzywa...
      Aha leczyć się możesz też wpisując napastliwe komentarze w necie, mnie pomaga
    • Gość: Kazik Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.nsw.bigpond.net.au 28.07.09, 13:22
      A ja padlem na kolana i prosiem Pana Boga ze jak wejdziemy do LM to ide na pieszo do Czestochowy :) no i poszedlem ;-)
    • Gość: KM Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: 94.254.241.* 28.07.09, 13:23
      Ale tak po prawdzie to film ten ujawnia wyższość radia nad TV - u Zimocha to była wojna, w telewizji nie było takiej rozpaczliwej obrony, takich emocji... Wszystkiego najlepszego Panie Tomku!
    • Gość: Kuba Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.09, 13:31
      Mistrzostwo świata i Liga mistrzów dla Pana Tomka za ten komentarz. Dlaczego do tej pory nie komentuje Pan meczów w TV przy tak marnych komentatorach,że aż sie chce wylaczyc dzwiek. Tak powinno sie komentowac mecze a nie jakieś smentne gadanie.
    • Gość: miś Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.pkobp.pl 28.07.09, 13:33
      Bonawentura dobrze prawi. Nie ma takiego klubu Broendby Kopenhaga, jest Borendby IF z siedzibą w mieście Broendby grający na Broendby Stadium. Kopenhaga to oddzielne miasto.
    • Gość: illusion Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.net.stream.pl 28.07.09, 13:35
      Klasyka. Regularnie co jakiś czas oglądam to wideo i za każdym razem bawi mnie tak samo. Pozdrowienia dla pana Tomasza.
    • piobug Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! 28.07.09, 13:46
      Czyli to Duńczyk z loży Vipów przeszkadzał na końcu Panu Zimochowi? Nieładnie.
    • Gość: ole Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:48
      no wypas <respect>
    • Gość: KoVaL Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:59
      "Wybił w trybuny - bohater! Niech wybija jak najdalej!" :D:D
    • crinos_pl Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! 28.07.09, 14:12
      Biernik: kogo, co?
      Nie: "przesłuchać słynnego komentarza"
      tylko: przesłuchać słynny komentarz
    • Gość: crazyspeaker Re: Z Czuba Watch: Turku kończ ten mecz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 14:18
      chciałbym kiedyś usłyszeć jego komentarz jak Polska będzie grała w finale mś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka